REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next
AuthorMessage
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 5 14y26xc

Esperansa - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySat 5 Sep 2009 - 12:45

drago mi je da vam se sviđa..Lorena mi je super..vidiš mogla bi i nju ubaciti..sutra cu ja tačno da se skontam koji će nni liko biti pa cu vam dati njihov opis i sve to pa da mozete davati predloge mada još se oni neće pojavit za jedno 4,5 epizoda
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySat 5 Sep 2009 - 13:14

jes,i ja je bas,bas volim
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 5 Sabes2

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 1:54

ej extra je ....svaka cast...aj potrudi se da svaki dan ima po jedna epizoda, a moglo bi i vise, jer me stvarno zanima sta ce bitii
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 2:12

danas ću se potruditi da budu barem tri ili dvije sutra ce isto jedna biti jer me od utorka opet nema na forumu par dana :e:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 2:28

jao bas steta sto neces biti tu
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 2:29

Predstavljam vam par novih likova..

Sebastian Acosta(Christian Meier) Esperansa - KRAJ - Page 5 2zdvk06
-Uspješan mladi arhitekta,sin vlasnika poznate građevinske firme u Mexicu.U svome životu volio je dvije žene,prva je bila Sofija Ortiz njegova prva velika ljubav koju je htio da oženi ali...druga je bila njegova supruga Valentina koju je izgubio tragičnim slučajem..Nakon duzeg vremena vraća se u Mexico City iz New Yorka

Gabriela Rivera(Lorena Rojas) Esperansa - KRAJ - Page 5 W0p0tx
-uspješna mlada doktorica,Elena i ona su zajedno studirale,ali nakon studija Gabriela je otišla za Ameriku gdje sada radi u jednoj privatnoj bolnici kao šef odelenja za kardiohirurge i ujedno predaje na Medicinskom fakultetu..jedan poziv je vraća u Mexico City

Miguel Ferrer(Juan Alfonso Batista) Esperansa - KRAJ - Page 5 66449ba1
-stari Elenin poznanik,oduvijek je tražio lakiši način zarade..kada u jednim novinama vidi staru prijateljicu,prisjeti se događaja iz prošlosti iz kojih on može izvući veliku korist

Ana Lucia Rodriguez(Ana Brenda) Esperansa - KRAJ - Page 5 34yw4z5
-najbolja drugarica od Paole,ista je kao i ona-površna,zanimaju je samo izlasci i trošenje očevog bogatstva..uživa u raznoraznim spletkama sa Paolom
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 2:33

wooow jako zanimljivo
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 2:36

malo da još zapetljam radnju ::D:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 2:37

haha super,ja nemam pnuo likova,ne mogu da se petljam hh,ne mogu da ih pohvatam posle
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Godina : 32
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 4:28

zvezdice procitala sam sve do sada i mnogooo mi se svidja novela...bas je zanimljiva....svaka cast...jedva cekam sl.epizodu :)))
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 5:58

Joj i ja jedva cekam nastavak,stvarno je dobra-Jos ja imam mali sneak peak :ajmo:
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 5 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 6:56

superiska su ovi novi likovi...sto ga vise zakomplikujes bolje... ::D: ::D: ::D:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 7:19

super da vam se sviđaju novi likovi...Majo drago mi je da si uspjela da sve pročitaš i da ti se sviđa..evo nove epizode :jupi:

10.Epizoda

Esperansa - KRAJ - Page 5 Avqu1d
Na plaži u Cancunu Isabel se i dalje pretvarala da ne vidi Davida i sada kako je vrijeme prolazilo a David je nije primjećivao razmišljala je šta može da uradi da je primjeti.
-Mislim da nas je primjetio-rekla je Anna,ispijajući koktel
-Definitivno jeste,gleda u ovome pravcu tj tamo gdje si ti Isabel-rekla je Gloria..eno prijatelj mu odlazi
Isabel je polako ustala iz svoje ležaljke i stavila prozirnu maramu oko svoga struka i lagano se uputila prema šanku
-Šta ona to radi?-upitala je Elena
-Sada ćemo da vidimo-odgovorila je Gloria
-Isabel de la Fuente-rekao je David gledajući je kako prolazi pored njega ne obraćajući pažnju uopšte na njega
-Da-rekla je lagano dižući naočale za sunce
O fotograf,znači i ti si ovde...malo mi izgledaš blijedo...teška noć čini mi se da je iza tebe-govoorila je pomalo zadirkujućim tonom i ubrzo sebi naručila jedan Tequila sunrise
-Šta da ti kažem?-nasmijao joj se David
Vidim ti danas nastavljaš sa koktelima a ne izgledaš uopšte loše ovako kao ja,naprotiv za tobom su se svi okrenuli dok si dolazila ovamo
-Dajem sve od sebe-rekla je pijuckajući hladno piće
-Zvao sam te nekoliko puta ali nisi mi se javila-rekao je David ne skidajući pogleda sa nje
Morala je da prizna da ima prelijepe oči.
-Mobilni je kući,ne nosim ga na plažu-rekla je hladnim tonom iako je znala da ga je upravo slagala i da je u proteklih dva sata svakih pet minuta provjeravala propuštene pozive
-Znači tako-rekao je David smijući se
Uh imao je i divan osmjeh,mislila je u sebi
-Ja te sada napuštam-počela je Isabel
-Ostavljaš me samoga?-rekao je David
-A tvoj prijatelj?-upitala je i čim je to rekla znala je da je zabrljala
-Kako ti znaš da sam bio sa prijatelj ako me sve dosada nisi vidjela?-upitao ju je David lagano približavajući se njenome licu
-Pa pretpostavila sam da ne bi dolazio na plažu punu ljudi sam..-slagala je na brzinu i lagano se odmičući od njega
-Aha..ako ti tako kažeš,pa eto ostavio me samoga ovde-rekao je David uzdišući
-Jadan ti..skoro pa si me rastužio-rekla je i krenula prema svojoj ležaljki
Znaš ako ti je baš toliko teško biti sam,dođi pa nam pravi društvo,ja sam sa sestrom i dvjema drugaricama eno tamo-rekla je pokazavši prstom na Annu,Elenu i Gloriju,koje su tome momentu odmah okrenule glavu u drugome pravcu iako je bilo očiglednu da su ih pažljivo posmatrale
-Pa mogao bi ali sad će mi brat doći pa bismo mogli zajedno da vam pravimo društvo-rekao je David
-Ok,adios-rekla je lagano mu mašući.

Esperansa - KRAJ - Page 5 35cipa9
Za to vrijeme u Mexico City-ju Paola je lagano išetala iz svog crvenog poršea ispred porodične kuće.
-Dobar dan gospođice-rekao joj je ljubazno batler Antonio koji je radio u kući Ortiz već više od 30 godina
-Moja majka i ona dosada od sestre gdje su?-upitala je neljubazno
-U vrtu su gospođice-Antonio je i dalje govorio ljubaznim tonom
-A Fernando?-upitala ga je Paola
-Gospodin je otišao na par dana u Cancun-odgovorio je Antonio
-Zaista?-rekla je i krenula prema vrtu koji se nalazio iz kuće
-Paola i ti si nam došla?-rekla je Angela gledajući kako se njena ćerka približava
-Zdravo mama,Sofi-rekla je sjedajući u stolicu
-Došla sam da vas malo obiđem-rekla je jednoličnim glasom
-Baš mi je drago,skoro se i ne vidimo-rekla je Sofija
-Pa da...zapravo sam došla i da se pozdravim sa vama –rekla je iznenada
-Da se pozdraviš?Pa gdje ideš?-upitala ju je Angela
-Idem na par dana u Cancun-rekla je hladno
-U Cancun?Pa i Fernando je tamo...možete se vidjeti-rekla je oduševljeno Sofija
-Zaista?Pa kada je on otišao?Nisam to znala-rekla je Paola
-Juče je otišao..jao pa baš će mu biti drago kada mu kažem da i ti dolaziš-Sofija je i dalje pričala sa iskrenim oduševljenjem
-Paziću ja na njega tamo,ne znam kako možeš da ga pustiš samoga,on onakav tamo među masom zgodnih djevojka,voda,sunce...sve to zajedno moze uticati..Stvarno Sofija može da te vara na savkom koraku-rekla je zlobno Paola
-Ali ne vara,idem da ga nazovem-rekla je Sofija i ustala
-Ti stvarno ne znaš granicu!-rekla je Angela posmatrajući svoju ćerku
-O kakvoj ti granici pričaš mama?Ja sam samo rekla istinu!Uostalom ja kada budem tamo Fernando se neće usuditi da joj radi nešto iza leđa-nastavila je Paola i ustala
-Fernando voli tvoju sestru-rekla je Angela bijesno
-Da baš kao što ju je volio i Sebastijan zar ne?Pa ju je opet prevari s prvom koja mu se našla na putu kada je ona otišla za Madrid-rekla je ironično
-Paola molim te!-Angela je zaista bila ljuta i sada je ustala i ona gledajući svoju ćerku pravo u oči
-Šta Paola?Da ga ja nisma vidjela s tom malom kurvicom u onom restoranu tvoja draga Sofi bi danas vjerovatno bila udata za njega zar ne?On bi je varao kad god bi stigao,a sada ti meni reci da li bi njeno slabo srce to podnjelo?Naravno da ne bi,tako da bi najvjerovatnije da nije bilo mene svoju Sofi oplakivala na groblju!-rekla je bijesno Paola i čim je to rekla osjetila je na svom licu jak udarac
-DOSTA!-Angela jednostavno ovo više nije mogla slušati,ruka joj se i dalje crvenila od udarca
Kako te nije sramota?I otkuda to da ti sada ideš u Cancun?-s istim bijesom je nastavila Angela
-Palo mi na pamet!-drsko je odgovorila Paola još uvijek držeći se za obraz
-Da nisi ti već znala da je Fernando tamo,pa si zato odlučila da ideš?-Angela ju je bijesno upitala
-Naravno da ne!Kako ja to da znam?-rekla je Paola
-Pazi se Paola!Ako slučajno saznam da si znala da je tamo i da je to bio razlog tvoga puta bolje da mi se ne pojavljuješ pred očima više..vrata ove kuće da ti budu zatvorena a samim tim i sve tvoje kartice poništene-rekla je Angela bijesno i krenula prema kući ostavljajući Paolu
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 8:31

uf,uf,uf...oce biti jos koja epka vcrs...ja sam nestrpljiva...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 9:06

hoce biće jos jedna evo pišem je upravo..čim bude gotova postavlja se :jupi:
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 9:12

superiska,superiska...danas sam se naspavala pa cu cekati koliko god trebalo...a juce oci su mi se sklapale,ali sam bogami docekala...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 9:16

hehehhe..ma ja to uzmem pa pišem naveče tada imam najviše mira preko dana ne mogu..ali sama sebi zakomplikujem jer prvo pišem u svesku pa onda dok otkucam..šta da ti kažem komplikujem sama sebi život ::D:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 9:43

wow super je jedva cekam novu
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 9:44

a sto ne bi pisala u Wordu i onda samo prekopiras...sta mislis otome?
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 10:13

ej i ja jedva cekam novu epku...ma ajde zvizdice pozuri, zaintrigirala si me
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 10:20

pa verovatno joj pre dodje inspiracija ....i navikla je da pise u svescicu prvo,a i treba doci do kompa :)....al bilo bi joj svakako lakse ja msm da u wordu direktno kuca.....

a inace je super super....jedva cekam novuuu :)
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 10:41

a kada napišem u svesku onda pišem u Word pa samo prekopiram ovamo..navikla sam tako ovako kad sjedim za tastaturom ne mogu rečenicu sastaviti kako treba..nova epizoda ide jako brzo :jupi:
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 10:53

zvjezdica wrote:
a kada napišem u svesku onda pišem u Word pa samo prekopiram ovamo..navikla sam tako ovako kad sjedim za tastaturom ne mogu rečenicu sastaviti kako treba..nova epizoda ide jako brzo :jupi:

pa pretpostavili smo....:) al dobro bitno da novela superrr napreduje ....i jedva cekamo novu epizodu...ee sad ste me zarazili :))
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 11:01

ajde zvezdice, kad ce vise
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 EmptySun 6 Sep 2009 - 11:01

hoce li veceras
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 5 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 19Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next