|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Jun 2011 - 7:31 | |
| Aa pustili su najavu za ponedeljak. Znaci Kiss je u pocedeljak : |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Jun 2011 - 8:28 | |
| |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Jun 2011 - 8:41 | |
| |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Jun 2011 - 18:42 | |
| Pa to namerno rade da bi ljudi ne bi propustili u ponedeljak seriju... Da li ima neko ko je odgledao pola ili vise serije da hoce da komentarise malo unapred jer se ove nase epizode presporo odvijaju? |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Jun 2011 - 22:38 | |
| Pa, evo ja sam stigla do 32... |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Jun 2011 - 22:45 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 0:47 | |
| znaci u ponedeljak konacno prvi kiss vidim Bihter ce posle toga biti depresivna : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 0:49 | |
| biće joj teško nakon toga al oporavit će se ona jako brzo : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 0:54 | |
| E, sta ce se dogoditi sa pismom koje je ostavila Bihter Adnanu kada je prvi put htela da pobegne sa Behlulom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 3:47 | |
| - LA MUJER EN EL ESPEJO wrote:
- E, sta ce se dogoditi sa pismom koje je ostavila Bihter Adnanu kada je prvi put htela da pobegne sa Behlulom?
- Spoiler:
pismo ce naci Firdevs i ona ce skloniti prije nego sto ga nadje Adnan
|
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 5:56 | |
| Da li ce Bihter ostati ponovo trudna? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 6:13 | |
| odgovorila sam ti u spojlerima |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 9:52 | |
| Ovi sa Prve mogu tako da izlude coveka...5 minuta pre kraja epizode prekinuli,nisam mogla da verujem...ne znam cemu to seckanje,nek puste normalno epizodu,uhh ...inace samo da prokomentarisem scene B&B u ovim poslednjim epizodama,mada ne znam sta jos reci da vec nije receno,ali toliko naboja i hemije izmedju njih ima,da prosto i ne osetis da nije bio kiss,jer dovoljno ih je staviti u istu prostoriju i magija pocinje : |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 10:09 | |
| ja zato i prestala da gledam na prvoj... nego lepo gledam na tabanu, bez seckanja, reklama i etc... |
|
| |
kiki25 TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Fan-gif : Lokacija : Istanbul
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 10:32 | |
| Ja sam zaista odusevljena njihovom glumom. Mislila sam da je Kivanc samo lepotan, i bas mi je bio bzvz u "Gumus". A Beren nisam pre gledala. Ali ovde su mi fenomenalni. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 22:25 | |
| Za Beren svi kazu da je predobra glumica a Kivanc mi je bio ok u Gumus,onako ništa posebno čak šta više bio mi je bezveze,i u paru sa Gumuš mi se nikako nije sviđao tako da sam i prema njemu bila ravnodušna totalno al ovde me oduševio..čine par za pamćenje : |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 1:08 | |
| Divan su par, Beren nije ni toliko lepa koliko je dobra glumica. A za gumus nije ni cudo kada je to bila toliko glupa serija a i glavna glumica je valjda bila 5 godina starija od Behlula. Gumus se moze nazvati promasajem. Ali zato Zabranjeno voce je super. Odgledala sam celu i mogu reci da me je Bihter razocarala.
|
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 2:22 | |
| Ja sam isto odgledala ali me nije razočarala nimalo čak šta više... mene je najviše razočarao Behlul... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 9:50 | |
| - Spoiler:
Za Behlula je se od pocetka znalo da je kukavica i koliko je puta izneverio Bihter, ali sam se iznenadila koliko je ona pukla na kraju, koliko je plakala zbog njega molila majku da ga rastavi od Nihal. Bezbeve mi je sto je abortirala sa Behlulom, ako je zelela dete mogla je da ode sa njim negde, a ovako je se potpuno unistila. Nihal je kao sto kaze Behlul nezna i moze da umre ako se razocara, ona nije sposobna za zivot i nije mi jasno kako su mogli da ih puste da se vencaju kada je Nihal tako mlada, nije ni fakultet upisala
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 10:29 | |
| Mozemo samo jedno reci PROKLETA KUKAVICA! Potpuno se slazem :da: |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 11:45 | |
| Niko jos nije umro od razocarenja,pa ne bi ni Nihaljka...cak joj je i dobro doslo da vidi kakav je stvaran zivot i da preuzme odgovornost za sopstveno zaludjivanje,jer je za sve sama kriva...a Behlul je kreten,znam da cu ga prezirati sto se bude serija blizila kraju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 23:23 | |
| - dolcevita wrote:
- Niko jos nije umro od razocarenja,pa ne bi ni Nihaljka...cak joj je i dobro doslo da vidi kakav je stvaran zivot i da preuzme odgovornost za sopstveno zaludjivanje,jer je za sve sama kriva...a Behlul je kreten,znam da cu ga prezirati sto se bude serija blizila kraju...
Sa ovim se tek slazem, svaka cast :Good: :Good: :Good: :Good: :Good: |
|
| |
Penelopoe89 TVNovele Novi član
Broj postova : 30 Lokacija : Vila Ziyagil
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 1:04 | |
| - dolcevita wrote:
- Niko jos nije umro od razocarenja,pa ne bi ni Nihaljka...cak joj je i dobro doslo da vidi kakav je stvaran zivot i da preuzme odgovornost za sopstveno zaludjivanje,jer je za sve sama kriva...a Behlul je kreten,znam da cu ga prezirati sto se bude serija blizila kraju...
Apsolutno. To joj se desilo zato što nije htjela vidjeti dalje od nosa i nije zagrebla malo ispod površine. Njoj je sve ili crno ili bijelo, a treba malo gledati i boje i nijanse. A Behlul... Prevelik kukavičluk, grižnja savjest, možda i premala količina ljubavi prema Bihter. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 5:10 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|