| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 30 Aug 2010 - 10:04 | |
| Nisam gledao, gledaću reprizu. |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 30 Aug 2010 - 20:51 | |
| Da, fenomenalna epizoda je juce bila... Doduse, zao mi Kamile... Jadna... Jedva cekam danasnju epizodu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 30 Aug 2010 - 23:55 | |
| Gledao sam na YouTube-u 58. epizodu. Baš mi je žao Kamile, odgledao sam 20ak avancea unapred. Epizode koje slede su odlične, baš mi je drago što će Kamila mučiti Sofiju i rastavljati od Antonija. :DD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 1:58 | |
| jadna Kami : : Vero je bila prelepa u onoj spavacici |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 2:11 | |
| je l' moze neko da mi kaze sta je bilo juce u epici nsm juce gledala a jutrso nsm mogla... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 2:49 | |
| - ~*Someone like you*~ wrote:
- je l' moze neko da mi kaze sta je bilo juce u epici nsm juce gledala a jutrso nsm mogla...
Kamila je spavala sa Tamajom zbog onog USB-a. Sofija je došla da živi kod Antonija i on joj je pokazao stvari koje je kupio. Pedro i Veronika su večerali u stanu, i Veronika je obukla neku mini-spavaćicu koju joj je Pedro dao. Beni je došao i video je, naljutio se na nju. Luiđi je zvao Sesiliju iz zatvora da traži pomoć, i Sesilija je rekla da će mu pomoći ako mu kaže kakvu vezu je imao sa Alis i Hajrom. Dženifer je opet spavala sa onim mornarom, pa se Hoako naljutio. Kamila je rekla Antoniju da ne može da bude sa Sofijom zato što ga voli. To je to, otprilike. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 2:51 | |
| Aha...izgleda da je bila dobra epika...hwala... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 2:52 | |
| - ~*Someone like you*~ wrote:
- Aha...izgleda da je bila dobra epika...hwala...
Večeras će biti extra epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 2:52 | |
| e jbg ni dns je necu gledati..ali waljda cu stici na reprizu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 7:28 | |
| Gledao sam danas epizodu. Sofija je smorila više, ne razumem šta će više sa Antoniom kada joj je ovaj sve i svašta radio u prošlosti. Baš mi je drago kada joj je Kamila pokazala sve one snimke. Ovaj Rusinke me mnogo nervira, baš je antpatičan. Ne razumem Veroniku, koga ona voli, Pedra ili Benija? :S Luiđi me nervira, jedva čekam da crkne. :@ Žao mi je Kamile, Antonio je baš stoka kada hoće sa Sofijom. :/// |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 7:54 | |
| jesam li vam lepo rekao da epizode koje slede su super::: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 8:02 | |
| Gledao sam 20ak avance-a unapred, biće extra. |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 8:27 | |
| jos nista niste videli!!! ja sam odgledala celu seriju i mogu vam reci da je super,jedna je od najboljih serija koje sam ja dosada gledala!!! mogu vam svima reci da nas ceka puno uzbudjenja i extra epizode,kako serija odmice Antonio ce biti sve bolji i bolji,kamila sve gora a za Sofiju neznam sta bi vam rekla ona ce nekada znati bas da preteruje nece ni sama znati sta hoce tacno ovamo voli Antonija a nece da bude sa njim ma sve u svemu najbolje epizode tek slede!!! UZIVAJTE!!! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 8:56 | |
| E pa, meni ja danas po prvi put bilo zao Sofije... Trudna, polaskana recima koje joj je uputio Antonio kada je dosla, pa do razocarenja, suza i besa po ko zna koji put zbog pokledanih snimaka... Sad je sazvala hitan sastanak, ko zna sta sve nece ispricati Sofija... Jedva cekam sutrasnju epizodu, serija je sve zanimljivija i zanimljivija... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 31 Aug 2010 - 10:09 | |
| - Stefy wrote:
- Gledao sam 20ak avance-a unapred, biće extra.
ja sam pet epizoda unapred od fox-a a i gledao sam avance jedno 20 epizoda unapred... stvarno extra epizode :) |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 1:47 | |
| Jeste izvalili da voditelj na radiju nznm tacno kako se zove glumi u MSED policajca Majka????????? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 2:21 | |
| - tica wrote:
- Jeste izvalili da voditelj na radiju nznm tacno kako se zove glumi u MSED policajca Majka?????????
ne zato sto ne gledam MSED... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 3:25 | |
| - -MILOS- wrote:
- tica wrote:
- Jeste izvalili da voditelj na radiju nznm tacno kako se zove glumi u MSED policajca Majka?????????
ne zato sto ne gledam MSED... Upravo... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 4:03 | |
| da ne znate koja je epizda veceras na foxu? |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 4:35 | |
| - tica wrote:
yes,pre nekoliko dana,MSED sam slucajno gledala kod drugarice i odmah ga prepoznala... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 6:09 | |
| - -MILOS- wrote:
- da ne znate koja je epizda veceras na foxu?
Večeras je 59. ili 60. |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 7:04 | |
| Sta ce da bude sa Sofijom?? Nisam gledala ove nedelje uopste moze neko da mi kaze??? |
|
| |
andrea68 TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 8:29 | |
| Pa glumi Majka u MSED ako ne verujes pogledaj ime na vikipediji zove se Raul Arrieta. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Sep 2010 - 8:54 | |
| - andrea68 wrote:
- Pa glumi Majka u MSED ako ne verujes pogledaj ime na vikipediji zove se Raul Arrieta.
Da, znam, i ja sam primetio. Danas je bila super epizoda. Kako mi je bilo drago kada je Kamila zvala Tamaja na radiju. Sofija me iznervirala, mislio sam da će reći da su Kamila i Antonio ljubavnici, a ona rekla da prihvata Sesilijinu ponudu, kao da nije mogla to nasamo da joj kaže. -.- Vero mi je bila mnogo smešna na onoj emisiji, a Pedro još više. Onaj Rusinke je baš kreten, sluša Lihiju. -.- Danijela i Gonsalo su baš slatki, Danijela mi je mnogo simpatična. Jedva čekam sutra da vidim šta će biti sa onom slikom. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 2 Sep 2010 - 1:05 | |
| nervira me sto nikad ne pisu koja je epizoda...strava serija |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|