|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 2:43 | |
| Ja u poslednje vreme ''Pink'' pratim samo sredom i to u terminu od 14 do 15...ostalo me ne zanima!!! To je tuga,na sta je ta televizija spala... ` |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 7:28 | |
| Jedino sto na Pink gledam jeste Mala nevesta i to nekad, znaci ne uvek. Pre sam gledala jer je bila bolja, npr latino serije a sada sve te novele pocinjaju prepodne, kad sam ja u skolu Prva je definitivno bolja, sve najj na njoj. Prvi Glas Srbije, Kad Lisce pada, Zabranjeno voce, Vampirski dnevnici, maa sve naj |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 11:37 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Jedino sto na Pink gledam jeste Mala nevesta i to nekad, znaci ne uvek.
Pre sam gledala jer je bila bolja, npr latino serije a sada sve te novele pocinjaju prepodne, kad sam ja u skolu Prva je definitivno bolja, sve najj na njoj. Prvi Glas Srbije, Kad Lisce pada, Zabranjeno voce, Vampirski dnevnici, maa sve naj ` Da se nadovezem: Zene sa Dedinja,Tajna starog mosta,Bandini,Aurora,Pevaj brate,Kobra,fantasticni filmovi,odlicne emisije (Stav Srbije,Dodji na veceru,Radna akcija,Dosije...) MOJA PRVA! |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 12:21 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 15:01 | |
| - Quote :
- Televizija Pink je i u četvrtak 01.12. bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija!
Sa udelom od 21,44% naš program je privukao najviše publike svih generacija (Prva 17,40%, B92 6,24%, Avala 2,90%, Happy 2,35%). I dalje smo najgledaniji među ženama, muškarcima, urbanom i ruralnom publikom i zasebno delovima Srbije uključujući i Beograd. Naše najgledanije emisije ovog četvrtka su: „Nasleđe jedne dame“ 1.346.000 gledalaca, „Mala nevesta“ 1.193.000 gledalaca, „Sve za ljubav“ 1.770.000 gledalaca, „City“ je juče pratilo 1.005.000 gledalaca, a „48 sati svadba“ 1.339.000 gledalaca. U top 20 plasirali su se i „Popodnevni“ i „Nacionalni dnevnik“, kao i „Put oko sveta by Dule i Radojka“. Televizija Pink – Izbor gledalaca Srbije. Hvala na poverenju! Sa Pinkovog sajta. Inače, Pink uopšte ne pratim....što kaže Angel, pre su uveče bili dobri filmovi, latino serije..a sada je blagi užas... |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 15:09 | |
| |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 22:20 | |
| Pink je pao na nulu,uzasan im je repertoar one emisije (Dle i Radojka,bracni sudija,porodicni obracun) su uzas zivi... Prva je meni naj emisiju su ima extra(Prvi glas Srbije,Vece sa Ivanom Ivanovicem...)a serije tek..mislim Zabranjeno voce,Kad lisce pada ,Tajna starog mosta,Vampirski dnevnici...ma sve su super (osim po meni Aurore,ali se ona uskoro zavrsava) po meni Pink ne moze ni da se meri sa Prvom i to sto je gledaniji uopste nije bitno,jer ja gledam neki Tv program,pre svega, zbog kvaliteta njegovog sadrzaja,a Pink po meni ama uopste nije kvalitetan |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 2 Dec 2011 - 22:28 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 1:28 | |
| Ja jedva cekam da pocne Big Brother na Pinku ja se nadam da ce uskoro. Samo ne Dvor to mi se nije dopalo nikako. Ma ja Pink volim tu pustaju od Jacky serije onda sada i LFDD doduse Prvu nemam, ali sada kontam sebi uzet digitalnu, pa rekose mi ovdje ovi sto imaju digitalnu da imaju prvu pa cu vidjet za prvu A bome Pink je meni super. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 2:06 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 2:18 | |
| Ne znam ali kako sam primjetila kod njih nema nekih Meksicki sapunica ili mi se cini :/ Ah to sam ti ja htjela bas reci ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 2:22 | |
| Ja mislim da su tebi bitnije turske od latino serija... |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 2:34 | |
| Ma jesu ^^ ali primjera radi nisam vidjela da ima od Jacky serija a nju naprosto volim, mislim nisam vidjela da ima njena serija. Onda na Pinku ima LFDD i MCI ce biti. Ima i LATINO koje jaako volim onda dodala bi da je bila i LRDS |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 3:30 | |
| Svi se bacate da Pink treba biti bolji, a sto rekao pokojni Zoran Djindjic niko ne zna kako bolji...svi se pravite pametni da su pojedine emisije "katastrofa", hajde da vas cujem sta po vama to trebaju da pustaju!!! |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 3:37 | |
| Evo ja cu da kazem sta bi to trebalo da pustaju i da promene:
Da izbace turske i indijske serije od 17:00 do 19:30 i da u tom terminu pustaju LATINO SERIJE kao i u 20:00... Da malo porade na emisijama jer su blagi uzas! Da pustaju malo vise filsmog programa u NORMALNOM terminu. Da ukinu gluposti od RIJALITI SOU programa (trenutno DULE I RADOJKA i slicno)... da kada puste neku seriju puste je DO KRAJA (prekinuli su i ''Ljubav i mrznja'' za leto a sada i ''Ljubav navika panika''). Jednom recju,DA IZ KORENA PROMENE TRENUTNI PROGRAM!!! |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 3:44 | |
| S tobom se slazem u domenu "Dule i Radojka" i "Male neveste". To je i po meni OUT Sto se latino serija tice, one su kod nas vec odavno pukle i gube na popularnosti pa se zato sve manje emituju. Turke ne treba izbaciti jer koliko vidim i druge tv stanice ih praktikuju pocevsi od Prve! |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 3:51 | |
| Jedino sto mi se ne svidja na PRVOJ je serija ''Zabranjeno voce'' (koju bi premestio u termin ''Aurore'' ali ok) a sto se tice ''Kad lisce pada'' tu seriju smartam kao veoma kvalitetnu! Na Pinku opet je ok ''Nasledje jedne dame'' (nije bolja od ''Lisca'',dok je ''Noc u junu'' krs)... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 3:55 | |
| Pa ne znam...Nasledje jedne dame je jedina turska serija koju pratim i koju sam ikada pratio...za ostale ne mogu da sudim jer ne znam o cemu se radi. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 6:00 | |
| Onda po vama ni ovi pola Americki programa nisu oke, jer i kod njih ima Reality emisija i to dooooosta A bome Turske serije imaju i na Prvoj i ne vidim nesto tu bas lose -_- A ni Indijske serije nisu lose vala, Mala Nevjesta ima dosta epkica i mislim da je previse, ali serija je sve u svemu dobra, bolja vala od pola Latino koje su cist fijasko -_-* Ali budite u jedno sigurni pola ovdje ko god da pise Pink vaki Pink onako svi vii gledate Pink, njemu raste gledanost iz sedmice u sedmicu ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 6:15 | |
| JA GLEDAM PINK SREDOM OD 14 DO 15 JER SAMO TADA MOGU DA GLEDAM ''SESTRE''... |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 6:17 | |
| Zna li neko u kojem terminu se emituje ''Judina zena'' na MHC? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 6:54 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 7:00 | |
| Ja spadam onda u te glupe i naivne Kako god Pink je meni od kad omiljeni, i ostace on i OBN ja volim muziku iz Granda i ne stidim se |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 7:00 | |
| Naravno da je bio RTS najgledaniji! I to valjda 280 dana od januara do novembra! |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 3 Dec 2011 - 7:06 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Televizije na Balkanu | |
| |
|