REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Next
AuthorMessage
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 17 14y26xc

Esperansa - KRAJ - Page 17 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 1 Dec 2009 - 12:00

:jupi:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyMon 7 Dec 2009 - 13:21

37.Epizoda

Esperansa - KRAJ - Page 17 Gabby3
Elenu je probudio zvuk vode u kupatilu,protegla se i podigla iz kreveta sa namjerom da se pridruži Fernandu pod tušem.
Lagano je otvorila vrata kupatila i ugledala njegovu figuru iza zatamnjenog stakla od tuš kabine.
Ne bi imala ništa protiv toga i da ga samo ga posmatra ali joj se više svidjela pomisao na to da mu se pridruži ispod toplog mlaza vode.
Lagano je prišla,trudeći se da je ne primjeti i uspjevala je u tome s obzirom da je bio okrenut leđima.
Otvorivši vrata tuš kabine,Fernando se naglo okrenuo prema njoj.
-Hej..nisam baš imala namjeru da te prepadnem-rekla mu je sa osmijehom na licu
-Nisi me prepala,samo više iznenadila-rekao je Fernando hladnim tonom koji ju je iznenadio
-Mislila sam da ti se pridružim pod tušem...
-Nema potrebe,ionako sam već skoro završio-odgovorio joj je i okrenuo leđa ostavljajući je da ga posmatra začuđeno dok nije zatvorila vrata od tuš kabine
-Dobro-tiho je rekla i napustila kupatilo

Isabel je već 10 minuta kucala na vrata od Elenine sobe i već 10 minuta nije dobijala nikakav odgovor
-Elena??????
Daj već jednom diži se iz kreveta i otvori ova vrata!!!!!!!-sada je već Isabel pojačavala intenzitet kucanja tako da je bilo upitanju praktično lupanje
-Šta radiš to?-upitao ju je Rodrigo dolazeći prema njoj
-A tvoja draga sestra još ljenčari u krevetu..nije normalna....zakasniće na posao-rekla je Isabel brzo
-A ti se brineš što će ona da zakasni na posao?-upitao ju je posmatrajući je
-Pa dobro htjela sam da je nešto pitam još-rekla je Isabel tiho
-A to se pretpostavljam odnosi na modricu na njenome vratu-Rodrigo se sada počeo smijati
-I ti se to primejtio?
-A gdje neću primjetiti,vidi se iz aviona...nego znaš šta ćeš ti sada da uradiš?-rekao je i lagano je uhvatio za ruku
-Šta?
-Ideš samnom na jutarnju kafu i ostavljaš nju da spava-Rodrigo je sada već lagano vukao za ruku
-Ali...
-Ništa ali,kreći Isabel...-rekao je i nastavio da se smješka

Elena je obučena u bade mantil posmatrala Fernanda kako se bez ijedne riječi,ijednog pogleda upućenog njoj kreće po sobi i oblači.
Već joj se počelo da vrti u glavi od posmatranja njegovog kretanja gore-dole.
-E sada je dosta!Šta je tebi?-upitala je bijesno ustajući sa kreveta
-Šta je meni?To me zaista pitaš?Šta je meni?-ljutito je bacio košulju koju je držao u ruci
-Da!Pitam te šta je tebi?Otkada sam ustala ponašaš se kao da me nema,kao da ne postojim u najmanju ruku!
-E pa izvini molim te,stvarno ne znam kako da se ponašam prema ženi kojoj sam samo zamjena za nekog drugog!
-Zamjena?
O čemu ti prčaš?-upitala je zbunjenog izraza na licu ali dalje ljutog tona
-Slušaj me dobro,jer ovo ću da ti kažem samo sada i nikada više!
Bez obzira šta ja osjećao prema tebi,bez obzira što si posatala najvažnija osoba za mene NIKADA ali NIKADA neću pasti na to da sam ti zamjena za nekog drugog..da dok vodiš ljubav samnom zamišljaš da je neko drugi u pitanju..
Neću dozvoliti nikome da gazi po mojim osjećanjima tako Elena!
Žao mi je zbog onoga što ti je uradio ali ja ne želim da sam samo njegova kopija-rekao je Fernando gledajući je pravo u oči udaljen od njenoga lica samo par milimetara
-Jesi ti normalan?Kako možeš i da pomisliš da si mi zamjena za Diega?-rekla je i obuhvatila mu lice svojim rukama
Ne znam otkud ti ta ideja-rekla je tiho
-Ne govorim o njemu dođavola!
Govorim o onome čiji si ime rekla nekoliko puta dok si spavala naslonjena na MENE!-sklonio je ruke njene sa svoga lica i odmakeo se u drugi kraj sobe
-GOVORIM O TVOM DRAGOM LUISU ELENA!!

-I mala da li je sve spremno za reviju-Alexandro je upitao Isabel koja je prelistavala neke novine bezbrižno
-Manje-više tata,i stvarno me nisi morao podsjećati na to dok pijem kafu i čitam novine-rekla je i bacila ih na sto
Čim pomislim na reviju odmah dobijem osjećaj vrtoglavice i kako će to sve da ispadne
-Daj Isabel nemoj da brineš bez potrebe,ti se De La Funte i sve će da bude apsolutno savršeno-rekao je Alexandro ljubeći je u kosu
Nego Isabel molio bi te da budeš večeras kući,trebao bi da razgovaram sa tobom a sada ne mogu jer žurim
-Ok...a tata o čemu se radi?-upitala ga je znatiželjno
-Ma ništa bitno mala..idem sada,vidimo se večeras-rekao je i izašao iz sobe

Esperansa - KRAJ - Page 17 4r828i
-Nemaš ti pojma o čemu govoriš-rekla je Elena tiho,sjedajući na rub kreveta i gledajući kroz veliki prozor prema jezeru
-Da naravno da nemam---ajde usudi se i poreci da te nisam sve ovo vrijeme podsjećao na njega,od momenata kada smo se sudarili na aerodromu,stalno u meni vidiš njega i to je nešto protiv čega ja ne želim da se borim...daj već jednom budi iskrena prema meni,budi iskrena prema sebi i reci već jednom tu istinu koju toliko kriješ u sebi
-Da ja vidim njega u tebi Fernando ja nikada ne bi bila ovde-rekla je,ustala i lagano krenula prema njemu
Hoćeš da znaš istinu e pa sada ćeš sve da čuješ!
Godinama se trudim da izbrišem nešto ali ionako sve dublje padam i gubim ono što mi je bitno
-Elena meni je savršeno jasno da ga voliš i da vjerovatno ga nikada nisi ni prestala voljeti niti ćeš ikada to da uradiš ako za 10 godina nisi uspjela nećeš ni za još 10,a sa duhovima bivših ljubavi ja se ne namjeravam boriti..
-Voljeti??
Ja sam njega prestala da volim onog momenata kada sam probola nož kroz njegovo tijelo.
Eto ti moje tajne Fernando ono što si želio da znaš.
Da,tačno je da sam ga voljela ali on nikada nije volio mene..nikada i na jedan tako fin način mi je to i dao do znanja...
Ja sam njega ubila Fernando i ne žalim zbog toga ni najmanje...žalim samo zbog jedne jedine stvari a to je što sam ga ikada upoznala što se pojavio u mom životo zbog toga žalim..
I kako ti se čini moja tajna?
Sigurno nije ono što si zamišljao,mislim čisto sumnjam da ti je palo ubistvo na pamet zar ne?
Ja ti mogu ispričati svoju stranu priče ako želiš da me saslušaš..ako želiš da znaš zbog čega i pod kojim okolnostima sam ga ubila...
Fernando ju je samo posmatrao želio je da kaže nešto ali mu riječi nisu izlazile iz usta...
-Očigledno ne želiš...poštujem i to ionako ćeš sutra sve da pročitaš u novinama ili večeras na vijestima ćeš sve da saznaš...ali prije toga želim da ti kažem ovo
Ti si postao moje svjetlo u tamnom tunelu Fernando,bio si moja nada,nada da neko moze i mene da voli onoliko koliko i ja mogu da volim,pokazao si mi da bez obzira na sve moje ožiljke koje sam nosila u sebi i koje ću uvijek da nosim opet mogu da budem sretna i da se predam nekome onako kako sam tebi..
Tačno je da si me u početku podsjetio na njega,na Luisa ali samo izgledom..vas dvojica ste dva različita svijeta,kao što si ti bio moje sunce on je bio moja oluja,moja noćna mora kojoj nije bilo dosta to što mi je uradio nego je nastavio i da me proganja i dalje..
To je to što sam željela da ti kažem...pa zbogom Fernando..ko zna ako postoji neki drugi život možda se i sretnemo tamo-rekla mu je,otvorila vrata spavaće sobe i lagano ih zatvorila iza sebe.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 17 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 0:36

aaaaaaaaaaaaaa...vrhunska epizoda...da je nisam sad procitala umrla bih!hvala sto si me obavestila...
odlicno napisano....prosto sve pohvale...za radnju,a i za onu sliku sobe koja je skroz potrefljena,ali skroz...tako sam je i zamisljala...

p.s.verovatno znas sada sledi...JEDVAAAA CEEKAM SLEDEEECUUUU!!!!!!!!! :srce:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 1:25

pa znam da prethodnu epku nisi procitala odmah pa sam ti zato poslala u pm da sam objavila novu :))
drago mi je da ti se sviđa :))
a i meni je soba vrh ne bi imala protv takve jedne apsloutno nista :))
počela sam da pisem sledecu epku tako da vrlo skoro mozes ocekivati nastavak mozda cak i bude veceras Namig
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 1:31

jaoj sto volim kad imas inspiraciju... zagrljaj
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 2:41

cccc i ja sad moram citat ovako....nemam vise ekskluzivna prava:-)))))ajde piši odmah novu,a ako ti bude mrsko vjeruj mi ja cu te natjerat:-)))))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 8:22

uz tebe sam...pogotovu sto smo sad na istom polzaju...ne znam ja,ali ne znas ni ti....xexe
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 8:38

hehehheh
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 8 Dec 2009 - 8:42

:jupi:
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyWed 9 Dec 2009 - 0:55

i et sad zvjezdica ode a ne napisa epku:-(((((((((((((((
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyFri 11 Dec 2009 - 0:45

ccc...nije fer... :POIU: zagrljaj
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyFri 11 Dec 2009 - 8:38

napisala ja hihi samo treba jos otkucati :))))
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyFri 11 Dec 2009 - 9:28

hihih dolazi ovamo:-)))
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyFri 11 Dec 2009 - 9:43

hihihihi
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyFri 11 Dec 2009 - 12:26

nemo' se smejuljis...nego kucaj to! :888:
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptySun 13 Dec 2009 - 10:55

Solidna serijica
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 17 28505204839610125311

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyMon 14 Dec 2009 - 2:03

Kad ce nova epka?
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyMon 14 Dec 2009 - 7:18

sutra ce da bude,napisana je i zadnja epizoda ali nju mozete da ocekujete u nedelju :jupi:
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 15 Dec 2009 - 8:32

aaaaaaaaaaaaa...stvarnoooo?!?!?!
jedva cekam sledecu epizodu,ali ne i kraaaaaaaaaj... ::(:
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 15 Dec 2009 - 8:35

Da li mozemo ocekivati novu web novelu od tebe?
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyTue 15 Dec 2009 - 10:40

reklaje da vec ima par ideja za novu...super,super...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyWed 16 Dec 2009 - 5:39

bice nova novela Don Pio ali malo kasnije jos razradjujem neke ideje :))))
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyWed 16 Dec 2009 - 7:11

38.Epizoda

Esperansa - KRAJ - Page 17 Ta3pg5
Izlazeci iz mjesta gdje provela najljepšu noc u svome zivotu Elena se nasla stojeci u jednome mjestu gledajuci u jezero znajuci tacno šta treba da uradi.Izvadila je mobilni,pozvala broj kucnog sofera I objasnila mu gdje se nalazi.Duboko je uzdahnula,osjecajuci kako ce joj ovaj dan biti zadnji na slobodi ili mozda cak I pocetak slobode,konacno ce svi da znaju sve I sav onaj teret sutnje ce biti prekinut,
konacno ce biti slobodna.
Osjetila je vibraciju u dzepu mantila I podigla telefon da vidi o kome se radi.
-Sofija…kako mogu da ti pomognem?
-Za operaciju sam rekla samo jednoj osobi,zapravo vi ga poznajete Sebastian Acosta,on zna sve pa vi kada odlucite vrijeme operacije ja sam spremna
-Sofija nazvat cu te ja za jedno sat vremena kada budem na klinici I tada cu da znam sve detalje..sada trenutno nisam tamo
-Vazi nema problema-čula je Sofijin glas kako joj odgovara

Fernando je sjedio na istome mjestu gdje sjeo I kada je Elena otisla iz sobe.Ni sam nije bio svjestan koliko je vremena proslo od tada.
Sjedio je spustene glave,dok mu je 1000 misli prolazilo kroz glavu.
Tri stvari su bile savršeno jasne-prva je bila da je Luis bio njegov brat,druga da je bio mrtav vec 10 godina I da je za to zasluzna bila Elena I trece da ju je volio vise nego sto je I bio svjestan I protiv toga nije mogao apsolutno nista.

Esperansa - KRAJ - Page 17 2w24l07
Posmatrajuci svoju sobu Elena je znala da treba da uradi još jednu stvar prije nego ode na kliniku.Spustila se do radne sobe svoga oca,sklonila sliku iza koje se nalazio sef,ukucala šifru I počela da trazi ono po sta je dosla.
Ubrzo je našla kljuc koji joj je bio potreban I dugo ga je drzala u ruci dok se nije ponovo popela uz stepenice koje su je vodile do sobe gdje je sve bilo zavrseno prije 10 godina.
Otvorila je vrata I lagano usla..tacno se vidjela da niko dugo nije ulazio,sloj prasine je bio vidljiv oku bas kao I paučina koja je bila na svokom koraku.
Pogled joj je ostao ne njenome nekadasnjem krevetu I ponovo se vratila u onu noc gdje sve pocelo.Vidjela je Luisa kako lezi na tom krevetu pored nje,vidjela je sebe kako lagano ustaje crpeci poslednji dio svoje snage I odlazi do kuhinje,uzima noz I ponovo se vraca njemu,vidjela je kako bijela posteljina upija crvenu krv I kako ona stoji pored I sve to posmatra.
-Elena??-čula je glas svoje majke iz sebe
Šta radiš ovde?
-Posmatram mama,ništa drugo -okrenula se lagano prišla Brabrai da je zagrli
Znaš mama,mislim da je danas kraj-rekla je nakon dugog zagrljaja
-Ne razumijem Eli..kraj čega?-upitala je Brabara pazljivo je posmatrajući
-Kraj ovoga,ne želim više da je ova soba zatvorena,hocu da se sve ovo izbaci iz nje,da se stavi novi namjestaj,da se sklone zavjese s prozora,hoću da svjetlos ponovo uđe u nju.
Hoćeš se ti pobrinuti za to?-upitala ju je sa osmijehom na kraju
-Naravno da hoću,odmah ću se pobrinuti za to-rekla je Barbara
-Idem ja sada-rekla je Elena I krenula da izađe napolje ali na vratima je zastala I okrenula se lagano prema Barbari
-Volim te mama,ti si najbolja mama koju jedna ćerka moze da ima-rekla je I nestala iz sobe
Već dva sata Elena je sjedila u svojoj kancelariji,Sofijina operacija je bila zakazana za sutra ujutro I ona je upravo u ovom momentu vadila sve potrebne nalaze jos jednom.
Sve sto je planirala je zavrsila osim jedne stvari,gledala je u broj telefona koji je trebala da nazove ali jos nikako nije smogla snage da to I uradi.Pogledavsi jos jednom u porodicnu fotografiju na svome stolu,uzela je telefon I okrenula broj..tek nakon tri puta sto je odzvonila čula je duboki glas s druge strane
-Ovde Elena de la Fuente
-Opa,već sam pomislio da se nećeš javiti bilo bi mi žao poduzeti neke drastične mjere ljubavi
-Ne zovi me ljubavi kao prvo,kao drugo šta tačno želiš od mene?-upitala je glasno I drsko
-Šta je zelim od tebe?-čula je kako ponavlja njeno pitanje,posle koga je usledio glasan prodoran smijeh
Draga moja mislim da je najbolje da ti I ja popričamo oči u oči,tada ćeš tačno saznati šta zelim od tebe
-Dobro,gdje se mozemo naci-uzela je olovku I zapisala adresu na list papira ispred sebe,I onda samo rekla
-Znam gdje se to nalazi,bicu tamo uskoro-I zatim spustila slušalicu
-Ni sam ne znas sta te čeka crve jedan-rekla je tiho za sebe

Esperansa - KRAJ - Page 17 2cz9dom
Fernando je dosao na kliniku sa samo jednim ciljom,dam u Elena ispriča sve,znao je samo jedan dio a jutros je bio u prevelikom soku da saslusa sve.Sada je zelio da zna sve,zapravo je morao da zna sve.
Ušao je u njenu kancelariju I zatekao njenog oca kako sjedi za njenim stolom I drzi nekakav pair u ruci
-Oprostite sto ulazim ovako ali mi hitno treba Elena
-Elena nije ovde-odgovorio je Alexandro
Niti će da bude više
-Ne razumijem,kako neće-upitao je Fernando zbunjeno
-Donijela je jednu odluku..otiće u policiju-rekao je Alexandro gledajući u pairi ispred sebe dok mu je glas pucao
-U policiju?
Alexandro ja znam sve,rekla mi je jutros šta je uradila ali nije mi ispričala priču od početka,zato sam ovde želim da znam sve.Ne vjerujem da je Luisa ubila samo iz nekakvog hira,želim da znam sve a vjerujem da vi znate cijelu priču.
Alexandro ga je posmatrao dugo I onda rekao
-Ja znam da si ti njegov brat,znam da ste bili razdvojeni od malena I isto tako znam da Elena nema pojma o tome-rekao je Alexandro I onda ga je prekinuo zvuk njegovo telefona,pogledao je u broj I odmah se javio
-Eli,nemoj molim te,samo me saslušaj prije nego…
-Tata,nema svrhe,već sam donijela odluku,vidim da si vec pročiztao moje pismo
-Daj barem da budem s tobom kad budeš išla u stanicu
-Nisam još tamo krenula,čeka me jedan razgovor prije toga I onda ću da odem
-Elena barem dopusti da idem s tobom-govorio je Alexandro hodajući po kancelariji gore-dole,dok ga je Fernandov pogled pratio
-Vazi tata,javiću ti se kada zavrsim s ovim-reklaje I prekinula vezu
-Dođavola!!-Alexandro je bijesno bacio telefon I sjeo potpuno nemoćan u stolicu I uhvatio se za glavu rukama
-Hoćeš da znaš sve?E pa sada ćeš saznati sve o svome bratu-rekao je Alexandro I onda mu je zapala adresa zaokruzena na papiru ispred njega
-Ali u autu,hajde samnom-rekao je Alexandro uzimajući papir s adresom I izlazeći kroz vrata dok ga je Fernando pratio u stopu.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyWed 16 Dec 2009 - 7:45

super,super,super epizoda...i ponovo vratila slike...jeeej...
jedva cekam sl...nemoj dugo da nas drzis u neizvesnosti pogotovu jer si sve ispisala...pls... zagrljaj
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 EmptyWed 16 Dec 2009 - 7:51

sledeca je zadnja :))))) ja sam sve mislila da je ovo predzadnja sto sam je objavila pogrijesila sam u brojanju..ali mozda dodam jos jednu ipak je moja greska

Last edited by zvjezdica on Wed 16 Dec 2009 - 7:51; edited 1 time in total
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 17 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 17 of 19Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Next