|
|
Author | Message |
---|
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Oct 2011 - 5:27 | |
| zao mi je sto ce ova divna serija imati bas takav kraj ali sta da se radi |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 4:05 | |
| Jel zna neko koliko ima jos epizoda do kraja? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 5:13 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 6:34 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Spoiler:
- Spoiler:
Slažem se. A meni je užasno to što on na kraju nije ni mogao da joj kaže da je voli... Započeo je rečenicu, ali nije mog'o da je završi. Ona se ubila zbog ljubavi, zbog Behlula. Jer je on ispao kukavica i nije mogao da žurtvuje sve zbog ljubavi, jer ju je voleo. Bar je tako izgledalo. Bilo mu je bitnije da pred stricem sačuva glavu i da ne mora da preživljava 'sramotu' što se spetljao sa stričevom ženom. A Bihter je više puta bila spremna da ostavi i Adnana i sve i ode sa njim, ali on ju je uvek ostavljao na pola puta.
|
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 6:38 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- maite es mi princesa wrote:
- Spoiler:
- Spoiler:
Slažem se. A meni je užasno to što on na kraju nije ni mogao da joj kaže da je voli... Započeo je rečenicu, ali nije mog'o da je završi. Ona se ubila zbog ljubavi, zbog Behlula. Jer je on ispao kukavica i nije mogao da žurtvuje sve zbog ljubavi, jer ju je voleo. Bar tako ja mislim.
- Spoiler:
ja mislim da je i on nju voleo,ali da nije imao hrabrosti da se bori za njihovu ljubav za razliku od Bihter koja je i svoj zivot dala...iako mi je mnogo zao zbog nje stvarno je retkost videti da neko voli sa toliko ljubavi i sange inace ja sam uvek na Bihterinoj strani ,jer takvom liku se treba diviti
|
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 6:51 | |
- ♥Diablita♥ wrote:
- Spoiler:
- Spoiler:
Slažem se. A meni je užasno to što on na kraju nije ni mogao da joj kaže da je voli... Započeo je rečenicu, ali nije mog'o da je završi. Ona se ubila zbog ljubavi, zbog Behlula. Jer je on ispao kukavica i nije mogao da žurtvuje sve zbog ljubavi, jer ju je voleo. Bar tako ja mislim.
- Spoiler:
ja mislim da je i on nju voleo,ali da nije imao hrabrosti da se bori za njihovu ljubav za razliku od Bihter koja je i svoj zivot dala...iako mi je mnogo zao zbog nje stvarno je retkost videti da neko voli sa toliko ljubavi i sange inace ja sam uvek na Bihterinoj strani ,jer takvom liku se treba diviti
- Spoiler:
Slažem se. I ja sam u potpunosti na njenoj strani. Samo mislim da nije trebala i da nije 'zaslužila' tako da završi, a i to govori da ustvari ni on nju nije zasluživao.
|
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 6:55 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Slažem se. I ja sam u potpunosti na njenoj strani. Samo mislim da nije trebala i da nije 'zaslužila' tako da završi, a i to govori da ustvari ni on nju nije zasluživao.
- Spoiler:
naravno da je nije zasluzio takvu zenu da izgubi to moze smao budala on po meni nju nije znao da ceni bila mu je smao prolazna stars,igracka koju je na kraju zavoleo ali nije hteo da to iko sazna on je samo za sebe brinuo,a nju je voleo kad mu je te odgovaralo a kad nije tu je uvek bila glupaca Nihal
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 7:02 | |
- ♥Diablita♥ wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
naravno da je nije zasluzio takvu zenu da izgubi to moze smao budala on po meni nju nije znao da ceni bila mu je smao prolazna stars,igracka koju je na kraju zavoleo ali nije hteo da to iko sazna on je samo za sebe brinuo,a nju je voleo kad mu je te odgovaralo a kad nije tu je uvek bila glupaca Nihal
Da. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 31 Oct 2011 - 7:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Nov 2011 - 3:49 | |
| Slažem se. I u poslednjoj će biti prelepa, kao i uvek. ;D |
|
| |
jecajexycoje TVNovele Novi član
Broj postova : 52 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : za kompom
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 0:18 | |
| I ja sam odgledala celu seriju na netu ,nisam mogla da cekam.... Bihter mi je bila prelepa i obozavala sam je i bas sam plakala kad je i ona plakala....a tek na kraju serije sam se ubila od plakanja ...Behlula sam mrzela , inace Kivanc mi i nije neki glumac ,a ONA je savrseno odglumila Bas mi je zao sto se serija zavrsila ...to mi je najbolja serija koju sam ikad gledala |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 0:57 | |
| slazem se sa tobom a sta je bilo vihter kad se onesvestila? |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 0:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 9:08 | |
| Pa ništa.. Valjda se potresla zbog Hilmija i cele situacije. xP |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 9:13 | |
| |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 9:41 | |
| Behlul je ispao kreten. Aj sto laze druge da nije bio sa Bihter,vec i sebe Slazem se da je ona bas lepa |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Nov 2011 - 10:28 | |
| Glup je vala nego se verovatno plasi da ce ga stric zamrzeti i odreci |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Nov 2011 - 3:18 | |
| Ali kad je napravio tu gresku nema potrebe da bezi kao kukavica. Nihal me previse nervira, znacii sinoc bi otisao da nije pala u nesvest. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Nov 2011 - 6:21 | |
| mene behlul bas nervira. covek stvarno nije normalan.pa voli li on uopste bihter? Ranije mi je bilo zao Nihal i nisam bas nesto volela Bihter,ali potpuno ste upravu bihter je zena kojoj se treba diviti. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Nov 2011 - 6:42 | |
| Ja sam baš sinoć, kada je zvao Bihter, primetila da on jeste voleo, ali više ne. Kao da je za njega to bila samo prolazna strast. Za Bihter se vidi da ga voli baš puno. Behlul kad dođe 'kriza' on samo gleda svoje du*e i kako da izvuče živu glavu, a briga ga za ostale. -.- |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Nov 2011 - 6:45 | |
| da. meni vise nije jasno voli li je on? on ocigledno voli i misli samo na sebe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Nov 2011 - 6:49 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- da. meni vise nije jasno voli li je on? on ocigledno voli i misli samo na sebe
Ja mislim da je ju je voleo, ali ne više. Tako bar deluje, i uglavnom će tako da izgleda i do kraja serije. Više će se posvećivati Nihal nego Bihter. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Nov 2011 - 8:26 | |
| |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 1:31 | |
| slazem se sa tobom svakih mesec dana nova kola kao sto sam rekla plasi se strica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 1:53 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|