|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 4:41 | |
| Nova epizoda i sutra na PRVOJ! |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 5:55 | |
| U nedelju uveče, saznaćete: Adnan će zamoliti Bihter da se vide i porazgovaraju o svemu.Njihov susret prekinuće vest da je Hilmi uhapšen. Behlul, Bihter i Nihal napuštaju bolnicu pod pratnjom novinara. Nihal i Bihter će biti vrlo rezervisane prema Deniz. Behlul je još jednom sateran u ćošak. Bihterina trudnoća je do sada najveći izazov i zahteva da se odluči. Nisam bas gledala ovih dana,pa ne kontam sto su ljute na Deniz?
|
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 6:54 | |
| - tatjana94 wrote:
- Nisam bas gledala ovih dana,pa ne kontam sto su ljute na Deniz?
Zato što je Adnan, iz Rive, otišao pravo kod Deniz, pa je valjda Bihter zbog toga i otišla. A Nihal se ljuti jer se Deniz protivi njenoj vezi sa Behlulom. Ja sam ostala zaprepašćena kada sam pročitala ono 'Trudna sam'. Pitala sam mamu da li sam lepo pročitala, stvarno nisam mogla da verujem. Baš me zanima čije je dete i da li je uopšte to tačno. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 7:51 | |
| Ja mogu da ti kazem ako hoces |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 20:13 | |
| Voli on jos uvek Bihter, ali je takodje Nihal preterala. Ona mu na neki nacin preti, da ce da se ubije ako je ostavi, aa na drugu stranu je i stric, tako da zato tako postupa. |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 23:56 | |
| |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 1:52 | |
| Reci menii Ali ja msm da nije I ja isto! Prvo na B92 nisu pustili onu novu seriju,a onda i ovi... Valjda ce zato danas da puste |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 1:53 | |
| evo u spojleru je - Spoiler:
Bihter je trudna sa Behlulom, ali ce nazalost abortirati
Nadam se, a za Internado mislim da nema ni danas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 2:04 | |
| - Spoiler:
Hoce reci Behlulu?
Ma samo kad je Besir otisao da vidi Nihal,kako me taj decko nervira Zao mi Adnana. Covek ni kriv ni duzan nastradao zbog njih dvoje. Msm svi se sad ljute na njega,Nihal mu rekla da ga mrzi,bzvz... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 2:38 | |
| - Spoiler:
rekla mu je u prosloj epizodi
stvarno on nista nije uradio a svi njega krive |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 4:46 | |
| po meni ovako bi bili idelani parovi Behlul i Bihter Nihal i Besir Fidevs i Adnan |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Nov 2011 - 3:27 | |
| Ja sam pročitala spojler. Baš glupo ... Bešir me već odavno nervira, ali mi je bilo predobro kako su se svi poneli prema madmozel. I kad joj je Firdevs rekla 'Vi sre još uvek tu?' Behlul me je iznervirao što je onako reagovao kad je pričao sa Bihter. Lepo mu je Bihti odgovorila 'Misliš, šta ćemo MI da radimo? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 1:55 | |
| REJTINZI SERIJE U SRBIJI
21.10.2011. 8.5% (AMR) 19.1% (SHR) 996.000 (RCH) 22.10.2011. 7.7% (AMR) 16.8% (SHR) 886.000 (RCH)
|
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 2:20 | |
| Meni nestao kanal Prve, pa me interesuje jel Nihal sanjala da je Bihter napala ili je istina? |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 2:24 | |
| ja msm da je to sanjala bihter. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 4:13 | |
| Ja nisam gledala sinoć, šta se desilo? |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Nov 2011 - 11:11 | |
| ne znam bas me interesuje pogledacu na netu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 13 Nov 2011 - 3:20 | |
| Pitanje za one koji su gledali unapred - Spoiler:
Sto Bihter nije abortirala? I sta sad?
|
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Sun 13 Nov 2011 - 5:55 | |
| Koliko ima epizoda do kraja? |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Nov 2011 - 8:22 | |
| Jel' ima neko da mi kaze sta ce biti sa svim likovima,ponaosob,do kraja,molim vas???? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Nov 2011 - 22:26 | |
| - Anahi_Angel wrote:
- Koliko ima epizoda do kraja?
Oko desetak. :'P |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Nov 2011 - 9:15 | |
| |
|
| |