| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 8:53 | |
| aham ok...pa jes zasluzio je |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 9:20 | |
| Nijeee zasluzio :(( Jaoo ova Kamilaa :P |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 9:54 | |
| jao ljudi jeste me kamila iznervirala iako sam to sve vec odgledala na yt. ali opet bez razlike nisam mogla da se suzdrzim
a sto se tice termina nisam mogla da verujem ubacuju onu glupu nemacku verziju i da svi ste potpuno u pravu za serije sex i grad i cari repriziraju neznam vec po koji put a ovako dobru seriju koju svi gledaju prebacuju u jutarnji termin i jos repriziraju par sati posle STRASNO |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 10:17 | |
| Danas mi je MNOOOOOOGO bilo drago kada je Kamila ostavila Sofiju u onoj sobi, šteta što nije crkla tamo, đubre jedno. :@ Kako mrzim tu ženu, samo plače. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 10:20 | |
| Mislim da si jedini...meni se zgadila... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 10:42 | |
| Meni nije, meni se ona glupača Sofija smučila, daj Bože da je namuči do kraja serije!! |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 11:04 | |
| - Stefy wrote:
- Danas mi je MNOOOOOOGO bilo drago kada je Kamila ostavila Sofiju u onoj sobi, šteta što nije crkla tamo, đubre jedno. :@ Kako mrzim tu ženu, samo plače.
ja obichno gotivim negativce,i Maritza je ovde super...ali opet tvoji komentari... Neko zasluzuje da crkne jer plache,i tako da uzivash u nechijoj patnji,iako je ovo serija...nikako mi ne ide u glavu |
|
| |
mrvica TVNovele Novi član
Broj postova : 334 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 11:25 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 6:23 | |
| - jessica14 wrote:
- Stefy wrote:
- Danas mi je MNOOOOOOGO bilo drago kada je Kamila ostavila Sofiju u onoj sobi, šteta što nije crkla tamo, đubre jedno. :@ Kako mrzim tu ženu, samo plače.
ja obichno gotivim negativce,i Maritza je ovde super...ali opet tvoji komentari... Neko zasluzuje da crkne jer plache,i tako da uzivash u nechijoj patnji,iako je ovo serija...nikako mi ne ide u glavu Sta se desavalo veceras(petak,17.9)Nisam stigla da gledam,a necu moci ni reprizu...pls...dajte link ili mi recite od koliko je repriza preko noci...HITNO JE... :’(: : : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 6:32 | |
| - jessica14 wrote:
- Stefy wrote:
ja obichno gotivim negativce,i Maritza je ovde super...ali opet tvoji komentari... Neko zasluzuje da crkne jer plache,i tako da uzivash u nechijoj patnji,iako je ovo serija...nikako mi ne ide u glavu E pa ne znam, možda. Ali ja mrzim Sofiju i volim Kamilu!! |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 6:37 | |
| - Quote :
- Sta se desavalo veceras(petak,17.9)Nisam stigla da gledam,a necu moci ni reprizu...pls...dajte link ili mi recite od koliko je repriza preko noci...HITNO JE... :’( :( :O
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 7:16 | |
| - Dunja wrote:
-
- Quote :
- Sta se desavalo veceras(petak,17.9)Nisam stigla da gledam,a necu moci ni reprizu...pls...dajte link ili mi recite od koliko je repriza preko noci...HITNO JE... :’( :( :O
Ma ništa posebno. Beni je video Hoakina i njegovu majku kako se ljube i ne priča više s njom. Kamila saznaje da ima sidu i govori Antoniju da ju je briga za sve i da svi umru, ali će ona preživeti. Nani govori Dijegu da ima sidu i on odlazi kod Kamile da joj prebaci. Gonsalo čuje da je Kamila spavala sa Dijegom i govori joj da je mrzi. Roki je bio na porođaju Sofije i to se objavljuje na Internetu. Sofija govori svojoj majci i Sesiliji da je Kamila pokušala da je ubije. Jardinis zove Kamilu i govori joj da želi lokal 440. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 8:53 | |
| Žao mi je zbog promene termina...Užasan je! |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 10:38 | |
| Valjda je termin isti, ali koliko sam videla na teletekstu nema reprize. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 10:51 | |
| |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 11:06 | |
| U 7:25, repriza u 3:35.Ali kada otvoriš piše radnim danima od 19:05.Dobro videću u ponedeljak. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 17 Sep 2010 - 23:21 | |
| Neeeeeeee...neee samo ne da su promenili termin...ubicu seee...xDDD Svidjaju mi se slike sto postavlja *KeKaKeXy*...sooper su ) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 19 Sep 2010 - 18:38 | |
| |
|
| |
*KeKaKeXy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1519 Godina : 35 Lokacija : sLOVEnia
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 20 Sep 2010 - 3:31 | |
| Samo uzivajte bit ce jos slika upravo uploadujem nove ;) |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 20 Sep 2010 - 19:12 | |
| Nisam gledala ni juce(ponedeljak)... :’(: :’(:
Pls,pricajte sta je bilo!Skroz sam nokte izgrickala od nervoze! Boli,pomagajte! :’(: :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 1:24 | |
| - Dunja wrote:
- Nisam gledala ni juce(ponedeljak)... :’(: :’(:
Pls,pricajte sta je bilo!Skroz sam nokte izgrickala od nervoze! Boli,pomagajte! :’(: :’(: 73. epizoda [20.09.2010.][You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Lilly TVNovele Novi član
Broj postova : 12 Godina : 34
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 3:05 | |
| Da li je neko mozda snimio seriju pa moze da nam da linkove. Bila bih mu mnogo zahvalna posto sam cula samo pohvale ali nemam mogucnosti da je gledam jer zivim u inostranstvu.Poz. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 4:34 | |
| Ja imam samo 1., 73. i 74. epizodu, 73. ti je gore postavljena. Danas sam uspeo da snimim, postaviću vam sutra, je l' ime nekih koji skidaju? |
|
| |
Lilly TVNovele Novi član
Broj postova : 12 Godina : 34
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 5:20 | |
| - Stefy wrote:
- Ja imam samo 1., 73. i 74. epizodu, 73. ti je gore postavljena.
Danas sam uspeo da snimim, postaviću vam sutra, je l' ime nekih koji skidaju? Da li mozes da postavis 1. i 74. epizodu a mozda neko ima ostatak. Hvala |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 5:56 | |
| hvala Stefy i to nam znachi.... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|