|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 27 Apr 2011 - 1:25 | |
| Danas sam gledao nakon duzeg vremena.Kako se Tereza povredila? |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 27 Apr 2011 - 2:55 | |
| - Quote :
- Kako se Tereza povredila?
Saensova zena je dosla kod njih u kucu sa namerom da ubije artura posto nije uspeo da dobije parnicu, ali se teresa isprecila i ova je upucala nju... edit: da ne bi pisala post ispod posta vrh epizoda bila danas, orijana sve rekla arturu :Good: bilo mi ga zao, bas je poludeo...jedva cekam sutra da vidim sta ce biti dalje |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 29 Apr 2011 - 0:49 | |
| FENOMENALA epizodaa :Good: :Good: :Good: svaka cast sebstianu i angelique na perfektnoj glumi :Aleee: mnogo mocne scene! bas mi je zao artura...a najjace teresa kako je huani ispricala skroz drugacije nego sto jeste, i huana je prekoreva zbog poljupca, a nije ni svesna da su otisli mnooogo vise od jednog poljupca xDD A Marijano se zesce ispalio OPET,on mukica ocekivao skroz drugaciju situaciju |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 29 Apr 2011 - 8:57 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- FENOMENALA epizodaa :Good: :Good: :Good: svaka cast sebstianu i angelique na perfektnoj glumi :Aleee: mnogo mocne scene! bas mi je zao artura...a najjace teresa kako je huani ispricala skroz drugacije nego sto jeste, i huana je prekoreva zbog poljupca, a nije ni svesna da su otisli mnooogo vise od jednog poljupca xDD A Marijano se zesce ispalio OPET,on mukica ocekivao skroz drugaciju situaciju
:Good: :Good: :Good: |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 30 Apr 2011 - 20:35 | |
| serija je zaista fenomenalna, sada jedva cekam nove epizode i nova dogadjanja |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 1 May 2011 - 9:54 | |
| meni je serija okay, ali glumica me nervira |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 1 May 2011 - 15:50 | |
| jbt te patak.....ocel ona glupa marja ikad saznati da je onaj vara sa ono lepom plavom zenom (paulovom mamom) ......kad pocnu da se ljube marja i ovaj doticni aidin tata prevrne mi se .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 2 May 2011 - 3:13 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 2 May 2011 - 7:13 | |
| Od danas zvanicno prezirem Kutberta i Orijanu! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 2 May 2011 - 10:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 2 May 2011 - 10:34 | |
| - Lex wrote:
- Od danas zvanicno prezirem Kutberta i Orijanu!
ja ih obozavam pogotovu kad kutberto kaze "moja huanita se poterezila" :jajaja: :jajaja: a i orijana mi je skroz gotivan lik :hoPhOp: - Quote :
- sad ce njih dvoje jos malo da se smuvaju
aaa jedva cekaaam najlepsi su par |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 May 2011 - 1:22 | |
| stvarno ce orijana i kutberto biti zajedno hahahaa ova serija mi je extra od 1. epizode..a mislila sam da je necu gledati,kad su rekli da je ista kao i rubi..al ovo je vrh...smo se nadam da nece zeznuti kraj :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 May 2011 - 4:12 | |
| hahaha ma nije mislila na kutberta i orijanu nego na marijana i auroru xDD Kako je teresa bila prelepa u danasnjoj epizodi, i kako se prelepo obukla :Good: bas ima stila...a najjaca reakcija kad je arturo rekao njenim roditeljima da ce biti komsije, poludela je xDD A tek posle kad su uleteli kutberto, dzoni i ostali sa sokovima, kutbrto svira, da slave sto se teresa vratila, a ona hoce da crkne od muke :jajaja: :jajaja: nervira me sad aurora, brt mnogo preteruje oko ovog sa marijanom |
|
| |
Dijana87 TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 4 May 2011 - 1:15 | |
| Mene najvise nervira Aida ,oni nju pokusavaju napraviti finom osobom ona mi je gora od Terese a i ona Orijana nije ni upoznala kako treba Teresu a vec se udruzila sa aidom da razotkriju Teresu presmjesno ... A o Aurori da ne govorim ona je dobra glumica al u ovoj seriji mi je sva nanjava i sad odjednom mariano voli Auroru a sve dosada se nadao da ce se pomiriti sa Teresom i nakraju kad je vidio da nema sanse sa Teresom ide aurori .. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 4 May 2011 - 7:58 | |
| - Dijana87 wrote:
- Mene najvise nervira Aida ,oni nju pokusavaju napraviti finom osobom ona mi je gora od Terese a i ona Orijana nije ni upoznala kako treba Teresu a vec se udruzila sa aidom da razotkriju Teresu presmjesno ....
Apsolutno si upravu!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 4 May 2011 - 9:32 | |
| - Quote :
- ona Orijana nije ni upoznala kako treba Teresu a vec se udruzila sa aidom da razotkriju Teresu presmjesno ....
pa orijana je tu ispala najpametnija jer ona cim je videla teresu provalila je da je zla osoba i nije u tome pogresila xD |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 2:00 | |
| kod nas su se posvadjali arturo i teresa daj smorila je ....ide od aurore do fera....-.-
a kod nas je tek aurora priznala da je zaljubljena u marijana koliko smo daleko od vas xD??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 4:49 | |
| hehee ja gledam seriju na youtube |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 6:25 | |
| pa u pravu je orijana za terezu za to da hoce pare,sponzorusa itd...al preteruje ako je vredja samo zbog toga sto je bila siromasna. Tereza i Arturo su se milion puta posvadjali..oko cega tacno,pa se mozda setim koja je to epizoda? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 6:36 | |
| Orijana je ista kao Aida,kako zena ponizava nije normalno,vala treba dajoj se Teresa osveti i neka ju je udarila tamo gdje najvise boli ,u svemu ovome jedino mi je zao lucie .A Artura mi nije zao on i Teresa su mi isti ... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 6:49 | |
| uh ti si bas ostra pa neka..neka je kaznjava..njegova jedina greska je sto se zaljubio u nju.. a terezina najveca greska je sto ce biti sa fernandom..to joj bas nije trebalo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 6:54 | |
| hehe ostra nego sta Ne opravdavam Teresu a po svemu sudeci i sta ce se desavati tek kasnije kad ih orijana bude htjela rastaviti Teresa mi je blaza verzija Rubi trebala bi biti jos gora : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 8:21 | |
| - Quote :
- A Artura mi nije zao on i Teresa su mi isti ...
Njih dvoje isti : : : : ja ne vidim po cemu potpuno su razlicite osobe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 8:33 | |
| pa po cemu ?? ozenio se sa njom a volio Palomu spavao sa Palomom dok suu Braku..Glumi neku moralnost a nije ni on cvjecka . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 8:51 | |
| pa nije voleo palomu, osecao je neku naklonost prema njoj ali je i tad voleo teresu, on je nju prevario sa palomom i to se odmah saznalo i stajao iza svoje greske za razliku od nje koja uvek porice i trdi se da smisli novu laz |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|