REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Televizije na Balkanu  - Page 4 _
PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 2:43

Ja u poslednje vreme ''Pink'' pratim samo sredom i to u terminu od 14 do 15...ostalo me ne zanima!!! thumbdown To je tuga,na sta je ta televizija spala... thumbdown `
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Televizije na Balkanu  - Page 4 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 7:28

Jedino sto na Pink gledam jeste Mala nevesta i to nekad, znaci ne uvek.
Pre sam gledala jer je bila bolja, npr latino serije a sada sve te novele pocinjaju prepodne, kad sam ja u skolu thumbdown
Prva je definitivno bolja, sve najj na njoj. Prvi Glas Srbije, Kad Lisce pada, Zabranjeno voce, Vampirski dnevnici, maa sve naj thumbup
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 11:37

AnGel_Perroni wrote:
Jedino sto na Pink gledam jeste Mala nevesta i to nekad, znaci ne uvek.
Pre sam gledala jer je bila bolja, npr latino serije a sada sve te novele pocinjaju prepodne, kad sam ja u skolu thumbdown
Prva je definitivno bolja, sve najj na njoj. Prvi Glas Srbije, Kad Lisce pada, Zabranjeno voce, Vampirski dnevnici, maa sve naj thumbup
`

Da se nadovezem: Zene sa Dedinja,Tajna starog mosta,Bandini,Aurora,Pevaj brate,Kobra,fantasticni filmovi,odlicne emisije (Stav Srbije,Dodji na veceru,Radna akcija,Dosije...)
MOJA PRVA! thumbup
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 12:21

ja se slazem sa stefanom PRVA! thumbup Pink mi ide na zivce sad kad krene veliki brat i farma majko moja thumbdown thumbdown thumbdown
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 15:01

Quote :
Televizija Pink je i u četvrtak 01.12. bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija!
Sa udelom od 21,44% naš program je privukao najviše publike svih generacija (Prva 17,40%, B92 6,24%, Avala 2,90%, Happy 2,35%). I dalje smo najgledaniji među ženama, muškarcima, urbanom i ruralnom publikom i zasebno delovima Srbije uključujući i Beograd. Naše najgledanije emisije ovog četvrtka su: „Nasleđe jedne dame“ 1.346.000 gledalaca, „Mala nevesta“ 1.193.000 gledalaca, „Sve za ljubav“ 1.770.000 gledalaca, „City“ je juče pratilo 1.005.000 gledalaca, a „48 sati svadba“ 1.339.000 gledalaca. U top 20 plasirali su se i „Popodnevni“ i „Nacionalni dnevnik“, kao i „Put oko sveta by Dule i Radojka“. Televizija Pink – Izbor gledalaca Srbije. Hvala na poverenju!

Sa Pinkovog sajta.

Inače, Pink uopšte ne pratim....što kaže Angel, pre su uveče bili dobri filmovi, latino serije..a sada je blagi užas...
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 15:09

SLAZEM SE SA SVIMA VAMA
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 22:20

Pink je pao na nulu,uzasan im je repertoar one emisije (Dle i Radojka,bracni sudija,porodicni obracun) su uzas zivi...
Prva je meni naj thumbup emisiju su ima extra(Prvi glas Srbije,Vece sa Ivanom Ivanovicem...)a serije tek..mislim Zabranjeno voce,Kad lisce pada ,Tajna starog mosta,Vampirski dnevnici...ma sve su super (osim po meni Aurore,ali se ona uskoro zavrsava) thumbup thumbup
po meni Pink ne moze ni da se meri sa Prvom i to sto je gledaniji uopste nije bitno,jer ja gledam neki Tv program,pre svega, zbog kvaliteta njegovog sadrzaja,a Pink po meni ama uopste nije kvalitetan thumbdown
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptyFri 2 Dec 2011 - 22:28

VASE MISLJENJE JE...

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 1:28

Ja jedva cekam da pocne Big Brother na Pinku ja se nadam da ce uskoro.
Samo ne Dvor thumbdown to mi se nije dopalo nikako.

Ma ja Pink volim tu pustaju od Jacky serije enamorado onda sada i LFDD enamorado doduse Prvu nemam, ali sada kontam sebi uzet digitalnu, pa rekose mi ovdje ovi sto imaju digitalnu da imaju prvu :) pa cu vidjet za prvu :)
A bome Pink je meni super.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 2:06

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Ja jedva cekam da pocne Big Brother na Pinku ja se nadam da ce uskoro.
Samo ne Dvor thumbdown to mi se nije dopalo nikako.

Ma ja Pink volim tu pustaju od Jacky serije enamorado onda sada i LFDD enamorado doduse Prvu nemam, ali sada kontam sebi uzet digitalnu, pa rekose mi ovdje ovi sto imaju digitalnu da imaju prvu :) pa cu vidjet za prvu :)
A bome Pink je meni super.

Vìdeces da je PRVA mnogo bolja!
Covece,ovi sa PRVE trebaju da me zaposle koliko ih reklamiram! :D
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 2:18

Ne znam :) ali kako sam primjetila kod njih nema nekih Meksicki sapunica ili mi se cini :/
Ah to sam ti ja htjela bas reci ^^
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 2:22

Ja mislim da su tebi bitnije turske od latino serija... :)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 2:34

Ma jesu ^^ ali primjera radi nisam vidjela da ima od Jacky serija a nju naprosto volim, mislim nisam vidjela da ima njena serija.
Onda na Pinku ima LFDD i MCI ce biti.
Ima i LATINO koje jaako volim :) onda dodala bi da je bila i LRDS enamorado
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 3:30

Svi se bacate da Pink treba biti bolji, a sto rekao pokojni Zoran Djindjic niko ne zna kako bolji...svi se pravite pametni da su pojedine emisije "katastrofa", hajde da vas cujem sta po vama to trebaju da pustaju!!!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 3:37

Evo ja cu da kazem sta bi to trebalo da pustaju i da promene:

Da izbace turske i indijske serije od 17:00 do 19:30 i da u tom terminu pustaju LATINO SERIJE kao i u 20:00... Da malo porade na emisijama jer su blagi uzas! Da pustaju malo vise filsmog programa u NORMALNOM terminu. Da ukinu gluposti od RIJALITI SOU programa (trenutno DULE I RADOJKA i slicno)... da kada puste neku seriju puste je DO KRAJA (prekinuli su i ''Ljubav i mrznja'' za leto a sada i ''Ljubav navika panika''). Jednom recju,DA IZ KORENA PROMENE TRENUTNI PROGRAM!!!
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 3:44

S tobom se slazem u domenu "Dule i Radojka" i "Male neveste". To je i po meni OUT thumbdown
Sto se latino serija tice, one su kod nas vec odavno pukle i gube na popularnosti pa se zato sve manje emituju.
Turke ne treba izbaciti jer koliko vidim i druge tv stanice ih praktikuju pocevsi od Prve!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 3:51

Jedino sto mi se ne svidja na PRVOJ je serija ''Zabranjeno voce'' (koju bi premestio u termin ''Aurore'' ali ok) a sto se tice ''Kad lisce pada'' tu seriju smartam kao veoma kvalitetnu!
Na Pinku opet je ok ''Nasledje jedne dame'' (nije bolja od ''Lisca'',dok je ''Noc u junu'' krs)...
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 3:55

Pa ne znam...Nasledje jedne dame je jedina turska serija koju pratim i koju sam ikada pratio...za ostale ne mogu da sudim jer ne znam o cemu se radi.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 6:00

Onda po vama ni ovi pola Americki programa nisu oke, jer i kod njih ima Reality emisija i to dooooosta :)
A bome Turske serije imaju i na Prvoj i ne vidim nesto tu bas lose -_-
A ni Indijske serije nisu lose vala, Mala Nevjesta ima dosta epkica i mislim da je previse, ali serija je sve u svemu dobra, bolja vala od pola Latino koje su cist fijasko -_-*

Ali budite u jedno sigurni pola ovdje ko god da pise Pink vaki Pink onako svi vii gledate Pink, njemu raste gledanost iz sedmice u sedmicu ^^
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 6:15

JA GLEDAM PINK SREDOM OD 14 DO 15 JER SAMO TADA MOGU DA GLEDAM ''SESTRE''...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 6:17

Zna li neko u kojem terminu se emituje ''Judina zena'' na MHC?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 6:54

kad vec diskutujemo o pinku .meni glavno sto smeta su njihove idiotske emisije ,rijaliti programi,grand.smeta mi sto promovisu netalentovane,neobrazovane ljude. :) toga ima i na drugim televizijama
al dosta manje
iz pinka izbija poruka tu smo da zabavimo glupe i naivne haha
izvinjavam se ako nekom ovo zvuci previse drsko od mene al malo sarkazma nece skoditi :)
jedine emisije na nasim televizijama po mom ukusu su dodji na veceru i ja imam talenat i jos nesto.uglavnom retko i pratim emisije u poslednje vreme.tokom ranijih godina sam se nagledala toga i to me zasitilo.slican slucaj je i sa serijama i zastila sam se a i nema nista :) nekoliko puta sam ponavljala da mi je muka od turaka na nasim televizijama a jedina serija koju trenutno redovno pratim je turska haha izgubljena cast.ne znam koliko je kvalitetna al meni se dopada.prica je teska drama likovi su dobri-svako ima neku svoju pricu a i zaljubila sam se u glavnog lika enamorado haha ne mogu sebi pomoci jea

a sto se tice gledanosti uglavnom je trka izmedju rts-a,prve i pinka
negde sam nasla podatak da je rts bio najgledaniji u 2011
sad cu da postavim
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 7:00

Ja spadam onda u te glupe i naivne xD
Kako god Pink je meni od kad omiljeni, i ostace on i OBN :) ja volim muziku iz Granda i ne stidim se :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 7:00

Naravno da je bio RTS najgledaniji! I to valjda 280 dana od januara do novembra!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 EmptySat 3 Dec 2011 - 7:06

RTS NAJGLEDANIJI U 2011!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 4 Empty

Back to top Go down

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 40Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next