|
|
Author | Message |
---|
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 1:35 | |
| kraj serije je fenomenalan i uopste cela serija je sjajna, odusevljena sam |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 1:40 | |
| Kada tema prelazi u arhivu? |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 2:18 | |
| - MStefan wrote:
- Kada tema prelazi u arhivu?
Ooo, pobogu! Polako, preci ce! Ako neko nije bio u mogucnosti da odgleda krajove fenomenalne serije, postavio sam poslednju epizodu u delu Video [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 2:34 | |
| ja sam seriju redovno pratila ali zadnjih 30-ak epizoda nisam gledala zbog termina :/ tako da sad na raspustu nastavljam gde sam stala oboozavam serijuuu |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 2:54 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 16 Jun 2011 - 23:05 | |
| Jaojjj ona je umrla na kraju ? Ja sam mislila, tj citala sam na netu da ce biti srecan kraj sa Aurturom, bas kad place pored onih medvedica, on se pojavljuje i grle se tu ... sad pojma nemam |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 17 Jun 2011 - 8:20 | |
| Pa to i jeste pravi tj. oficijelni kraj serije koji se svuda pusta...a onaj gde je fernano ubija i gde ona ponovo krece da osvaja su alternativni, i pustili su ih samo u meksiku, i to u jednon emisji |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 17 Jun 2011 - 22:42 | |
| Mnogo mi je žao što nisam gledala ovu seriju. Tj, gledala sam ja, ali svaku 10. epizodu, jer nisam mogla zbog škole. I sada kada sam videla da se završila, bilo mi je baš žao. Sada ću da odgledam poslednju epizodu negde na Netu, jer me baš interesuje šta se desilo na kraju.
A zar je moguće da se već završila? Koliko epizoda ima? Kratko je nešto trajala. xD |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 17 Jun 2011 - 23:02 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- ...kada sam videla da se završila, bilo mi je baš žao.
Sada ću da odgledam poslednju epizodu negde na Netu, jer me baš interesuje šta se desilo na kraju.
A zar je moguće da se već završila? Koliko epizoda ima? Kratko je nešto trajala. xD Serija je trajala punih 7 meseci sa 152 epizode. Pocela je 15. novembra 2010., zavrsila se 15. juna 2011. POSLEDNJU EPIZODU sam postavio SA PREVODOM u delu Tereza/Video za sve koji nisu bili u mogucnosti da je odgledaju. |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 17 Jun 2011 - 23:33 | |
| Haha, nemoguće od novembra?! Onda sam ja nešto pobrkala, ali mi je izgledalo kao da je trejala 3 meseca. -.- E super, baš sam tražila epizodu po Netu, ali je nisam našla nigde. Još ima i prevod... ^^ Hvala. (: |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 19 Jun 2011 - 11:03 | |
| kako mi je zao sto je zavrsila serijaa. :((( Teresa <3 |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 1:33 | |
| A dobro, bio je lep kraj, kao i cela serija.. Jedino mi je bezveze sto su Aurora i Marijano zajedno >.< (mada znam da se vecini to dopada) Jako mi nedostaje ova serija, bila je jedna od najboljih <3 |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 2:12 | |
| slazem se sa tobom,meni je krivo sto su oni zajedno. :D |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 3:03 | |
| E da, sad sam saznala kako je bio kraj na pink, ja sam ga videla bez prevoda i to bas deo kad Fernando puca u Terezu i mislila da je to kraj. Inace svidja mi se da su srecno zavrsili, ipak se moze izvuci dosta pozitivnog iz ove serije, na kraju ako se pokajes mozda mozes da ostanes sa nekim, i neko ko te voli moze da te prihvati takvu... Ono realno, super je serija iako nisam gledala sve redovno :Good: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 3:52 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- E da, sad sam saznala kako je bio kraj na pink, ja sam ga videla bez prevoda i to bas deo kad Fernando puca u Terezu i mislila da je to kraj.
Inace svidja mi se da su srecno zavrsili, ipak se moze izvuci dosta pozitivnog iz ove serije, na kraju ako se pokajes mozda mozes da ostanes sa nekim, i neko ko te voli moze da te prihvati takvu... Ono realno, super je serija iako nisam gledala sve redovno :Good: Slazem se da je serija veoma dobra iako nisam redovno pratio... :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 4:50 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- E da, sad sam saznala kako je bio kraj na pink, ja sam ga videla bez prevoda i to bas deo kad Fernando puca u Terezu i mislila da je to kraj.
To je jedan od alternativnih krajeva serije. Postoji još jedan. U njemu se ona negde zapošljava i baca oko na svog novog gazdu Evo, linka za oba: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 6:52 | |
| Kako se zavrsaje Teresa ? Srecan ali Tuzan Kraj ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 7:45 | |
| Srećan. (: Ona se na kraju vratila Arturu i zažalila za sve što je radila, jer je shvatila da ga iskreno voli.
Tu mi je drago što nije kao Rubi, iz dva razloga: 1. Jer nisam želela da Teresa umre. 2. Jer Rubi ostaje jedna od retkih, ako ne i jedina, koja ima nesrećan kraj, gde glavni lik, negativac, umire. |
|
| |
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 8:51 | |
| Ok Divno ! Ona je onda razumila da ljubav vredi vise od para =) Ali sta je Aurorom i Marijanom ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 9:36 | |
| Oni su ostali zajedno, vencali su se koliko ja znam...nisam ni ja jos stigla do kraja serije |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 23 Jun 2011 - 22:38 | |
| Aurora i Marijano ostaju zajedno kao i Teresa i Arturo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 24 Jun 2011 - 11:26 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 24 Jun 2011 - 11:31 | |
| Je li Teresa mrtva ili ne ? |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 25 Jun 2011 - 2:20 | |
| - paula&rafa wrote:
- Je li Teresa mrtva ili ne ?
Ziva je! Ponovicu deseti put da sam postavio zadnju epizodu sa prevodom! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 25 Jun 2011 - 3:51 | |
| Gledala sam taj ''preview'' koji pokaziva kad fernando puca u nju ! Znaci prezivice ? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|