REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next
AuthorMessage
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 16 T4xumq

Esperansa - KRAJ - Page 16 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 8:31

hahaha...moze...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 16 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 8:38

JA SAM OVDE PAPARAZZI...jel si to zaboravila...ccc...

super je taideja za razlicite parove...kao onaj filmic: He's just not that into you...kekeke
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 16 14y26xc

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 8:41

taj mi film nešto poznat odo da pogledam jesam ga gledala...ma ovo o parovima samo jedna od ideja..ima jos jedna malo mračnija da tako kazem nešto kao trougao ali prilično koplikovano hehhe
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 16 T4xumq

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 8:42

Levy's girl wrote:
JA SAM OVDE PAPARAZZI...jel si to zaboravila...ccc...

Upss...sorry..
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 8:49

kekekeke

zvjezdica wrote:
taj mi film nešto poznat odo da pogledam jesam ga gledala...ma ovo o parovima samo jedna od ideja..ima jos jedna malo mračnija da tako kazem nešto kao trougao ali prilično koplikovano hehhe

gledala si sigurno....super filmic...

pa mozes i dve da pises...ili da jednu od te dve ostavis za sledeci put....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 9:03

jesam gledala sam ga super je i to sam ga u kinu još gledala :)))
heheh mozda i za to se odlučim dvije novele da pišem ali vidjećemo još imam ja nekih puno ideja...na kraju će biti da pišem 5 novela kako sam počela sa svojim razmišljanjem
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 9:03

hehehe...bolje za nas...
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 15 Nov 2009 - 16:06

Levy's girl wrote:
veruj mi....jeste...

i da,znas da sam celu novelu-tj ovo sto si do sad napisala,prekopirala u Word document i cuvam ga...kekeke jesam luda

takodje :)))))
inace ova poslednja epizoda je 35. meni se cini....a ne 34.kao sto je napisano....tako sam ja bar vodila evidenciju u mojim dokumentima :)...mozda gresim...nzm....u svakom slucaju ova poslednja epizoda je odlicnaaa...jedva cekam novu naravno :)....a sto se tice nove web novele ne sumnjam u tvoj izbor uopste :)
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyMon 16 Nov 2009 - 12:25

joj ne nemam pojma sada mozda sam pogriješila u pisanju broja...provjerit ću :))) abiće sutra nova epka :))))
očekujte onako hot epku hehe
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyMon 16 Nov 2009 - 12:49

aaaaaaaa...super,super,super...
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyMon 16 Nov 2009 - 13:27

suuuper
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyThu 19 Nov 2009 - 8:35

nisam imala vremena da provjerim tacno koja je ovo epka po redu,nije ni tako hot ali opet vjerujte da ce sledeca da bude i hot i svega ce u njoj da bude,u samom sam finišu pa mi sve žao da pišem kad znam da je kraj blizu
kasnije ću da dodam i sleke i broj epke tačno

35.Epizoda

-Radi se o tome da ja ne želim da bilo ko zna za ovu operaciju,ja ću reći da hitno negdje moram da otputujem..ne želim da se moja majka još više zabrinjava nije joj to potrebno uopšte,a kada operacija prođe i ako sve bude kako treba onda joj doktorice možete vi sve reći
-Ja mogu to da uradim,ali moje mišljenje je da trebate da imate nekoga uz sebe ali na vama je odluka naravno-rekla je Elena
-Razmislit ću još o svemu doktorice pa ću vam reći,ali do tada vas molim da nikome nište ne govorite-Sofija je polako ustala iz stolice i pokupila svoje stvari
-Nema problema,i Sofija biće sve uredu vidjećete-Elena se toplo nasmijala

-Elena još nije došla?-upitao je Rodrigo sjedajući pored Isabel kod bazena
-Ne,zapravo ne znam,sada sam i ja došla-odgovorila je Isabel
-Šta je tebi,nešto mi nisi u svome elementu-rekao je Rodrigo i povukao je za jedan pramen kose
-Nemoj,skloni se,znaš da ne volim da diraju po kosi-Isabel ga je udarila po ruci
I nije mi ništa,šta bi mi bilo?-odgovorila je ljutito
-Da i evo ga-Rodrigo se počeo smijati
-Evo čega?I šta se smiješ?
-Nos ti raste kao u Pinokija Isabel,ne valja lagati znaš-namignuo je i onda se prestao smijati
Ajde pričaj,da čujem šta se desilo-rekao je i lagano je pomilovao po obrazu
-Ma zapravo ništa a i sve ne znam ni sama...kako se revija približava tako sam i ja sve nervoznija i nervoznija,sve se u meni okrene naopačke kada samo i pomislim na to,zatim da si samo vidio Davida večeras imala sam osjećaj da pričam s nekim koga vidim prvi put u životu,skroz j ebio odsutan nikada prije nije bio ovakav kao da pričaš sa zidom-rekla je Isabel
-A daj Isabel svako ima svoje minute smiri se znaš,rasturit ćeš ti ti,zapravo Davida si već rasturila-počeo se da smije
Da samo vidiš kako te gleda,doduše i ti njega isto tako gledaš ako mogu dodati,Isabel ono što se vidi u vašim očima samo se jednom osjeti i nikada više tako da oko toga nemoj da se bezveze brineš,samo ćeš dobiti bore oko očiju-rekao je i nježno je poljubio,
I daj mi sada onaj osmijeh koji obožavam
Isabel nije mogla da se ne nasmije,imao je tako sladak izraz na licu da prosto nisi mogao da mu odoliš
-Eto vidiš,nije tako teško-rekao je Rodrigo i krenuo prema ulazu u kuću kada se Elena pojavila
-Opa šta se tebi danas desilo?-upitao je Rodrigo ugledavši je
Gledaj Isabel čiji primjer treba da slediš,gledaj osmijeha od uha do uha
-Rodrigo prestani-rekla je Elena i udarila ga u rame
-Znaš Eli kada žena ima takav osmijeh?-upitao je dok se ona približavala onome mjestu na kome je on do maloprije sjedio
-Ne znam ali sam sigurna da ćeš me ti prosvjetliti-rekla je sjedajući i smijući se
-Kada ima dobar S-E-X-rekao je i otišao u kuću
I Elena i Isabel su počele da se smiju i tek nakon nekog vremena su prestale pa je Isabel prva progovorila
-Znaš nešto mislim da Rodrigo nije bio daleko od istine
Ajde da čujem ko je gospodin Sretni-rekla je Isabel i skočila sa ležaljke
-Daj šta ti je nemam nikakvog Gospodina Sretnog,smiri se-rekla je Elena nervozno
-Lažljivice jedna!-počela je Isabel da se smije
Ti sebi nakon seksi popodneva očigledno nisi pogledala vrat-Isabel je već umirala od smijeha i krenula prema kući
-Očigledno je bilo jako dobrooooo-dobacila je glasno i nestala u kući
-Da samo znaš-rekla je Elena samo za sebe

Iste večeri dok je ležala u krevetu i polako je već padala u san čula je zvuk za poruka na telefonu i morala je da ustane da je pročita,bilo je jače od nje.
„Da li si sklona malim avanturama?“-pisalo je u poruci samo
„Zavisi kakvim“-odgovorila je
„Vjeruj da će ti se svidjeti,samo reci da ili ne“-dobila je odgovor u par sekundi
„Da ali pod uslovom jednim“
„Večeras ja postavljam uslove,ali može proći i tvoj jedan,da čujem koji je“
„Da budem na poslu sutra ujutro“
„Bićeš na poslu bez brige,a sada si u mojim rukama i ništa više me ne pitaš“
„Dobro...u tvojim sam rukama“
„Izađi polako iz kuće,pazi da te niko ne vidi,nemoj da se oblačiš samo ponesi potrebne stvari za sutra ujutro,auto će da te čeka ispred kuće“
„Ali u spavaćici sam,treba mi vremena da se spremim“
„Ja sam te danas vidio bez ičega a ionako ćeš uskor oda opet budeš takva,izađi na balkon i pogledaj auto te već čeka a samim tim i ja,nemoj previše dugo da me ostaviš u čekanju“
„Malo čekanja nije nikoga ubilo pa neće i tebe“

Elena je polako izašla iz kuće pazeći da je niko ne vidi,i lagano ušla u auto koje ju je čekalo međutim kada je ušla iznenadila se kada nije vidijela da je i Fernando tu.
-Gospodin vas već čeka na mjestu gdje ja treba da vas odvezem
-Aha..pa dobro onda me odvezite na to mjesto,ne bih htjela da gospodin još čeka-rekla je Elena i nasmijala se tiho zakopčavajući kaput koji je obukla preko spavaćice
Nakon sat vremena vožnje jedino što je Elena znala je da su bili van grada,a onda je mogla da vidi jezero koje je obasijavala mjesečina i svjetiljke,izgledalo je kao mjesto iz bajke.Nedaleko od jezera je bila kuća od drveta,kroz prozore se mogla vidjeti svjetlost i bilo joj je jasno da u kući ima neko.Ubrzo je i auto stao i vozač joj se obratio
-Gospodin Fernando vas čeka tamo,ja vam više nisam potreban
-Hvala vam-rekla je Elena i izašla iz auta
Hladni vjetar ju je natjerao da se sva strese tako da je potrčala do kuće i lagano pokucala na drvena vrata,međutim kako niko nije otvarao,samo je uhvatila bravu i ušla.
Ulazići dočekao ju je prizor koji nije očekivala svuda oko nje su bile bijele svijeće upaljene pord svijeća nije moga da ne primejeti ni bukete ruža.Imala je osjećaj da se nalazi u nekom snu iz kojeg nije htjela da se probudi.A onda je ugledala njega kako sjedi pored kamina na velikom bijelom tepihu,riječ savršeno bi bila previše mala za njega,na sebi je imao samo bež hlače i onaj neodoljivi osmijeh koji ju je dovodio do ludila.
Skinula je kaput i sandale ko je nosila i uputila se prema njemu.
-Ostavila si spavaćicu na sebi-rekao je i prešao lagano svojom rukom preko njene
-Nešto mi je govorilo da bi je radije ti skinuo nego ja-rekla je i lagano uplela svoje prste u njegovu kosu
-Tačno,radije bi ti je ja skinuo-već je sad prelazio svojim usnama preko njenoga vrata i rukom spuštao jednu bretelu ostavljajući iza sebe mokar trag i slušajući je kako tiho uzdše.

Last edited by zvjezdica on Fri 20 Nov 2009 - 9:21; edited 1 time in total
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyThu 19 Nov 2009 - 12:10

super je
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyThu 19 Nov 2009 - 14:27

ODLICNO JE...prosto ne mogu da ti opisem koliko zeljno iscekujem sledecu epku...

i meni je zao sto je kraj blizu...uzivala sam dok sam je citala...

i da,to je 35-a epkica...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyFri 20 Nov 2009 - 9:25

napisana nova epka....sutra se postavlja :)))
Back to top Go down
♥ Rebelde Girl ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ Rebelde Girl ♥

Broj postova : 2365
Godina : 29
Fan-gif : Dulce Maria & Poncho

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyFri 20 Nov 2009 - 10:54

super je
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyFri 20 Nov 2009 - 11:01

jedva cekam...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySat 21 Nov 2009 - 7:57

36.Epizoda
-Mislim da ti je neko ostavio trag na vratu-rekao joj je tiho na uho sa prigušenim smijehom
-Jel da?Nisam ni bila svjesna da ga imam dok mi Isabel nije to rekla-odgovorila mu je tiho
-Elena ne znam šta mi se dešava kada sam s tobom-rekao je i pogledao je direktno u oči držeći obije svoje ruke u njenoj kosi i lagano privlačeći njeno lice svome
-Znam...ne znam ni ja šta se meni s tobom dešava-odgovorila je tiho,malo se grizući za donju usnu uzvaraćajući mu pogled
-Uopšte ne znam kako se ovo desilo,mislim ova osjećanja u meni,ne znam kako su uopšte moguća a opet ih osjećam u svakom dijelu mene,postala si dio mene i ne znam kako bi nastavio dalje da nestaneš iz moga života
-A otkuda ti to da idem negdje?-rekla je i spustila maleni poljubac na njegove usne
-Sutra ćeš već nestati odavde i ja ću se pitati da li si uopšte i bila-rekao je s osmijehom laganim
-Sutra ne idem nigdje,javiću da sam bolesna-nasmijala se dok ga je gledala
-To mi se već sviđa-rekao je i lagano je položio na tepih ispod njih
-Ipak u ovom prizoru postoji nešto što mi se uopšte ne sviđa-rekao je i podigao se gledajući je kako leži na bijelome tepihih a crna kosa joj rasuta po njemu
-A šta bi bilo to?-upitala ga je dok ga je obasijavala svjetlost od kamina
-Tvoja spavaćica,još je na tebi-rekao je sa iskrivljenim osmijehom i obijema svojim rukama počeo da klizi od njenih članaka prema rubu od spavaćice sve je više i više podižući prema njenim kukovima
Osjećala je trnce u svakom milimetru svoga tijela,samo jedan njegov dodir ju je dovodio u potpunosti do ludila.Kada je osjetila njegove ruke na svojim kukovima lagano se podignula da bi mogao skoz da je podigne.Već u sledećoj sekundi svilena spavaćica više nije bila na njoj nego je ležala na podu bačena.
-Znaš sada smo u potpunosti neravnopravni-rekla je jedva kroz tihe uzdisaje dok je svojim usnama prelazio preko njenog stomaka,ljubeći svaki milimetar njenog tijela polako i to ju je još više izluđivalo,sad je bio red na nju da i ona njemu malo pokaže kako se osjeća kada je tako polako dovodi praktično do ludila
-Neravnopravni?-upitao ju je podižući pogled prema njenim očima
-Da.Neravnopravni smo..pogledaj sebe u čemu si,još uvijek nosiš hlače a meni si ostavio samo u ovom,rekla je i bacila pogled prema svilenom donjem rublju koje je nosila još uvijek -rekla je i nasmijale se zavodljivo
To se mora promjeniti-lagano se podignula,tako da je sada bila na koljenima kao i on i počela da spušta svoje ruke prema njegovom kaišu na hlačama lagano ga otkopčavajući ne skidajući pogleda s njegovih očiju

Sofija je te večeri ostala u klinici da bude pored Paole cijelu noć...Paola je već spavala a njoj san nikako nije dolazio na oči,uzela je svoj telefon,izašla iz sobe na prstima pazeći da je ne probudi i okrećući broj osobe koja bi je u ovom momentu jedino mogla pomoći.Nedugo zatim je čula njegov glas.
-Hej-tiho je rekla naslonjajući glavu na obližnji zid
-Sofija,šta se desilo,skoro cijeli dan pokušvam da te dobijem a telefon ti je stalno isključen a kući ne znaju ništa o tebi-rekao je Sebastijan užurbanim zabrinutim glasom
-Sebastijane jel možeš molim te da dođeš na kliniku „Esperansa“,nije se meni ništa desilo nemoj da brineš ali ću ostati ovde cijelu noć....Paola leži ovde....hoćeš li doći?Molim te,samo dođi-rekla je moleći ga
-Sofija naravno da ću doći,nemoj da me moliš,za 20 minuta sam tamo ljubavi...i Sofija volim te,znaš to zar ne?
-Znam,znaš i ti da ja volim tebe isto tako-rekla je tiho...ja sam u sobi 330 ali biću ispred čekaću te u hodniku
-Za sekundu sam tamo-rekao je i prekinuo vezu

Elena i Fernnado su ležali jedno pored drugog,gledajući se neprestano i nježno dodirivali ruke jednog drugog ne govoreći ništa.Još uvijek ga je osjećala u sebi i nije htjela da napusti njeno tijelo nikada više,pripadao joj je na svakom polju baš kao što je i ona njemu.
Vođenje ljubavi s njim je bilo nešto novo,ni sa kim nije bilo ovako kao što je bilo s njim...pripadala mu je i znala je da je to to,znala je da posle njega više niko neće moći da je dodiruje na nečin na koji je on,niti će ona to bilo kome da dozvoli.
-Hej gdje si odlutala?-upitao ju je nježno sklanjajući kosu s njenog lica
-Na mjesto gdje dosada nikada nisam bila-odgovorila je
Odakle si ti došao uopšte Fernando?Mislim....-pokušala je da nađe prave riječi...Ti si apsolutno sve....kao moje lično čudo znaš...dodirnuo si me i odveo na mjesta za koje uopšte nisam bila svjesna da postoje
-Znaš i ja sam mislio isto to o tebi...sada mislim da si samo jedan san i da kada se probudim da ćeš prosto nestati Elena
-Daleko od toga....za mene po pitanju tebe nema opcije odlaska,ja sam uz tebe sve dok me ti budeš želio kraj sebe
-A ja te želim kraj sebe zauvijek-rekao joj je i prešao usanma preko njenih
-Onda ja ostajem zauvijek uz tebe-rekla je i još više podignula svoju nogu oko njegovog struka kako bi pritisnula svoje tijelo još jače uz njegovo
-Pridrži se uz mene-rekao joj je tiho
Obavila je svoje ruke oko njegovo vrata a obije noge kada se podignuo oko njegovog struka,ne napuštajući mu tijelo ni u jednom sekundu
Fernando ju je nosio ne prekidajući poljubac u nepoznatom pravcu tako da je sada ona morala da prekine poljubac samo zbog znatižlje koja je gorila u njoj da sazna gdje je vodi
-A gdje idemo?-upitala ga je
-A pa znaš da krevet još nismo isprobali-rekao je i opet se vratio njenim usnama

Gledao ju je kako mu spava u naručju i nije želio da i on zaspi..u mjesto spavanja konstantno je vrtio uspomene,prisjećao se dodira njenog,njenih poljubaca,uzdisnja,njegovog imena na njenim usnama...to je bilo nešto zbog čega nije želio da spava...umjesto toga posmatrao ju je u svome naručju i gledao kako spava dok se prisjećao...bez obzira šta mu je prolazilo kroz glavu večeras prije nego što su se našli u ovoj vikendici sada je osjećao da mu ona u potpunosti pripada baš kao što i on njoj.
A onda je vidio kako se lagano pomjera,i kako vrti svojom glavom...očigledno je nešto sanjala,osjetio je kako da je nešto rekla,međutim mogao da razazna šta je u pitanju...
A onda je osjetio kao da ga je neko bacio okean hladne vode,riječ koja je sada izašala iz njenih usta je bila razumljiva pogotovo za njega i bila jasna kao dan koji je trebao uskoro da svane...i kao da nije bilo dovoljno opet je ponovila tu riječ,to ime.
Luis.
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySun 22 Nov 2009 - 5:51

Odlicnoooooooooo :) jedva cekam novu novu novu :)))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptySat 28 Nov 2009 - 12:42

aaaaaaaaa

pod 1. KAKO JA OVO TEK SAD VIDIM?!?!?!?!STRASNO
pod 2. ODLICNO!vrhunska epka...znas da jedva cekam sledecu...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyMon 30 Nov 2009 - 7:37

hehehhehe...bice sutra nekada nova epka..nisam dugo pisala:)))
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 16 28505204839610125311

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyMon 30 Nov 2009 - 11:55

Stvarno je vreme ...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyMon 30 Nov 2009 - 13:57

zvjezdica wrote:
hehehhehe...bice sutra nekada nova epka..nisam dugo pisala:)))
:ajmo: :ajmo: :ajmo:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyTue 1 Dec 2009 - 11:51

znam da sam rekla da ce biti danas nova epka ali jednostavno mi je cijeli dan bukvalno potpuni haos tako da nisam stigla da napisem uopste ali bice ovih dana sigurno :)))
mozda do kraja vikenda bude i kraj ali o tome cu jos razmisliti :))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 EmptyTue 1 Dec 2009 - 11:56

samo ti polako sreco..epku po epku,da vidimo dokle cemo dogurati...xD
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 16 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 19Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next