REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next
AuthorMessage
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 14 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

Esperansa - KRAJ - Page 14 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 26 Oct 2009 - 20:21

xexe...:super:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 14 14y26xc

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyTue 27 Oct 2009 - 5:26

evo nova :)))) malo je kraća,inspiracija me nije poslužila dobro danas

31.Epizoda

Esperansa - KRAJ - Page 14 Bjipmp
Kada se veče spustilo porodica De la Fuente se okupila na večeri u velikoj trpezariji,svi su bili tu osim Isabel.
-I gdje Isabel?-upitao je Alexandro dok se večera posluživala
-Izašla ja sa Davidom-odgovorila mu je Elena
-Ti moraš da razgovaraš sa njom Elena,to ne može da se nastavi-rekao je Alexandro
-Ne razumijem tata o čemu govoriš-rekla je ne skidajući pogleda sa oca
-Govorim o tome da njih dvoje više ne mogu da budu zajedno-rekao je Alexandro
-Zašto?-sada se priključio i Rodrigo
On izgleda kao dobar momak i očigledno je da je Isabel luda za njim a i on isto za njom.Šta ti toliko smeta u vezi njega?
-Jel se u ovoj kući može nešto uraditi kada ja nešto kažem-rekao je ljuto Alexandro
-Pa ovo nema smisla tata,ne možeš samo reći da želiš da ona prekine svoju vezu bez ikakvog dodatnog objašnjenja-Elena je počela
-Dobro,izgleda da ja moram u ovoj kući da se pobrinem za sve-rekao je Alexando i ljutito ustao i otišao od stola
-Ništa mi nije jasno-rekla je Elena gledajući za njim
-Idem ja da razgovaram sa njim-Barbara je ustala i krenula za svojim suprugom

-Šta toliko tražiš?-upitao je Sebastijan Sofiju koja je očigledno nešto tražila po sobi dok je on ležao i posmatrao je
-Ma moj telefon,prije nego što sam došla jutros ovde,sam ga isključila pa da provjerim imam li poruka a i da se javim da neću spavati kod kuće-rekla je i nježno ga pogledala
-A znači nećeš spavati kod kuće-rekao je i ustao iz kreveta i krenuo prema njoj
-Neću ako mi sada pomogneš da ga pronađem-govorila je kroz smijeh
-Dobro i kada ga pronađemo,kakve ćeš da imaš planove za kasnije?Da ne planiraš da me zavedeš?-govorio joj je dok je svojom rukom lagano prelazio preko njene
-Ne-rekla je smijući se
Ne planiram da te zavedem večeras
-Ne planiraš?-rekao je glumeći uvrijeđeni ton
-Ne,planiram da te zavedem do kraja života-rekla je i krenula da se odmakne od njega,međutim osjetila je kako ju je uhvatio i prebacio preko svog ramena,bila je tako malena u njegovom naručju
-A moj telefon?Pa moram da se javim-govorila je dok ga je rukom udarala po leđima
-Pstttttttt-samo je rekao dok ju je spustio na krevet

U Paolinom stanu Angela je već satima pokušavala da dobije Sofiju međutim nije nikako uspjevala u tome.
-Ne javlja se još uvijek,stalno mi se javlja govorna pošta-rekla je gledajući u Paolu koja je ležala u krevetu
-A de pusti je mama,javiće se kada tada-rekla je Paola tiho
-Paola sutra te vodim na kliniku da vidimo šta je s tobom,ne bi ja rekla da je ovo samo grip u pitanju
-A šta drugo bi moglo da bude?Daj ne dramatizuj previše mama-rekla je Paola
Ne govori mi ništa,večeras ću da ostanem ovde uz tebe a sutra te vodim u „Esperansu“-rekla je Angela odlučno dok je Paola prevrnula očima

Esperansa - KRAJ - Page 14 5aqk94
-Šta je bilo Isabel?-upitao je David dok mu je ležala u naručju leđa okrentuih prema njemu
-A ništa...-tiho je rekla
-Da sigurno,cijelo veče si nervozna i evo sada osjećam tvoju napetost-rekao joj je David na uho
Pričaj samnom...
Lagano se okrenula prema njemu,tako da ga je direktno gledala u oči
-Mislim da se bojim-rekla je pomalo nervoznim tonom
-Bojiš se?Čega to?-nježno ju je pitao
-Bojim se kako će izgledati ova revija,bojim se hoću li sve uspjeti stići srediti....i bojim se....-tu je izgubila svoj glas
-Isabel šta je bilo?-nježno je prelazio svojom rukom preko njenog obraza
-Ne znam bojim se da će se nešto desiti..znaš onaj osjećaj kada znaš da će uskoro nešto da se desi što će uticati na tvoj život?E upravo toga se bojim,bojim se da će se nešto desiti s nama-rekla mu je
-Oko toga nemoj da se brineš zato što se ništa neće desiti s nama Isabel,ne mogu ti obećati da se nećemo posvađati nekada oko nečega,ne mogu ti obećati da neću biti ljubomoran na svakoga ko te pogleda-lagano se nasmijao
Ali ti mogu obećati da ću svim silama da se borim za nas-rekao je i poljubio je

Elena je čula kako joj zvoni mobilni i potrčala je iz kupatila da se javi prije nego što prestane da zvoni.Skoro bez daha se javila.
-E Eli samo što nisam bila prekinula,da ti nisi to spavala?-čula je Gabrielin glas
-Ma ne,tuširala sam se pa dok sam došla do telefona-nasmijala se
-Samo da ti se javim da sam došla u Mexico-rekla je Gabriela
-A došla si već,ja sam mislila da dolaziš za par dana
-Došla sam ranije,mogu ti reći da nisam ni bila svjesna koliko mi Mexico nedostaje dok nije mi avion sletio
-Vidjećemo se sutra obavezno,ja radim do 14.00-pa nakon toga se možemo naći,taman ću sutra da nazovem i Sofiju –rekla je Elena
-Važi,onda se vidimo sutra –odgovorila je Gabriela

Sledeće jutro Angela kao što je i rekla je dovela Paolu na kliniku da joj se urade nalazi.Dok su Paoli vadili krv ona je otišla do Alexandra da priča s njim.
-Nemojte da se brinete,dobro je što ste je doveli a vjerujete da je u pravim rukama-ohrabrivao je Angelu Alexandro
-Izgleda mi tako loše,ona govori kako je u pitanju gripa ali ne bi ja rekla..naravno nisam doktor da dajem dijagnoze ali njeno stanje,nije to stanje osobe koja boluje od gripa-rekla je Angela zabrinuto
-Dr Rivera će meni da se javi čim dobije rezultate,biće sve u redu Angela
Nakon neka 2 sata Alexandra je nazvao Dr Pablo Rivera,Angela je bila kod Paole u bolničkoj sobi gdje se odmarala nakon vađenja krvi
-I kakvo je stanje Pablo?-upitao je Alexandro
-Nije dobro Alexandro,čim mi je opisala svoje stanje,posumnjao sam na ovo,nalazi su samo potvrdili
-O čemu se radi?
-Leukemija-čuo je Alexandro kada mu je Pablo rekao
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyTue 27 Oct 2009 - 7:36

Super je epizoda...nema veze i sto je kratka...samo da bude jos :)
i da...zao mi Paole...to nikome ne bi pozelela pa ni njoj....heh sreca te je sve ovo WEB NOVELA :)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptySat 31 Oct 2009 - 11:33

JA SAM TEK SAD OVO VIDELA!!!!!
a htedoh da napisemkad ce nova epka...

ova je super i nije toliko kratka...odlicna je...i meni je zao Paole,ali sta ces...neko mora...

inace:kad ce sledeca epka?xexe
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptySat 31 Oct 2009 - 12:21

heheheheh bice sutra imam je napisano ali nemam snage da je otkucam sada...sutra SIGURNO mozda i dvije epke vidjecu kako me posluzi inspiracija za sledecu
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptySun 1 Nov 2009 - 12:55

32.Epizoda

-Leukemija?-ponovio je Alexandro
-Da..trebamo početi odmah sa hemoterapijom i tražiti donatora koštane srži-rekao je dr Rivera
-Da..znam..sačekaj da ja dođem do tebe,želim da budme prisutan kada im budeš rekao
-Čekam te,pa idemo-rekao je dr Rivera i spustio slušalicu
-Tako mlada...-tiho je rekao Alexandro

-O čemu ti razmišljaš?-upitao je Alfonso zamišljenog Fernanda
-O svome bratu-odgovorio mu je nakon nekih minuta
-Davidu?
-Ne o njemu...o Luisu-rekao je
Nešto su me misli odvukle prema njemu..nije mi bio jasan nikada Alfonso,uvijek je kontrirao svima,nikada mi nije bilo jasno to što nije želio da bude u kontaktu sa nama..to njegovo odbacivanje je uništilo moju majku..slomilo ju je,zato i nije imala snage da se više bori i to je nešto što mu ja nikada neću oprostiti
-Rijetko kada si pričao njemu Fernando-rekao je Alfonso
Poznajem te od studentskih dana i ti si ga dosada možda dva-tri puta spomenuo
-Ne vidim smisao da pričam o njemu,on je za mene stranac,kada bih ga vidio na ulici sada ne bi znao da je to on.Nemam predstavu o tome kako izgleda,mama je uvijek govorila da smo nas dvojica jako ličili kada smo bili maleni ali znaš koliko se čovjek promjeni dok raste
-To si upravu-rekao je Alfonso
-Nego jesi ti spreman za sud danas?-upitao je Fernando
-Ah da..suđenje..znaš baš me zanima kao Anna izgleda-rekao je Alfonso
-Pa ja sam ti fino rekao da je izgledala nevjerovatno u Cancunu kada sam je vidio-rekao je Fernando
-A ona je uvijek izgledala nevjerovatno-nasmijao se Alfonso

Esperansa - KRAJ - Page 14 Vcxlyc
-Isabel mogu li da razgovaram sa tobom?-upitala je Barbara ulazeći u njenu sobu
-Naravno da može mama.O čemu se radi?-Isabel je pitala malo iznenađeno
-Pa o tebi i Davidu-počela je Barbara
-Dođi ovamo,sjedi pored mene-pružila joj je ruku
-Mama ako se radi o tome da što sam provela noć kod njega..ja nemam 15.godina više-rekla je Isabel sjedajući pored nje
-Možda nemaš ali to ne znači da i kada budeš imala duplo više godina nego sada da ću a da se prestanem da brinem za tebe-rekla je Barbara sklanjajući joj kosu sa lica
-Mama zaista nemaš razloga da se brineš za mene-rekla je spuštajući joj glavu u krilo
David me voli a i ja njega..ne postoji neko bolji za mene od njega mama
-Bojim se da se ne razočaraš,bojim se da ti se nešto ne desi,da te neko povrijedi a ja sam to mogla da spriječim a nisam-rekla joj je Barbara
-Mama ništa mi se neće desiti-rekla je Isabel
Ja znam da ne postoji savršena osoba na ovom svijetu ali on je savršen za mene,on je moje drugo ja..nemam riječi kojim bi ti mogla da objasnim koliko mi on znači,niko prije njega mi nije bio tako bitan.David je uhh....kako da ti ga opišem?-nasmijala se i nastavila da priča-tako me dobro poznaje da se nekada nađem u čudu i prosto ne mogu da vjerujem da me tako dobro zna...Ne mogu da zamislim sebe a da njega nema pored mene..nemoguće mi je to-rekla je na kraju
-Budi oprezna Isabel-rekla je Barbara i nježno je poljubila

Kada je čula da joj zvoni telefon prvo je pomislila da se radi o Gabrieli međutim ugladavši Fernandovo ime na displeju Elena se dvoumila da li da se javi ili ne..ipak je odlučila da prihvati poziv.
-Pomislio sam da ne želiš da se javiš-čula je kako joj govori
-Nije da nisam razmišljala o tome-rekla je iskreno
-Pa šta te natjeralo da se javiš?
-Ne znam ni sama-odgovorila je tiho da ni sama nije bila sigurna da ju je čuo
-Jesi slobodna za ručak?
-Nisam,Gabriela je u Mexicu pa treba da se s njom nađem-rekla je
-A večera?
-Ne znam koliko je to pametno-odgovorila mu je
-Vidi Elena ja ne želim da te tjeram na nešto,nisam takva osoba niti ću ikada da budem.Ja lično jako uživam kada razgovaram s tobom a vjerujem da je i tebi bilo lijepo juče na ručku samnom..ako ti treba vremena spreman sam da ga dam ali isto tako ne mislim čekati stalno..ako se predomisliš javi mi se-rekao je Fernando i prekinuo vezu
-Glupačo jedna-pomislila je u sebi dok je gledala u telefon u ruci

Esperansa - KRAJ - Page 14 2vjog9c
Dva sata kasnije Elena je ušla u svoju kancelariju nakon ručka sa Gabrielom,manje više su sve razradile..još je ostalo da to predlože Sofiji pa da vide kako će se stvari odvijati dalje.
Sjedajući za sto Elena je primjetila gomilu pošte na svome stolu i zaista je bio red da pregleda sve što je bilo adresirano na nju.
Polako je otvarala sve i onda je naišla na jedno pismo koje nije imalo adresu pošiljaoca.
Otvorila ga je i izvukla papir koji se nalazio u koverti.
„Znam šta kriješ.Ako ne želiš da tvoja tajna bude otkrivena, do sutra naveče javi se na ovaj broj inače znaš šta ti sleduje“
Dugo je posmatrala poruku u svojim drhtavim rukama i broj koji se nalazio na njemu.
Tek nakon nekog vremena primjetila je da ima još nešto u koverti kada je izvukla vidjela je da je u pitanju fotografija.
Odmah ju je prepoznala...na njoj se nalazila ona i muškarac koji joj je obilježio cijeli život.
Osjetila je strah,paniku,nervozu,gubila je tlo pod nogama a nikoga nije bilo da je uhvati za ruku.
U jednom momentu je uzela telefon i nazvala osobu uz koju se na neki čudan način počela osjećati sigurno iako ju je plašio do prije 2 mjeseca.
Čula ga je kako se javlja s druge strane i odmah je nervoza počela popuštati.
-Jel ovo znači da si se predomislila?
-Fernando..ovaj..-počela je i zastala
-Elena šta se desilo?Jesi dobro?-upitao ju je
-Mogu li da dođem do tvoje kancelarije sada-upitala ga je
-Kod Davida sam u stanu,nisam u kancelariji dođi ovamo ili hoćeš da ja dođem po tebe?Gdje se nalaziš?-upitao je
-Na klinici sam ali doću ja sama..samo mi reci adresu-rekla mu je
-Jesi sigurna da si u stanju doći sama?-upitao je
-Jesam sigruna sam,samo mi reci adresu i dolazim ubrzo-rekla je dok je vrtila olovku u ruci
-Dobro...ajde piši-rekao je i izdiktriao adresu stanu u kome je živio sada sa Davidom nakon rastanaka sa Sofijom
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 2 Nov 2009 - 13:13

aaaaa napeto,napeto...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptySun 8 Nov 2009 - 12:11

sutra epka..tj danas ali u normalnim satima
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 14 T4xumq

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptySun 8 Nov 2009 - 12:12

Hehe, super
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 8:46

sta bi sa tom epkicom...
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 8:58

epka se upravo pise....jos malo sacekaj :-))))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 10:41

sacekacu ja nema frke...ih,pa kad je bilo...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 10:41

napisana je..prilično napeta strastima heheh...samo da otkucam još
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 10:58

aj bre kako ti mene umes da uznemiris...ajde,ajde...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 11:05

hehehhe evo brzinski otkucavam Namig)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 11:32

kolika li je ta epka Boze mili...xD
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 11:33

heheh pri karaju samjoš 10 minuta..ja kad aotkucavam uvijek dodajem neke dijelove što nisam ovamo napisala a sada mi je palo nešto na pamet..kada pročitaš reću ti koji dio pa da vidiš jel se isplatilo :):):)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 11:35

oki...mada vec znam da ce se isplatiti...samo ti dodaj sta ti dune...ima vise za uzivanje...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:21

33.Epizoda

Pola sata kasnije Elena se našla ispred vrata stana u kojem se nalazio Fernando.Iako se nalazila pred vratima počela se dvoumiti da li je to ispravan potez.Međutim duboko je uzdahnula i pozvonila...u roku od par sekundi vrata su se otvorila i ugledala je Fernanda kako stoji ispred nje.

U kući Ortiz,Sofija je završavala sliku s bijelim ružama kada je čula kako neko kuca na vrata ateljea.
-Ovo je stiglo za vas-rekao je Antonio ulazeći u atelje s velikim buketom ruža,bijelih naravno.
Prišla je buketu,uzela ga u ruke i iz njega izvukla karticu koja je virila.
„Kao što su latice dijelovi ovih ruža tako si i ti dio mene.Nedostaješ mi svake sekunde“
-Hvala Antonio-rekla mu je se velikim osmijehom na licu
Odmah je uzela telefon u ruke i krenula da nazove osobu koja joj ih je poslala i koja je i njoj nedostajala svake sekunde,međutim u njenim rukama telefon je zazvonio i ona se javila i čula glas svoje majke s druge strane kako izgovara njeno ime kroz suze.
-Mama šta se desilo?Mama?-uplašeno je upitala
-Sofi dođi molim te u „Esperansu“,molim te-čula je kako plače
-Mama jesi dobro,nemoj molim te da me plašiš—reci mi jesi dobro?-panično ju je upitala
-Ja jesam ali Paola....-tu je Angeli pukao glas
-Šta se desilo s njom mama?-upitala je uplašeno
-Paola je bolesna...dođi molim te što prije-rekla je Angela
-Dolazim odmah-rekla je prekinula vezu i trčeći izletila iz ateljea

U jednom skladištu David je radio na slikama za novu kolekciju kožnih jakni..Ambijent koji je napravljen je bio savršen,manekenke koji su bili izabrane su bile prelijepe i zaista profesionalci tako da je bio baš zadovoljan slikama koje je radio.
-Davide,telefon ti zvoni-čuo je glas svoje pomoćnice dok je bio usred slikanja
-Ne mogu se javiti sada,javi se ti Lili i uzmi poruku ako bude bila-rekao je nastavio sa slikanjem
Nakon par sekundi je čuo Lili kako mu se obraća
-To je bio neki privatni detektiv koga si angažovao-rekla je
Rekao je da ti prenesem ime devojke koju je tražio
-Pa hajde reci Lili-rekao je okrenuvši se prema njoj u potpunosti
-Elena de la Fuente se zove,rekao je da će te kasnije opet nazvati i da treba da se vidite-rekla mu je,predala telefon i okrenula se od njega
David nije mogao da veruje šta je čuo i samo je tiho rekao:
-Elena...

Esperansa - KRAJ - Page 14 Sfzc42
-Mogu li da dobijem čašu vode?-upitala je Elena sjedajući na garnituru u prostranoj dnevnoj sobi
-Naravno,samo malo-rekao je Fernando i uputio se prema kuhinji
Nije prošla ni sekunda a on je stajao ispred nje i lagano joj dao čašu sa vodom,na momenat je osjetila njegov dodir na svojoj ruci i osjetila je kako je lagano zadrahtala od njega..bila je sigurna da je i on primjetio jer se nasmijao.Nakon što je uzela gutljaj vode i položila čašu na sto nastao je minut šutnje koji je ona odlučila da prekine.
-Pretpostavljam da želiš da znaš zašto sam ovde i što sam bila onakva na telefonu-rekla mu je
-Ako sam nešto naučio dosada o tebi to je da si ti jedna misteriozna žena Elena,tajanstvena-rekao joj je sjedajući pored nje
-I šta si to još naučio o meni?-upitala ga je tiho gledajući u svoje ruke koje nervozno vrtjela ispred sebe,ne gledajući u njega
-Neko te je povrijedio,ne mislim na Diega,da i on te je povrijedio ali neko prije njega je učinio nešto gore...mnogo gore...Ne znam šta je upitanju,volio bih da imaš dovoljno povjerenja u mene da mi možeš reći..jer ja bi
-Fernando-tiho je rekla i okrenula se prema njemu..međutim on je stavio lagano prst preko njenih usana,osjećajući topao dah na njemu da joj pokaže da ga pusti da završi to što je želio da kaže
-Voleo bih da ja mogu da ti pomognem Elena..da ja budem taj koji će obrisati tu tugu iz tvojih očiju i taj strah-lagano je spustio svoju ruku na njenu i uzeo je i lagano stisnuo.
Od onog našeg prvog susreta na aerodromu bila si tako uplašena toga dana,nikada taj pogled neću zaboraviti...u Cancunu sam isto mogao da ga vidim iako je bio manji ali opet je bio prisutan...taj strah sam ja izazivao, konastano sam razmišljao da se nismo negdje prije sreli i da ti nisam nešto uradio..ali nismo Elena jer da jesmo se nekada prije sreli ja te nikada ne bi zaboravio-rekao joj je ,u tom momentu je vidio kako iz njenih očiju klize suze koje su padale na njihove isprepletene ruke.
Približio joj se još bliže nego što je bio,i svojim obadvjema rukama obuhvatio nježno njeno lice niz koje su išle suze i lagano ih počeo brisati svojim palčevima dok je gledao u njene oči.
-Vjeruj mi kada ti kažem da želim da izbrišem tu tugu iz ovih očiju,da nikada više nijedna suza ne krene iz njih...Vjeruj mi-rekao je tiho i naslonio svoje čelo na njeno
Umjesto da nešto kaže Elena je uradila ono što je trebala..riječi sada nisu bile potrebne,podigla je svoje ruke na njegov vrat i svom strašću koju je osjetila je obuhvatila njegove usne.U prvih par sekundi je osjetila da ga je uhvatila nespremnog,kao da nije to očekivao ali ubrzo ju je sve više privlačio sebi a ona se nije ni malo opirala..kao da je bio magnet tako je imala osjećaj a ona se sve više privlačila njemu
Ni sama nije bila svjesna koliko dugo su proveli u tom poljubcu znala je samo da su ga prekinuli u onom momemntu kada su obadvoje ostali bez zraka.
Gledali su jedno u drugo i ona je lagano ustala i povukla njega sa sobom da i on ustane.Našao se ispred nje dok su mu ruke lagano prelazile preko njenih a ni u jednom trenutku nisu prekidali kontakt s očima.Svojim rukama je počela da otkopčava lagano dugmad na njegovj košulji,dok je se on sageo i počeo da spušta poljubce lagane kao pero po njenoj vilici sve do iznad njenog uha da je sva drhtala..tada je čula kako joj govori tiho
„Nemoj da si toliko nježna sa tom dugmadi“-rekao je i nasmijao se
Već u sledećoj sekundi je počela da je cijepa košulju a sva dugmad su počela da lete oko njih.
-E to već bolje rekao je-i počeo da spušta svoje ruke iz njenih leđa,sve niže i niže.Lagano ju je uhvatio ali opet tako snažno i podigao je tako da je sada bila u istom nivo sa njegovim usanama,prije nego što će ih uzeti među svoje se čvrsto uhvatila za njegov vrata i skočila tako su joj noge bile obavijene oko njegovog struka,u potpunosti ga je osjećala oko sebe i samo je tiho rekla.
-Mislim da sada možeš da mi pokažeš gdje spavaća soba

Sofija je uletila na kliniku sa izbezumljenim licem..cijelim putem je razmišljala o Paoli,njihovoj svađi i o tome kako nakon one zabave uopšte nisu razgovarale,Paola je stalno pokušavala da stupi s njom u kontakat ali ona to nije željela.
-Izvinite da li možete da mi kažete gdje se nalazi gospođica Paola Ortiz?-upitala je djevojku za info-pultom,ali je odmah nakon toga čula glas svoje majke
-Mama šta se desilo?-upitala je odmah svoju majku
-Paola Sofi...Paola....tvoja sestra ima leukemiju-rekla je Angela i pala u naručje svoje druge ćerke

Esperansa - KRAJ - Page 14 2zrmhjl
Elena je ležala na Fernandovim grudima,mogla je da čuje kako mu srce ponovo uspostavlja normalan ritam..do prije 15-minuta je kucalo kao ludo baš kao i njeno.
Lagano je svojom rukom prelazila preko njegovog stomaka,praveći broj 8,osjećala je kako mu tijelo na momente zadrhti od njenog dodira...sama pomisao na to da je mogla da nešto tako mu prouzrokuje od samo dodira je bila joj fascinantna..a s druge strane isto to je i on njoj radio..da je morala da se lagano nasmije na svoje razmišljanje.
Ubrzo potom je čula kako joj upućuje pitanje
-Da li se kaješ?-tiho ju je upitao
-Zašto?Da li se ti kaješ?-osjećala je njegove ruke u svojoj kosi
-Ne naravno da ne-rekao je odmah
Ali ako se ti kaješ razumjet ću to
Propela se lagano na lakat tako da ga može pogledati direktno u oči i tiho mu rekla
-Nijedne jedine sekunda se nisam pokajala zbog ovoga Fernando i to je istina,možeš biti apsolutno siguran u to
Prišao je njenim usanama i lagano ih poljubio ali uskoro je čuo kako mu telefon zvoni u hlačama na podu.
-Javi se,inače nikada neće prestati da zvoni-rekla je i lagano se odmakela od njega
-Javiću se samo kako bi se mogao vratiti brže tebi-rekao je dok je ustajao i došao do hlača
-Reci Davide,šta je bilo?-rekao je Fernando kada se javio s osmijehom a u međuvremenu je posmatrao Elenu kako se igra s pramenom svoje kose
I požuri,neko me čeka-gledao je kako se lagano smije ali ne gledajući u njega
-Slušaj zvao me onaj detektiv,otkrio je ime djevojke koje bila s Luisom prije njegovo nestanka...radi se o sestri od Isabel...Elena Fernando-čuo je kako mu David govori dok mu je osmijeh s lica nestao u istom momentu.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:41

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...pa ja cu da ti umrem na mestu...epka je vrh...svi delovi su odlicni,alii ajd reci bas koji si dodala...znaci epka je odlicna!!!!svaka cast...

p.s.KAD CE SLEDECA?!?!?!!?xDxDxD
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:45

hehehhe
evo ovo je sve dodano naknadno :)))

Vjeruj mi kada ti kažem da želim da izbrišem tu tugu iz ovih očiju,da nikada više nijedna suza ne krene iz njih...Vjeruj mi-rekao je tiho i naslonio svoje čelo na njeno
Umjesto da nešto kaže Elena je uradila ono što je trebala..riječi sada nisu bile potrebne,podigla je svoje ruke na njegov vrat i svom strašću koju je osjetila je obuhvatila njegove usne.U prvih par sekundi je osjetila da ga je uhvatila nespremnog,kao da nije to očekivao ali ubrzo ju je sve više privlačio sebi a ona se nije ni malo opirala..kao da je bio magnet tako je imala osjećaj a ona se sve više privlačila njemu
Ni sama nije bila svjesna koliko dugo su proveli u tom poljubcu znala je samo da su ga prekinuli u onom momemntu kada su obadvoje ostali bez zraka.
Gledali su jedno u drugo i ona je lagano ustala i povukla njega sa sobom da i on ustane.Našao se ispred nje dok su mu ruke lagano prelazile preko njenih a ni u jednom trenutku nisu prekidali kontakt s očima.Svojim rukama je počela da otkopčava lagano dugmad na njegovj košulji,dok je se on sageo i počeo da spušta poljubce lagane kao pero po njenoj vilici sve do iznad njenog uha da je sva drhtala..tada je čula kako joj govori tiho
„Nemoj da si toliko nježna sa tom dugmadi“-rekao je i nasmijao se
Već u sledećoj sekundi je počela da je cijepa košulju a sva dugmad su počela da lete oko njih.
-E to već bolje rekao je-i počeo da spušta svoje ruke iz njenih leđa,sve niže i niže.Lagano ju je uhvatio ali opet tako snažno i podigao je tako da je sada bila u istom nivo sa njegovim usanama,prije nego što će ih uzeti među svoje se čvrsto uhvatila za njegov vrata i skočila tako su joj noge bile obavijene oko njegovog struka,u potpunosti ga je osjećala oko sebe i samo je tiho rekla.
-Mislim da sada možeš da mi pokažeš gdje spavaća soba

ne znam kada ce biti sledeca,veceras sam imala inspiraciju,vidjeću da i sutra probam napisati barem jednu epku
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:51

uf.uf,uf...pprosto mi je drago sto sam se nacekala...xexe

umrecu jadna...kad bi snimili ovakvu seriju ja bih izginula...skroz...

a sto se tice nove...ne mora da bude ovako dugacka...slobodno malo krace...mada jos 7 epki do kraja...smrc,smrc...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:54

ma problem je u tome ja kad baš imam inspiraciju ja to pišem baš baš...ali mislim da ću imati i sutra imam ideju kako da razvijam radnju dalje:)))
a i veceras mi je pala ideja za novu novelu ali o njoj kada se ova zavrsi...
bas mi je drago da ti se dopada i bez brige biće još ovakvih momenata :)))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:56

samo napred...

nije se zavrsila ni nova...JA VEC ZELIM SLEDECU NOVELU...

A TEK STO ZELIM SLEDECU EPKUUUU...ajd' odoh da spavam...umorna sam nesto...pozz
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 EmptyMon 9 Nov 2009 - 12:58

heheheh
zbog tebe cu da se potrdudim da sutra bude nova epka...lijepo spavaj :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 14 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 19Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next