|
|
Author | Message |
---|
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 11 Jun 2011 - 5:49 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Ljudi, kako je umro Teresin otac?
Usao je u kucu u trenutku dok su se Fernando i Tereza ljubili. Razocarao se, dobio infarkt i umro... : 15. jun, 14h - VELIKO FINALE |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 12 Jun 2011 - 9:22 | |
| ajoj : |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 12 Jun 2011 - 12:05 | |
| kad god uhvatim ona sa nekim drugim...samo cekam kraj... sta pocinje posle? |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 12 Jun 2011 - 21:16 | |
| - Levy's girl wrote:
- kad god uhvatim ona sa nekim drugim...samo cekam kraj...
sta pocinje posle? Cuando me amor |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Jun 2011 - 22:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Jun 2011 - 23:37 | |
| A necu kraj : : |
|
| |
Tamara96 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 824 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 0:42 | |
| Je l' zna neko koji ce kraj da puste kod nas? Hoce li se Fernando i Luisa pomiriti? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 2:09 | |
| Pustili su kraj kada Arturo dodje i pomiri se sa Teresom. Odusevljena sam ovom serijom, jedna od najboljih. Anqeliqe je odlicno odglumila Teresu, pogotovo u ove zadnje epizode.
|
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 4:00 | |
| Slazem se da je odlicno odglumila!Serija me je iskreno tamo negde na sredini smarala ali ove zadnje nisam propustao! Nedostajace mi ova serija... Sada je vreme da predje u arhivu... :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 5:14 | |
| Jel moguce da je kraj kada Arturo dodje, oni se pomire i to je to? O.o Gledala sam preko neta, pa sve ne mogu da verujem da je to to, ocekivala sam nesto vise :( Niko joj nije oprostio osim Artura :( |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 6:04 | |
| Nisam odavno gledao bolju seriju.........sve pohvale za glumu, glumce, radnju |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 7:31 | |
| Ovo treba u arhivu da ode. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 9:15 | |
| odlicno je zavrsilo...cilj je postignut..da tereza prevazidje ambiciju i pobedi ljubav..sto se i desilo.Ne mozete ocekivati da vam sve serviraju..tj prikazu...bilo bi glupo da luisa i fern. posle svega budu zajedno,tako da,dobro je postupila.A to da ce terezi i majka i kuma oprostiti, to se podrazumeva,kao i to da ce se dalje menjati na bolje. Vrlo realno,sve pohvale za seriju. A iskreno na pocetku sam bila skepticna da ce imati onako bezvezan kraj kao rubi..al je prevazisla u svakom smislu. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 19:41 | |
| slazem se gledala sam ja ovo na netu nego juce se taman podsetila i meni kraj nije mogao biti bolji |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 20:34 | |
| Meni je kraj bas sve pokvario,nisam ocekivala da ce biti tako.Bas sam rekla da nikad nisam gledala zadnju epizodu toliko dobru,ali ta zadnja scena....Mislim da Tereza ne zasluzuje ni oprostaj Artura,a pogotovo majke i kume,posle svega.Meni bi bio idealan kraj da je uzela pistolj i pucala sebi u glavu.To bi bas bilo skroz nesvakidasnje za seriju! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 20:57 | |
| - discobaby wrote:
- Meni je kraj bas sve pokvario,nisam ocekivala da ce biti tako.Bas sam rekla da nikad nisam gledala zadnju epizodu toliko dobru,ali ta zadnja scena....Mislim da Tereza ne zasluzuje ni oprostaj Artura,a pogotovo majke i kume,posle svega.Meni bi bio idealan kraj da je uzela pistolj i pucala sebi u glavu.To bi bas bilo skroz nesvakidasnje za seriju!
Aa ima takav kraj. Dolazi Fernando i upuca je. Ali mi je to nekako glupo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:03 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- discobaby wrote:
- Meni je kraj bas sve pokvario,nisam ocekivala da ce biti tako.Bas sam rekla da nikad nisam gledala zadnju epizodu toliko dobru,ali ta zadnja scena....Mislim da Tereza ne zasluzuje ni oprostaj Artura,a pogotovo majke i kume,posle svega.Meni bi bio idealan kraj da je uzela pistolj i pucala sebi u glavu.To bi bas bilo skroz nesvakidasnje za seriju!
Aa ima takav kraj. Dolazi Fernando i upuca je. Ali mi je to nekako glupo. Gde ima???????Hocu da odgledam to! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:11 | |
| Imash tri kraja ukupno, treci je kako Teresa nastavlja da se bavi prljavim poslom kao i ranije. Izvoli 1.kraj [You must be registered and logged in to see this link.]2.kraj [You must be registered and logged in to see this link.]3.kraj [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:11 | |
| Hvala ti do neba!!!! Uh,pa nece...izbrisano zbog autorskih prava!!Ali naci cu sad na dailyju,ima nesto....
Last edited by discobaby on Wed 15 Jun 2011 - 21:14; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:24 | |
| Odgledala!Wow...taj u kancelariji mi je bez veze,kao krece opet iz pocetka..ovaj sa Fernandom jeste uzasan,ali bas efektan.Nego jel' to ona kad je umirala rekla nesto za dete..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:29 | |
| Nzm, nesto je rekla...ali nzm sta..xD Ma ovaj sa Artura je naj. Koji se tebi najvise dopada? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 21:34 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Nzm, nesto je rekla...ali nzm sta..
Ma ovaj sa Artura je naj. Koji se tebi najvise dopada? Haha,meni i dalje ovaj sa Fernandom.Bas je bombastican.Zato sto sam to ocekivala,kada sam gledala prvi put.Samo sam mislila da ce se sama ubiti. Inace,meni je super bila,nisam dugo gledala ovakvu seriju i ko zna kada ce snimiti nesto toliko dobro.Kako samo moze da igra takvo zlo? : : |
|
| |
Burn.In.Hell TVNovele Novi član
Broj postova : 77
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 15 Jun 2011 - 23:30 | |
| - discobaby wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Nzm, nesto je rekla...ali nzm sta..
Ma ovaj sa Artura je naj. Koji se tebi najvise dopada? Haha,meni i dalje ovaj sa Fernandom.Bas je bombastican.Zato sto sam to ocekivala,kada sam gledala prvi put.Samo sam mislila da ce se sama ubiti.
Inace,meni je super bila,nisam dugo gledala ovakvu seriju i ko zna kada ce snimiti nesto toliko dobro.Kako samo moze da igra takvo zlo? :: ahahahaha :p ili kad kaze: "Entre ser y no ser YO SOY!" |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 1:02 | |
| Najrealniji i najbolji je kraj koji su inace i pustili na tv-u: ali kome se ne svidja kraj... [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|