REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next
AuthorMessage
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Qxh-afrodi

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 1 Nov 2010 - 4:41

nazalost ne mogu da gledam,termin je uzas,ja sam na poslu i za vreme reprize ujutro i u 2... :’(:
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 1 Nov 2010 - 4:48

Pa,izgleda da su od loseg napravili jos gore...
Ne znam,meni odgovara vise nego u pola8,svakako...
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyThu 4 Nov 2010 - 0:18

Jos uvek nisu promenili termin.......
I dalje je repriza u pola osam......
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

Broj postova : 937
Godina : 28
Fan-gif : Soy tu duena

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyThu 4 Nov 2010 - 18:48

ZELIM OBAVESTITI SVE LJUBITELJE SERIJE OPASNE OGRE DA CE SE SERIJA USKORO ZAVRSITI I DA SADRZAJ POSLEDNJE EPIZODE OPASNE IGRE KAO I 1001 NOC MOZETE PROCITATI U NOVOM BROJU CASOPISA TVNOVELE.POZZ
Back to top Go down
http://www.latinosvet.com
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyThu 11 Nov 2010 - 2:54

PA zavrsava se 15 novembra?? ili decembra?
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Lu 1302
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lu 1302

Broj postova : 109
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Animation92h

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 15 Nov 2010 - 2:23

serija je super...odlicni su glumci...

p.s ali mi je zao sto je sofija dobila starateljstvo...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 15 Nov 2010 - 8:25

zao ti je sto je Sofija dobila?ma ne,najbolje da daju Antoniju... :P:
msm meni je on super,ali sam da se stara o detetu msm da nije u stanju...
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 15 Nov 2010 - 8:36

ej,sta se desavalo zadnjih nedelja??nisam bas dugo gledala.... :(: sve trcim oko skole,ovde an forumu....
s kim je sofija sad??jer provalila rokija??za koliko ce kraj??
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 16 Nov 2010 - 2:02

Svasta se izdesavalo.......Neznam od kad nisi gledala,ali ja cu ti napisati sta se sve izdesavalo od onda kad je Kamila rekla Antoniu da nisu rodjaci..........

Sofija je izjavila novinarima da je Rokijeva devojka,i rekla je Sesiliji da ide na put sa Rokijem....Danijela je oslobodila Gonzala iz zatvora......Beni govori Rokiju da ne zeli da ide na turneju sa njim,zbog cega se ovaj ljuti.......Antonio je tuzan zbog onoga sto je Sofija izjavila....Luidji otkriva Pedru da je on Kamilin otac,zbog cega se ovaj zaprepascuje......Antonio upoznaje veterinarku Mirandu.....Kamila nagovara Antonija da trazi starateljstvo........Beatris saopstava Beniju da je trudna.......Antonio dobija slike na kojima su Sofija i Roki....Antonio ide kod Sofije i trazi svog sina i govori joj kako ce traziti starateljstvo nad njim.......Danijela i Gonzalo spijuniraju Kamilu preko njene kamere na laptopu,ali to im ne uspeva jer ih ona brzo otkiva....Hairo hoce da spava sa Kamilom,ali ona to odbija.....Policija hapsi Kamilu.......Sesiliji je pozlilo i odvode je u bolnicu,u bolnicije su Antonio,Pedro,Sofija i njena baba i Roki.Sofijina baba joj prebacuje sto je dovela Rokija,a znala je da ce Antonio biti tu...Sofija moli Antonija da odloze sudjenje,ali on to odbija,ubrzo nakon toga ona i Roki odlaze...Luidji oslobadja Kamilu iz zatora i ona odlazi kod Sesilije u bolnicu i priznaje joj sta je sve uradila i nakon toga pokusava da je ubije........Luidji je mrtav....Antonio odlaze sudjenje i na kraju pristaje da starateljstvo pripadne Sofiji,jer ga je Aleho ubedio u to........
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 16 Nov 2010 - 4:30

Kad se ova serija završava??? Ja sam nešto čitala u TvNovelama... kraj ce uskoro? Jel zna neko koja epi je bila danas?

Last edited by ♥Diablita♥ on Mon 29 Nov 2010 - 7:00; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 16 Nov 2010 - 5:24

tico,hvala ti puno zagrljaj zagrljaj zagrljaj Volim te

isidora-nisam sigurna,islim da se zavrsava polovinom decembra,nisam sigurna :(: ne znam koja je epizoda bila..
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 16 Nov 2010 - 6:33

Nista Dunja...... :)

Mislim da je danas bila 102 ili 103 epizoda,nisam sigurna,a koliko ja znam serija ima 115 epizoda,tako da ce uskoro kraj.....
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 16 Nov 2010 - 7:02

ok.. tnx! :)
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyWed 17 Nov 2010 - 5:02

Bas mi bilo danas zao Antonia kad je plakao :(: ......
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyWed 17 Nov 2010 - 8:24

Naaaaj serija enamorado

Last edited by AnGel_Perroni on Wed 17 Nov 2010 - 8:30; edited 1 time in total
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 12:46

sta ide posle ovoga?

msm da bi bila mnogo gledanija da je bila u nekom normalnijem terminu...to je upropastilo...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptySat 27 Nov 2010 - 23:41

Nakon ''Perro amor'' trebala bi početi ''El fantasma de Elena''.
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptySun 28 Nov 2010 - 20:16

Gledala sam jutros koliko ima jos do kraja?
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 28505204839610125311

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 29 Nov 2010 - 0:50

Sta se desilo jutros pa cu ti reci jos koliko ima ? :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 29 Nov 2010 - 7:25

Imam pitanje za članove koji gledaju seriju na Prvoj: Je l' se ujutru emituje repriza od jučerašnje epizode, ide sledeća nova ili se ujutru i posle podne emituju iste epizode?
Odgovorite mi, molim vas, ovo mi veoma znači.
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyMon 29 Nov 2010 - 23:55

Stefy wrote:
Imam pitanje za članove koji gledaju seriju na Prvoj: Je l' se ujutru emituje repriza od jučerašnje epizode, ide sledeća nova ili se ujutru i posle podne emituju iste epizode?
Ujutru je epizoda Namig))

Lady
Camila i Hairo su sklopili primirje i dogovorili se da otmu dete od Sofije i Antonia,Camila je napala Antonia...to su ovi najvazniji delovi.....

Kad ce kraj i kad ce EFDE :D:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 30 Nov 2010 - 2:25

Aa extraa serija, uf sada ce da otmu bebu :(
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 30 Nov 2010 - 4:13

ANCHY !!! wrote:
Stefy wrote:
Ujutru je epizoda Namig))

Lady
Camila i Hairo su sklopili primirje i dogovorili se da otmu dete od Sofije i Antonia,Camila je napala Antonia...to su ovi najvazniji delovi.....

Kad ce kraj i kad ce EFDE :D:
EFDE počinje 8. decembra, zato i pitam da znam kada da snimam. Ujutru je epizoda i onda u 14.00h je opet ta ista ili sledeća? Odgovori, molim te.
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyTue 30 Nov 2010 - 10:42

Ujutru repriza a u 14h je nova ;)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 EmptyWed 1 Dec 2010 - 2:43

ANCHY !!! wrote:
Ujutru repriza a u 14h je nova ;)
Sigurno!?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 12 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 14Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next