|
|
Author | Message |
---|
-Marija- TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 2 Apr 2011 - 6:08 | |
| |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 2 Apr 2011 - 6:39 | |
| Teresa me nervira ... Lepsa je Aurora od Terese ... Sad je bolja i Aida od Terese .. Teresa je ljubomorna na Aidu posto su Aida i Marijano u vezi .. Teresa hoce samo da zavede muskarca .. Posle ce da zavede i Luisinog decka .. Groznooo .. : |
|
| |
*KeKaKeXy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1519 Godina : 35 Lokacija : sLOVEnia
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 2 Apr 2011 - 22:40 | |
| Aaaaaaaaaaa? Kud je otisao Kutberto? Zasto? :’(: U nas je u petak bila ona epka kad se Teresa udaje za Artura. A termin je superiska oko pola 7 navece se emituje. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 3 Apr 2011 - 0:18 | |
| otisao je u neko selo, jer se huana udaje za doktora xD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 3 Apr 2011 - 0:48 | |
| da al ce kasnije da se ona venca za Kurberta
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 4 Apr 2011 - 10:11 | |
| Jaooo sta joj bilo da se udala za doktora kad ga ne voli?! Kad je ludi Kutberto njena velika ljubav. Stvarno? Uf,laknulo mi. Bas su mi lep par.
|
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 4 Apr 2011 - 21:02 | |
| nece se udati za njega, verili su se, ali nista od udaje xDD Bas u jucerasnjoj epizodi su raskinuli |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 6 Apr 2011 - 1:48 | |
| Fijuuuu. Cek,koja epizoda je onda kod vas? U vas je mnogo unapred. Kako mi smenso kad Aida onako iznervirano kaze za Teresu "Esa rata de vesinda" Jaoooo Kutbertoooo šašavicaaa! Koje nadimke daje Ektoru :"Bigoton papa de Aurora,doctor feo i gordo" |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 6 Apr 2011 - 9:51 | |
| danas je bila 99.ili 100. ne znam koja tacno Nisam gledala zadnje 2 : na pinku vise nikako ne mogu da gledam, tad sma uvek u skoli, tako da moram stalno na netu :// |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 7 Apr 2011 - 1:15 | |
| Auuuu u vas je bas dalekoo,u nas 70.i jos neka epizoda. Hoce Aurora naci svoju mamu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 7 Apr 2011 - 9:24 | |
| pojavice se ona sama sad sam bas odgledala jucerasnju 100-tu epizodu, jedna od najjboljih :Good: :Good: najjaca mi scena kad su rucali kod fernanda, i orijana naravno odmah krene da spusta teresu, a teresa kaze "ne smetaju mi tvoji komentari, iako sam rodjena u bedi, mi smo iste", a orijana "da, da, to govore ljudi tvog staleza, da bi se bar malo utesili" :DDDDD Kraljica je, cim je vidi odmah je spusti xDD Jos verila i Luisu i Fernanda |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 7 Apr 2011 - 9:52 | |
| Mene nerviraju i Oriana i Vanesa :P Vanesa sad pocela u sve da se petlja, a svi su upravu kada kazu Aurori da treba malo vise da je ispita..
A danas mi bilo zao sto Teresa i Mariano nisu zajedno, posle one scene kada je otisla kod njega u stan :/ A opet drago sto je rekla da je pocela da voli Artura.. A kraj je bio najjaci, Teresina faca :D |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 8 Apr 2011 - 10:17 | |
| kod nas se vencali arturo i teresa kako je lepaaa :DD pa marijano prekinou vencanje TEREEEZA ona mu pukla samarar zveknulo je i to dobro xD(kako to snime)
ko glumi martina covek mi je jako poznat majku mu njegovuu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 8 Apr 2011 - 12:09 | |
| glumeo je u rebelde profesora Madarjagu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 8 Apr 2011 - 12:28 | |
| a idolu moj vidim ja covek lep i poznat veoma ...e hvala ti skrati mi muke xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 8 Apr 2011 - 13:11 | |
| heheh ma nema na cemu " longdesc="22" /> sad bi jos malo trbao da se vrati, ovde kod nas na pinku |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 9 Apr 2011 - 0:57 | |
| - yo soy rebelde wrote:
- kod nas se vencali arturo i teresa kako je lepaaa :DD pa marijano prekinou vencanje TEREEEZA ona mu pukla samarar zveknulo je i to dobro (kako to snime)
Pa ne udari ga stvarno,to je ona fora...on spusti ruku malo nize od lica,okrene se malo i ona ga osine u ruku,pokazivalo jednom kako snimaju te pljuske Kad ce Mariano konacno skontat da je bio oduvek zaljubljen u Auroru?! Can't waaait that! Bas su sweet par |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 9 Apr 2011 - 2:33 | |
| |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 10 Apr 2011 - 20:07 | |
| Hoce li vise onaj Marijano shvatiti da je oduvek bio zaljubljen u Auroru ...I hoce li se desiti taj famozni poljubac vise... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 11 Apr 2011 - 2:16 | |
| aa kako me aurora nervira u ovim epizodama -.- odgledala sam epku od petka, bas me iznervirala kad je bukvalno stala da na vanesinu stranu i htela da ode sa njom iz kuce -.-' vanesa mi je najjogavniji lik, a onaj njen je paskval iz rebelde, sto mi bilo smesno kad sam ga videla, ja navikla da on bude retardiran : : : al teresa je dobro ispustala kad je dosla tamo, al se presla xPPP Izabrala bas artura da vodi njen slucaj xDD Inace teresa je iz epizode u epizodu sve lepsa i lepsa :da: savrsena je inace sad sam trazila da odgledam epizodu 103. koja se danas emitovala na pinku, ali nigde nema da se odgleda 2. deo epizode -.- a ove epizode sad su vrhh :Good: :Good: |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 11 Apr 2011 - 5:41 | |
| Sta je bilo u danasnjoj ep? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 11 Apr 2011 - 9:49 | |
| sada sam odgledala danasnju 103. epizodu, ali ne celu ;// jer nema nigde da se nadje 2. deo epizode -.- samo 1. i 3. a bas mi krivo epizoda je vrhh :Good: :Good: uhapsili rubena, bas dobre scena prvo kad rpica sa teresom pa naidje majra, pa svadja sa aidom, i posle ispred kluba ga uhapsili xDD Vanesa mi je dno dna,a Ektor je bas dobrica, pristao da joj da pare ali da ona povremeno vidja auroru i da joj salje pisma...zao mi je dzonija :// |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 11 Apr 2011 - 11:02 | |
| sta je bilo u seriji od cetvrtkaa je nisam gledala? Plss nek mi neko napise ;** |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 12 Apr 2011 - 3:22 | |
| |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 12 Apr 2011 - 6:23 | |
| aaaam,ljudi nisam gledala seriju od onoga kada je Teresa dosla iz Parisa.. sta se izdesavalo? Hvala unapred |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|