| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Dec 2010 - 2:58 | |
| |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 2 Dec 2010 - 11:12 | |
| - Stefy wrote:
- ANCHY !!! wrote:
- Ujutru repriza a u 14h je nova ;)
Sigurno!? Daaaaaaa! xD ;))) |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 3 Dec 2010 - 10:37 | |
| Uverio sam se. Kako mi je bilo žao Kamile kada se ubila, ona kretenčina Antonio je prevario. -.- I ja bi isto uradio da sam na njenom mestu. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 4 Dec 2010 - 2:03 | |
| ubila se Kamila?jos dve epke do kraja moram pogedati bar te poslednje |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 4 Dec 2010 - 10:35 | |
| Bilo me je zao Camile :( jos dve epozode i kraj :P Mogli su da urade kraj u jednu epizodu manje...xD |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Dec 2010 - 2:41 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Dec 2010 - 2:45 | |
| ZAVRŠILA SE I OVA EXTRA SERIJA... SADA ČEKAMO ''EL FANTASMA DE ELENA''...! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Dec 2010 - 3:10 | |
| Jesteee...oboo sam ovu seriju, jedna od naj Alii sutra pocinje isto odlicna. |
|
| |
safig112 TVNovele Novi član
Broj postova : 351 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Dec 2010 - 4:44 | |
| Bas mi je krivo sto se zavrsila! :’(: bila je super serija. |
|
| |
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Dec 2010 - 8:56 | |
| Odlcina serija, nekako mi je cudno sto je vise necu gledati, navikla sam se.... Bas mi je bilo zao Kamile.... |
|
| |
figica TVNovele Novi član
Broj postova : 202
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 12 Dec 2010 - 22:42 | |
| Serija je izvrsna, ja je gledam na net tv, ne bih htela znati kraj unapred. |
|
| |
boomerang TVNovele Novi član
Broj postova : 388 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Espanol
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Dec 2010 - 5:52 | |
| Serija je odlicna.......mozda najbolja do sad sto sam gledao........mislim posle serije ''Silikonske lepotice''.....exxexexexexexexexexexxe....... : : : |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 2 Feb 2011 - 0:54 | |
| |
|
| |
Jovana01 TVNovele Novi član
Broj postova : 200
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 5 Feb 2011 - 5:54 | |
| |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 23 Feb 2011 - 22:26 | |
| |
|
| |
~Yoko Midori~ TVNovele Novi član
Broj postova : 22 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Belgrade
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 31 Mar 2011 - 8:39 | |
| Kao i većinu serija, prestala sam da gledam na pola.Međutim ovaj put je vreme u pitanju..XD Serija mi se jako dopala i potpuno sam uživala gledajući je, ali eto škola, izlasci...
|
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 7:14 | |
| |
|
| |
dino TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2011 Fan-gif : Lokacija : Miami
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 8:27 | |
| jedna od boljih serija koje sam gledo |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 2 May 2011 - 10:49 | |
| malo sam gledala ništa posebno |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 23 Jul 2011 - 20:26 | |
| Extra serija, bas moderna i svidja mi se sto se u jednoj epizodi izdesava milion stvari isto koliko u drugim za 5-6 epizoda. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jul 2011 - 1:51 | |
| Dobra serija.Stalno neka dešavanja.Zabavna,interesanta... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 30 Sep 2011 - 1:32 | |
| Ponovo se prikazuje na televiziji ZONA. |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 5 Oct 2011 - 9:51 | |
| Slatka i simpaaa serija...nisam je potpuno pratio,samo kad mogao...x(( |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Dec 2011 - 13:20 | |
| Laura Periko i Arap Betke su bili prvobitni protagonisti. - Quote :
¿Sabías que... Arap Bethke y Laura Perico serían inicialmente los protagonistas de #PerroAmor en Telemundo? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Dec 2011 - 3:08 | |
| ovi sto su bili su bili super.... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|