REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Komentari o seriji! - Page 4 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyWed 27 Apr 2011 - 1:25

Danas sam gledao nakon duzeg vremena.Kako se Tereza povredila?
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyWed 27 Apr 2011 - 2:55

Quote :
Kako se Tereza povredila?

Saensova zena je dosla kod njih u kucu sa namerom da ubije artura posto nije uspeo da dobije parnicu, ali se teresa isprecila i ova je upucala nju...
edit: da ne bi pisala post ispod posta xD
vrh epizoda bila danas, orijana sve rekla arturu :Good: bilo mi ga zao, bas je poludeo...jedva cekam sutra da vidim sta ce biti dalje Idemo
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyFri 29 Apr 2011 - 0:49

FENOMENALA epizodaa :Good: :Good: :Good: svaka cast sebstianu i angelique na perfektnoj glumi :Aleee: mnogo mocne scene! bas mi je zao artura...a najjace teresa kako je huani ispricala skroz drugacije nego sto jeste, i huana je prekoreva zbog poljupca, a nije ni svesna da su otisli mnooogo vise od jednog poljupca xDD A Marijano se zesce ispalio xD OPET,on mukica ocekivao skroz drugaciju situaciju xD
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyFri 29 Apr 2011 - 8:57

anahi 4ever! wrote:
FENOMENALA epizodaa :Good: :Good: :Good: svaka cast sebstianu i angelique na perfektnoj glumi :Aleee: mnogo mocne scene! bas mi je zao artura...a najjace teresa kako je huani ispricala skroz drugacije nego sto jeste, i huana je prekoreva zbog poljupca, a nije ni svesna da su otisli mnooogo vise od jednog poljupca xDD A Marijano se zesce ispalio xD OPET,on mukica ocekivao skroz drugaciju situaciju xD
:Good: :Good: :Good:
Back to top Go down
ika2904
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
ika2904

Broj postova : 1178
Godina : 37

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptySat 30 Apr 2011 - 20:35

serija je zaista fenomenalna, sada jedva cekam nove epizode i nova dogadjanja
Back to top Go down
yasmin
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
yasmin

Broj postova : 240

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptySun 1 May 2011 - 9:54

meni je serija okay, ali glumica me nervira
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 4 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptySun 1 May 2011 - 15:50

jbt te patak.....ocel ona glupa marja ikad saznati da je onaj vara sa ono lepom plavom zenom (paulovom mamom) ......kad pocnu da se ljube marja i ovaj doticni aidin tata prevrne mi se ....
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyMon 2 May 2011 - 3:13

joj danas se aurora i marijano napokon poljubili enamorado enamorado enamorado al me ona posle iznervirala, i najjace kad mu je rekla da vise ne mogu da budu prijatelji zbog tog poljupca Ijo Ijo i bilo mi zao martina on je video, i posle raskinuo s njom...jer je shvatio da ne moze da ga voli kao marijana
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyMon 2 May 2011 - 7:13

Od danas zvanicno prezirem Kutberta i Orijanu! bravo
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyMon 2 May 2011 - 10:21

anahi 4ever! wrote:
joj danas se aurora i marijano napokon poljubili enamorado enamorado enamorado al me ona posle iznervirala, i najjace kad mu je rekla da vise ne mogu da budu prijatelji zbog tog poljupca Ijo Ijo i bilo mi zao martina on je video, i posle raskinuo s njom...jer je shvatio da ne moze da ga voli kao marijana

sad ce njih dvoje jos malo da se smuvaju
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyMon 2 May 2011 - 10:34

Lex wrote:
Od danas zvanicno prezirem Kutberta i Orijanu! bravo

ja ih obozavam :) pogotovu kad kutberto kaze "moja huanita se poterezila" :jajaja: :jajaja: a i orijana mi je skroz gotivan lik :hoPhOp:

Quote :
sad ce njih dvoje jos malo da se smuvaju

aaa jedva cekaaam Idemo najlepsi su par enamorado
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyTue 3 May 2011 - 1:22

stvarno ce orijana i kutberto biti zajedno :)
hahahaa
ova serija mi je extra od 1. epizode..a mislila sam da je necu gledati,kad su rekli da je ista kao i rubi..al ovo je vrh...smo se nadam da nece zeznuti kraj :/
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyTue 3 May 2011 - 4:12

hahaha ma nije mislila na kutberta i orijanu nego na marijana i auroru xDD
Kako je teresa bila prelepa u danasnjoj epizodi, i kako se prelepo obukla :Good: bas ima stila...a najjaca reakcija kad je arturo rekao njenim roditeljima da ce biti komsije, poludela je xDD hahaha A tek posle kad su uleteli kutberto, dzoni i ostali sa sokovima, kutbrto svira, da slave sto se teresa vratila, a ona hoce da crkne od muke :jajaja: :jajaja: nervira me sad aurora, brt mnogo preteruje oko ovog sa marijanom
Back to top Go down
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

Broj postova : 15

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyWed 4 May 2011 - 1:15

Mene najvise nervira Aida ,oni nju pokusavaju napraviti finom osobom ona mi je gora od Terese a i ona Orijana nije ni upoznala kako treba Teresu a vec se udruzila sa aidom da razotkriju Teresu presmjesno ... A o Aurori da ne govorim ona je dobra glumica al u ovoj seriji mi je sva nanjava i sad odjednom mariano voli Auroru a sve dosada se nadao da ce se pomiriti sa Teresom i nakraju kad je vidio da nema sanse sa Teresom ide aurori ..
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyWed 4 May 2011 - 7:58

Dijana87 wrote:
Mene najvise nervira Aida ,oni nju pokusavaju napraviti finom osobom ona mi je gora od Terese a i ona Orijana nije ni upoznala kako treba Teresu a vec se udruzila sa aidom da razotkriju Teresu presmjesno ....
Apsolutno si upravu!!!
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyWed 4 May 2011 - 9:32

Quote :
ona Orijana nije ni upoznala kako treba Teresu a vec se udruzila sa aidom da razotkriju Teresu presmjesno ....

pa orijana je tu ispala najpametnija jer ona cim je videla teresu provalila je da je zla osoba i nije u tome pogresila xD
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 4 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 2:00

kod nas su se posvadjali arturo i teresa daj smorila je ....ide od aurore do fera....-.-

a kod nas je tek aurora priznala da je zaljubljena u marijana koliko smo daleko od vas xD???
Back to top Go down
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 4:49

hehee ja gledam seriju na youtube :)
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 6:25

pa u pravu je orijana za terezu za to da hoce pare,sponzorusa itd...al preteruje ako je vredja samo zbog toga sto je bila siromasna.

Tereza i Arturo su se milion puta posvadjali..oko cega tacno,pa se mozda setim koja je to epizoda? :)
Back to top Go down
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 6:36

Orijana je ista kao Aida,kako zena ponizava nije normalno,vala treba dajoj se Teresa osveti i neka ju je udarila tamo gdje najvise boli ,u svemu ovome jedino mi je zao lucie .A Artura mi nije zao on i Teresa su mi isti ...
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 6:49

uh ti si bas ostra :)
pa neka..neka je kaznjava..njegova jedina greska je sto se zaljubio u nju..
a terezina najveca greska je sto ce biti sa fernandom..to joj bas nije trebalo...
Back to top Go down
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 6:54

hehe ostra nego sta :) Ne opravdavam Teresu a po svemu sudeci i sta ce se desavati tek kasnije kad ih orijana bude htjela rastaviti Teresa mi je blaza verzija Rubi trebala bi biti jos gora :D:
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 8:21

Quote :
A Artura mi nije zao on i Teresa su mi isti ...

Njih dvoje isti :o.O: :o.O: ja ne vidim po cemu potpuno su razlicite osobe
Back to top Go down
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 8:33

pa po cemu ?? ozenio se sa njom a volio Palomu spavao sa Palomom dok suu Braku..Glumi neku moralnost a nije ni on cvjecka .
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 EmptyThu 5 May 2011 - 8:51

pa nije voleo palomu, osecao je neku naklonost prema njoj ali je i tad voleo teresu, on je nju prevario sa palomom i to se odmah saznalo i stajao iza svoje greske za razliku od nje koja uvek porice i trdi se da smisli novu laz
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 4 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next