| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 4:41 | |
| nazalost ne mogu da gledam,termin je uzas,ja sam na poslu i za vreme reprize ujutro i u 2... :’(: |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Nov 2010 - 4:48 | |
| Pa,izgleda da su od loseg napravili jos gore... Ne znam,meni odgovara vise nego u pola8,svakako... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Nov 2010 - 0:18 | |
| Jos uvek nisu promenili termin....... I dalje je repriza u pola osam...... |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Nov 2010 - 18:48 | |
| ZELIM OBAVESTITI SVE LJUBITELJE SERIJE OPASNE OGRE DA CE SE SERIJA USKORO ZAVRSITI I DA SADRZAJ POSLEDNJE EPIZODE OPASNE IGRE KAO I 1001 NOC MOZETE PROCITATI U NOVOM BROJU CASOPISA TVNOVELE.POZZ |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 11 Nov 2010 - 2:54 | |
| PA zavrsava se 15 novembra?? ili decembra? |
|
| |
Lu 1302 TVNovele Novi član
Broj postova : 109 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 15 Nov 2010 - 2:23 | |
| serija je super...odlicni su glumci...
p.s ali mi je zao sto je sofija dobila starateljstvo... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 15 Nov 2010 - 8:25 | |
| zao ti je sto je Sofija dobila?ma ne,najbolje da daju Antoniju... : msm meni je on super,ali sam da se stara o detetu msm da nije u stanju... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 15 Nov 2010 - 8:36 | |
| ej,sta se desavalo zadnjih nedelja??nisam bas dugo gledala.... : sve trcim oko skole,ovde an forumu.... s kim je sofija sad??jer provalila rokija??za koliko ce kraj?? |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 16 Nov 2010 - 2:02 | |
| Svasta se izdesavalo.......Neznam od kad nisi gledala,ali ja cu ti napisati sta se sve izdesavalo od onda kad je Kamila rekla Antoniu da nisu rodjaci..........
Sofija je izjavila novinarima da je Rokijeva devojka,i rekla je Sesiliji da ide na put sa Rokijem....Danijela je oslobodila Gonzala iz zatvora......Beni govori Rokiju da ne zeli da ide na turneju sa njim,zbog cega se ovaj ljuti.......Antonio je tuzan zbog onoga sto je Sofija izjavila....Luidji otkriva Pedru da je on Kamilin otac,zbog cega se ovaj zaprepascuje......Antonio upoznaje veterinarku Mirandu.....Kamila nagovara Antonija da trazi starateljstvo........Beatris saopstava Beniju da je trudna.......Antonio dobija slike na kojima su Sofija i Roki....Antonio ide kod Sofije i trazi svog sina i govori joj kako ce traziti starateljstvo nad njim.......Danijela i Gonzalo spijuniraju Kamilu preko njene kamere na laptopu,ali to im ne uspeva jer ih ona brzo otkiva....Hairo hoce da spava sa Kamilom,ali ona to odbija.....Policija hapsi Kamilu.......Sesiliji je pozlilo i odvode je u bolnicu,u bolnicije su Antonio,Pedro,Sofija i njena baba i Roki.Sofijina baba joj prebacuje sto je dovela Rokija,a znala je da ce Antonio biti tu...Sofija moli Antonija da odloze sudjenje,ali on to odbija,ubrzo nakon toga ona i Roki odlaze...Luidji oslobadja Kamilu iz zatora i ona odlazi kod Sesilije u bolnicu i priznaje joj sta je sve uradila i nakon toga pokusava da je ubije........Luidji je mrtav....Antonio odlaze sudjenje i na kraju pristaje da starateljstvo pripadne Sofiji,jer ga je Aleho ubedio u to........ |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 16 Nov 2010 - 4:30 | |
| Kad se ova serija završava??? Ja sam nešto čitala u TvNovelama... kraj ce uskoro? Jel zna neko koja epi je bila danas?
Last edited by ♥Diablita♥ on Mon 29 Nov 2010 - 7:00; edited 1 time in total |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 16 Nov 2010 - 5:24 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 16 Nov 2010 - 6:33 | |
| Nista Dunja...... Mislim da je danas bila 102 ili 103 epizoda,nisam sigurna,a koliko ja znam serija ima 115 epizoda,tako da ce uskoro kraj..... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 16 Nov 2010 - 7:02 | |
| ok.. tnx! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 17 Nov 2010 - 5:02 | |
| Bas mi bilo danas zao Antonia kad je plakao : ...... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 17 Nov 2010 - 8:24 | |
| Naaaaj serija
Last edited by AnGel_Perroni on Wed 17 Nov 2010 - 8:30; edited 1 time in total |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 18 Nov 2010 - 12:46 | |
| sta ide posle ovoga?
msm da bi bila mnogo gledanija da je bila u nekom normalnijem terminu...to je upropastilo... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 27 Nov 2010 - 23:41 | |
| Nakon ''Perro amor'' trebala bi početi ''El fantasma de Elena''. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 28 Nov 2010 - 20:16 | |
| Gledala sam jutros koliko ima jos do kraja? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 29 Nov 2010 - 0:50 | |
| Sta se desilo jutros pa cu ti reci jos koliko ima ? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 29 Nov 2010 - 7:25 | |
| Imam pitanje za članove koji gledaju seriju na Prvoj: Je l' se ujutru emituje repriza od jučerašnje epizode, ide sledeća nova ili se ujutru i posle podne emituju iste epizode? Odgovorite mi, molim vas, ovo mi veoma znači. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 29 Nov 2010 - 23:55 | |
| - Stefy wrote:
- Imam pitanje za članove koji gledaju seriju na Prvoj: Je l' se ujutru emituje repriza od jučerašnje epizode, ide sledeća nova ili se ujutru i posle podne emituju iste epizode?
Odgovorite mi, molim vas, ovo mi veoma znači. Ujutru je epizoda )) Lady Camila i Hairo su sklopili primirje i dogovorili se da otmu dete od Sofije i Antonia,Camila je napala Antonia...to su ovi najvazniji delovi..... Kad ce kraj i kad ce EFDE : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 30 Nov 2010 - 2:25 | |
| Aa extraa serija, uf sada ce da otmu bebu :( |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 30 Nov 2010 - 4:13 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Stefy wrote:
- Imam pitanje za članove koji gledaju seriju na Prvoj: Je l' se ujutru emituje repriza od jučerašnje epizode, ide sledeća nova ili se ujutru i posle podne emituju iste epizode?
Odgovorite mi, molim vas, ovo mi veoma znači. Ujutru je epizoda ))
Lady Camila i Hairo su sklopili primirje i dogovorili se da otmu dete od Sofije i Antonia,Camila je napala Antonia...to su ovi najvazniji delovi.....
Kad ce kraj i kad ce EFDE : EFDE počinje 8. decembra, zato i pitam da znam kada da snimam. Ujutru je epizoda i onda u 14.00h je opet ta ista ili sledeća? Odgovori, molim te. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 30 Nov 2010 - 10:42 | |
| Ujutru repriza a u 14h je nova ;) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 1 Dec 2010 - 2:43 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Ujutru repriza a u 14h je nova ;)
Sigurno!? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|