|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 6:33 | |
| velika razlika 7 godina? a sto se tice Bihter: ne vole je zato sto ljudi uvek podrzavaju nesrecnike koji pate ,nevine devojke to je tako svugde i uvek ce biti a Bihter to nije.. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 6:35 | |
| ja vise gledam koji je lik mocniji pametniji nije smor i tako, ova Nihal ne radi nista samo pada u nesvest |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 6:42 | |
| pa tebi meni i jos par al velika masa ljubitelji novela vole napacene likove,zasto je kad lisce pada toliko popularna? ljudi vole njihovu tuznu pricu ,,jao kakvi su sta im se sve desava jadni oni,a ferhunde zmijurina,sta im napravi,, to otprilike tako zvuci |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Oct 2011 - 6:45 | |
| |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Oct 2011 - 13:31 | |
| Nihal nije uopste neka mucenica,pacenica koju treba sazaljevati...Ona je samoj sebi natovarila svu bedu na vrat,jer jednostavno NIJE ZELELA DA VIDI...ko bi rekao da je njoj 19 godina,pa ona je na nivou 10-godisnje devojcice,koja zivi srecno pod svojim staklenim zvonom u svetu koji je sama kreirala u svoj glavi...i plus je svi u tome podrzavaju i dadilja i cale i posluga,svi su u fazonu cuvajmo pobre Nihal od zlog spoljasnjeg sveta...a pravu patnju i nesrecu dozivljava upravo glavna junakinja,ali posto je preljubnica,koja se bori do poslednjeg trenutka za svoju srecu,licemerni umovi biraju da je ne gledaju kao nekog ko zasluzuje sazaljenje,jer boze moj nije tipicna ucveljena jadnica iz sapunica Ma Bihter je lik za pamcenje,toliko jak i snazan zenski lik nisam dugo videla,ona nosi celu seriju i po stoti put kazem svaka cast Beren,tvoj sam fan forever |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Oct 2011 - 19:35 | |
| pa ja i kazem nama to deluje tako,i potpuno se slazem sa vama al sirokoj masi ne |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Oct 2011 - 1:08 | |
| da bihter je fenomenalna kako snazan zenski lik |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 25 Oct 2011 - 7:37 | |
| Bihter je po meni fantastičan lik i ja volim takve. Serija se sve bolja, mnogo mi se sviđa kako 'ide' trenutno odnos između Bihter i Behlul. Sad su mi nekako posebno slatki. Nihal sada i mogu da podnesem, kako sam je ranije mrzela. Mada mi je baš odvratna, onako tupavo i glupavo srećna što je sa Behlulom. Još gore mi je bilo kad je pričala madmozel da neće da bude sa Behlulom dok se ne uveri da je stvarno voli, a čim ju je zaprosio, poludela je od sreće i odmah pristala. Toliko o tome da se prvo uveri u tu ljubav.
Sinoć i juče su bile baš dobre epizode i scene između B&B. P.S Zna li neko koja je epizoda danas bila? - dolcevita wrote:
Nihal nije uopste neka mucenica,pacenica koju treba sazaljevati...Ona je samoj sebi natovarila svu bedu na vrat,jer jednostavno NIJE ZELELA DA VIDI...ko bi rekao da je njoj 19 godina,pa ona je na nivou 10-godisnje devojcice,koja zivi srecno pod svojim staklenim zvonom u svetu koji je sama kreirala u svoj glavi...i plus je svi u tome podrzavaju i dadilja i cale i posluga,svi su u fazonu cuvajmo pobre Nihal od zlog spoljasnjeg sveta...a pravu patnju i nesrecu dozivljava upravo glavna junakinja,ali posto je preljubnica,koja se bori do poslednjeg trenutka za svoju srecu,licemerni umovi biraju da je ne gledaju kao nekog ko zasluzuje sazaljenje,jer boze moj nije tipicna ucveljena jadnica iz sapunica Ma Bihter je lik za pamcenje,toliko jak i snazan zenski lik nisam dugo videla,ona nosi celu seriju i po stoti put kazem svaka cast Beren,tvoj sam fan forever
Last edited by ♥Diablita♥ on Tue 25 Oct 2011 - 7:50; edited 3 times in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 25 Oct 2011 - 7:41 | |
| - dolcevita wrote:
- Nihal nije uopste neka mucenica,pacenica koju treba sazaljevati...Ona je samoj sebi natovarila svu bedu na vrat,jer jednostavno NIJE ZELELA DA VIDI...ko bi rekao da je njoj 19 godina,pa ona je na nivou 10-godisnje devojcice,koja zivi srecno pod svojim staklenim zvonom u svetu koji je sama kreirala u svoj glavi...i plus je svi u tome podrzavaju i dadilja i cale i posluga,svi su u fazonu cuvajmo pobre Nihal od zlog spoljasnjeg sveta...a pravu patnju i nesrecu dozivljava upravo glavna junakinja,ali posto je preljubnica,koja se bori do poslednjeg trenutka za svoju srecu,licemerni umovi biraju da je ne gledaju kao nekog ko zasluzuje sazaljenje,jer boze moj nije tipicna ucveljena jadnica iz sapunica Ma Bihter je lik za pamcenje,toliko jak i snazan zenski lik nisam dugo videla,ona nosi celu seriju i po stoti put kazem svaka cast Beren,tvoj sam fan forever
skroz se slazem |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Tue 25 Oct 2011 - 20:45 | |
| Ja mislim da cu napraviti poplavu u sobi kad bude bila zadnja epizoda ... |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Oct 2011 - 23:05 | |
| Sinoć je baš bila super epizoda. Kako su samo igrali B&B ^^ Baš me zanima šta će biti večeras. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Oct 2011 - 8:05 | |
| Sta je bilo danas? Ne stizem da gledam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Oct 2011 - 8:35 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Sta je bilo danas? Ne stizem da gledam
Pa ..Pejker se porodila, Adnan sumnja na Saita da on prenosi sve Hilimiju. Bihter rekla Nihal o tome da se priča da su ona i Behlul zajedno, pa je Nihal objašnjavala Adnanu o Behlulovoj kući u Rivi. Arsen je pitala Bešira za CD što je stig'o Adnanu, on je rek'o da je tu snimio video gde je priznao da ide zbog Nihal, jer je zaljubljen u nju. To čula Džemile pa plakala. I to je u glavnom to. P.S. Sutra u 11h imaš reprizu. ;D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Oct 2011 - 8:41 | |
| e super mozda uhvatim ako se izvucem iz kreveta do tad hvala ti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Oct 2011 - 8:44 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 28 Oct 2011 - 2:46 | |
| Ajojjj Bihter i Behlul su mi bili vrh kad su igrali Ove epike su zadnje jer se vec saznaje za B%B |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Fri 28 Oct 2011 - 4:56 | |
| Pa ja volim ByB a nije jadna Nihal kriva sto se zaljubila, i to od samog pocetka je zaljubljena u njega, cak prije i Bihter samo nije svatala to, jer je htječa da izgleda da ga mrzi. Inace Nihal preelijepa. Beren je ljepsa naravno sve u svemu seriji dajem cistu 10-ku i svim glumcima. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Oct 2011 - 0:12 | |
| Koja je bila epizoda juce? Trazim na netu da gledam,nisam mogla juce |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Oct 2011 - 5:05 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Pa ja volim ByB a nije jadna Nihal kriva sto se zaljubila, i to od samog pocetka je zaljubljena u njega, cak prije i Bihter samo nije svatala to, jer je htječa da izgleda da ga mrzi.
Inace Nihal preelijepa.
Beren je ljepsa naravno sve u svemu seriji dajem cistu 10-ku i svim glumcima. Slažem se. |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Oct 2011 - 6:41 | |
| Zna li ko koliko je ostalo do kraja, vidim da se sve vec raspetljava? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Oct 2011 - 7:31 | |
| kako je bila extra epizoda Bihter je bila nekako posebno slatka - Spoiler:
da li neko moze da mi kaze sta ce da se desi,posto sam ja procitala da Adnan za njih treba da sazna tek u poslednjoj epizodi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Oct 2011 - 2:57 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- kako je bila extra epizoda Bihter je bila nekako posebno slatka
- Spoiler:
da li neko moze da mi kaze sta ce da se desi,posto sam ja procitala da Adnan za njih treba da sazna tek u poslednjoj epizodi? Ja znam samo šta će se desiti u poslednjoj. xP Ali napisaću ono što znam u spojleru, ima onih koji ne bi da znaju. - Spoiler:
Da, Adnan će da sazna tek tad. Bešir će da kaže za ovo dvoje Deniz. Ne znam zašto, ali nju će da izbace posle iz kuće. U poslednjoj epizodi se sprema svadba Behlula i Nihal. Bešir će da bude kod njih, msm kod Zijagilovih jer će opet da se razboli i to gadno. Bihter i Behlul je sastaju u šumici, u dvorištu i Bihter nudi Behlulu karte, da pobegnu zajedno, ali on je odbija i tu se rastaju .. Madmozel je sve to videla. Na dan venčanja, Firdevs i Bihter se prepiru jer Bihter plače zbog Behlula. Tu Bihter kaže da će svima da otkrije da su ona i Behlul bili u vezi. Firdevs tad šalje Behlulu poruku da preuzme nešto i tu poruku pročita Bulent. Kad je vidi Behlul, on odmah ide u kuću, a za to vreme Bihter zove Nihal i kaže joj da Behlul neće nikad da bude njen. Posle Bulent dolazi i kaže da Behlul otišao i zbog čega. Prvo dolazi Adnan, kod Bešira, pošto mu je madmozel sve rekla, da mu ovaj potvrdi. Dok je on kod njega, Behlul ide kod Bihter i tu njih dvoje imaju jednu mnogo tužnu scenu. Ona vadi pištolj i stavlja ga na stomak. Adnan ulazi i ona puca, a Nihal koja se penjala uz stepenice, kad čuje pucanj pada. Sledeća scena je sahrana Bešira i Bihter. Firdevs je sa Četinom, valjda i u kolicima. Adnan, Bulent, Nihal i madmozel se sele. Behlul na Bihterinom grobu priča joj nešto i na kraju kaže "Behlul beži."
Eto, inače ta epizoda je baš ispreplitana, jedva sam je prepričala. Ali je mnogo tužna, ja sam plakala kad sam je gledala. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Oct 2011 - 3:15 | |
| hvala ti Isi mnogo je tuzno moja Bihti ja cu sigurno da placem ko ludak kad bude bila zadnja epizoda |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Oct 2011 - 3:49 | |
| Nema na čemu. Jeste, stvarno. Ja sam se ubila od plakanja, nikad nisam toliko plakala zbog serije. A baš je glupo što se tako završila serija. Mislim, bilo je skroz drugačije od ostalih serija, uopšte nije happy end, ali opet, s druge strane ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Oct 2011 - 3:57 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|