REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AuthorMessage
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Komentari serije - Page 35 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyWed 5 Oct 2011 - 22:53

U četvrtak uveče, saznaćete: Nihal oseća da je Bihiter zajedljiva i zapitaće je za razlog. Bihter će pokušati u dobronamernom tonu da joj kaže istinu koju Nihal najmanje želi da čuje. Shvativši da Nihal pati, Deniz će pozvati Behlula telefonom i zatražiti oda njega da se izjasni, ili da Nihal uzvrati ljubav ili da ode iz njenog života.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 6 Oct 2011 - 0:15

Ohh koja glupost, Nihal je u svakom smislu preterala. thumbdown
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 6 Oct 2011 - 7:28

Kako me nervira ona Nihal,glupaca prava.Misli da ce se dopasti Behlulu?Pa ona je klinka za njega,a i Bihter je 100 puta lepsa od nje.Bas mi je drago sto joj je Bihter odrzala lekciju u danasnjoj epizodi. thumbup
Back to top Go down
dolcevita
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
dolcevita

Broj postova : 173
Godina : 37
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Berengin

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 6 Oct 2011 - 9:37

Taman kad pomislis da Nihal ne moze biti iritantnija,ona te uveri u suprotno Ijo Ta mala mi je toliko puta dizala pritisak,da sam cak i neke epizode prekidala zbog nje....ne pamtim da me je toliko nervirao neki lik,da moram da pravim pauze u toku epizode da bih mogla da je svarim Ijo
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 6 Oct 2011 - 10:05

nisam gledala danas,al mogu zamislit scenu haha
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyFri 7 Oct 2011 - 7:18

WTF???ne zna se ko je veci kreten - Behlul,koji ne zana st ce pre,da bude kukavica ili debili ili - Nihal,koja se uspali svaki put kad ga vidi,i napravi onaj iritantan kez... Ijo
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyFri 7 Oct 2011 - 7:19

Levy's girl wrote:
WTF???ne zna se ko je veci kreten - Behlul,koji ne zana st ce pre,da bude kukavica ili debili ili - Nihal,koja se uspali svaki put kad ga vidi,i napravi onaj iritantan kez... Ijo
:super: tacno ova Nihal se sda kao napalila da je Behlul voli o.O znas kad... xD
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyFri 7 Oct 2011 - 8:50

Slažem se sa vama, i za Bihter i za Nihal.

Nisam gledala poslednje dve epizode. :/
Moraću to nekako da nadoknadim :D
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyFri 7 Oct 2011 - 8:58

[You must be registered and logged in to see this link.] :D
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyFri 7 Oct 2011 - 9:17

Levy's girl wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] :D
Nisam se setila sajta. xD
Hvala tii :*
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyFri 7 Oct 2011 - 22:36

Nihal je smeeesna xD kako se nalozila devojka pa to je strasno...
A Behlul kao hoce da se izvuce Ijo svaki put kad nesto kaze u vezi njih dvoje,to bude sve gore za njega
Po meni,Firdevs je to najvise zakuvala thumbdown
Back to top Go down
Anahi_Angel
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Anahi_Angel

Broj postova : 548
Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 8 Oct 2011 - 23:38

Nihal me nervira....:|
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 9 Oct 2011 - 0:44

Jel ce danas da bude ona scena kad Bihter otkopcava bluzu pred Behlulom ili je to vec bilo?
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 9 Oct 2011 - 0:44

maite es mi princesa wrote:
Jel ce danas da bude ona scena kad Bihter otkopcava bluzu pred Behlulom ili je to vec bilo?
To je bilo, još odavno.
Stvarno ne razumem zašto su pustili te stare scene za najavu :P
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 9 Oct 2011 - 0:45

bzvz ja se nadala da ce biti :(
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 9 Oct 2011 - 5:13

Evo za veceras:
U nedelju uveče, saznaćete: Kada na Nihalinom vratu ugleda ogrlicu koju je poklonio Bihter, Behlul će pozvati Bihter da se sastanu. U ateljeu ulaze u žučnu svađu. Nihal je spremna za bal. Otkriće Deniz da zna da je ona pozvala Behlula kada joj je bilo loše i da je sve manje sigurna u njega.
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 9 Oct 2011 - 8:11

Ja sam se na kraju epizode taako smejala, kad je Bihte rekla "Više voliš tu tvoju kosu, nego Nihal" haha
Zbog toga se Behlul i ošišao u sl. epizodi. Da bi se svetio za lančić a i da dokaže da kao nije u pravu.
Jedva čekam sutra. Super što sad puštaju 'Gledaćete...'
thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 9 Oct 2011 - 8:13

♥Diablita♥ wrote:
Ja sam se na kraju epizode taako smejala, kad je Bihte rekla "Više voliš tu tvoju kosu, nego Nihal" haha
Zbog toga se Behlul i ošišao u sl. epizodi. Da bi se svetio za lančić a i da dokaže da kao nije u pravu.
Jedva čekam sutra. Super što sad puštaju 'Gledaćete...'
thumbup

slazem se..I Bihter kakvo je poredjenje nasla haha haha Nihalina faca kad je videla ovog osisanog haha haha haha obozavam ovu seriju
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 11 Oct 2011 - 4:54

e i ja sam se vala tol'ko ismejala kad mu je ona poredila kosu sa ljubavlju prema Nihal...znala sam da ce da se osisa...KONACNO...
ali tako me nervira,sta se pogubio,msm kao da mrzi Bihter,tako se ponasa,i kao da zeli da Nihal misli da je voli,ne vidim zasto je zavlaci...to je taaaako glupo,al ajde... thumbdown xD
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 11 Oct 2011 - 5:19

Behlul je najveca kukavica koju sam videla u serijama
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 11 Oct 2011 - 5:23

:super: :super: potpuno se slazem...bas ne pamtim gde sam videla skoro lika kao sto je Behlul....
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 11 Oct 2011 - 6:39

meni su nihal i behlul lep par. ali ne tako lep par kao ByB. Bihter me nervira,pa zasto se je udala za adnana kad ga nije volela?
Back to top Go down
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

Broj postova : 9213
Godina : 28
Fan-gif : Yo amo anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 11 Oct 2011 - 10:15

Fan de Portirroni wrote:
Zasto se udala za Adnana kad ga nije volela?

Volela je ona njega, ali je ipak preovladjivala mrznja prema Firdevs. Vise se udala za Adnana zbog osvete, nego zbog ljubavi.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 11 Oct 2011 - 23:03

Ja sam na Bihterinoj strani, nek se udaje ako je srecna sa njim ne mora da ga voli :P Nihal nije zasluzila onakvog idiota od Behlula ne treba joj on u opste thumbdown
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyWed 12 Oct 2011 - 4:00

veceras
Quote :
U sreda uveče, saznaćete: Bihter će iskoristiti momenat pre odlaska u Njujork da utrči u kuću i kaže Behlulu sve što joj je na umu. Podsetiće ga da je mislila da je našla ljubav svog života, ali da ju je on toliko razočarao da će ubuduće samo moći da je želi iz daljine. Behlul ostaje sam u kući preplavljen sećanjima i emocijama.

a bice dobro :super:

Quote :
Deniz i Nihal su u Parizu, gde Deniz pokušava da prikupi uspomene na oca. Beširu će naglo pozliti.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 35 of 40Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next