|
|
Author | Message |
---|
Dijana87 TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 9:01 | |
| Znaci ako je stao iza svoje greske treba da se oprosti mislim to je glupost nije osjecao naklonost nego ju je volio nebi razmisljao o njoj i isao uvjek njoj kad ima neki problem a da ne govorimo kad su teresa i on raskinuli on je dok nisu bili u braku zbog palome on je otrcao palomi i poljubio je njegov izgovor je uvjek Mariano da je presmjesno .a i on joj ne bi nikad ni priznao da je spavao sa Palomom da joj ona nije rekla . |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 10:22 | |
| - Quote :
- Znaci ako je stao iza svoje greske treba da se oprosti
i moze i ne mora da se oprosti, ali opet je dostojnije to nego izmisljati nove prica kao teresa -.- uostalom ako si gledala trebalo bi da znas da se arturo itekako kajao zbog toga, a teresu je bolelo uvo sto ga je varala sa marijanom ni u jednom trenutku se nije pokajala stavise trcala je jos vise za njim, dok je arturo zbog te jedne noci odlucio i da odbije nasledstvo koje mu je paloma dodelila i sve ostalo, dok teresa koja nema principe i nije dostojanstvena bi to oberucke prihvatila, arturo zna da voli, a teresa samo da zabada noz u ledja i to najvise onima koje voli svijim izdajama i lazima, e to su neke razlike izmedju njih dvoje, i ne razumem zasto pokusavas da od artura napravis najzlobnijeg lika u seriji kad on to definitivno nije |
|
| |
Dijana87 TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 5 May 2011 - 10:57 | |
| poslije hebanja nema kajanja, a on to ne bi nikad ni priznao,po svemu sudeci meni Teresa nije zla osoba ima i gorih od nje ..Nije on zao on mi je najbolji tamo i drago mi je sto su ostali zajedno na kraju samo hocu da kazem da ni on nije cvjecka sto se tice prevara a da je zao daleko od toga.. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 6 May 2011 - 0:40 | |
| Ja ubedljivo najvise prezirem Aidu! Najzlobnija je, a ni Orijana nije daleko bolja! |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 6 May 2011 - 1:10 | |
| Orijanu ne mogu da smislim kao i Aidu |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 6 May 2011 - 2:25 | |
| Ljudi koja je danas bila epizoda na Pinku? Nisam gledala vec dve nedelje O.o |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 6 May 2011 - 5:30 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 6 May 2011 - 8:29 | |
| Da, 123. + deo 124.! Nesto su poremetili epizode, pa nit pocinju, nit' se zavrsavaju gde treba! |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 6 May 2011 - 13:05 | |
| - mvmixy wrote:
- pa u pravu je orijana za terezu za to da hoce pare,sponzorusa itd...al preteruje ako je vredja samo zbog toga sto je bila siromasna.
Tereza i Arturo su se milion puta posvadjali..oko cega tacno,pa se mozda setim koja je to epizoda? ako mene pitas msm da je 83 ili 84 nzn tacno uglavnom 80 i neka xDD ....... teresa opet zavlaci marijana:O kako joj moze vise verovati ...a jonni i ona devojka pobegli zbilja sta ce sa njima biti?? |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 7 May 2011 - 3:59 | |
| au..pa to je nekih 40ak epizoda iza... dzoni i pati ce biti zajedno,zivece u pocetku ja mislim sa teresinim roditeljima..a svasta ce se jos izdesavati tu...arturo bankrotira,sele se u stan pored njenih roditelja..a marijano tu bas smara..al skontace kakva je,i pocece da juri auroru al ona nece hteti sa njim |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 7 May 2011 - 4:14 | |
| e nerazumnog deteta od marijana xD ...
e hvala ti :DD |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 7 May 2011 - 4:23 | |
| nema na cemu |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 7 May 2011 - 7:10 | |
| nisam gledala zadnje 3 epizode :’(: |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 7 May 2011 - 8:03 | |
| Evo ovde svih epizoda, doduse bez prevoda [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 9 May 2011 - 2:23 | |
| |
|
| |
Rubí ♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 359 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 9 May 2011 - 8:22 | |
| oNAKO, prava TERESA sa Selmom je mnoooogooo bolja :Good: |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 9 May 2011 - 21:35 | |
| Lepa serija, ali mnogo me podseca na seriju, Rubi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 10 May 2011 - 0:56 | |
| ne svidjaju mi se ove scene izmedju terese i fernanda, totalno mi je nekako bzv, ona stalno njemu govori o tome kako je arturo ljubav njenog zivota, kao i sad posle se poljube i ona mu kaze kako je zapravo uvek volela njega a da to nije zelela da prizna : : i on naravno poveruje Jos posle kad mu je rekla da bi volela da zna kako je voditi ljubav sa njim, to mi je bas nekako jeftino zvucalo, uopste nije nekako u njenom fazonu :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 10 May 2011 - 6:11 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 10 May 2011 - 9:21 | |
| Tereza se ponasa sve vise kao k**va! Izvinite na izrazu! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 10 May 2011 - 9:22 | |
| - Lex wrote:
- Tereza se ponasa sve vise kao k**va!
Izvinite na izrazu! Mozes mi odgovoriti na jedno pitanje? Gde mogu da nadjem telenovele za preuzimanje s prevodom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 10 May 2011 - 9:23 | |
| - Lex wrote:
- Tereza se ponasa sve vise kao k**va!
Izvinite na izrazu! Mozes mi odgovoriti na jedno pitanje? Gde mogu da nadjem telenovele za preuzimanje s prevodom? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 10 May 2011 - 10:37 | |
| Vidim po vasim komentarima da su ove epizode zanimljive, a ja ne mogu da gledam, nikako da stignem :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 11 May 2011 - 3:07 | |
| jesu zanimljive, ovu danasnju jos nisam odgledala, slazem se u potpunosti da se teresa ponasa baas droljskii :Out: :Out: nikad mi bre nije bila ovakva, kao da su promenili lik odjednom Uvek je bila prefinjena a sad je baas jeftinaa :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 11 May 2011 - 3:56 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- jesu zanimljive, ovu danasnju jos nisam odgledala, slazem se u potpunosti da se teresa ponasa baas droljskii :Out: :Out: nikad mi bre nije bila ovakva, kao da su promenili lik odjednom Uvek je bila prefinjena a sad je baas jeftinaa :Out:
A sto je sad kod drolja? Nisam gledala. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|