REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next
AuthorMessage
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Godina : 32
Fan-gif : Levyrroni

Esperansa - KRAJ - Page 10 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySun 20 Sep 2009 - 6:54

jeeej...can't wait to see :)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 10 28505204839610125311

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySun 27 Sep 2009 - 19:27

I ja jedva cekam da vidim sta ce biti na zabavi :D
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 10 Sabes2

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySun 27 Sep 2009 - 23:01

extra je.....ma ja jedva cekam sledecu, pozuriiii
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyMon 28 Sep 2009 - 0:53

eh trebate cekati do vikenda....jer zvjezdice prije nema....a mozda nece doci ni za vikend
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyMon 28 Sep 2009 - 1:43

Daj Boze da ce doci ovog vikenda... I kritikovacu je sto nije ni u klub otisla ni jednom... Slobodno joj reci da je gotova.. hehehe :D

Salim se... Strpljivi smo ... cekamo ... :)
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyMon 28 Sep 2009 - 1:47

ako ja budem imala vremena otkucaću ja pa postaviti....al prvo treba naci svesku gdje pisala a onda desifrovat sta je napisala....
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyMon 28 Sep 2009 - 1:49

Quote :
+
----
-
Daj Boze da ce doci ovog vikenda... I kritikovacu je sto nije ni u klub otisla ni jednom... Slobodno joj reci da je gotova.. hehehe :D

recu joj obavezno..a sta ce jadna koliko uci nema vremena ni do kluba otici a on je pored kuce skoro..:-)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 10 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyMon 28 Sep 2009 - 21:13

xexe...ma pustite je...ko ceka,doceka....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 10 14y26xc

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyThu 1 Oct 2009 - 8:33

zvanicno potvrdjujem da ce sutra navece biti nova epka a možda i vise njih..dosta ste bile bez novele
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyThu 1 Oct 2009 - 9:16

ooooooooo...hvala,hvala...
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyThu 1 Oct 2009 - 11:28

zvjezdica wrote:
zvanicno potvrdjujem da ce sutra navece biti nova epka a možda i vise njih..dosta ste bile bez novele

i previse...neka bude viseeeeeee
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyFri 2 Oct 2009 - 1:39

da,da treba da bude najmanje 4-5.....epizoda
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyFri 2 Oct 2009 - 1:41

Cim nas ostavljas ovoliko dugo onda nam bar rebni 10-tak epizoda da imamo sta da citamo... :D
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyFri 2 Oct 2009 - 10:35

hehehe biće epizoda bez brige samo treba da ih otkucam a evo odmah se bacam na to :jupi:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyFri 2 Oct 2009 - 14:36

20 Epizoda

-Znaš šta Eli,ti meni pošalji sve njene nalaze a ja ti se javim kada ih sve pogledam-rekla je Gabriela nakon što je odslušala sve što joj je Elena rekla o Sofiji Ortiz
-Nema problema evo odmah ću da ti pošaljem-rekla je Elena..
U međuvremenu u kancelariju je ušao Diego i samo sjeo u stolicu ispred Eleninog stola slušajući njen razgovor.
-Važi.Pa čujemo se onda posle-rekla je Gabriela
-Hvala ti Gaby..pa se čujemo-Elena je rekla s osmijehom i spustila slušalicu
-Pa zar nisam zaslužio ni poljubac od svoje zaručnice-rekao je Diego ustajući iz stolice i približavajući se Eleni kada je završila razgovor
Poljubac koji je usledio bio je čisto iz nekakve navike,hladan,bez emocija...
-Dobro,šta ti je?-Diego je upitao
Kada te zovem ti mi kažeš da ne možeš da razgovaraš jer imaš važnoga posla!Pitam se kakvog to posla imaš na plaži Elena?Da možda nije bila u pitanju neka operacija?Nakon toga ne zoveš,nisam znao ni da si se trebala vratiti danas!
Šta se dođavola dešava s tobom poslednjih dana?-Diego je skoro pa vikao
-Kao prvo smanji ton!
Kao drugo da li imaš predstavu koliko sam te puta zvala i bio si nedostupan,a kada nisi bio nedostupan nisi se javljao..o stanu i da ne pričam tamo te nikada nema.
Pa sada ti meni reci kako da ja tebe nađem,da angazujem Interpol možda?-upitala je Elena sada i ona sa povišenim tonom gledajući ga pravo u oči
-Mogla si kliniku zvati-Diego je drsko odgovorio
-Ah da-klinika-Elena je sarkastično rekla
Svaki put kada sam zvala tvoja sekretarica je ljubazno rekla da imaš posla i da ne možeš da se javiš-sada je bijesno rekla
Shvatajući da je u pravu Diego je odlučio da popusti.
-Oprosti ljubavi,ali ovde je bila ludnica-rekao je
-Uredu je shvatam-rekla je Elena tiho,pokušavajući da se odmakne od njega...ova blizina joj je smetala
-Znaš ljubavi,ovih dana kako te nije bilo ja sam zapravo shvatio koliko si mi nedostajala
I kako želim da se svako jutro budim uz tebe.Zato mislim da bi trebalo da odredimo datum vjenčanja-rekao joj je
-Molim?-Elena je bila zatečena
-Pa da.To je logičan korak da nakon vjeridbe i vjereničkog prstena ide...Elena gdje ti je prsten?-upitao je Diego ugledavši da ga nema na njenoj ruci
-Pa...-dirala je mjesto gdje bi trebao da stoji prsten,mjesto gdje stajao do prije nekoliko dana
-Prosto savršeno!Šta ovo treba da znači?
Hajde objasni mi!
Čim si otišla tamo skinula si ga da možeš da se predstavljaš kao slobodna djevojka jel?
I koliko ih je bilo u ovih 5 dana?Jedan,dva,pet ili možda više?-Diego je sve više povisivao ton i odjednom je osjetio jak udarac na svome obrazu
Elena ništa nije rekla,uzela je svoju torbu i izašla iz kancelarije.Izlazeći nije mogla da ne primjeti sve te poglede koji su bili upućeni njoj,znala je da svako ko se našao u blizini je čuo svaku riječ koja je rečena do maloprije.Uzdignute glave,ne govoreći ništa uputila se prema izlazu iz klinike.

Esperansa - KRAJ - Page 10 Ring
-Dobar dan-rekla je Elena ulazeći u jednu draguljarnicu
-Gospođice De la Fuente,drago mi je da vas vidim..Kako ste?
Prsten vam je gotov,sačekajte samo momenat molim vas..
-Nema problema-rekla je Elena potištenim glasom
-Evo izvolite,probajte sada da li odgovara-rekao je ljubazno stariji čovjek
Lagano je uzela iz njegove ruke prsten i stavila ga na svoju ruku..bio je sada savršen,nije spadao..ali sada joj je bio težak,smetao joj je više od ičega toliko da nije mogla da podnese da gledala u njega još jednu sekundu
-Ne spada više-rekla je skidajući ga sa prsta i predajući ga gospodinu ispred nje
-Pa zar nećete ga ostvaiti na prstu?-začuđeno ju je upitao
-Ne sada...kasnije ću da ga stavim-rekla je odsutno

-Nedostaješ mi-čula je Isabel kako joj David govori...na zvuk njegov glasa je osjeća da se sva topi..mogla je da sluša bez prestanka
-Hej Isabel jesi tu?-čula je kako je pita
-Ah...da,da naravno da jesam-rekla je smješkajući se...
Nedostaješ i ti meni-rekla je tiho
Ne sviđa mi se ovde ništa...hoću da sam tamo kraj tebe...-rekla je tužno
-A uskoro ću ja do tebe,samo još malo...
-Počeću da brojim minute do tog dana...ajde pričaj mi šta si radio danas?
A evo upravo sam zavrsio sa nekim slikanjem i došao kući-rekao je David
-A znači s nekim mankenkama si bio?-rekla je ljubomorno
-Hej Isabel ajde da ti otkrijem jednu tajnu?-rekao je pokušavajući da bude ozbiljan
Jel slušaš?
-Aha-samo je rekla a ustvari je gorila od ljubomre,zamišljajući ga okruzenog nekim ljepoticama još ako su bile u kupaćim kostimima ili intimnom vešu...Ne misli na to Isabel!-pomislila je u sebi
-Pošto pažljivo slušaš obrati pažnju na ovu riječ-manekeni Isabel
-Ha?Manekeni?-zbunjeno je rekla
-Slikanje je bilo sa manekenima-rekao je David smijući se
-Da jako duhovito-rekla je osjećajući olakšanje
-Nego ljubavi reci mi jesi razgovarala sa sestrom-rekao je David
-Ah nisam još...ne znam kako da počnem taj razgovor...sutra je neka zabava u kući pa ću najvjerovatnije posle toga..ne mogu prije zabave nešto reći skandal će nastati a tada bi me tata izbacio kroz prozor ili mama...ma vjervatno bi oboje-rekla je Isabel
-Ali znaš da joj moraš reći-rekao je David
-Ma naravno da znam...samo ne znam kako ću se sutra suzdržati da ga ne udarim u onu njegovu odvratnu facu i ne počupam za onu njegovu ofarbanu kosu-Isabel je bijesno rekla

Ulazeći u svoju sobu Elena je zaključala vrata da je niko ne uznemirava,nije mogla ni sa kim da priča.Navukla je zavjese preko prozora tako da je sada bio potpuni mrak u njenoj sobi.
Sjela je lagano na svoj krevet skupila noge i obavil ih svojim rukama..dugo je ostala u takvom položaju samo se ljuljajući gore dole...
Gledajući u svoju torbu koja se nalazila na krevetu uzela je lagano u ruke i posla da trazi po njoj malu crnu kutujicu,kada ju je našla,lagano je otvorila i posmatrala brilijantski prsten koji se nalazi u njoj..Definitivno nije bilo žene na ovome svijetu koj ane bi htjela da ima takvo savršenstvo...prosto je sijao pa i više u mraku nego što po svjetlosti sija.
Ali njoj je bio odvratan,sve joj se gadilo u ovom trenutku,prsten,njen život,sve je išlo nizbrdo...ona je bila zrtva a osjećala se kao najgori kriminalac.
Prstne je bacila što dalje od sebe..legla na krevet i zajecala
-Mrzim te,osjećaš li koliko te mrzim!
Svim svojim bićem te prezirem...vidiš šta si mi napravio od života!
Sve si mi oduzeo!-kroz jecaje je govorila

Esperansa - KRAJ - Page 10 35cipa9
-Dobro jutro gospodine-rekao je batler u kući Ortiz ugledavši Fernando kako ulazi u kuću
-Dobro jutro Antonio.Kako si?-ljubazno je upitao Fernando
-Dobro gospodine,hvala na pitanju..dajte mi vaš kofer
-Nema potrebe..moja supruga još spava?-Fernando je upitao
-Ne,gospođa je jako rano ustala,u svome ateljeu je-ljubazno je rekao Antonio
-Hvala Antonio...idem onda kod nje-rekao je Fernando i uputio se prema stepenicama koje su vodile do Sofijinog ateljea....
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyFri 2 Oct 2009 - 14:43

super,super,super...jedva cekam nastavak....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyFri 2 Oct 2009 - 14:46

hvala....sutra ide nastavak..obećavam :srce:
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySat 3 Oct 2009 - 0:06

odlicno...pozuri molim te...i ja jedfva cekam sledefcu...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySat 3 Oct 2009 - 0:24

21.Epizoda

-Zdravo-rekao je Fernando ulazeći u Sofijin atelje
Sofija je radila na svojoj novoj slici i toliko je bila u svome svijetu da nije ni čula kada je Fernando ušao...Po cijelome tijelu se mogla uočiti bijela boja pogotovo na njenim crvenim obrazima,kosa joj je bila svezana u rep i tako je još više dolazilo do izražaja njeno prelijepo lice.
-Hej-rekla je ushićeno kada ga je ugledala onako savršenog kako stoji naslonjen na vrata
Pa ne mogu te ni poljubiti,pogledaj me kakva sam;pokazivala je rukama na sebe
-Ne brini,imaćemo dosta vremena i za to-rekao je gledajući je
Jel mogu da vidim šta radiš?-tiho ju je zapitao
-Naravno da može..dođi
Fernando je prišao do nje i ugledao na platnu prelijepi buket bijelih ruža..slika još nije bila gotova ali kada bude biće zaista prelijepa
-Divne su...biće to zaista prelijepa slika...dugo ti ih nisam poklonio-rekao je gledajući sliku
Idem da se istuširam a tebe ostavljam da radiš-rekao je odjednom i izašao iz ateljea
-Da...dugo mi ih nisi poklonio-rekla je Sofija tiho gledajući u sliku

Esperansa - KRAJ - Page 10 4428_107969995574_18357455574_31702
U kući De la Fuente sve je bilo spremno za zabavu.
Barbara je odlučila da još jednom sve obiđe da se uvjeri da je sve kako treba i na svome mjestu.
Ljubazno je dočekala novinare koji su došli i uputila ih u prelijepi vrt koji je bio obasijan malim svjećicama.
Kao da se zvjezdano nebo spustilo te večeri u vrt porodice De la Fuente.
-Mama kako ti izgledam?-čula je Barbara glas svoje najmlađe ćerke
Kada se okrenula ugledala je Isabel koja je sva blistala.Promejnila je boju kose i ujedno je nadogradila..bila je zaista prava ljepotica
-Izgledaš kao anđeo ljubavi,šteta što neće biti večeras i taj David zbog koga ti tako okice sijaju-rekla je Barbara sa osmijehom gledajući je kako blista
-Dobro veče-odjednom su čule dobro pozanti glas iza sebe
-Oh Diego,stigao si-rekla je Barbara ljubazno
-Da,došao sam malo ranije...moram priznati da obadvije izgledate fantastično..Isabel kako si ti?Nisam te dugo vidio-uputio je pogled prema Isabel
-Super sam..izvinite me-rekla je Isabel i otišla suzdražavajući se da ne kaže nešto što nije trebalo

-Gosti su polako počeli da pristižu,novinari u vrtu pričaju sa Rodrigom..sve je savršeno jedino mi malo smeta vrijeme nekako mi miriše na kišu-rekla je Barbara ulazeći u radnu sobu svoga supruga
-Ma ne brini se toliko,sve će biti prekrasno vidjećeš pa i ako počne kiša pa prećemo u kuću..znaš izgledaš mi prekrasno –rekao je Alexandro gledajući u svoju suprugu
Ajde da dočekamo porodicu Ortiz,jesu sišle Elena i Isabel?
-Isabel jeste,prekrasna je,a Elena još nije-rekla je Barbara

Stojeći na balkonu svoje sobe Elena je posmatrala kako gosti polako dolaze..nije joj se silazilo među sav taj svijet i da se svima osmijehuje lažnim osmjehom,imala je osjećaj kao da se prodaje
-Hoćeš brzo sići?-začula je glas svoje sestre
WAUU...izgledaš kao kraljica,ma ti jesi kraljica..prosto sam oduševljena-rekla je Isabel
-I ja isto kažem za tebe,super ti je ova nova boja kose-rekla je Elena gledajući u Isabel
Nego siđi ti bez mene,sada ću ja samo da još se malo dotjeram
-Već sam silazila..Diego je stigao,stavila si prsten vidim...
-Jesam,juče sam ga podigla...ajde siđi ti..sada ću i ja

-Ah evo ih-rekao je Alexandro ugledavši Angelu kako izlazi iz auta
Dobro veče gospođo Ortiz-rekao je Alexandro kada se Angela približila
Predstavljam vam svoju suprugu,Barbaru
-Drago mi je-rekla je Angela pružajući ruku ženi koja je stajala nasuprot nje
Da vam predstavim svoje ćerke..ovo je Paola a sada će i Sofija i njen suprug,sa njim je takođe i jedan njihov prijatelj danas je došao iz Madrida
Barbara i Alexandro su se ljubazno pozdravili sa Paolom,iako im se nije svidjela nisu to pokazali ni najmanjim gestom
-Ah evo ih..ovo je moja starija ćerka-Sofija i njen suprug Fernando Rojas i gospodin Alfonso Leal-rekla je Angela predstavljajući ih
Barbara i Alexandro su gledali zapanjeno u mladoga čovjeka koji se našao ispred njih i koga je Angela upravo predstavila kao svoga zeta.Nijemo su ga posmatrali,bez mogućnosti da kažu nešto.
Alexandro se odjednome trgnuo i samo rekao:
-Dobrodošli,nadam se da će vam biti lijepo.Izvolite u vrt,uskoro ćemo se i mi pridružiti
-Alexandro-jedva je uspjela da progovori Barbara kada su ostali sami
-Znam,ovo je nevjerovatno,ne znam šta da ti kažem-Alexandro je isto bio u šoku posmatrajući kako Fernando nestaje mu ispred očiju
-Dobro veče-čuli su oboje iza svojih leđa odjednom
Čovjek koji je stajao ispred njih im je djelovao poznato ali nisu se mogli sjetiti odakle.
-Pretpostavljam da me se ne možete sjetiti,ja sam sin Maria Acoste-Sebastian
-Sebastiane,jao pa gle koliki si-rekla je Barbara s malim osmjehom na usnama kada je shvatila ko je ispred nje
-Moji roditelji nisu bili u mogućnosti da dođu pa sam ja umjesto njih-rekao je Sebastijan
-Drago nam je što si ovde,nadam se da će ti biti prijatno večeras-rekao je Alexandro
-Siguran sam da hoće-odgovorio je Sebastijan

-Mama kako se ova porodica preziva,nisam te to pitala-rekla je Sofija tiho svojoj majci
-De la Fuente,zašto pitaš?
-De la Fuente?-začuđeno ju je upitala
Odmah joj je kroz glavu prošlo prezime njene doktorice,isto je bilo..Bože ovo je sigurno njena porodična kuća..nije moguće..-Sofija je razmišljala u sebi
-Sofija-čula je glas svoje majke
-Ma onako pitam,nisam znala-tiho je odgovorila
Paola koja je stajala u blizini je isto čula prezime i svojoj glavi posložila sve kockice-Diego je isto ovde a i njegova vjerenica,doduše vjerovatno bivša dosada-pomislila je i samo se nasmiješila uzmajući čašu šampanjca
Uzela je gutljaj i zamalo da joj zastane u grlu od šoka kada je vidjela u vrtu dobro poznato lice..Crni muškarac,markantnih crta je ulazio u vrt,odmah ga je prepoznala iako ga dugo nije vidjela-Sebastian Acosta
-Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije-rekla je i nastavila da ga posmatra

-Ne podnosim ove zabave nikako-rekao je Fernando svome dugogodišnjem prijatelju a i kolegi
-Ma čista glupost-Alfonso se složio posmatrajući svijet oko sebe
Domaćini su mi se svidjeli zapravo,da li ih ti poznaješ?
-Ne,otkuda ti to?
-Pa izledalo mi je tako,vjerovatno sam se prevario-nasmijao se Alfonso
A kako se prezivaju?
-Nemam pojma,niti me zanima...možda nas kiša otjera sve-rekao je Fernando gledajući kako su se nadvili tamni oblaci nad vrtom,koji su čak i po noći bili vidljivi

Esperansa - KRAJ - Page 10 Gabyespino
Odjednom svi novinari i fotografi su se okrenuli prema ulazu u vrt i počeli da škljocaju svojim aparatima.To je svima u vrtu privuklo pažnju i zanimalo ih je koga toliko slikaju.Fernando je isto tako pogledao u tome pravcu ali ništa nije vidio..nakon par minuta grupa se malo pomjerila tako da je vidik mu sada bio čist...iz mase koja je bila okupljena je izašla ona-Elena de la Fuente.
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySat 3 Oct 2009 - 0:25

evo nove epkice :jupi:
Back to top Go down
Mole R@t
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mole R@t

Broj postova : 303

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySun 4 Oct 2009 - 5:38

Video sam negde ovakav sinopsis... možda je to bilo i ovde xD

Zanimljivo je Namig
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySun 4 Oct 2009 - 7:20

ej extra...ajde molim te sledecu...neka bude veceras..ne mogu da cekam.
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptyThu 8 Oct 2009 - 11:50

Quote :

Video sam negde ovakav sinopsis... možda je to bilo i ovde xD

bio je sinopsis i prva epizoda na svetovom forumu ali tamo odavno ne idem i ne pišem nista tako da mozda si ti video tamo
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySat 10 Oct 2009 - 2:37

super epkica...ali zvjezdice kad sam ja odlazila u Grcku rekla si da ces ove nedelje da ispises sve sto si do sad napisala...ja dolazim zeljna da procitam bar 5 novih,a ono samo jedna??? :e: :e: :e:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 EmptySat 10 Oct 2009 - 2:53

jao nisam vremena stavrno ali evo upravo sada kucam epizodu pa će biti za neki 15 minuta sigurno posavljena a biće još i večeras možda dvije
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 10 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 19Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next