|
|
Author | Message |
---|
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 12 May 2011 - 1:38 | |
| - andrejajelesijevic wrote:
-
A sto je sad kod drolja? Nisam gledala. Zavodi Fernanda! A konkretno Terezu sa prevodom mozes naci na facebook-u, stim sto su to stare epizode. Clan koji postavlja seriju na fejsu je "Serije serije Pink". Ostale serije ovde: [You must be registered and logged in to see this link.]Moras se registrovati i imati 150 postova na tom forumu da bi videla sta ima za download! Toliko od mene. Pozzz |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 12 May 2011 - 6:15 | |
| - Lex wrote:
- andrejajelesijevic wrote:
-
A sto je sad kod drolja? Nisam gledala. Zavodi Fernanda! A konkretno Terezu sa prevodom mozes naci na facebook-u, stim sto su to stare epizode. Clan koji postavlja seriju na fejsu je "Serije serije Pink". Ostale serije ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] Moras se registrovati i imati 150 postova na tom forumu da bi videla sta ima za download! Toliko od mene. Pozzz Aha. Jeli sve epizoda od Tereze na tom forumu? :-) I koje jos telenovele ima s prevodom da su cele postavljene? Pozz |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 12 May 2011 - 10:38 | |
| - Quote :
- Aha. Jeli sve epizoda od Tereze na tom forumu? :-) I koje jos telenovele ima s prevodom da su cele postavljene? Pozz
Do sad je postavljeno 67 epizoda na FACEBOOK-u (ima par epizoda koje fale), a na ovom forumu ima: "Pali andjeo" "Napusteni andjeo" "Magicna privlacnost" "Ljubav je vecna" "Silikonske lepotice" "Valentina" "Gresne duse"... mislim da ima jos nekih(moras imati 150 postova da bi videle serije za skidanje). Aida ce tek da krene da pravi pakosti Terezi i Arturu! Gledajte u petak 13. maja u 12:55h na TV Pink i videcete. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 13 May 2011 - 2:07 | |
| odgledacu veceras ili sutra na netu pa da vidim kako je to aida napokostila teresi i arturu xD |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 2:20 | |
| - Lex wrote:
-
- Quote :
- Aha. Jeli sve epizoda od Tereze na tom forumu? :-) I koje jos telenovele ima s prevodom da su cele postavljene? Pozz
Do sad je postavljeno 67 epizoda na FACEBOOK-u (ima par epizoda koje fale), a na ovom forumu ima: "Pali andjeo" "Napusteni andjeo" "Magicna privlacnost" "Ljubav je vecna" "Silikonske lepotice" "Valentina" "Gresne duse"... mislim da ima jos nekih(moras imati 150 postova da bi videle serije za skidanje).
Aida ce tek da krene da pravi pakosti Terezi i Arturu! Gledajte u petak 13. maja u 12:55h na TV Pink i videcete. Aha, hvala puno. :-) Imam 215 postova, ali nemogu nigde da nadjem gde se preuzimaju serije? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 7:16 | |
| kad se zavrsava ova serija? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 9:21 | |
| - Levy's girl wrote:
- kad se zavrsava ova serija?
Neznam kada tacno, samo znam da se uskoro zavrsava. Jos malo je ostalo do kraj. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 9:38 | |
| superiska...ja je nisam nesto ni gledala... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 9:42 | |
| Mislim da je kraj serije izmedju 07. i 15. juna! Pink secka seriju nesto, tako da se ne zna kad je kraj...kao ni sta ce poceti. :Aleee: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 10:24 | |
| Nevena : superiska sto je Marichy govorila.. Aurora pocinja umesto Terese, barem bi tako trebalo da bude.. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 15 May 2011 - 20:04 | |
| - andrejajelesijevic wrote:
Aha, hvala puno. :-) Imam 215 postova, ali nemogu nigde da nadjem gde se preuzimaju serije? Koliko sam ja shvatio na ovom forumu nema serija za skidanje, vec naa onom ge sam ti napisao! Procitaj moje poruke... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 17 May 2011 - 1:02 | |
| Da li neko zna sta ce biti na kraju sa Aidom, Orijanom, Henovevom i Rubenom? Hoce li oni umreti najzad...? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 18 May 2011 - 2:28 | |
| Gledala sam nesto malo pre neki dan, vidim da Tereza bas muva Fernanda xD Orijana i Aida su mi sad tako odvratne -.- A sad mi bas krivo sto ne stizem da gledam.. |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 19 May 2011 - 7:24 | |
| ne stizem ni ja :’(: nisam gledala 2 nedelje, preko leta cu da odgledam epizode koje nisam |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 20 May 2011 - 0:57 | |
| OD PONEDELJKA NOVI TERMIN SERIJE "TEREZA" , RADNIM DANIMA U 14:00 NA PINK-U! |
|
| |
Ely G TVNovele Novi član
Broj postova : 341
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 20 May 2011 - 0:59 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 20 May 2011 - 9:52 | |
| Tereza ipak ostaje u starom terminu: oko 13h. |
|
| |
♥ J & V ♥ . TVNovele Novi član
Broj postova : 118
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 24 May 2011 - 2:07 | |
| Slicna ko Rubi. Onako je serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 24 May 2011 - 2:45 | |
| otakad ja moju teresicu nisam gledala :’(: kad je termin sugav -.- cekam leto pa da odgledam sve na netu |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 27 May 2011 - 8:54 | |
| NOVI TERMIN: od 30. maja, radnim danima u 14h |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 3 Jun 2011 - 5:08 | |
| samo je petkom u 1 .. eeej,mogu vam reci da je ova serija posle runi meni omiljena. ) <3 |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 7 Jun 2011 - 0:44 | |
| kako se priblizava kraj serije sve mi se vise svidja serija |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 7 Jun 2011 - 2:02 | |
| Meni je ovo sve doadnije :P |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 8 Jun 2011 - 9:56 | |
| A pre mi je bila bolja serija, Teresa je bila lepsa.. I nervira me sad ovo sve oko Fernanda, onakav covek tako da se promeni -.- i ovo sve oko Marijana i Aurore -.- Zelim da Arturo i Teresa opet budu zajednoo Ljudi, kako je umro Teresin otac? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 10 Jun 2011 - 1:50 | |
| Joj ljudi jos samo 3 epizode...! :’(: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|