REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
AuthorMessage
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Komentari serije - Page 37 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyFri 21 Oct 2011 - 6:33

velika razlika 7 godina? o.O

a sto se tice Bihter:
ne vole je zato sto ljudi uvek podrzavaju nesrecnike koji pate ,nevine devojke to je tako svugde i uvek ce biti
a Bihter to nije..
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyFri 21 Oct 2011 - 6:35

ja vise gledam koji je lik mocniji pametniji nije smor i tako, ova Nihal ne radi nista samo pada u nesvest Namig
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyFri 21 Oct 2011 - 6:42

pa tebi meni i jos par
al velika masa ljubitelji novela vole napacene likove,zasto je kad lisce pada toliko popularna?
ljudi vole njihovu tuznu pricu

,,jao kakvi su sta im se sve desava jadni oni,a ferhunde zmijurina,sta im napravi,,

to otprilike tako zvuci xD
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyFri 21 Oct 2011 - 6:45

haha haha znam ali ja gledam Kad lisce pada i znam da je napacena i svi likove nesto pogrese bla bla ali ja se nekad tako slatko smejem uz tu seriju (Dzevrije sa Fikret,Hajrije i pare, Ali Riza i pametovanje), tako da zbog toga gledam t seriju ali ne volim da zalim ljude (pogotovo u seriji)...Ma Bihter Number one i to je to thumbup thumbup thumbup
Back to top Go down
dolcevita
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
dolcevita

Broj postova : 173
Godina : 37
Fan-gif : Komentari serije - Page 37 Berengin

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySun 23 Oct 2011 - 13:31

Nihal nije uopste neka mucenica,pacenica koju treba sazaljevati...Ona je samoj sebi natovarila svu bedu na vrat,jer jednostavno NIJE ZELELA DA VIDI...ko bi rekao da je njoj 19 godina,pa ona je na nivou 10-godisnje devojcice,koja zivi srecno pod svojim staklenim zvonom u svetu koji je sama kreirala u svoj glavi...i plus je svi u tome podrzavaju i dadilja i cale i posluga,svi su u fazonu cuvajmo pobre Nihal od zlog spoljasnjeg sveta...a pravu patnju i nesrecu dozivljava upravo glavna junakinja,ali posto je preljubnica,koja se bori do poslednjeg trenutka za svoju srecu,licemerni umovi biraju da je ne gledaju kao nekog ko zasluzuje sazaljenje,jer boze moj nije tipicna ucveljena jadnica iz sapunica Kafica Ma Bihter je lik za pamcenje,toliko jak i snazan zenski lik nisam dugo videla,ona nosi celu seriju i po stoti put kazem svaka cast Beren,tvoj sam fan forever Ale
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySun 23 Oct 2011 - 19:35

pa ja i kazem nama to deluje tako,i potpuno se slazem sa vama
al sirokoj masi ne Kafica
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyMon 24 Oct 2011 - 1:08

da bihter je fenomenalna kako snazan zenski lik
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyTue 25 Oct 2011 - 7:37

Bihter je po meni fantastičan lik i ja volim takve.
Serija se sve bolja, mnogo mi se sviđa kako 'ide' trenutno odnos između Bihter i Behlul. Sad su mi nekako posebno slatki.
♥️
Nihal sada i mogu da podnesem, kako sam je ranije mrzela. Mada mi je baš odvratna, onako tupavo i glupavo srećna što je sa Behlulom. Još gore mi je bilo kad je pričala madmozel da neće da bude sa Behlulom dok se ne uveri da je stvarno voli, a čim ju je zaprosio, poludela je od sreće i odmah pristala. Toliko o tome da se prvo uveri u tu ljubav. Ijo

Sinoć i juče su bile baš dobre epizode i scene između B&B.
♥️♥️♥️

P.S Zna li neko koja je epizoda danas bila? :D

dolcevita wrote:

Nihal nije uopste neka mucenica,pacenica koju treba sazaljevati...Ona je samoj sebi natovarila svu bedu na vrat,jer jednostavno NIJE ZELELA DA VIDI...ko bi rekao da je njoj 19 godina,pa ona je na nivou 10-godisnje devojcice,koja zivi srecno pod svojim staklenim zvonom u svetu koji je sama kreirala u svoj glavi...i plus je svi u tome podrzavaju i dadilja i cale i posluga,svi su u fazonu cuvajmo pobre Nihal od zlog spoljasnjeg sveta...a pravu patnju i nesrecu dozivljava upravo glavna junakinja,ali posto je preljubnica,koja se bori do poslednjeg trenutka za svoju srecu,licemerni umovi biraju da je ne gledaju kao nekog ko zasluzuje sazaljenje,jer boze moj nije tipicna ucveljena jadnica iz sapunica Kafica Ma Bihter je lik za pamcenje,toliko jak i snazan zenski lik nisam dugo videla,ona nosi celu seriju i po stoti put kazem svaka cast Beren,tvoj sam fan forever Ale

:super:

Last edited by ♥Diablita♥ on Tue 25 Oct 2011 - 7:50; edited 3 times in total
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyTue 25 Oct 2011 - 7:41

dolcevita wrote:

skroz se slazem :D
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

Broj postova : 493
Godina : 27
Fan-gif : obozavam Duqea

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyTue 25 Oct 2011 - 20:45

Ja mislim da cu napraviti poplavu u sobi kad bude bila zadnja epizoda Kme ...
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyWed 26 Oct 2011 - 23:05

Sinoć je baš bila super epizoda.
Kako su samo igrali B&B ^^
Baš me zanima šta će biti večeras.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyThu 27 Oct 2011 - 8:05

Sta je bilo danas? Ne stizem da gledam Plac Plac
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyThu 27 Oct 2011 - 8:35

maite es mi princesa wrote:
Sta je bilo danas? Ne stizem da gledam Plac Plac
Pa ..Pejker se porodila, Adnan sumnja na Saita da on prenosi sve Hilimiju. Bihter rekla Nihal o tome da se priča da su ona i Behlul zajedno, pa je Nihal objašnjavala Adnanu o Behlulovoj kući u Rivi. Arsen je pitala Bešira za CD što je stig'o Adnanu, on je rek'o da je tu snimio video gde je priznao da ide zbog Nihal, jer je zaljubljen u nju. To čula Džemile pa plakala. I to je u glavnom to. :D
P.S. Sutra u 11h imaš reprizu. ;D
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyThu 27 Oct 2011 - 8:41

e super mozda uhvatim ako se izvucem iz kreveta do tad :D :D

hvala ti enamorado
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyThu 27 Oct 2011 - 8:44

Nema na čemu. ;*
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 37 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyFri 28 Oct 2011 - 2:46

Ajojjj Bihter i Behlul su mi bili vrh kad su igrali enamorado
Ove epike su zadnje jer se vec saznaje za B%B
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptyFri 28 Oct 2011 - 4:56

Pa ja volim ByB a nije jadna Nihal kriva sto se zaljubila, i to od samog pocetka je zaljubljena u njega, cak prije i Bihter samo nije svatala to, jer je htječa da izgleda da ga mrzi.
Inace Nihal preelijepa.

Beren je ljepsa naravno enamorado sve u svemu seriji dajem cistu 10-ku i svim glumcima.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 37 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySat 29 Oct 2011 - 0:12

Koja je bila epizoda juce?
Trazim na netu da gledam,nisam mogla juce :)
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySat 29 Oct 2011 - 5:05

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Pa ja volim ByB a nije jadna Nihal kriva sto se zaljubila, i to od samog pocetka je zaljubljena u njega, cak prije i Bihter samo nije svatala to, jer je htječa da izgleda da ga mrzi.
Inace Nihal preelijepa.

Beren je ljepsa naravno enamorado sve u svemu seriji dajem cistu 10-ku i svim glumcima.
Slažem se. :super:
Back to top Go down
Atlantis
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Atlantis

Broj postova : 123

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySat 29 Oct 2011 - 6:41

Zna li ko koliko je ostalo do kraja, vidim da se sve vec raspetljava? jea
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySat 29 Oct 2011 - 7:31

kako je bila extra epizoda thumbup Bihter je bila nekako posebno slatka enamorado enamorado

Spoiler:
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySun 30 Oct 2011 - 2:57

maite es mi princesa wrote:
kako je bila extra epizoda thumbup Bihter je bila nekako posebno slatka enamorado enamorado

Spoiler:
Ja znam samo šta će se desiti u poslednjoj. xP
Ali napisaću ono što znam u spojleru, ima onih koji ne bi da znaju.

Spoiler:
Eto, inače ta epizoda je baš ispreplitana, jedva sam je prepričala. xD Ali je mnogo tužna, ja sam plakala kad sam je gledala.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySun 30 Oct 2011 - 3:15

hvala ti Isi Hvala mnogo je tuzno Plac moja Bihti Kme Kme ja cu sigurno da placem ko ludak kad bude bila zadnja epizoda Kme Kme
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySun 30 Oct 2011 - 3:49

Nema na čemu.
Jeste, stvarno.
Ja sam se ubila od plakanja, nikad nisam toliko plakala zbog serije.
A baš je glupo što se tako završila serija.
Mislim, bilo je skroz drugačije od ostalih serija, uopšte nije happy end, ali opet, s druge strane ...
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 EmptySun 30 Oct 2011 - 3:57

Spoiler:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 37 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 37 of 40Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next