REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Komentari o seriji! - Page 3 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyWed 13 Apr 2011 - 10:04

na dalymotionu blokirali i 105. epizodu Ljut Ljut ostavili samo 3. deo epizode, tako da sam samo to i odgledala -.-
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 14 Apr 2011 - 6:36

sto mi krivo sto je fito ukrao ona dokumenta, i sto ce sad arturo da izgubi spor i ostane bukvalno bez icega :Out: :Out:
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 3 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 14 Apr 2011 - 7:49

Mozes da gledas na megavideu, mislim da tamo ima cela..
Sta je bilo danas?
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 14 Apr 2011 - 7:58

e super, videcu tamo..
danas je fito zvao tersu i rekao da je on napao njenog oca i uzeo dokumenta, teresa mu rekla da ce u dati koliko god hoce para samo da joj vrati te papire jer su veoma bitni, i dogovorili se da se nadju ona mu donela pare, ali on nju presao nije joj doneo sva dokumenta, ona ludi, krivi njenog oca sto nije bio pazljiviji, jer bi zahvaljuci tim dokemuentima verovatno dobili slucaj...arturo rekao orijani da vise ne sme da dolazi u njegovu kucu, jer je opet napala teresu zbog njenog drustva, luisa i fernando su ga podrzali, aurora i martin su opet zajedno
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 14 Apr 2011 - 8:17

Ajoj, jadan Arturo :/
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

Broj postova : 497
Godina : 30
Fan-gif : Duque &  Cata <3 ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 14 Apr 2011 - 9:19

sta je danas bilo? :)
Back to top Go down
http://gossipgirl.forumsr.net/
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 15 Apr 2011 - 9:55

bankrotirao arturo Ijo :’(: bas mi je zao, teresa poludela xD
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 15 Apr 2011 - 10:46

jel moze neko da mi isprica detaljno sta je danas bilo?
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 3 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 15 Apr 2011 - 12:47

od kad nisam gledala koji smor bem ti skolu :(
Back to top Go down
patapuf
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
patapuf

Broj postova : 23

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 15 Apr 2011 - 21:48

meni je super serija
Back to top Go down
patapuf
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
patapuf

Broj postova : 23

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 15 Apr 2011 - 21:49

samo nisam gledala celu nemogu da nadjem
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 3 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 15 Apr 2011 - 22:42

tek sad arturoa bankrotirao :D auuu ima jos puno do kraja :D uzivaj te :D najbolje epizode tek krecuuu :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptySat 16 Apr 2011 - 3:46

Koja je epizoda bila u petak(tj. juce) na Pinku?
Back to top Go down
tutankamon85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
tutankamon85

Broj postova : 295

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptySat 16 Apr 2011 - 6:41

od kad su promenili termin ne mogu da gledam i pojma nemam sta se desava, gledala sam neke slike ove serije na jednom sajtu i videh da se aurora udaje za marijana
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyTue 19 Apr 2011 - 11:10

ja sad odgledala 108. i 109. epizodu, i totalno sam pod utiskom, kako su dobree...teresa definitivno voli artura, a da ni sama nije toga svesna! isprecila se da ona luda saensova zena ne puca u artura, za tako nesto je potrebno mnoogoo voleti nekog...kako mi je sad zao, dusa bori se izmedju zivota i smrti :’(: :’(:
najjcae kad je majra dosla kod rubena u zatvor i kaze mu da mu oprasta sto je srusio sve njene snove i to, a on njoj "super, kad ces onda da potpises da me puste odavde" hahaha
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyWed 20 Apr 2011 - 0:39

da,slazem se da su dobre epizode :)
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 21 Apr 2011 - 2:04

Aida treba da umre po meni! Maltretirala je Terezu od samog pocetka!
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 3 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 21 Apr 2011 - 2:30

Nee..xD Ipak je Aida jako dobra osoba. Njoj je Teresa takodje mnogo toga lose uradila.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 21 Apr 2011 - 9:22

Jao ja sam u velikom zaostatku :/
Moracu sve preko neta.. Ove nedelje jedino sto sam uhvatila jeste onaj deo kad Arturo place xD
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyThu 21 Apr 2011 - 11:05

Quote :
Ipak je Aida jako dobra osoba.

pa i nije bas toliko dobra osoba, ja sam mislila da se promenila ali nije, u danasnjoj epizodi me tako iznervirala, kad je usla kod terese u sobu i pocela da joj se podsmeva sto ce najverovatnije ostati paralizovana Ljut Ljut Ljut
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

Fan-gif : Duque &  Cata &lt;3 ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyFri 22 Apr 2011 - 4:38

Da,ispala je bas prava k**ka kad joj je onako saopstila :S
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptySat 23 Apr 2011 - 1:15

kako se marijano izgubio kad mu je martin rekao da ce se vencati sa aurorom xD I posle ona scena na kraju epizode marijana i aurore kad je piotao da li je srecna, jos pustili onu saaavrsenu pesmu "de mi" enamorado enamorado enamorado umirala saaam enamorado
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

Fan-gif : Duque &  Cata &lt;3 ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyMon 25 Apr 2011 - 9:23

sta je bilo danas?
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyTue 26 Apr 2011 - 9:27

Da li neko zna, da li petkom idu 2 epizode Tereze?
Back to top Go down
dijana56
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
dijana56

Broj postova : 3

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 EmptyTue 26 Apr 2011 - 21:08

KAKO MOGU DA POGLEDAM POSLEDNJE EPIZODE "TERESE"? POKUŠAVALA SAM VIŠE PUTA,ALI BEZUSPEŠNO. :hoPhOp:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 3 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next