| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 20 Oct 2010 - 23:25 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 20 Oct 2010 - 23:33 | |
| Ma i oni sad pocinju da iritiraju! Zasto sve serije moraju da se pokvare na kraju?Zasto?? :’(: :’(: |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 20 Oct 2010 - 23:58 | |
| Nisu je pokvarili,dobra je serija i dalje |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 24 Oct 2010 - 23:58 | |
| Da,ali me Sofija toliko nervira da je to neopisivo.Gledala sam jutros,i iako znam kraj,zelim da se desi neko cudo,da snime nove epke i da kamila bude s antoniom. |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 25 Oct 2010 - 3:24 | |
| Ovu seriju nisam gl.100 godina a super je kad ima uopste u koliko sati?? |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 25 Oct 2010 - 9:38 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 26 Oct 2010 - 22:02 | |
| Da nažalost samo tada. Mene samo zanima hoće li se postavljati i ostale epike ovde,ako Stefy i dalje snima? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Oct 2010 - 4:46 | |
| SVI KOJI BI STE DA ZAPALITE ŠKOLU ZATO ŠTO NE MOŽETE DA GLEDATE ''PERRRO AMOR'' ODUSTANITE OD TOGA! (biće još prilika) OD PONEDELJKA 01.NOVEMBRA 2010.GODINE HIT SERIJA ''PERRO AMOR'' U NOVOM TERMINU! PREMIJERA:SVAKOG RADNOG DANA OD 14:00 REPRIZA:NAREDNOG DANA OD 08:00 SAMO NA PRVA TV!!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Oct 2010 - 6:52 | |
| - afrodita wrote:
- Da nažalost samo tada. Mene samo zanima hoće li se postavljati i ostale epike ovde,ako Stefy i dalje snima?
Ja postavim kad stignem, ali mislim da ću od 1. novembra prestati zato što ćete moći da gledate. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Oct 2010 - 9:22 | |
| Ja sam je gledala ceo oktobar serija carska A gledala sam zadnju epiku sad sam u pon. I smena i ceo novembar necu gledati :/ |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Oct 2010 - 9:56 | |
| - MStefan wrote:
- SVI KOJI BI STE DA ZAPALITE ŠKOLU ZATO ŠTO NE MOŽETE DA GLEDATE ''PERRRO AMOR'' ODUSTANITE OD TOGA! (biće još prilika)
OD PONEDELJKA 01.NOVEMBRA 2010.GODINE HIT SERIJA ''PERRO AMOR'' U NOVOM TERMINU!
PREMIJERA:SVAKOG RADNOG DANA OD 14:00 REPRIZA:NAREDNOG DANA OD 08:00
SAMO NA PRVA TV!!! Bolje je,mada ne i odlicno... :Aleee: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Oct 2010 - 20:32 | |
| yeyeeeeeeeeeeeeeeeeee sada imam da je gledam. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Oct 2010 - 22:13 | |
| - Dunja wrote:
- MStefan wrote:
- SVI KOJI BI STE DA ZAPALITE ŠKOLU ZATO ŠTO NE MOŽETE DA GLEDATE ''PERRRO AMOR'' ODUSTANITE OD TOGA! (biće još prilika)
OD PONEDELJKA 01.NOVEMBRA 2010.GODINE HIT SERIJA ''PERRO AMOR'' U NOVOM TERMINU!
PREMIJERA:SVAKOG RADNOG DANA OD 14:00 REPRIZA:NAREDNOG DANA OD 08:00
SAMO NA PRVA TV!!! Bolje je,mada ne i odlicno... :Aleee: Tačno,nije baš odlično ali bolje nego samo 8 sati! |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Oct 2010 - 4:59 | |
| Ja i dalje ne mogu da gledam nikako...radim od 8 do 4 :’(: |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Oct 2010 - 6:26 | |
| |
|
| |
Marija RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 145 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Oct 2010 - 7:28 | |
| |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 31 Oct 2010 - 23:36 | |
| E jel zna neko za koliko dana se zavrsava Perro Amor???? |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 1:05 | |
| - Stephy Levy wrote:
- E jel zna neko za koliko dana se zavrsava Perro Amor????
Ja nzm...A stoo pitas??? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 1:42 | |
| jaooo jel od danas od 14;00 pocinjaaa... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 3:01 | |
| Da... Gledala sam i Sofija me stvarno nervira oko svega ovog as Rokijem. A sta je bilo s Beatris i Hoakom,zna li on uopste da je ona trudna?? Malo su glupo uradili na kraju s Gonzalom i Kamilom.On stvarno nije mogao da se pomeri negde,mozes misliti :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 3:03 | |
| Neću da nastavim da gledam. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 3:06 | |
| Zasto??? : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 3:10 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 3:38 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 3:47 | |
| - Dunja wrote:
- Da...
Gledala sam i Sofija me stvarno nervira oko svega ovog as Rokijem. A sta je bilo s Beatris i Hoakom,zna li on uopste da je ona trudna?? Malo su glupo uradili na kraju s Gonzalom i Kamilom.On stvarno nije mogao da se pomeri negde,mozes misliti :Out: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|