REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

Broj postova : 15

Komentari o seriji! - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyThu 5 May 2011 - 9:01

Znaci ako je stao iza svoje greske treba da se oprosti mislim to je glupost nije osjecao naklonost nego ju je volio nebi razmisljao o njoj i isao uvjek njoj kad ima neki problem a da ne govorimo kad su teresa i on raskinuli on je dok nisu bili u braku zbog palome on je otrcao palomi i poljubio je njegov izgovor je uvjek Mariano da je presmjesno .a i on joj ne bi nikad ni priznao da je spavao sa Palomom da joj ona nije rekla .
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyThu 5 May 2011 - 10:22

Quote :
Znaci ako je stao iza svoje greske treba da se oprosti

i moze i ne mora da se oprosti, ali opet je dostojnije to nego izmisljati nove prica kao teresa -.- uostalom ako si gledala trebalo bi da znas da se arturo itekako kajao zbog toga, a teresu je bolelo uvo sto ga je varala sa marijanom ni u jednom trenutku se nije pokajala stavise trcala je jos vise za njim, dok je arturo zbog te jedne noci odlucio i da odbije nasledstvo koje mu je paloma dodelila i sve ostalo, dok teresa koja nema principe i nije dostojanstvena bi to oberucke prihvatila, arturo zna da voli, a teresa samo da zabada noz u ledja i to najvise onima koje voli svijim izdajama i lazima, e to su neke razlike izmedju njih dvoje, i ne razumem zasto pokusavas da od artura napravis najzlobnijeg lika u seriji kad on to definitivno nije
Back to top Go down
Dijana87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dijana87

Broj postova : 15

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyThu 5 May 2011 - 10:57

poslije hebanja nema kajanja, a on to ne bi nikad ni priznao,po svemu sudeci meni Teresa nije zla osoba ima i gorih od nje ..Nije on zao on mi je najbolji tamo i drago mi je sto su ostali zajedno na kraju samo hocu da kazem da ni on nije cvjecka sto se tice prevara a da je zao daleko od toga..
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyFri 6 May 2011 - 0:40

Ja ubedljivo najvise prezirem Aidu! Najzlobnija je, a ni Orijana nije daleko bolja!
Back to top Go down
ika2904
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
ika2904

Broj postova : 1178
Godina : 37

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyFri 6 May 2011 - 1:10

Orijanu ne mogu da smislim kao i Aidu
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 5 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyFri 6 May 2011 - 2:25

Ljudi koja je danas bila epizoda na Pinku?
Nisam gledala vec dve nedelje O.o
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyFri 6 May 2011 - 5:30

Mislim da je bila 123.
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyFri 6 May 2011 - 8:29

Da, 123. + deo 124.! Nesto su poremetili epizode, pa nit pocinju, nit' se zavrsavaju gde treba!
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 5 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyFri 6 May 2011 - 13:05

mvmixy wrote:
pa u pravu je orijana za terezu za to da hoce pare,sponzorusa itd...al preteruje ako je vredja samo zbog toga sto je bila siromasna.

Tereza i Arturo su se milion puta posvadjali..oko cega tacno,pa se mozda setim koja je to epizoda? :)

ako mene pitas msm da je 83 ili 84 nzn tacno uglavnom 80 i neka xDD

.......

teresa opet zavlaci marijana:O kako joj moze vise verovati ...a jonni i ona devojka pobegli xD zbilja sta ce sa njima biti??
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptySat 7 May 2011 - 3:59

au..pa to je nekih 40ak epizoda iza...
dzoni i pati ce biti zajedno,zivece u pocetku ja mislim sa teresinim roditeljima..a svasta ce se jos izdesavati tu...arturo bankrotira,sele se u stan pored njenih roditelja..a marijano tu bas smara..al skontace kakva je,i pocece da juri auroru al ona nece hteti sa njim :)
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 5 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptySat 7 May 2011 - 4:14

e nerazumnog deteta od marijana xD ...

e hvala ti :DD
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptySat 7 May 2011 - 4:23

nema na cemu :)
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptySat 7 May 2011 - 7:10

nisam gledala zadnje 3 epizode :’(:
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptySat 7 May 2011 - 8:03

Evo ovde svih epizoda, doduse bez prevoda
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyMon 9 May 2011 - 2:23

kako su dobe ove sad epizode :Good: :Good: aurora i marijano su mi preeedivniiii enamorado enamorado enamorado kako teresa trci za marijanom to nije normalno Ijo sto mi bilo drago kad je danas aurora oterala :)
Back to top Go down
Rubí ♥
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Rubí ♥

Broj postova : 359
Godina : 32
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 5 Tumblr_m3tbjwhISj1rsjp9oo2_250

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyMon 9 May 2011 - 8:22

oNAKO, prava TERESA sa Selmom je mnoooogooo bolja :Good:
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

Broj postova : 217

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyMon 9 May 2011 - 21:35

Lepa serija, ali mnogo me podseca na seriju, Rubi...
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyTue 10 May 2011 - 0:56

ne svidjaju mi se ove scene izmedju terese i fernanda, totalno mi je nekako bzv, ona stalno njemu govori o tome kako je arturo ljubav njenog zivota, kao i sad posle se poljube i ona mu kaze kako je zapravo uvek volela njega a da to nije zelela da prizna :o.O: i on naravno poveruje xD Jos posle kad mu je rekla da bi volela da zna kako je voditi ljubav sa njim, to mi je bas nekako jeftino zvucalo, uopste nije nekako u njenom fazonu :Out:
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyTue 10 May 2011 - 6:11

anahi 4ever! wrote:
ne svidjaju mi se ove scene izmedju terese i fernanda, totalno mi je nekako bzv, ona stalno njemu govori o tome kako je arturo ljubav njenog zivota, kao i sad posle se poljube i ona mu kaze kako je zapravo uvek volela njega a da to nije zelela da prizna :o.O: i on naravno poveruje xD Jos posle kad mu je rekla da bi volela da zna kako je voditi ljubav sa njim, to mi je bas nekako jeftino zvucalo, uopste nije nekako u njenom fazonu :Out:

:super: :super: :super: :super:
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyTue 10 May 2011 - 9:21

Tereza se ponasa sve vise kao k**va!
Izvinite na izrazu!
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyTue 10 May 2011 - 9:22

Lex wrote:
Izvinite na izrazu!

Mozes mi odgovoriti na jedno pitanje? Gde mogu da nadjem telenovele za preuzimanje s prevodom?
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyTue 10 May 2011 - 9:23

Lex wrote:
Izvinite na izrazu!

Mozes mi odgovoriti na jedno pitanje? Gde mogu da nadjem telenovele za preuzimanje s prevodom?
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 5 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyTue 10 May 2011 - 10:37

Vidim po vasim komentarima da su ove epizode zanimljive, a ja ne mogu da gledam, nikako da stignem :/
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyWed 11 May 2011 - 3:07

jesu zanimljive, ovu danasnju jos nisam odgledala, slazem se u potpunosti da se teresa ponasa baas droljskii :Out: :Out: nikad mi bre nije bila ovakva, kao da su promenili lik odjednom xD Uvek je bila prefinjena a sad je baas jeftinaa :Out:
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 EmptyWed 11 May 2011 - 3:56

anahi 4ever! wrote:
jesu zanimljive, ovu danasnju jos nisam odgledala, slazem se u potpunosti da se teresa ponasa baas droljskii :Out: :Out: nikad mi bre nije bila ovakva, kao da su promenili lik odjednom xD Uvek je bila prefinjena a sad je baas jeftinaa :Out:

A sto je sad kod drolja? Nisam gledala.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 5 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next