| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 3 Oct 2010 - 3:15 | |
| Ljudi ispricajte mi sta je bilo u poslednje dve ep??? Please :da: |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 3 Oct 2010 - 17:49 | |
| - Stefy wrote:
- Odgledao sam sve ovonedeljne epizode. Serija je stvarno sve bolja i bolja, Kamila mi je definitivno omiljeni lik, šta sve radi da bi postigla ono što želi, takav i treba biti u životu. Smešni su mi Klemensija i Luiđi, i ono čišćenje zuba. xD Danijela i Gonsalo su mi super par, ali ih Kamila samo tako rastavlja. Sofija me užasno nervira, iz epizode u epizodu je sve više ne podnosim i mrzim, ne zna ni sama šta hoće, kao i Veronika, smorile su više.
A Vern sam najvise volela... Gledala sam,ali stvarno se ne secam sta je bilo...Sofija je valjda Antoniju dala papire za razvod,i uzeo ih je ali ih jos nije potpisao. Kamila je dolazila kod Antonija,i poljubili su se,medjutim ona je pocela da prica o Nikolasu,i on je oterao. Optuzila je Gonzala za one kradje,on je pobegao...vise se ne secam... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 4 Oct 2010 - 2:12 | |
| Do tu je stiglo, kada Gonsalo treba da se sakrije, tako se završila epizoda u petak. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 5 Oct 2010 - 22:35 | |
| Epizoda od jutros je extra...medjutim,jedva sam uspela da je odgledam. Evo,tema pada,niko ne moze da gleda seriju. Koju glupost su napravili.KRETENI! |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 5 Oct 2010 - 23:57 | |
| Stefy pomagaj nisam gledala epizode pd juce i danas Kada ces ih postaviti????? : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 6 Oct 2010 - 1:30 | |
| Juče mi se epizoda nije snimila, a današnja će biti sutra za preuzimanje. ;) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 6 Oct 2010 - 4:30 | |
| aa ja nsm gledala nedelju dana vec...:(((( moze mi barem neko reci sta se sve desavalo u toku ove nedelje...a sada u vikend cu da gledam sve epike koje sam propustila. |
|
| |
Dia.Na TVNovele Novi član
Broj postova : 195 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 9 Oct 2010 - 12:03 | |
| Neki kažu da je serija toop neki da ne valja pa tako da ne znam kome vjerovati višee ;)) |
|
| |
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 9 Oct 2010 - 22:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 10 Oct 2010 - 8:41 | |
| Izvinjavam se što još uvek nema 87. epizode, imao sam problema sa 'netom, ako se uploaduje sutra, postaviću. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 10 Oct 2010 - 20:45 | |
| Najbolja serija koju sam u skorije vreme gledala... |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 10 Oct 2010 - 21:59 | |
| Najbolja serija koju sam u skorije vreme gledala... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 1:23 | |
| Slazem se... Kamila nije normalna! |
|
| |
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 1:43 | |
| Pa takva joj je uloga...inace meni je extra!...Ja je obozavam... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 1:47 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 3:07 | |
| Pa volim je i ja ljudi,vidite mi valjda gif. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 3:08 | |
| Uloga joj je fenomenalna,Maritza je dokazala kakav kvalitet poseduje,jedna od najboljih zloca ikada...Ali ne volim lik Kamile,ne volim toliku zlobu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 5:49 | |
| Ja baš volim, ja volim kada su mnogo zli, stvarno je extra glumica. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 5:54 | |
| - afrodita wrote:
- Uloga joj je fenomenalna,Maritza je dokazala kakav kvalitet poseduje,jedna od najboljih zloca ikada...Ali ne volim lik Kamile,ne volim toliku zlobu...
|
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 6:31 | |
| Xexe,ali je bas dobro kad im neko stalno ,,zaprzava corbu''. |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 10:27 | |
| Ja jutros nisam gledala.Nek mi neko isprića ukratko šta je bilo. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 11 Oct 2010 - 11:54 | |
| do koje epke je stiglo?kad ce kraja?i u kom se terminu uopste daje? ja sam je gledala preko neta,ali sam je sad na fox-u potpuno izgubila... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 12 Oct 2010 - 2:09 | |
| - Levy's girl wrote:
- do koje epke je stiglo?kad ce kraja?i u kom se terminu uopste daje?
ja sam je gledala preko neta,ali sam je sad na fox-u potpuno izgubila... Danas je bila 89. epizoda, a ima oko 130. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 12 Oct 2010 - 3:19 | |
| Mene samo nervira termin...mnogo je rano...i nemam kad da gledam... : |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 12 Oct 2010 - 3:30 | |
| Imate ovde,Stefy snima i postavlja epike... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|