REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Komentari na seriju! - Page 23 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyFri 2 Sep 2011 - 8:58

Srpski William Levy wrote:
Ja mogu samo da kazem da su meni CCEA, Acorralada i TDA zanimljive serije i da ih ne hvalim samo zbog glumacke ekipe vec i zbog toga sto su mi zabavne, moderne, interesantne. To je moj ukus, svako ima svoj. Serije na kvalitetne i nekvalitetne deli samo osoba koja ih gleda. Meni su ove tri npr. i te kako kvalitetne :D: :P:

Izvini,ali se ne mogu sloziti sa tobom.Meni je od ovih tri sto si nabrojao,jedino ''Acorralada'' bila interesantna.''Triunfo del amor'' je prosek (sve u svemu,seriju izvlaci dobra glumacka postava - u koje ubrajam Evoru,Viktoriju Rufo,Osvalda Riosa,Danielu Romo,pa donekle i Williama i Maite),dok sam ''Cuidado con el angel'' gledao mozda svaku 20. epizodu,bas zbog tih nelogicnosti koje prate seriju (a i zbog velikog broja epizoda koji broji vise od 200 - smor).Ali,ok.Svako ima pravo na svoj ukus,i ja to postujem.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 23 Tda3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyFri 2 Sep 2011 - 9:32

MStefan wrote:
Ja mogu samo da kazem da su meni CCEA, Acorralada i TDA zanimljive serije i da ih ne hvalim samo zbog glumacke ekipe vec i zbog toga sto su mi zabavne, moderne, interesantne. To je moj ukus, svako ima svoj. Serije na kvalitetne i nekvalitetne deli samo osoba koja ih gleda. Meni su ove tri npr. i te kako kvalitetne :D: :P:

Izvini,ali se ne mogu sloziti sa tobom.Meni je od ovih tri sto si nabrojao,jedino ''Acorralada'' bila interesantna.''Triunfo del amor'' je prosek (sve u svemu,seriju izvlaci dobra glumacka postava - u koje ubrajam Evoru,Viktoriju Rufo,Osvalda Riosa,Danielu Romo,pa donekle i Williama i Maite),dok sam ''Cuidado con el angel'' gledao mozda svaku 20. epizodu,bas zbog tih nelogicnosti koje prate seriju (a i zbog velikog broja epizoda koji broji vise od 200 - smor).Ali,ok.Svako ima pravo na svoj ukus,i ja to postujem.

Pa to i kazem, meni su sve tri kvalitetne, jer su mi se sve tri bile zanimljive, tebi nise, tako da sami odredjujemo kvalitet i sta nam je dobro a sta ne....
Back to top Go down
Veronika
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Veronika

Broj postova : 266
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyFri 2 Sep 2011 - 10:43

na pocetku sam voljela seriju ali onda...://
majko sveta. nezz zasto sam je ikad pocela gledati :P

al' oke may je ovdije bila bas slatka iako
aa ii will^^ ♥️♥️ :)
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySat 3 Sep 2011 - 6:36

Ja bih samo voleo da, kada se raspravlja o nekoj seriji, da se ne svodi sve samo na to DA LI TU IGRA OVAJ ILI ONAJ GLUMAC.
Svi nekog volimo, nekog ne, ali je za svaku seriju na prvom mestu RADNJA SAME SERIJE.
Sve ostalo je takođe bitno, ali je ovo najbitnije.
Najnormalniji redosled stvari je da neko pogleda neku seriju, dopadne mu se radnja ( ili mu se ne dopadne ), pa na osnovu te radnje i likova iz te serije - neke glumce zavoli, a neke ne.
Ne zaboravite, poslednjih godina je bilo mnogo serija sa jako dobrom glumačkom ekipom, ali sa jako lošom radnjom (MUNDO DE FIERAS,EL FUEGO EN LA SANGRE,CONTRA VIENTE Y MAREA,CUIDADO CON EL ANGEL,LA MUJER DE MADERA,EL TRIUNFO DEL AMOR).
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySat 3 Sep 2011 - 10:00

Meni nije radnja najbitnija. Bitno mi je da se opustim uz seriju, da sve bude lepo. Naravno da zanimljiva radnja tome doprinosi, ali mi nije najbitnija.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySat 3 Sep 2011 - 11:03

Ja poštujem tvoje mišljenje, ali bih mnogo voleo da se bar delimično vrati ono vreme kada su se snimale zaista dobre telenovele i kada smo svi bili toliko napeti kad se završi neka epizoda i prosto nismo mogli da dočekamo sledeću epizodu jer je radnja zaista bila interesantna.
Tad je zaista bilo uživanje gledati telenovele.
Ko hoće da vidi šta su zaista dobre telenovele neka bar delimično pogleda sledeće serije : LOS RICOS TAMBIEN LLORAN,CUNA DE LOBOS,LAZOS DE AMOR,ESMERALDA,LA USURPADORA,EL PRIVILEGIO DE AMAR,
RUBI,TRES MUJERES,
Možda će neki tada shvatiti zašto su mnogi nezadovoljni većinom onoga što se danas snima.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySat 3 Sep 2011 - 11:15

Ja bi navela i Kasandru, La intrusa :) Amantes del desierto, la mujer de judas :) aa od novih sortilegio i cuando me enamoro :)
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySun 4 Sep 2011 - 7:33

E da ja volim serije da kada se zavrsi neka epizoda jedva cekam sledecu.... Meni se to i sada desava kod nekih, ali pre je to osecanje duze trajalo, tako da si u pravu za to.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySun 4 Sep 2011 - 7:38

Pa danasnje tv novele su takve sve ljbav ovo ono nema nikakve napetosti i toga :Out: :Out; ne kazem da je lose sto u je zastupljena ljubav u serijama ali treba da bude jos neceg :D: zato su meni Maceha i Zlobnica stvarno kompletne novele enamorado enamorado
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySun 4 Sep 2011 - 9:44

To je zato što mislim da se ranije mnogo više vodilo računa o nekim stvarima koje se sada zanemaruju.
Danas je većini producenata jedino bitno da okupe zvučna imena i misle da im je time uspeh zagarantovan.To jete značajno, ali nije dovoljno za pravi uspeh.
Oni kao da su zaboravili da dobre serije od glumaca prave ZVEZDE.
Koliko je bilo totalnih anonimusa koji su zahvaljujući odličnim serijama postali VELIKE ZVEZDE.
Ako bi se ponovo vratio takav NAČIN RADA - ja sam 100% siguran da bi sve bilo mnogo bolje.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptySun 4 Sep 2011 - 20:44

Pa bi naravno... Mozda je producentima ponestalo maste :D:
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyMon 5 Sep 2011 - 5:18

Možda je i to.Ali, neki producenti su se poslednjih godina pokazali kao veliki "talenti" da lošim rimejkovima oskrnave i upropaste nekada zaista KULTNE TELENOVELE.
E, po meni je to još veći problem od nemaštovitosti, jer su posledice mnogo gore.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyMon 5 Sep 2011 - 7:27

Pa meni ne igleda kao da "oskrnave", da nije rimejkova mnogi ne bi ni culi za te stare serije... :D:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyMon 5 Sep 2011 - 8:00

To je primer da ti se sviđaju serije u kojima William glumi kakva god radnja bila, a meni je nečije mišljenje tako totalno bezveze. :/ I ja volim Williama i jedina njegova serija koja mi se svidela je "Sortilegio", koja zaista jeste vrhunska telenovela. Kvalitetno? o.O Ne vidim šta je kvalitetno u CCEA i u TDA, u CCEA glavnom liku nema šta se nije desilo, pa na kraju preživi, a u TDA su takvi dijalozi između likova da je to strašno. I ja volim Eli, ali mi se uopšte ne sviđaju njene telenovele "El Fantasma de Elena" i "Corazon Salvaje" jer je radnja bljak. Imaš pogrešno mišljenje, merilo kvaliteta serije se nikad ne meri glumcima, jeste da i oni imaju udeo, ali ipak je radnja veći faktor. Najtipičniji primer ti je "Kraljica juga" gde je jedna četvrtina glumaca totalno nepoznata široj publici (sem u Španij), a serija obara rekordke gledanosti baš zbog radnje. Tvoj je problem što ne vidiš kvalitet serije, nije mi jasno kako ti neka TDA i neka CCEA može biti kvalitetna, strašno. :o.O:
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyMon 5 Sep 2011 - 8:11

Pa eto ja npr Kraljicu juga ne mogu da gledam bas zbog glumaca. Koliko god da je dobra radnja nije mi to to sa onom ruznom glavnom, namrstenom, da su stavili neku lepsu cela serija bi bila super.

A ove gore navedene su zaista kvalitet i postale su popularne sirom sveta kada imaju poznate glumce naravno da ce i biti :D:

Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyMon 5 Sep 2011 - 8:21

Pa eto ja npr Kraljicu juga ne mogu da gledam bas zbog glumaca. Koliko god da je dobra radnja nije mi to to sa onom ruznom glavnom, namrstenom, da su stavili neku lepsu cela serija bi bila super.

A ove gore navedene su zaista kvalitet i postale su popularne sirom sveta kada imaju poznate glumce naravno da ce i biti :D:

Ne vredi se raspravljati, samim tim da kažeš da su CCEA, TDA i Acorralada kvalitet, sve si rekao. :o.O: I meni je Kate u početku bila ružna, ali uopšte nije tako, kroz seriju je sve lepša i lepša, ali dobro, imaš pravo da voliš te, ne znam kako da ih nazovem a da ih ne uvredim, primitivne serije ako ti se sviđaju. :Aleee:
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyMon 5 Sep 2011 - 8:23

O da, meni se takve serije mnogo vise svidjaju...
Meni je estetika jako bitna i jednostavno volim da se opustim uz seriju...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyTue 6 Sep 2011 - 5:52

Filipe, sasvim je normalno da se mišljenja razlikuju, ali ja zaista ne znam nikoga ko za CCEA i TDA može da kaže da su KVALITETNE SERIJE.
Znam mnoge koji OBOŽAVAJU glavne glumce u tim serijama i koji otovreno priznaju da su samo zbog njih i gledali te serije, ali čak i oni kažu da je u tim serijama radnja ,najblaže rečeno - LOŠA.
Jeste sve to važno što ti kažeš - i estetika i izgled glavnih glumaca, ali ako je sama radnja serije LOŠA - onda sve to pada u drugi plan.
Kad se poklope : DOBRA RADNJA,DOBRA REŽIJA,DOBRI GLUMCI - to je onda PRAVI USPEH.
Takvih serija nema mnogo ( naročito u poslednje vreme ), ali baš zato i imaju POSEBNU VREDNOST.
Back to top Go down
loodachica
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
loodachica

Broj postova : 528

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyTue 6 Sep 2011 - 6:02

seriju kad sam tek počela da gledam bila mi je extra al posle me je malo smorila ..
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyTue 6 Sep 2011 - 7:25

Ja svoje misljenje ne menjam, meni je estetika kvalitet, a na radnju ni jedne od ovih serija se ne zalim, meni je super. :P: :P: :P:
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyTue 6 Sep 2011 - 11:33

Dobro, ali zamisli da sad svi producenti krenu da rezonuju na sledeći način - PA ŠTO JA DA SE ZAMARAM OKO RADNJE, DOVOLJNO MI JE DA SAMO ANGAŽUJEM DOBRU GLUMAČKU EKIPU I DA SVE DOBRO IZREKLAMIRAM I - MOJA SERIJA JE USPELA.
Ako bi se zaista tako rezonovale stvari, budi siguran da je to POČETAK KRAJA TELENOVELA.
Jer, gledati seriju SAMO zbog nekog glumca ili glumice donosi samo KRATKU i PRIVREMENU popularnost nekoj seriji.
Nadam se da je toga svesna bar većina onih koji danas prave serije.
U suprotnom, imaćemo REVIJU MANEKENA I MANEKENKI bez ikakve sadržine.To će privlačiti sve manji i manji broj ljudi i tu je KRAJ.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyTue 6 Sep 2011 - 20:17

Uh al mi raspravljamo ovde :D: Ja inace ne volim da filozofiram.... samo mislim da nijedan producent ne razmislja tako detinjasto hahaha
Sto se tice dugovecnosti popularnosti serije, mislim da je najbitnije da je ona popularna u trenutku dok se gleda, a posle neka je pamti ko hoce, to je nebitno.
Ja inace kad se secam neke starije serije, prvo se setim glumaca likova, a ne radnje i mislim da je tako i sa vecinom, glavni glumci (a ponekad i sporedni) daju glavni pecat i oni su ti koji se pamte, oni su ti ciju srecu na kraju svake serije iscekujemo... a radnja se manje vise i zaboravi, ona je bitna dok se serija gleda. Tako da glumci na prvo mesto kao najbitniji faktor kvaliteta :P: :P: :P: Ti pricas samo o kvalitetu radnje, a ja o kvalitetu celokupne serije...
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyWed 7 Sep 2011 - 4:09

Ja priznajem das radnja nije bila bas u fullu ali MyW su bili preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeslatki celo moje odeljeje je gledlao zbog njih dvoje enamorado
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyWed 7 Sep 2011 - 6:58

maite es mi princesa wrote:
Ja priznajem das radnja nije bila bas u fullu ali MyW su bili preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeslatki celo moje odeljeje je gledlao zbog njih dvoje enamorado

Pa naravno :P: :P: :P: OK
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 EmptyWed 7 Sep 2011 - 8:05

Uh al mi raspravljamo ovde :D: Ja inace ne volim da filozofiram.... samo mislim da nijedan producent ne razmislja tako detinjasto hahaha
Sto se tice dugovecnosti popularnosti serije, mislim da je najbitnije da je ona popularna u trenutku dok se gleda, a posle neka je pamti ko hoce, to je nebitno.
Ja inace kad se secam neke starije serije, prvo se setim glumaca likova, a ne radnje i mislim da je tako i sa vecinom, glavni glumci (a ponekad i sporedni) daju glavni pecat i oni su ti koji se pamte, oni su ti ciju srecu na kraju svake serije iscekujemo... a radnja se manje vise i zaboravi, ona je bitna dok se serija gleda. Tako da glumci na prvo mesto kao najbitniji faktor kvaliteta :P: :P: :P: Ti pricas samo o kvalitetu radnje, a ja o kvalitetu celokupne serije...

Potpuno se slazem s tobom! :super: :super: :super:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 23 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 23 of 27Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next