REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next
AuthorMessage
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

Esperansa - KRAJ - Page 3 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 3:49

jaoo super je epizoda :srce:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 3 14y26xc

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:06

zagrljaj
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:17

samo tako nastavi,stvarno je super
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 3 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:18

Da super je stvarno zanimljivo
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:22

hvala vam od srca zaista
:786:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:26

nema na cemu,ja sam samo iskrena i mnogo si me zarazila hehe
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:33

sad ću da vas upoznam gdje se sve radnja odvija,ovo sam trebala uraditi odmah na početku ali nisam se sjetila...

KLINIKA "ESPERANSA"
Esperansa - KRAJ - Page 3 J0wd4i

KUĆA PORODICE DE LA FUENTE
Esperansa - KRAJ - Page 3 33yklmd

KUĆA PORODICE ORTIZ
Esperansa - KRAJ - Page 3 35cipa9

od sada kad god budem postaavljala epizodu cu tako staviti neku sličicu gdje se radnja odvija :jupi:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:34

meni je drago da vam se sviđa.. :ajmo:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 4:50

e i ja sam planirala da postavljam slicice hehe
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Aug 2009 - 5:18

hehehe..ja sam se to sjetila neki dan ali vec sma bil aobjavila novelu
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 1:59

5.Epizoda

Esperansa - KRAJ - Page 3 J0wd4i
Nakon par dana u velikoj sali za sastanke u klinici “Esperansa”sklopljen je ekskluzivni ugovor klinike I fabrike Ortiz.
I jedna I druga strana su bile izuzetno zadovoljne postignutim dogovorom.
-Nadam se jednoj jako uspješnoj saradnji gospodine de la Fuente-zadovoljno je rekla predsednica kompanije Ortiz
-Ja takođe-izjavio je Alexandro
Ako imate malo slobodnog vremena upoznao bih vas sa svojom ćerkom I Diegovom vjerenicom
-Bilo bi mi zadovoljstvo,čula sam da je ona jedna od najperspektivnijih mladih kardiohirurga a čitala sam I neke njene naučne radove koje je objavljivala-rekla je Angela
-Dobar dan-u tom momentu je u salu ušla Elena
-Baš o tebi pričamo Eli-rekao je Alexandro
-Naravno sve najbolje-umiješao se Diego
-Elena de la Fuente-pružila je ruku gospođi ispred sebe
-Angela Martinez Ortiz,veliko mi je zadovoljstvo što sam vas upoznala-rekla je Angela
Na spomen toga prezimena Elena se odmah sjetila djevojke koja joj je bila u kancelariji prije par dana,ali nije htjela ništa da spominje.
-Znate Elena je od sutra zvanično na godišnjem odmoru I odlazi van grada na par dana a po njenome povratku supruga I ja smo planirali napraviti malu zabavu u našoj kući povodom ovoga ugovora..Vi I vaša porodica ćete da nam budete počasni gosti-rekao je Alexandro
-Naravno,moja porodica I ja ćemo sa zadovoljstvom da dođemo-rekla je Angela

Esperansa - KRAJ - Page 3 35cipa9
Istovremeno u kuću Ortiz je došla Paola,polako se prikradajući Fernandu koji joj je bio okrenut leđima I uopšte je nije primjetio kada je ušla u dnevnu sobu.
-Pogodi ko je?-rekla je Paola stavljajući mu ruke preko očiju
-Paola,molim te-rekoa je ustajući iz fotelje I sklanjajući njene ruke sa sebe
-Znaš Fernando,nikada mi nije bilo jasno šta si ti vidio u Sofiji-govorila je prilazeći mu I polako ga dodirivala rukom po prsima
Sofija je jedna nezanimljiva osoba,u stanju je da cijeli dan provede u onom svoj ateljeu,sa onim svojim slikama.Tebi treba neko strastven,kladim se da je u krevetu hladna kao led..tebi treba neko-pa neko kao ja.Ti ja smo savršen par u svakome pogledu
-U pravu si Paola,rekao je Fernando-velika je razlika između tebe I Sofije-govorio je Fernando prilazeći njenome licu,sada su bili odvojeni jedno od drugoga svega par milimetara,Paolaje mogla da osjeti njegov dah na svojim usnama I to ju je izluđivalo
-Ti nikada nećeš biti kao ona,ona je 100 puta bolja od tebe a ti draga moja otiđi u neki od svojih klubova I pokupi sebi nekog vatrenog,ipak je to najbolje što znaš-rekao je Fernando I izašao iz sobe ostavljajući je samu
-Uh..kako ćeš zažaliti zbog ovoga-rekla je Paola naglas
Penjući se uz stepenice Fernando nije mogao da sakrije koliko je njemu bijesa izazvala Paola,od momenta kada ju je upoznao nije mu se svidjela,toliko je bila različita od svoje sestre da je nekada I mislio da nisu sestre
-Hej ljubavi,sve sam ti spakovala-rekla je Sofija vidjevši ga kako ulazi u sobu
-Ma nisi se trebala mučiti,to sam mogao I ja-rekao je Fernando prilazeći joj I stavljajući svoje ruke oko nje
-Uh kako sam se namučila,strašno zapravo-rekla je slatkim glasom
U tom momentu ju je podigao I stavio na obližnju komodu,a svoje ruke stavio oko nje tako da nije mogla da se pomjeri
-Pozdravićeš mi Davida,I reci mu da mi pošalje one fotografije koje je radio u Madridu,nikada ih nije poslao
Fernando je lagano jednom rukom sklanjao kosu sa njenoga vrata I sada ju je nježno ljubio po vratu znajući da ona to voli
-Sofi, mislim da David jedva zna gdje mu je glava a kamoli te fotografije-rekoa je Fernando
-Pa on je profesionalac,normalno da zna-rekla je Sofija-ja znam gdje su sve moje slike
-Sofi,znaš šta?
Ostavi se Davida I koncentriši se na mene-rekao je Fernando
-Ups,duboko se izvinjavam-rekla je smijuči se I počela da mu otkopčava košulju

U kući de la Fuente,Isabel je lagano počinjala da bijesni I Elena je znala da kada počne po sobi da hoda gore dole,da neće biti dobro.
-Pa zar ja tražim puno?
Recite vi tom uvaženom fotografu da ukoliko mi se ne javi u sledeća 24.00 sata može slobodno da se I ne pojavljuje-rekla je Isabel
Ma mene to ne zanima šta radi gospodin David,ja sam rekal što sam imala-rekla je spuštajući slušalicu
-Smiri se-rekla je Elena-a ko je taj David inače
-Ma onajidiot od fotografa što treba da uradi slike za modnu reviju-rekla je bijesno Isabel
Znaš šta uopšte me ne zanima,za par sati ću da se izležavam na plaži-rekla je izlazeći na balkon
-U Eli eno ga opet,sad je skinuo majicu-rekla je smijući se
-Daj ostavi se toga,pod hitno moraš naći nekoga I ajde ide završi pakovanje za pola sata krećemo-rekla je Elena
Esperansa - KRAJ - Page 3 2ldjewz
Let do Cancuna je brzo prošao I 4-ri djevojke su odlučile da im ovo bude nezaboravan odmor.
-Bože odmah se drugačije osjećam-rekla je Anna,boreći se sa svojim koferom
-Idem nam ja naći taxi,dva ću naći a vi me sačekajte ovde-rekla je Elena I otišla
Odjednom se Anni učini poznato lice ali nije bila u potpunosti sigurna.
-Fernando?-povikala je sa uzbuđenjem
-Anna pa jesi li to ti?-rekao je Fernando u istome tonu
-Pa ne mogu da vjerujem da si to ti..a čuj tebe pa molim te lijepo zar postoji neko nalik meni-rekla je Anna sa smiješkom-da te upoznam sa mojim drugaricama,doduše jedna fali ali će uskoro doći pa ću I s njom da te upoznam,uvijek sam to htjela-rekla je Anna uzbuđeno

Karj5.epizode
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 4:12

super jeeeeee!
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 3 Sabes2

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 5:20

heheheh........odlicno...svaka castt...jedva cekam sledecu epizodu procitat...odavno sam videla ovu temu, ali nisam citala...mislila sam da nece biti zanimljiv o....ali prevarila sam se!
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 5:51

objavi 6 epizodu :ajmo:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 7:20

daaaa
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 3 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 7:30

Da kada ces da je objavis? ::(:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 10:15

tek sam večeras pisala 6.epizodu...ako je uspijem sada otkucati postaviću vam odmah onda ako ne sutra ćete dobiti :jupi:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 12:24

jedva cekam
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 12:26

evo pri kraju sam pisanja..pa cu odmah objaviti :jupi:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 12:33

suuuuper,a avatar ti je uffffff
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 12:36

I know,pala sam u nesvijest kada sam ga vidjela ::D:
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 12:41

i jaaaaaaaaaaaaaa
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 13:25

6.epizoda

-Zaista mi je drago što sam te vidio Anna,koliko dugo ostajete ovde?-upitao je Fernando
-Ma jedno 5 dana,ne više,šteta što žuriš baš sam htjela da te upoznam s Eli-rekla je razočarano Anna
-Ništa ne brini,pa vidjećemo se još,obećavam vam da ću vas sve vodite na večeru..bilo mi je drago-pogledao je u Isabel I Gloriu
-I nama isto-skoro u isti momenat su rekle
-Au što meni neće jedan ovakav pasti u naručje-rekla je Isabel kada je već Fernando nije mogao čuti
Mislim da bi stvarno mogao poslati nekog ovakvog-rekla je gledajući prema gore
-Znala sam da si luda-rekla je Gloria smijući se
-Ajte vi,našla sam nam taxi-rekla je Elena dolazeći
-Što ti znaš otići u pravome trenutku-rekla je Anna Eleni
-Što?
-Ajde ispričat ću ti usput-odgovorila joj je Anna

U kući de la Fuente u Mexico city-ju,Barbara I Alexandro su razgovarali o svojoj ćerki Eleni.
-Znaš Alexandro baš mi je drago što je Elena otišla da se malo odmori-rekla je Barbara
-I meni isto,mada “Esperansa”će biti prazna bez nje-rekao je Alexandro
-Pusti se više te klinike,nekada imam osjećaj da ti je više stalo do nje nego do sopstvene porodice
-Barbara prekini!Znaš vrlo dobro šta sam uradio da bi zaštitio ovu porodicu od svega čemu bi bila izložena!
-Da,samo što ja nekada imam osjećaj da si to uradio kako bi zaštitio ugled čuvene klinike,a ne kako bi zaštitio ćerku-rekla je bijesno Barbara
-Ti stvarno ne prestaješ?Već 10 godina svaka rasprava se završava na tome,Elena već odavno ne misli na to,sretna je I živi svoj život,baš kako I treba da bude!-rekao je bijesno Alexandro
-Da samo se noćima budi vrišteći,da zaista upravu si ona je u potpunosti na to zaboravila-rekla je Barbara I bijesno izašla iz sobe

Esperansa - KRAJ - Page 3 16j0al2
Iste večeri dvojica braće Fernando I David su razgovorom pokušavali da nadoknade sve što im se dešavalo.
-Znaš Fernando nisam ti ovo spominjao,ali poslednjih mjeseci pokušavam da nađem Luisa-rekao je David
-Ne vidim zašto..on je odavno rekao da ne želi ništa s nama,čak šta više da mu ni ja,ni ti,ni naša majka ne značimo ništa,da za njega ne postojimo
-Dobro sve je to tačno,ali je tada bio jako mlad,možda sada…
-Kako hoćeš,ali mene ne mješaj u to!Kada nam je trebao nigdje ga nije bilo,ne treba mi ni sada-rekao je Fernando
-Dobro ja sam ti samo rekao-odgovorio je David
Nego ti bi mogao znaš da izađeš večeras samnom,ovaj klub u koji idem je savršen…”Passion” sam naziv ti sve govori-rekao je David
-A ne,ja ću večeras na noćno kupanje,to me najviše opusti..a onda ću da legnem-odgovorio je Fernando
-E pa drugi put ćeš da ideš!-rekao je David
-Dobro,to ćeš ti objasniti Sofiji,nego odlična ti je ova kuća I pogled je isto fantastičan-rekao je Fernando
Esperansa - KRAJ - Page 3 2hcdw2e
Iste večeri u Cancunu,Elena,Isabel,Gloria I Anna su uživale smijući se I pričajući.
-Imam jednu fantastičnu ideju-odjednom je rekla Anna
-Ajde da čujemo,zbog jedne takve ideje zamalo zadnji put nismo poginule-rekala je Gloria smijući se
-Ajde ti šuti!Čovjek bi pomislio da si plavuša-rekla je Anna plazeći joj jezik
Dakle ja predlažem da idemo u nekakav klub
-Ja sam za-rekla je Isabel kao iz topa ustajući-znam I šta ću obući
-Pa I nije ti to loša ideja-rekla je Gloria-a ti Eli?
-Ja neću ići,umorna sam a I glava me počinje da boli.Iću sledeći put-rekla je Elena
-Samo probaj da ne ideš sledeći put-odgovorila je Anna
Dok su se one spremale Elena je odlučila da ode do plaže,kuća je bila na samoj plaži tako da joj je svega 5 minuta trebalo da osjeti među nogama pijesak.
-E idem ja do plaže..lud provod vam želim,I da nekoga tamo osvojite-rekla je izlazeći
Zaista obožavam ovaj mir I tišinu,mislila je u sebi,dok je hodala pijeskom.Ali upravo taj mir joj je donosio sjećanja od kojih je bježala.
-Zar me nikada nećeš ostaviti na miru?-rekla je sjedajući na pijesak.
Počela je da plače,jednostavno suze su išle I njen plač je uskoro prešao u jecaj.
-Oprostite jeste li dobro?-čula je glas iza sebe
Ugledao sam vas,bilo mi je nepriajtno vam prići ali opet bilo mi je I žao vas tako gledati…
Ne,uredu sam-rekla je brišući suze I sada ustajući da se okrene prema strancu
-Ne,ovo nije moguće!-povikala je,nemoj,idi molim te..ostavi me na miru već jednom,molim te-počela je da plače,padajući na koljena
-Ne znam o čemu govorite,ja vas čak I ne poznajem..pokušajte da se smirite-pokušavao je da je smiri
-Ja znam da zaslužujem kaznu,ali ove je previše-kroz jecaje je govorila
-Gledajte,ja vas prvi put vidim.Moje ime je Fernando Rojas.Jesam li ja ta osoba o kojoj pričate?-upitao ju je
Pokušala je da se smiri,iako su joj suze išle,gledala je u ovu osobu ispred sebe,pokušavajući da sluša njegove riječi.
-Niste-tiho je rekla-oprostite mi molim vas,samo ste me podsjetili na nekoga..sad mislite das am neka ludača-govorila je tiho
-Ne,ne mislim..mislim da ste jedna jako uplašena osoba-rekao je Fernando
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 13:32

joooj nece valjda da se spandja sa Elenom??
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Aug 2009 - 13:35

heheh...biće tu još svašta :Besossss:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 3 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 19Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next