REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next
AuthorMessage
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 8:53

aham ok...pa jes zasluzio je
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 9:20

Nijeee zasluzio :((
Jaoo ova Kamilaa :P
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Teolino
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Teolino

Broj postova : 75

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 9:54

jao ljudi jeste me kamila iznervirala iako sam to sve vec odgledala na yt. ali opet bez razlike nisam mogla da se suzdrzim

a sto se tice termina nisam mogla da verujem ubacuju onu glupu nemacku verziju
i da svi ste potpuno u pravu za serije sex i grad i cari repriziraju neznam vec po koji put a ovako dobru seriju koju svi gledaju prebacuju u jutarnji termin i jos repriziraju par sati posle STRASNO
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 10:17

Danas mi je MNOOOOOOGO bilo drago kada je Kamila ostavila Sofiju u onoj sobi, šteta što nije crkla tamo, đubre jedno. :@ Kako mrzim tu ženu, samo plače.
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 10:20

Mislim da si jedini...meni se zgadila...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 10:42

Meni nije, meni se ona glupača Sofija smučila, daj Bože da je namuči do kraja serije!!
Back to top Go down
jessica14
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
jessica14

Broj postova : 664
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 6nw8w0

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 11:04

Stefy wrote:
Danas mi je MNOOOOOOGO bilo drago kada je Kamila ostavila Sofiju u onoj sobi, šteta što nije crkla tamo, đubre jedno. :@ Kako mrzim tu ženu, samo plače.
ja obichno gotivim negativce,i Maritza je ovde super...ali opet tvoji komentari... Neko zasluzuje da crkne jer plache,i tako da uzivash u nechijoj patnji,iako je ovo serija...nikako mi ne ide u glavu
Back to top Go down
mrvica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
mrvica

Broj postova : 334
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 10s9ezm

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyThu 16 Sep 2010 - 11:25

:super: :super: :super:
Da se meni u zivotu dogadja sto i njoj,i ja bih plakala...Ana Lucia je prelepa u ovoj seriji...Bas mi se dopada.
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 6:23

jessica14 wrote:
Stefy wrote:
ja obichno gotivim negativce,i Maritza je ovde super...ali opet tvoji komentari... Neko zasluzuje da crkne jer plache,i tako da uzivash u nechijoj patnji,iako je ovo serija...nikako mi ne ide u glavu

Sta se desavalo veceras(petak,17.9)Nisam stigla da gledam,a necu moci ni reprizu...pls...dajte link ili mi recite od koliko je repriza preko noci...HITNO JE... :’(: :(: :O:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 6:32

jessica14 wrote:
Stefy wrote:
E pa ne znam, možda. Ali ja mrzim Sofiju i volim Kamilu!!
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 6:37

Quote :
Sta se desavalo veceras(petak,17.9)Nisam stigla da gledam,a necu moci ni reprizu...pls...dajte link ili mi recite od koliko je repriza preko noci...HITNO JE... :’( :( :O
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 7:16

Dunja wrote:
Quote :
Sta se desavalo veceras(petak,17.9)Nisam stigla da gledam,a necu moci ni reprizu...pls...dajte link ili mi recite od koliko je repriza preko noci...HITNO JE... :’( :( :O
Ma ništa posebno. Beni je video Hoakina i njegovu majku kako se ljube i ne priča više s njom. Kamila saznaje da ima sidu i govori Antoniju da ju je briga za sve i da svi umru, ali će ona preživeti. Nani govori Dijegu da ima sidu i on odlazi kod Kamile da joj prebaci. Gonsalo čuje da je Kamila spavala sa Dijegom i govori joj da je mrzi. Roki je bio na porođaju Sofije i to se objavljuje na Internetu. Sofija govori svojoj majci i Sesiliji da je Kamila pokušala da je ubije. Jardinis zove Kamilu i govori joj da želi lokal 440.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 8:53

Žao mi je zbog promene termina...Užasan je!
Back to top Go down
majadj980
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majadj980

Broj postova : 464
Godina : 43

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 10:38

Valjda je termin isti, ali koliko sam videla na teletekstu nema reprize.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 10:51

Nije isti, piše ti ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] !
Back to top Go down
majadj980
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majadj980

Broj postova : 464
Godina : 43

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 11:06

U 7:25, repriza u 3:35.Ali kada otvoriš piše radnim danima od 19:05.Dobro videću u ponedeljak.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyFri 17 Sep 2010 - 23:21

Neeeeeeee...neee samo ne da su promenili termin...ubicu seee...xDDD

Svidjaju mi se slike sto postavlja *KeKaKeXy*...sooper su :))
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptySun 19 Sep 2010 - 18:38

slike su prelepe....
Back to top Go down
*KeKaKeXy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*KeKaKeXy*

Broj postova : 1519
Godina : 35

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyMon 20 Sep 2010 - 3:31

Samo uzivajte bit ce jos slika upravo uploadujem nove ;)
Back to top Go down
http://www.misel-gvozdenovic.com
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyMon 20 Sep 2010 - 19:12

Nisam gledala ni juce(ponedeljak)... :’(: :’(:

Pls,pricajte sta je bilo!Skroz sam nokte izgrickala od nervoze!
Boli,pomagajte! :’(: :’(:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyTue 21 Sep 2010 - 1:24

Dunja wrote:
Nisam gledala ni juce(ponedeljak)... :’(: :’(:

Pls,pricajte sta je bilo!Skroz sam nokte izgrickala od nervoze!
Boli,pomagajte! :’(: :’(:
73. epizoda [20.09.2010.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Lilly
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lilly

Broj postova : 12
Godina : 34

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyTue 21 Sep 2010 - 3:05

Da li je neko mozda snimio seriju pa moze da nam da linkove. Bila bih mu mnogo zahvalna posto sam cula samo pohvale ali nemam mogucnosti da je gledam jer zivim u inostranstvu.Poz.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyTue 21 Sep 2010 - 4:34

Ja imam samo 1., 73. i 74. epizodu, 73. ti je gore postavljena.
Danas sam uspeo da snimim, postaviću vam sutra, je l' ime nekih koji skidaju?
Back to top Go down
Lilly
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lilly

Broj postova : 12
Godina : 34

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyTue 21 Sep 2010 - 5:20

Stefy wrote:
Ja imam samo 1., 73. i 74. epizodu, 73. ti je gore postavljena.
Danas sam uspeo da snimim, postaviću vam sutra, je l' ime nekih koji skidaju?

Da li mozes da postavis 1. i 74. epizodu a mozda neko ima ostatak. Hvala
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 EmptyTue 21 Sep 2010 - 5:56

hvala Stefy i to nam znachi....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 6 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 14Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next