Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:24
Opet ti.
Očigledno ti ne shvataš šta želim da kažem....
Nije u pitanju da li je nešto kvalitetno, već da je mnogo-ali čak ni to nije razlog zbog kog sam reagovao večeras.
Pravi razlog je to što ti mene(ne direktno) nazivaš dvoličnim.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 10:32
Ja nisam rekla ti da si ? Pise li gdje Pio ili Lazar ne Ako ti mislis da se tu nalazis, tvoj problem moj ne.
A kada su Meksicke krenule, jel bio takav komentar ?
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 11:40
USKORO NOVA LJUBAVNA DRAMA!
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 12:25
Dobro.
Kraj diskusije.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 20:39
Pogledao sam malo ''Larinog izbora''.Meni se serija dopala i ako bude u nekom terminu koji mi bude odgovarao,gledacu svakako. To je moje misljenje,a da je preterano sa telenovelama iz Turske,preterano je... (mada su kvalitetne)!
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 22:12
mozda pogledam Laru
da se nadovezem na pricu oko turskih i meksickih i ostalih serija.koje su kvalitetne?pustimo kriticare da ocene sta je kvalitetno a sta ne.sta se kome od nas dopada stvar je ukusa.ne gledamo seriju zasto je kvalitetna nego zato sto nas zabavlja,opusta..upotpunjujemo svoje slobodno vreme..da smo mi toliko pametni,znalaci dobrog ukusa citali bi smo knjige
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 22:16
Ejpril wrote:
da smo mi toliko pametni,znalaci dobrog ukusa citali bi smo knjige
Jedino se slazem sa ovom recenicom,a moje misljenje je da je publika najveci i najbolji kriticar i da su ukusi razliciti!
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 22:34
Quote :
moje misljenje je da je publika najveci i najbolji kriticar
Po toj logici, Grand bi trebao da bude oličenje kvaliteta i dobrog ukusa, budući da je ubedljivo najgledaniji muzički šou program u Srbiji.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 22:42
''Grand'' gleda vecinom starija publika,dok je na primer sa ''Prvim glasom Srbije'' drugacije. I naravno da nece imati istu publiku ''Cvat lipe na Balkanu'' i ''Nepobedivo srce'' (koju inace prati i starija i mladja publika) ili ''Pevaj brate'' (kojoj se vise okrecu mladi)... Treba malo pogledati i ciljnu grupu.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 22:48
Potpuno nebitno ko gleda, to je sve publika, a ti si rekao da je publika najbolji kritičar, dakle i onaj neobrazovani seljak i ratar sa 8 razreda završene škole je dobar kritičar, iako možda ne zna da pomnoži dva i dva. Ne lupetaj gluposti, sam termin "kritika" u medijskom svetu jeste ona stručna kritika ljudi koji se time bave profesionalno, a ne neki xy ljudi koji svršavaju na Turke, Arape i Indijance. Ti "najbolji" kritičari o kojima ti govoriš su ovce za šišanje i ovde i u Kini, na kojima se zarađuje novac. Ništa više.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 22:51
grand gledaju mladi isto koliko i starija publika.
evo jedan primer kad sma bila na ex,u diskoteci 90 % su pustali grandovce a svi prisutni (bili su tu uglavnom mladi od 13,14 do 20 godina ) su otpevali sve pesme od prve do poslednje reci
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 6 Dec 2011 - 23:54
Pa uostalom ako tako hocete,jeste,emisije ''GRAND-a'' su dosta gledane (mada ih licno ne pratim,ali eto,tako pokazuju podaci). Tacno je i to da vecina mladih zna pesme iz ''Granda'' ali je sve manje mladih koji ce danas (kao i pre nekoliko godina) gledati njihove emisije. A to sto nas narod dopusta da im se servira sta god,to je druga stvar... Imaju toliko programa da mogu da biraju,samo kada bi imali razvijenu svest o tome (ovde cu iskljuciti ljude iz sela,jer oni nemaju kablovsku). A pogledajte ovo: serija ''Kad lisce pada'' je najgledaniji program u Srbiji trenutno,pa cak i gledanija od ''Dnevnika'' RTS-a! (i da,pratim seriju ''Kad lisce pada'' ali ona svakako nije toliko dobra da bi bila gledanija od glavne informativne emisije) Hocete da kazete da je ''GRAND'' koji se emituje petkom bolji od ''Ivana Ivanovica''? Po cemu?
Subject: Re: Televizije na Balkanu Wed 7 Dec 2011 - 0:07
Ti si promašio potpunu poentu. Stvarno ne znam gde sam to rekla ili uopšte na to insuirala? Čak naprotiv, govorila sam nešto skroz suprotno. Ajde po drugi put da probamo, sudeći po rejtingu, koji je odraz "najboljih stručnjaka", dakle publike, Grand bi trebao da bude najkvalitetniji muzički šou u Srbiji. A on je tolika sramota za našu muziku i zemlju generalno, da se uopšte ne bi smeo ni svrstavati u tu kategoriju i bio bi zabranjen i iskorenjen u nekoj civilizovanoj državi.
Sve u svemu, sam sebi si odgovorio, ako je publika "najbolji" stručnjak, kako to da guta svako smeće (i to brutalno smeće) koje joj se servira? Kako to da su najveća smeća najgledanija? "Dobri stručnjaci" ne bi trebali da gledaju smeće.
Negde si napravio kiks u toku prepiske.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Wed 7 Dec 2011 - 0:26
Sada ti je komentar na mestu! Izvinjavam se. Moja greska. Ali bih se opet vratio na to da televizije gledaju zelju publike i po tome emituju svoj program,ako se slazes sa mnom. U tom smislu sam mislio da je publika ''najbolji i najveci kriticar''. Da li je sada sve OK?
Last edited by MStefan on Sat 24 Mar 2012 - 9:32; edited 1 time in total
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Televizije na Balkanu Wed 7 Dec 2011 - 1:36
Lex wrote:
USKORO NOVA LJUBAVNA DRAMA!
Hvala odlican je promo, jedino sto mi se ne svidja iz te serije je muzika ta sto pocinje serija nekako mi je bas smijesna, a serija je
Andja* TVNovele Novi član
Broj postova : 391 Godina : 35
Subject: Re: Televizije na Balkanu Wed 7 Dec 2011 - 10:20
Gledala sam nekoliko epizoda serije Larin izbor na Novoj TV, mogu samo reci da je serija odlicna
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 10 Dec 2011 - 0:59
Ko voli seriju; neka lajkuje stranicu Larin izbor! Hvala !
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 10 Dec 2011 - 1:21
Lajkovala sam
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 10 Dec 2011 - 13:22
OD PONEDELJKA 12. DECEMBRA, RADNIMA DANIMA U 20H.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 11 Dec 2011 - 6:56
Ne znaju ni oni sta ce...
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 11 Dec 2011 - 7:02
Izmenjali sve moguce serije Prpa od Asi
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 11 Dec 2011 - 7:04
maite es mi princesa wrote:
Izmenjali sve moguce serije Prpa od Asi
Hahaha! E to!
Lex TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 11 Dec 2011 - 7:24
JBG, snasli se!!!
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 11 Dec 2011 - 7:54
prva neunistiva
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 11 Dec 2011 - 8:12
Ma sutra ce PRVA odrati PINK
PRVA:
17:00 Tajna Starog Mosta,spanska serija 18:05 Exkluziv,trac emisija 18:25 Exploziv,emisija 19:00 Vesti,informativna emisija 19:20 Zabranjeno voće,turska serija 20:00 Asi,turska serija 21:00 Kad lišće pada,turska serija 21:55 Žene sa Dedinja,domaca serija 23:00 Zakon ulice,film