|
|
Author | Message |
---|
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Wed 12 Oct 2011 - 6:54 | |
| ko ne zeli da zna kraj i jos neke detalje nek preskoci spojler - Spoiler:
Ja kapiram da je ovaj turski fazon potpuno drugaciji od latinoamerickog na koji smo navikli, ali u ovoj seriji se nista lepo ne desava, sve neke tragedije. Otac od Deniz umire pre nego sto ga ona pronadje, Bihter se ubija, Besir je lud za Nihal koja ga nije primecivala, pa jos i umire, Behlul zeni Nihal iako je ne voli, i ko zna koliko jos stvari... mislim da su preterali....
|
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 12 Oct 2011 - 7:27 | |
| Do koje je epizode stigla serija? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Wed 12 Oct 2011 - 8:17 | |
| @Atlantis
ubuduce pisi u spojlerima..neko mozda ne zeli da zna izmenila sam tvoju poruku,ne zameri |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Wed 12 Oct 2011 - 8:50 | |
| - Ejpril wrote:
- @Atlantis
ubuduce pisi u spojlerima..neko mozda ne zeli da zna izmenila sam tvoju poruku,ne zameri Ne zameram Ejpril, u pravu si! U sustini to su stvari koje sam nacula da ce se desiti... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 13 Oct 2011 - 9:17 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 14 Oct 2011 - 1:20 | |
| |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 16 Oct 2011 - 1:41 | |
| Skoro ni da ne pratim vise seriju Mada me svaka naredna koju pogledam iznervira zbog poganog Behulula i ove, ali stvarno retardirane Nihal [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 16 Oct 2011 - 1:56 | |
| |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 16 Oct 2011 - 2:17 | |
| Jel bilo sta? |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 16 Oct 2011 - 2:28 | |
| pa serija jel ima subotom posto nisu stavili najavu juce ceo dan |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 17 Oct 2011 - 5:14 | |
| Bilo je u subotu. Epizoda je bila OK, ali me je Behlul iznervirao mnogo. Jedva čekam večeras. ^^ |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Wed 19 Oct 2011 - 7:55 | |
| mene ona glupa nihal prosto zivcira. ne mogu da je smislim -.-" |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 19 Oct 2011 - 7:58 | |
| Ja i dalje krivim Behlula Bio kiss a Bihter KRALJICA kao i uvek |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 19 Oct 2011 - 9:22 | |
| a kako je bio tuzan danas,Behlul sav pokisao dok je davao prsten Nihal ko na sahrani super je najava za epizodu: izmedju NyB zamalo da padne poljubac al Bihter kraljica im sve kvari |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 19 Oct 2011 - 9:26 | |
| Moja druga The queen B ona i dalje voli Behlula (bezveze) ali neka je sve dok cini pakosti ja je volim |
|
| |
Kivanc_TatlitugFan TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Godina : 25 Lokacija : Istanbul Turska Sa Marijom i Andreom♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Oct 2011 - 2:49 | |
| |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Oct 2011 - 3:22 | |
| Tek cete da vidite koliko ce da vas nervira Nihal |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Oct 2011 - 4:25 | |
| doslo je do te faze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Oct 2011 - 5:48 | |
| - Ejpril wrote:
- doslo je do te faze
mene trenutno ne nervira...videcemo polse |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Oct 2011 - 7:25 | |
| mene nihal ne nervira,bas je slatka i super mi je. |
|
| |
Milana TVNovele Novi član
Broj postova : 98 Lokacija : negde daleko sa Demirom :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 0:54 | |
| Svako ima svoje misljenje Mene je pocela Bihter jaaakoo da nervira,strasno Jako mi je bilo drago kad sam videla Nihal i Behlula,mada njemu je to samo zamena,ali sta je tu je Takodje sam htela da pitam koliko godina ima Behlul,a koliko Nihal? |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 5:04 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 5:15 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Milana wrote:
- Svako ima svoje misljenje Mene je pocela Bihter jaaakoo da nervira,strasno Jako mi je bilo drago kad sam videla Nihal i Behlula,mada njemu je to samo zamena,ali sta je tu je Takodje sam htela da pitam koliko godina ima Behlul,a koliko Nihal?
slazem se. u mom odeljenju niko ne voli bihter,dok nihal obozavaju o boze Mislim Nihal je slatka i OK ovako...Ali zato je Bihter glavni lik, prelepa, pametna, sarkasticna, opasna, kraljica ove serije... ne razumem kako mogu da je ne vole |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 5:18 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 6:12 | |
| Razlika u godinama je velika, ali kada je ljubav u pitanju onda ne smeta. ALi u ovom slucaju ljubav nije u pitanju, Behlul je stvarno velika kukavica |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|