|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 10:07 | |
| PRVA NAPRED |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 10:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 10:26 | |
| Ma kompletan Pinkov program ternutno je jako slab... emisije su katastrofa,dok su sve latino serije u terminima od 12 do 15 tako da se ja skoro nikad ne zadrzavam na Pìnku u poslednje vreme... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 11:01 | |
| Meni ni jedna emisija na Pinku nije dosadna, svaki gledam. Naravno koliko pratim i PINK tako i OBN volim ih oba. Ali brate da PINk ne valja nebi ga svi toliko gledali ha ya. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 12:51 | |
| Pa Hayat je mnogo gledaniji od Pinka Vildana. Barem u Bosni. Prva je gledanija u Srbiji, a za PinkM ne znam. Mada su programi u CG uzas. Nikad nema nista zanimljivo |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 13:24 | |
| - Quote :
- zasto uopste moraju na televiziji da o tome govore,brak je po meni jedna intimna stavar samim tim i problemi u njemu a ti ljudi celoj Srbiji procaju o tome
Iz istog razloga sto na Prvoj jedu u sred emisija Paklena kuhinja, cela Srbija gleda kako se oni prezderavaju na tv-u, a sto se tice latino serija, tv Pink je televizija kolaznog tipa sa razlicitim sadrzajima sto samim tim ne znaci da su latino serije uvek u planu, vec ono sto vecina gledalaca izabere! |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 13:25 | |
| - hari_95 wrote:
- Pa Hayat je mnogo gledaniji od Pinka Vildana. Barem u Bosni. Prva je gledanija u Srbiji, a za PinkM ne znam. Mada su programi u CG uzas. Nikad nema nista zanimljivo
Prva nikako nije gledanija u Srbiji - Nielsen Audience Measurement to potvrdjuje! |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 19 Nov 2011 - 13:56 | |
| Ma joj Hayat jest gledann -_- ali oni preevise sebe hvale sa onom gledanoscu, ne moguce da netke emisije kod njih koje su bas lose, u to vrijeme su gledanije od neke serije mislim. A i svaka njihova serija gledana uff a bezveze sve, doduse Kad lisce pada je odlicna |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 4:41 | |
| Mislim da sto se tice serija Prva ima najraznovrsniji program, jedna americka, jedna mexicka, jedna nemacka, dve srpske, jedna SPANSKA, jedna indijska i dve turske..Sta ces vise??? I emisije su im dobre, ja paklenu kuhinju ne gledam kao ni ono Domacine ozeni se ali sve drugo je sasvim OK, izdvajam Prvi glas Srbije (neuporedivo bolji od Zvezda Granda i njihovih pevaca) kao i EXPLOZIV i EXKLUZIV kratko a dobro |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 8:35 | |
| |
|
| |
| Subject: PRAZNICNI PROGRAM! Sun 20 Nov 2011 - 8:41 | |
| Sta mislite? Sta su nam ove godine televizije pripremile za praznike? |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 8:44 | |
| - MStefan wrote:
- maite es mi princesa wrote:
- Mislim da sto se tice serija Prva ima najraznovrsniji program, jedna americka, jedna mexicka, jedna nemacka, dve srpske, jedna SPANSKA, jedna indijska i dve turske..Sta ces vise??? I emisije su im dobre, ja paklenu kuhinju ne gledam kao ni ono Domacine ozeni se ali sve drugo je sasvim OK, izdvajam Prvi glas Srbije (neuporedivo bolji od Zvezda Granda i njihovih pevaca) kao i EXPLOZIV i EXKLUZIV kratko a dobro
Za svakog po nesto! Samo bi mogli da ubace malo decijeg programa pa da budu kompletni... ne znam mislim da televizija nije namenjena deci pa zato ne stavljaju nista takvog sadrzaja,mada mislim da za decu ima i drugih televizija a da PRVA treba da se drzi istog repertoara jer je super,kao sta sam veca rekla za svakog po nesto |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 8:49 | |
| Znam da je jedno vreme bilo nekih crtaca... |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 8:51 | |
| ja se ne secam da je na PRVOJ bilo crataca... |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 8:52 | |
| Jeste,bilo je vikendom i radnim danima oko pola sedam... ZELIM DA CUJEM VASE MISLJENJE... [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 11:43 | |
| Ja znam na Pink BH uvijek bude novogodisnje, bude i na FTV, Hayat, BHT1 u Bosni. Ali ako si ti mislio na novogodisnju noc. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 11:48 | |
| Pink je sigurno Grand i specijale Duleta i Radojke,Amidži Show,Kursadžija...Filmovima ćemo morati juriti termine...
Prva će pustiti Ivanovića,Prvi glas i eventualno još jednu tursku od januara
Najviše se radujem prenosu sa Trgova od Studia B,eventualno ako B92 bude puštao neke dobre filmove.....
Znači uglavnom ništa.
Moj savet:
Skinuti filmove na kompu i puštati cele noći....
Isto važi i za muziku. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 11:59 | |
| Ja se ne slazem sa tim, Pink ima uvijek odlican program. Moze se ciejlu noc gledat, OBN ima vrhunske filmove, kao i Pink |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 12:16 | |
| Od komedije po terminima Horori su skrooz kasno ko zeli cekat ih moze, ali prvo komedije pa akcije. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 12:55 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 20 Nov 2011 - 23:04 | |
| Pink i RTS 1 ce imati Novogodisnji program - to sigurno, s tim sto ce Pink imati bolji, kao i prethodnih 17 godina. Dakle muzika do zore! Sto se ostalih tv stanica tice, spremace se nesto... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 21 Nov 2011 - 2:36 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Televizija Pink je tokom celog vikenda bila NEPRIKOSNOVENO najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. U petak je naš program pratilo tokom celog dana 21,64% publike (Prva 18,83%, B92 7,11%, Happy 2,62, Avala 2,32%). Grand šou je i ovog petka bio gledaniji od Večeri sa Ivanom Ivanovićem. (29,44%:26.41%). U subotu je “Pink” ponovo bio najgledaniji! Sa udelom od 21,49%, naš program je bio daleko ispred konkurencije (Prva 17,07%, B92 6,85%, Avala 2,85%, Happy 2,36%). “Zvezde Granda” bile su najgledanija zabavna forma u danu sa 2.282.000 gledalaca. U poređenju sa drugoplasiranom televizijom koja je prikazivala šou “Prvi glas Srbije” očigledna je razlika u gledanosti. (30,19%:25,59%). I nedelja je prošla u znaku Pinka! Naš program je pratilo prosečno u celom danu 18,47% publike (Prva 15,46%, B92 8,49%, Avala 2,55%, Happy 2,50%). Bili smo najgledaniji kako u prepodnevu , tako u popodnevu I u večernjim terminima. Najviše vaše pažnju juče je zaokupila emisija “Trenutak istine” koju je pratilo 1.661.000 gledalaca. U poređenju sa konkurentskom emisijom “Izađi na crtu”, emisija koju vodi Tanja Vojtehovski imala je vidljivu prednost (22,47%:20,33%). Sledi “Nedeljno popodne kod Lee Kiš” koju je pratilo 1.724.000 gledalaca i “Šou snova” sa 1.355.000 gledalaca, kao I “3xda”, emisija uz koju je bilo 1.521.000 gledalaca. TV Pink – izbor gledalaca Srbije Izvor podataka: Nielsen Audience Measurement |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 21 Nov 2011 - 2:56 | |
| Ma Pink je uvijek gledan, ja svatam da ovdje vecina ne vole Pink, ali opet ga sviii gledaju |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| |
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 21 Nov 2011 - 4:48 | |
| Đule je bio pre par godina.... |
|
| |
Sponsored content