| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 12 Oct 2010 - 3:39 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 13 Oct 2010 - 2:27 | |
| Sta je bilo jutros?Nisam stigla da gledam :’(: |
|
| |
dj.zare TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Godina : 41 Fan-gif : Me in Hellas
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Oct 2010 - 5:01 | |
| Jel' ima neko pass za prve 3 epizode sa prevodom iz download sekcije? Diga me "password" ya!!! Que tiene? Puno pozdrava! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Oct 2010 - 7:25 | |
| - dj.zare wrote:
- Jel' ima neko pass za prve 3 epizode sa prevodom iz download sekcije?
Diga me "password" ya!!! Que tiene? Puno pozdrava! - Spoiler:
opasnefox
Mislim da je to. |
|
| |
dj.zare TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Godina : 41 Fan-gif : Me in Hellas
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Oct 2010 - 16:15 | |
| - Stefy wrote:
- dj.zare wrote:
- Jel' ima neko pass za prve 3 epizode sa prevodom iz download sekcije?
Diga me "password" ya!!! Que tiene? Puno pozdrava! - Spoiler:
opasnefox Mislim da je to. Jeste Stefy. Muchas gracias!!! |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Oct 2010 - 21:29 | |
| hvala stefy...you are the best,a serija je zakon... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Oct 2010 - 23:14 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Oct 2010 - 0:59 | |
| Ni ja nisam gledala...sta je bilo? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Oct 2010 - 5:58 | |
| - afrodita wrote:
- .you are the best
Znam |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Oct 2010 - 6:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Oct 2010 - 10:49 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Oct 2010 - 5:36 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Oct 2010 - 6:32 | |
| I jos koliko epizoda ostalo do kraja? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Oct 2010 - 6:46 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Oct 2010 - 8:36 | |
| ja msm da ima jos maloo... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Oct 2010 - 9:47 | |
| Ako ima 128, onda je ostalo još 36 epizoda do kraja. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Oct 2010 - 10:18 | |
| a ja sve sam propustila, stvarno steta. |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 17 Oct 2010 - 19:44 | |
| odgledala 22 epke,i nisam vise :( ali bude li se prikazivalo ovde gledacu toliko koliko sam gledala je odlicno |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 18 Oct 2010 - 1:54 | |
| Ljudi,sta je bilo jutros? Zapalicu skolu vise!Nista od nje ne stizem da uradim,i da odgledam! : : |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 19 Oct 2010 - 2:54 | |
| Kako se zavrsila prosla ? Pa da ti kazem sta je bilo ? Ili je bolje da pises u temu sta ce se desiti )) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 19 Oct 2010 - 8:39 | |
| Jutros nisam ni snimao, nisam imao signala. :@ |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 19 Oct 2010 - 8:40 | |
| shteta,ali to je Total tv predpostavljam jer imamo onda isti problem. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 19 Oct 2010 - 21:13 | |
| - Dunja wrote:
- Ljudi,sta je bilo jutros?
Zapalicu skolu vise!Nista od nje ne stizem da uradim,i da odgledam! :: Huan Kamilo govori Sesiliji da je Valjeho u zatvoru,a Kamila se brine,jer oni proveravaju njegov indetitet...Tamajo se svadja sa Antoniom jer je ovaj zakazao koncert...Kamila trazi od Haira da unajmi nekog da ubije Valjeha... Sesilija vidi Rokija i Sofiju kako se ljube u kolima....Gonzalo kaze danijeli kako je Valjeho ubijen,a Danijela mu govori da ce uciniti sve da ga izbavi iz zatvora,da ne bi i njega ubili...Huan Kamilo srece Danijelu ispred zatvora i to posle govori njenom ocu i Sesiliji,i govori im kako ona hce da spase Gonzala iz zatvora....Beatris ide kod doktora i saznaje da je trudna,pa to posle kaze Jardinasu.... Aleho je u bolnici i njegovi roditelji hoce da ga nagovore da ide na terapije za odvikavanje...... Pedro tuguje zbog Veronike,i zove je na mobilni i govori joj kako hoce da umre i pusta joj neku pesmu koju stalno slusa...Luidji i Klemensija se ljube ispred kuce,i zamalo da ih sesilija vidi,ali nije jer se luidji na vreme sakrio... Ovo ti je sve od ponedeljka do danas,napisala sam ti sve jer ne zanam da li si gledala juce i danas...... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 20 Oct 2010 - 1:02 | |
| Hvala ti puno Ne mogu da verujem da je Sofija s Rokijem.Sad me stvarno uzasava! Jer se Antonio smuvao s onom veterinarkom? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 20 Oct 2010 - 7:55 | |
| - afrodita wrote:
- shteta,ali to je Total tv predpostavljam
jer imamo onda isti problem. Jeste. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|