Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 7:08
@Vikic ne shvataj to ozbiljno to vise kao sala
@Stefane jesi to u blicu citao?jer sam ja tamo videla ne bi bilo lose da postavim sliku cisto da se vidi
edit:aha postavili su i oni na njihovom sajtu
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 7:10
Hehe draga ma znam :* Ja imam RTS prije sam ga gledala Meni je i BN dobar
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 7:29
Ja nisam u ''Blicu'' , bilo je u ''Novostima''.
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 13:00
Meni je najbolji Studio B....Za svakog ponešto...
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 4 Dec 2011 - 0:48
Ljubitelji PST-a, hajde sad - ko je koga iskopirao?! Prvo vidite poreklo promo-a PST-a pa blatite druge!
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 4 Dec 2011 - 2:51
Auu ProSiben taaaj Program jeee vrhunski
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 5 Dec 2011 - 4:32
Pošto Asi kreće u 20.00, vrlo je moguće da će posle ,,Zabranjenog voća'' krenuti Sulejman Veličanstveni, Ostrvo ili Staklen Dom.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 5 Dec 2011 - 4:56
Raspored od 12.decembra je sledeci:
19:20 Zabranjeno voce 20:00 Asi 21:00 Kad lisce pada
A kada se zavrsi ''Zabranjeno voce'',''Asi'' ce se verovatno prebaciti u taj termin dok ce ''Lìsce'' ostati u 20:00. (mada bih licno voleo varijantu sa ''Staklenim domom'' ili ''Ostrvom''). '' Sulejman Veličanstveni'' ce nakon ''Lìsca'' u februaru!
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 5 Dec 2011 - 7:45
Quote :
A kada se zavrsi ''Zabranjeno voce'',''Asi'' ce se verovatno prebaciti u taj termin dok ce ''Lìsce'' ostati u 20:00.
bice da je tako
Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 5 Dec 2011 - 9:30
Ja sam bila na pocetku odusevljena Staklenim domom, poslije i ne bas, prestala sam pratiti. A otok je odlicna serija prepurucujem svima, a nema puno epkica.
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 5 Dec 2011 - 23:20
MStefan wrote:
Raspored od 12.decembra je sledeci:
19:20 Zabranjeno voce 20:00 Asi 21:00 Kad lisce pada
A kada se zavrsi ''Zabranjeno voce'',''Asi'' ce se verovatno prebaciti u taj termin dok ce ''Lìsce'' ostati u 20:00.
Ali uzas, setkanje termina non stop kao Pink, lepo sam ja rekao ovo je Pink 2! A kada ce onda "Zene sa Dedinja", u 22 h, zar ne?
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 6:39
MALA NEVESTA veceras u 20.05h LARIN IZBOR - uskoro!
Samo na televiziji Pink!
Subject: PINK NE DOZVOLJAVA DA PRVA BUDE GLEDANIJA! Tue 6 Dec 2011 - 7:39
''Pìnk'' se izgleda ozbiljno uplasio maratona turskih telenovela na PRVOJ pa su brze bolje promenili svoju semu! Indijska sapunica ''Mala nevesta'' (koja je inace trenutno jedan od najgledanijih programa kod nas) dobila je termin u 20:00 a kako je najavljeno uskoro na ''Pink-u'' krece nova hrvatska telenovela ''Larin izbor''! Postoji li mogucnost da neka latino telenovela ugleda ''svetlost dana'' iz termina koji vecini ne odgovaraju i zauzme poziciju radnim danima u 17:30? Ko ce izaci kao pobednik narednih dana,ostaje pitanje na koje cemo ubrzo saznati odgovor!
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 7:42
Nadam se da ce neka latino serija sada dobiti termin u 17:30!
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 8:04
i ja se nadam..a isto se nadam da ce biti neka latino a da nije iz televise i telemunda
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 9:13
LARIN IZBOR - USKORO
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 9:33
Televizija Pink i juče 05.12. je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji! Sa udelom od 20,71% naš program je bio na vrhu liste gledanosti (Prva 18,89%, B92 6,46%, Avala 3,26%). To je osam punih nedelja kako je Pink, neprikosnoveno najgledaniji komercijalni emiter! Najgledanije emisije juče su bile: „Mala nevesta“ sa 1.324.000 gledalaca, „Nasleđe jedne dame“ sa 1.344.000 gledalaca, „Zvezde Granda - Narod pita“ koju je pratilo 1.922.000 gledalaca. U TOP 20 najgledanijih emisija svih emitera plasirale su se još i sledeće forme: „City“, „Popodnevni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik“ i „Ami G show“. TV Pink – Izbor gledalaca Srbije. Hvala na poverenju!
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 9:35
Larin Izbor odlicna serija, znaci vrrrrh Ja je gledam kod nas na FTV. I naravno kada pocne na Pinku gledam, a boze ne znam sta svi pljuju po Turskim serijama a svako je ogledao bar jednu -_- Sto ne volim dvolicne osobe, pricaju jedno a rade drugo aman aman Pink time sto je uzeo Laru opet dokazuje da je prvi na Balkanu svaka cast
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 9:43
Jao Vildana ućuti majke ti!!!
Naravno da je svako pogledao bar jednu, nove stvari svako gleda da vidi. Ja sam 1001 noć gledao-bila je prva, a posle toga naravno da nisam gledao nijednu!
I počemu sam ja dvoličan?Prestani da provociraš!
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 9:46
Ne provociram nego lijepo kazem, znaci ogledao si. I sgirno imas zelju par njih ogledat, samo se pravis pametan i Turske dokle vise vako nako -_- Daaj ba molim te. I da sutim zasto ?? Valjda vdje raspravljamo o Televzijama na balkanu, i ja iznosim svoje misljenje a vidjela sam par osoba da imaju moje misljenje. Uzivaj Pio bgt
PS Ili ako nemas zelju, nemozes a ne priznat njihov kvalitiet, zato su gledane i pustane
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:00
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Larin Izbor odlicna serija, znaci vrrrrh Ja je gledam kod nas na FTV. I naravno kada pocne na Pinku gledam, a boze ne znam sta svi pljuju po Turskim serijama a svako je ogledao bar jednu -_- Sto ne volim dvolicne osobe, pricaju jedno a rade drugo aman aman Pink time sto je uzeo Laru opet dokazuje da je prvi na Balkanu svaka cast
Apsolutno se slazem sa tobom Vildana - ni ja ne volim dvolicnjake; drago mi je da ce pustiti hrvatsku telenovelu, ipak smo gledajuci unazad mi na Balkanu VECINOM jedan te isti narod pa ti to dodje kao domaca serija, za razliku od Turaka koje toliko forsiraju!
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:07
1.Kao prvo nemam želju nijednu da gledam 2.Kao drugo možeš naravno da iskažeš mišljenje-ali nemoj da provociraš 3.Kao treće, niko nije doveo u pitanje njihov kvalitet, ali mi ovde govorimo o kvantitetu. Što je mnogo mnogo je. Znači opet da ponovim:
Gledane su-ima kvalitetnih,nisu sve kvalitetne, ali da ih ima previše ima ih-JA LIČNO NEMAM ŽELJU DA IH GLEDAM.
Što se tiče Lare-ne mogu da je kritikujem nisam gledao, čak štaviše dobra je stvar da ima razlitih stvari(e to je ono Vildana o čemu ja pričam), ali ni to neću gledati, pošto lično ne volim ni hrvatske serije.
Pozdrav.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:10
Pa ima ih previse koliko i Meksicki da budemo iskreni -_- Kakve veze ima Turska ili Meksiko serija je serija ukoliko je dobra.
Mnogi vidim ne vole ni Hrvatske sapunice, ali bome su meni odlicne. Jeste da smekaju na Meksicke ali serija serija boze moj -_-
Turska je jedna od bogatiji zemlja, i skoro je kod na objavljena vjest da su sada Turski glumci placeniji od Meksicki. I da svi Turski glumci imaju zavrsen fakultet.
Preporuka sto se tice Lare
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:15
1.Možda u BIH i možda u boljim(večernjim) terminima. Ovde nažalost to nije slučaj
2.Tvoju drugu rečenicu ću ovako prokomentarisati:
,,O ukusima ne vredi raspravljati, reče đavo i sede u koprive.''
3.Meni više vuku na Brazilske...
4.To nisam znao, ne znam ni što si rekla..Nisam uopšte dovodio u pitanje kvalitet glumaca..ali hvala na informaciji
5.Ne verujem da ću gledati Laru.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:20
Pa ja kazem time da su odma i serije kvalitetne, jer ljudi obavljaju svon posao kako treba. A i same produkcijske kuce vec sirom svijeta dobijaju nagradu Ay yapim, Gold su najjjvece Turske produkcijske kuce, cije se telenovele najvis epustaju kod nas.