Subject: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 8:49
ovde mozete komenatarisati pink,prvu,obn itd,vase omiljene emisije i informacije razne o novitetima na domacim televizijama.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 9:17
Evo prva cu moje omiljene televizije:
Pink BH - Po meni odlicna televzija, uvijek medju prvima dobije neke novele, jest da ponekad zezaju sa termina, ali brate ja ih opet najvise gledam
OBN - Nemam komentar, hvala im za ovu televiziju ja skidam kapu. Saaaaaavrseena, sve serije sve emisije
Hayat TV - Hayat dobro znaci sa Turskog na nas Zivot, stvarno zivot je bolji uz nju. Odlicna televizija
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 9:22
ja cu samo da kazem d aje meni najbolja PRVA.. ima sve naj serije (AIM,YD,GG,ESDPV) da napomenem da im je vecina emisija zanimljiva (prvi srpski top model sto je bilo a treba ponovo,moje novo ja mi se isto LIKE) Malo zezaju sa terminima ali ne kao PInk:oni stave da je recimo serija u 15:00 a one pocne u 16:00 to je meni strasno inace cujem da na Prvoj teba da pocnu TVd i asi tako da je to jos jedan veliki plus za mene
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 9:37
Quote :
prva je otkupila turske serije: asi, muhtesem yuzyil, ezel, oyle bir geçer zaman ki, ask ve ceza... bugarsku staklen dom i grčku ostrvo....
sto se mene tice prva je super,jer se vidi da je na svetskom nivou,promosi,najave..mada meni ne lezi njihov serijski program izuzev tajne starog mosta od emisija super su prvi glas srbije,dodji na veceru i survivor i imaju dobar filmski program
b92 mi je jos i bolja od prve..odusevili su me kad su prenosili tenis sve meceve,volim njihove sportske vesti..a i two man and a half,friends-odlicne serije dobar filmski program
studio b odlican informativni program
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 10:12
Kod nas sve te serije se emituju vec A Kako vrijeme prolazi Tursku seriju bilo tesko odkupiti skupa previse, a jedino su uspjele Prva (Srbija), TV 1 Mreza + ( BIH ), RTL ( Hrvatska)
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 10:20
Jao da zaboravih na Prvi glas Srbije (emisija za pohvalu)
Takodja me je odusevila B92 sa Friends i 2 and half men A kad pocne Asi ima da skacem jos ako puste Fatamugul casticu ih
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 10:24
ma kod nas je sve pocelo sa 1001 noci pa usledilo dalje..mogu oni pustiti odjednom sve te turske .nego vole da razvlace,tako mame publiku dve serije su u udarnom terminu lisce i zabranjeno voce,vidi samo kakve najave prave [You must be registered and logged in to see this link.] i to ide ceo dan na tv.pa ko se nece namamiti? sad ih jos pustaju i vikendom
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 10:26
znam..sve za rejting
E sve je Ok na Prvoj ali ovo Domacine, ozeni se koji smor
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 10:31
vala bas.koji su to ludjaci xDDD zar jos traje emisija?
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 10:36
ne (hvala bogu) sad ma eXploziv...sto me podseti, ranije mi je bio mnogo bolji...sad imaju 3 priloga po sat vremena i smoris se ranije je bilo puno vise
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 18 Oct 2011 - 19:38
da,secam se nekad bilo po sat ipo,dva sad skratise na jedan..al zato ima i utorkom i sredom
Subject: Re: Televizije na Balkanu Wed 19 Oct 2011 - 0:09
OBN isto odma sve serije odkupi i pustaju jako dobre i kvalitetne, a kod nas i mreza + je uvijek, uvijeeek imala odlicne serije, bilo da su Turske, Meksicke, Spanske nebitno
Prvu nemam nazalost.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 15 Nov 2011 - 7:41
Premijera serije na Prvoj “Žene sa Dedinja” prva na listi gledanosti! Serijski program Prve srpske televizije i dalje je na prvim pozicijama na listama najgledanijih emisija svih nacionalnih televizija. Tako je premijera dugo očekivane domaće serije “Žene sa Dedinja” sa rejtingom od 13.2% i učešćem u gledanosti od 34.1 odsto u ciljnoj grupi 18-50 godina starosti bila apsolutni izbor gledalaca u ponedeljak, 14. novembra. Preko milion i sedamsto hiljada gledalaca pratilo je seriju, a svaka treća gledateljka u Srbiji bila je uz Žene sa Dedinja.
Ubedljiva prednost u udarnom terminu i dalje se potvrđuje. Prva srpska televizija je tako I tokom jučerašnjeg dana u periodu od 20 do 23 sata bila najgledanija tevizija sa ostvarnih 30.7 odsto udela u gledanosti, dok su se iza našle RTS1 (21.5%) i Pink (15.1%). Ovo su rezultati merenja gledanosti agencije AGB Nielsen.
Na listi najgledanijih emsija, našli su se i serije "Kad lišće pada", "Zabranjeno voće", film "Ponovo u igri" kao i vesti Prve I emisija "Exploziv". Zahvaljujemo gledaocima na poverenju.
ZENE SA DEDINJA
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 15 Nov 2011 - 11:02
drago mi je zbog filma "Ponovo u igri" gledala,odlican!
a ove zene sa dedinja mi se ne svidjaju al dobro dokle god prvoj obezbedjuju dobru gledanost-moze
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 15 Nov 2011 - 19:57
Meni se dopala serija.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 2:35
SUTRA ''JA IMAM TALENAT'' NOVA SEZONA U 21:00 NA RTS-U!
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 3:43
.....................
Da, "Prva tv" moze biti gledana samo u jednom delu dana i u jednoj ciljnoj grupi, ali sveobuhvatno su PUKLI!
Izvor podataka: Nielsen Audience Measurement
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 3:48
Po meni Pink i jeste najbolji
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 3:59
Da imas PRVU ne bi tako govorila veruj mi Inace vise sa ovim emisijama su dosadili toliko gluposti medju kojima moram da naglasim "Bracni sudija" i :dule i Radojka". Zaglupljivanje naroda Ne mogu da verujem na sta je spala Sanja Marinkovic sa "Magazin IN" na ovu glpost
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 4:01
Ja ne volim Pink,baas smaraju. Najgori su mi oni matorci sto putuju u Bec i gde vec(Radojka i onaj njen ). Najvise gledam Prvu i B92,po meni su trenutno najbolji. A inace,svaka televizija pusta te reklame da ispadne da su oni najgledaniji.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 4:33
Pink je trenutno jako slab po meni... ni jednu njihovu emisiju ne gledam a sve latino serije su u terminu od 12 do 15 UZAS! Trenutno je PRVA po meni najjaca,pa RTS 1.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 5:00
VECERAS NA PRVOJ:
17:05 Pevaj brate,domaca serija 18:00 Galileo,emisija 19:00 Vesti,informativna emisija 19:15 Zabranjeno voće,turska serija 20:00 Kad lišće pada,turska serija 21:00 Prvi glas Srbije,zabavno muzicka emisija 23:15 Banket,film
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 6:06
maite es mi princesa wrote:
Inace vise sa ovim emisijama su dosadili toliko gluposti medju kojima moram da naglasim "Bracni sudija" i :dule i Radojka".
pa da si nesto starija razumela bi emisiju Bracni sudija, a sto se tice Prve i dalje stojim iza toga da je to LOPOVSKA televizija, koja nam polako siri ISLAM u nasoj PRAVOSLAVNOJ zemlji sa 500 turskih serija dnevno! Tacno je da su njihove serije lepe i ja gledam Nasledje jedne dame, ali zar nije bilo dosta turcizma 500 godina! PRVA=ZADNJA po meni!
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 6:08
Ne slazem se,ali ok. Svako ima pravo na svoje misljenje.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 9:58
Lex wrote:
maite es mi princesa wrote:
Inace vise sa ovim emisijama su dosadili toliko gluposti medju kojima moram da naglasim "Bracni sudija" i :dule i Radojka".
pa da si nesto starija razumela bi emisiju Bracni sudija,
Nije bitno da li imas godinu ili 50 godina da znas da je emisija sranje. A Bracni sudija jeste sranje. Ok zamisljeno ali kakvi sve ljudi dolazi i sa kojim pricama. A ziri i ne treba da se komentarise, vecina pjevaca sto je bila nema ni osnovnu. A Pink je jadan da jadniji biti ne moze, sto iz dana u dan i pokazuje kako obmanjuju gledaoce i igraju se sa njima. I sam znam kad je i vas Pink i PinkM i PinkBH sekli po pola epizode serije, po pola epizode i ne prikazu, nikad im serija ne pocinje u isto vrijeme, sada jednu epizodu serije Tajna ljubav puste iz dva dijela, setaju termin. Ma dno dna jednostavno receno