|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Oct 2011 - 22:53 | |
| U četvrtak uveče, saznaćete: Nihal oseća da je Bihiter zajedljiva i zapitaće je za razlog. Bihter će pokušati u dobronamernom tonu da joj kaže istinu koju Nihal najmanje želi da čuje. Shvativši da Nihal pati, Deniz će pozvati Behlula telefonom i zatražiti oda njega da se izjasni, ili da Nihal uzvrati ljubav ili da ode iz njenog života. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Oct 2011 - 0:15 | |
| Ohh koja glupost, Nihal je u svakom smislu preterala. |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Oct 2011 - 7:28 | |
| Kako me nervira ona Nihal,glupaca prava.Misli da ce se dopasti Behlulu?Pa ona je klinka za njega,a i Bihter je 100 puta lepsa od nje.Bas mi je drago sto joj je Bihter odrzala lekciju u danasnjoj epizodi. |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Oct 2011 - 9:37 | |
| Taman kad pomislis da Nihal ne moze biti iritantnija,ona te uveri u suprotno Ta mala mi je toliko puta dizala pritisak,da sam cak i neke epizode prekidala zbog nje....ne pamtim da me je toliko nervirao neki lik,da moram da pravim pauze u toku epizode da bih mogla da je svarim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Oct 2011 - 10:05 | |
| nisam gledala danas,al mogu zamislit scenu |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Oct 2011 - 7:18 | |
| WTF???ne zna se ko je veci kreten - Behlul,koji ne zana st ce pre,da bude kukavica ili debili ili - Nihal,koja se uspali svaki put kad ga vidi,i napravi onaj iritantan kez... |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Oct 2011 - 7:19 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Oct 2011 - 8:50 | |
| Slažem se sa vama, i za Bihter i za Nihal.
Nisam gledala poslednje dve epizode. :/ Moraću to nekako da nadoknadim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Oct 2011 - 8:58 | |
| |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Oct 2011 - 22:36 | |
| Nihal je smeeesna kako se nalozila devojka pa to je strasno... A Behlul kao hoce da se izvuce svaki put kad nesto kaze u vezi njih dvoje,to bude sve gore za njega Po meni,Firdevs je to najvise zakuvala |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Oct 2011 - 23:38 | |
| |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Oct 2011 - 0:44 | |
| Jel ce danas da bude ona scena kad Bihter otkopcava bluzu pred Behlulom ili je to vec bilo? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Oct 2011 - 0:44 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Jel ce danas da bude ona scena kad Bihter otkopcava bluzu pred Behlulom ili je to vec bilo?
To je bilo, još odavno. Stvarno ne razumem zašto su pustili te stare scene za najavu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Oct 2011 - 0:45 | |
| bzvz ja se nadala da ce biti |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Oct 2011 - 5:13 | |
| Evo za veceras: U nedelju uveče, saznaćete: Kada na Nihalinom vratu ugleda ogrlicu koju je poklonio Bihter, Behlul će pozvati Bihter da se sastanu. U ateljeu ulaze u žučnu svađu. Nihal je spremna za bal. Otkriće Deniz da zna da je ona pozvala Behlula kada joj je bilo loše i da je sve manje sigurna u njega. |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Oct 2011 - 8:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Oct 2011 - 4:54 | |
| e i ja sam se vala tol'ko ismejala kad mu je ona poredila kosu sa ljubavlju prema Nihal...znala sam da ce da se osisa...KONACNO... ali tako me nervira,sta se pogubio,msm kao da mrzi Bihter,tako se ponasa,i kao da zeli da Nihal misli da je voli,ne vidim zasto je zavlaci...to je taaaako glupo,al ajde... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Oct 2011 - 5:19 | |
| Behlul je najveca kukavica koju sam videla u serijama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Oct 2011 - 5:23 | |
| potpuno se slazem...bas ne pamtim gde sam videla skoro lika kao sto je Behlul.... |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Oct 2011 - 6:39 | |
| meni su nihal i behlul lep par. ali ne tako lep par kao ByB. Bihter me nervira,pa zasto se je udala za adnana kad ga nije volela? |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Oct 2011 - 10:15 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Zasto se udala za Adnana kad ga nije volela?
Volela je ona njega, ali je ipak preovladjivala mrznja prema Firdevs. Vise se udala za Adnana zbog osvete, nego zbog ljubavi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 11 Oct 2011 - 23:03 | |
| Ja sam na Bihterinoj strani, nek se udaje ako je srecna sa njim ne mora da ga voli Nihal nije zasluzila onakvog idiota od Behlula ne treba joj on u opste |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 12 Oct 2011 - 4:00 | |
| veceras - Quote :
- U sreda uveče, saznaćete: Bihter će iskoristiti momenat pre odlaska u Njujork da utrči u kuću i kaže Behlulu sve što joj je na umu. Podsetiće ga da je mislila da je našla ljubav svog života, ali da ju je on toliko razočarao da će ubuduće samo moći da je želi iz daljine. Behlul ostaje sam u kući preplavljen sećanjima i emocijama.
a bice dobro
- Quote :
- Deniz i Nihal su u Parizu, gde Deniz pokušava da prikupi uspomene na oca. Beširu će naglo pozliti.
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|