REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next
AuthorMessage
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

Komentari na seriju! - Page 24 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptySun 11 Sep 2011 - 7:52

Mišljenja su različita, i to je sasvim normalno.Ali, velika većina ljudi gleda serije PREVENSTVENO ZBOG RADNJE.Zbog toga telenovele poslednjih godina nisu baš tako gledane i to nije slučaj samo u našoj zemlji.
Ja mogu da pratim tv kanale iz raznoraznih zemalja i mogu ti reći da su poslednjih godina telenovele jednostavno NESTALE sa programa većine tv koje su nekada emitovale po 3 -4 serije u jednom danu.Na nekim televizijama su opstale, ali dobijaju sve gore i gore termine.
Da li ti misliš da je to sve slučajnost? Ja ne bih rekao.
Meni je mnogo žao što je to tako i sve ove moje zamerke i kritike su krajnje dobronamerne, jer bih mnogo želeo da ove serije budu onako gledane kao nekad.
Ipak, ja vidim šta je glavni problem i krivo mi je što to ne vide oni koji se bave tim poslom.
Kao što već rekoh, formula za uspeh neke seije je : DOBRA RADNJA + DOBRI GLUMCI + DOBRA REŽIJA ( Uopšte ne mora tim redosledom, ali ako nešto od ovog izostane, serija neće biti tako uspešna.Naravno, uvek će biti neko ko će i takvu seriju voleti i hvaliti, ali ako se to uporedi sa nekim serijama koje imaju sve što treba za uspeh - svi će primetiti OGROMNU RAZLIKU.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 24 Tda3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyMon 12 Sep 2011 - 1:35

Bas me briga da li je serija gledana ili ne, bitno mi je da je ja gledam i ako se meni svidja gledacu i sto se mene tice ne mora niko vise.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyMon 12 Sep 2011 - 7:33

Pa da, ali ako se nastavi ovako - za par godina nećeš imati šta da gledaš, bez obzira na to da li više ceniš dobru radnju ili dobre glumce.
Ja ne bih voleo da se to desi, ali na to niko od nas ne može da utiče.
Ništa nije slučajno, za sve postoji neki razlog.Zašto su baš sada TURSKE serije SVUDA "POTUKLE" LATINO TELENOVELE?
Poznajem veliki broj ljudi koji su nekada OBOŽAVALI da gledaju latino serije.Već neko vreme velika većina ih UOPŠTE NE GLEDA.
To je vrlo loš znak.Ako neko zaista voli da prati telenovele ( iz bilo kog razloga ) - ne bi trebalo da ga bude baš briga za ove stvari, jer će i taj neko, kasnije ili pre - da trpi posledice takve situacije.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyMon 12 Sep 2011 - 7:43

dpdragan wrote:
Pa da, ali ako se nastavi ovako - za par godina nećeš imati šta da gledaš, bez obzira na to da li više ceniš dobru radnju ili dobre glumce.

To se nikad nece desiti, veruj mi. Latino serije su legenda, prave sapunice i nikada nece prestati da se snimaju 100 %... Uvek ce imati svoje gledaoce...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyTue 13 Sep 2011 - 11:44

Pa, naravno da neće nikada nestati.Ali, ako se ovako nastavi - biće sve manje gledane.Samim tim, donosiće manje para producentima, pa će se i manje snimati.
To čak i nije tako loše, ako bi to dovelo do neke selekcije posle koje će opstati samo najbolje serije.Bojim se da neće biti tako.
Veruj mi, nije ni malo dobro ono u šta se pretvara velika većina današnjih telenovela.Zbog toga im se iz godine u godinu smanjuje publika.
To je nešto što bi trebalo da zabrine prvenstveno one koji PRAVE te serije, a potom i sve nas koji ih gledamo,jer ćemo, na kraju krajeva, mi najviše i ispaštati.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyTue 13 Sep 2011 - 11:56

Televisa i jeste manje gledanija sto se tice serija barem po meni nakon Sortilegio evo CME jedino sto mogu gledat, bolji Telemundo mada slabe.

Sta za CCEA i TDA su unajmili iste glumce kako bi serije bile gledanije, ali opet nista.
Vecina thumbdown nego sto ima thumbup komentara, jer su nerealne serije.
Ja sam obje pocela i prestala gledat.
Zao mi je zbog Levija ali serije su thumbdown
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyTue 13 Sep 2011 - 12:04

Potpuno se slažem s tobom.Poslednjih godina je strašan pad u kvalitetu onoga što se snima.Naravno, to velika većina ljudi primećuje i zato i prestaje da gleda te serije.
Ako se tako nastavi, ubrzo će se publika telenovela sastojati samo od zaljubljenika u neke glumce i glumice koji i sami priznaju da im radnja serije UOPŠTE NIJE BITNA, već im je najbitnije da tu vide svog omiljenog glumca ili glumicu.
To je, po meni, pogrešan rezon i takvo razmišljenje će u potpunosti marginalizovati nešto što smo nekad svi mnogo voleli da gledamo.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyTue 13 Sep 2011 - 20:31

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Televisa i jeste manje gledanija sto se tice serija barem po meni nakon Sortilegio evo CME jedino sto mogu gledat, bolji Telemundo mada slabe.

Sta za CCEA i TDA su unajmili iste glumce kako bi serije bile gledanije, ali opet nista.
Vecina thumbdown nego sto ima thumbup komentara, jer su nerealne serije.
Ja sam obje pocela i prestala gledat.
Zao mi je zbog Levija ali serije su thumbdown

Samo mi nije jasno sta je nerealno u TDA... o.O

A ni u CCEA nije toliko nerealno sto devojcica prica sa bakom, jer to je njena masta i desava se kod dece...

dpdragan - Za druge me briga, ja cu uvek gledati dok su mi glumci OK i latinoamerickih serija ce uvek biti u to sam siguran, tako da ne zelim vise raspravljati zaista...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 1:16

Filipe,nema problema,ja bih samo podsetio na neke stvari u vezi latino serija.
NEKADA su ove serije bile ubedljivo NAJGLEDANIJI deo programa većine televizija,NEKADA su ove serije zauzimale UDARNE termine na svim tv na kojima su se prikazivale,NEKADA su se televizije bukvalno otimale oko ovih serija,NEKADA se na svakom ćošku pričalo o ovim serijama,NEKADA su se objavljivale knjige sa sadržajem ovih serija,NEKADA su izlazili albumi sa samolepljivim sličicama iz ovih serija,NEKADA su roditelji davali imena svojoj deci po junacima ovih serija,NEKADA su nam glumci iz ovih serija dolazili u posetu i imali smo prilike da ih vidimo uživo, a bilo je i situacija da naši novinari zapucaju da Meksika da bi dobili specijalen intervjue od glumaca iz ovih serija.
Tako je bilo NEKADA kod nas, kao i u svim susednim zemljama i u velikom delu sveta.
Danas NIJE TAKO i to je valjda jasno svakome ko ima i malo mozga i pameti i tu nema mesta raspravi.
Ja sam samo pokušao da objasnim ZAŠTO je opala popularnost ovih serija i šta mislim da bi trebalo uraditi da se to stanje promeni na bolje.
Drago mi je ako je neko na pravi način skapirao ove moje poruke.Sve je bilo iz najbolje namere.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 1:54

Pa nerelano je sveee o.O tipicna Meksicka sapunica, samo pokusavaju privuc paznju radi Levyrroni, ali kako znam losa gledanost je bila u obje serije :)
Tako da sve govori.
Bas sam citala na netu ni Victoria, Osvaldo, Erica, Evora nisu pomogli da serija ima uspijeh :)

Izbrat nekog bez imalo kemije, a prica je thumbdown thumbdown losa.
Na nalik nije na pravu seriju, mada danas i nema prave sapunice.

Bilo je prije Kasandra, Esmeralda, Tajna ljubavi, Dvojnica, Pustinski ljubavnici, Marisol to su sapunice i kvalitet serija.

A to za imena slazem se dragane, i kod nas je bila furka na Esmeraldu i Kasandru :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 2:05

Pa pogledaj samo ''Abrazame muy fuerte''(2000) ili ''Mariana,de la noche'' pa cak i ''La usurpadora'' i pogledaj ''Cuidado con el angel'' (2008)...VELIKA RAZLIKA! Svako ce,naravno tu prepoznati sta je kvalitetnije...!
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 2:12

Mislim da je USURPADORA po kvalitetu ipak daleko ispred svih ovih serija koje si nabrojao.Tačno je da u svakoj seriji ima puno toge nerealnog.To ipak nije glavni problem.
Problem je samo u tome što su neki autori BAŠ PRETERALI u tim nerealnostima i počeli da ubacuju neke iritirajuće nebuloze koje vređaju zdrav razum.
Neki od njih su se BAŠ ZAIGRALI i opasno potcenili inteligenciju gledalaca.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 4:25

Pa nerelano je sveee o.O tipicna Meksicka sapunica, samo pokusavaju privuc paznju radi Levyrroni, ali kako znam losa gledanost je bila u obje serije :)
Tako da sve govori.
Bas sam citala na netu ni Victoria, Osvaldo, Erica, Evora nisu pomogli da serija ima uspijeh :)

Izbrat nekog bez imalo kemije, a prica je thumbdown thumbdown losa.
Na nalik nije na pravu seriju, mada danas i nema prave sapunice.

Bilo je prije Kasandra, Esmeralda, Tajna ljubavi, Dvojnica, Pustinski ljubavnici, Marisol to su sapunice i kvalitet serija.

Prvo kazes ipicna sapunica, pa posle da nije ni nalik sapunici o.O Ne razumem?

A ostajem pti tome da u TDA nema nista nerealno, ama bas nista, sve se to moze desiti i u stvarnom zivotu, ne znam sta nije moguce zaista.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 6:24

Po meni, TDA ima mnogo bolju radnju nego CCEA .
Radnja u TDA jeste daleko realnija od one u CCEA.
Problem je u tome što je TDA samo BLEDA KOPIJA fenomenalne serije EL PRIVILEGIO DE AMAR koja je i proglašena jednom od NAJBOLJIH TELENOVELA IKADA SNIMLJENIH.
Ja sam siguran da na ovoj planeti ima mnogo talentovanih ljudi koji bi mogli da napišu fantastične scenarije za serije.I nije mi jasno zašto se neko time ne pozabavi, umesto što pravi OČAJNE RIMEJKOVE svetski popularnih serija.
Back to top Go down
sneks
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sneks

Broj postova : 244
Godina : 40
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 24 2585ff6

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 6:25

pa naravno da je staro bolje,sve se danas promenilo i svi se okrecu vise staroj muzici,filmovima itd.ipak se i nesto novo nadje da je gledljivo.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 6:36

Srpski William Levy wrote:

To se nikad nece desiti, veruj mi. Latino serije su legenda, prave sapunice i nikada nece prestati da se snimaju 100 %... Uvek ce imati svoje gledaoce...

kod nas su sad latino americke u vrlo losoj poziciji i nastavice se tako..bice cudo da nam ostanu dve latino haha
prva je vec nacisto odustalaa za pink ne bi me cudilo da ostane samo jedna koja ce ici u terminu 17,18 h

dpdragan wrote:
Mislim da je USURPADORA po kvalitetu ipak daleko ispred svih ovih serija koje si nabrojao.
potpuno se slazem :) nisu ni sve starije serije bile odlicne

sto se tice CCEA ja mislim da sam se jedno xx puta izjasnila haha
+ dodatak
za ovu seriju kazu da je bila bas uspesna ustvari nije ni bila uspesna u Meksiku je imala okej rejting za termin od 15,16 h
prodata je u 30 zemalja sto je okej al ima jos gomilaaaa serija koje su vise rasprodate

serija je najvise bila uspesna kod nas..ustvari serija je i otkupljena zbog Maite jer je u tom periodu jos bio svez ex rbd
pink nije ni ocekivao neki bog zna rejting al eto i sami znate da su svi poludeli za levyrroni parom ..tako da cela prica oko kvalitetne radnje Ijo pada u vodu
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 7:25

levyrroni su dovoljan kvalitet za seriju thumbup :D :D :D
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 8:17

Pa po tome tipicna bezvezna serija, a ni nalik nije na dobru seriju na to sam mislila aa dobra serija je ono starije, ovo su samoo loooseee veeeeommmmaaa loooseeee kopije.

Pa brate mili nisu dovoljan ocigledno, mozda su te dvije serije gledane u Srbiji bile ali u Meksiku i ostalim zemljama ne.
I vecina se slaze da nemaju ni truncicu kemije, em Maite nezna da glumi, jedino u MP mi se svidjela thumbup bas je dobro odigrala, ove samo Plac Plac Plac glumi neke Marije Magdalene, aaa gluma thumbdown thumbdown Levy jedino sto dize bas dobro jer stvarno skidamkapu skidam mu kapu, savrsen je u obje serije jedino sto on valja doduse u TDA je odlican i rios.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 9:40

Po stoti put ponavljam : Kad je serija loša, ne mogu joj pomoći ni NAJBOLJI GLUMCI NA SVETU.Oni joj mogu obezbediti dobar publicitet i kratkotrajnu popularnost, ali to nije dovoljno da bi za neku seriju rekli da je DOBRA.
Normalno je da neki glumac postane popularan zahvaljujući ulozi koju igra i seriji u kojoj igra, a ovde neki pokušavaju da nas ubede u suprotno : da serija postaje popularna zahvaljujući glumcima.To je nemoguće i takva popularnost je lažna i kratkotrajna.Postoji ogroman broj primera koji to potvrđuje.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 9:48

dpdragan wrote:
Po stoti put ponavljam : Kad je serija loša, ne mogu joj pomoći ni NAJBOLJI GLUMCI NA SVETU.Oni joj mogu obezbediti dobar publicitet i kratkotrajnu popularnost, ali to nije dovoljno da bi za neku seriju rekli da je DOBRA.
Normalno je da neki glumac postane popularan zahvaljujući ulozi koju igra i seriji u kojoj igra, a ovde neki pokušavaju da nas ubede u suprotno : da serija postaje popularna zahvaljujući glumcima.To je nemoguće i takva popularnost je lažna i kratkotrajna.Postoji ogroman broj primera koji to potvrđuje.
Skidam kapu na komentar skidamkapu
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyWed 14 Sep 2011 - 21:54

Pa po tome tipicna bezvezna serija, a ni nalik nije na dobru seriju na to sam mislila aa dobra serija je ono starije, ovo su samoo loooseee veeeeommmmaaa loooseeee kopije.

Pa brate mili nisu dovoljan ocigledno, mozda su te dvije serije gledane u Srbiji bile ali u Meksiku i ostalim zemljama ne.
I vecina se slaze da nemaju ni truncicu kemije, em Maite nezna da glumi, jedino u MP mi se svidjela thumbup bas je dobro odigrala, ove samo Plac Plac Plac glumi neke Marije Magdalene, aaa gluma thumbdown thumbdown Levy jedino sto dize bas dobro jer stvarno skidamkapu skidam mu kapu, savrsen je u obje serije jedino sto on valja doduse u TDA je odlican i rios.

Meni su ove nove bolje od starijih 100 puta. Sve napreduje pa tako i serije... A da Maite ne glumi dobro u to se nikako ne slazem. Uloga je takva kakva joj je i ona to super radi skidamkapu A sto se tice hemije izmedju njih, ja ne znam ni jedan par koji ima vise hemije, zaista Levirroni dobitna kombinacija, ja im verujem bas, kao da se vole i privatno...

dpdragan wrote:

Brate nemoj vise da ponavljas molim te.... Svi kapiramo sta hoces da kazes. Tebi je radnja najbitnija i stare serije su ti po tome bolje... OK OK znamo sta hoces da kazes... Sve je to stvar ukusa :) :) :) thumbup thumbup thumbup
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyThu 15 Sep 2011 - 1:52

Dobitna kombinacija a NE, ja mislim da gledanost govori sve :D
A to da napreduju serija, a ne :)
One samo padaju thumbdown prije je recimo Televisa bar meni bila top, dok sada thumbdown Telemundo je bolji...

A daj nikad neces ni priznat jer je volis, ali Maite stvarno lose glumi.
A da imaju kemiju da glume batu i seku xD
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyThu 15 Sep 2011 - 5:07

Da,Filipe, sve je to stvar ukusa.
Jedino ne mogu da razumem zašto tebi smeta kad se kritikuje ove serija kada i ti sam kažeš da TEBI RADNJA NIJE BITNA.Što ti onda smeta kad gomila ljudi ovde kaže da je radnja DNO DNA.Ok,vidim da voliš Vilijama i Maite i to mi ne smeta.Ako si primetio, ja njih NIKADA nisam kritikovao, ali njihove serija CUIDADO CON EL ANGEL i TRUINFO DEL AMOR po meni, spadaju u NAJGORE TELENOVELE SVIH VREMENA.
Naravno, nisu jedine.Nažalost, ima puno takvih.
I samo još jedna stvar.Mnogi kao jednu od glavnih primedbi seriji CCEA ističu razgovor devojčice sa pokojnom babom.I meni je to totalno bezvezno i nepotrebno, ali ,po meni, jedna od najgorih stvari u ovoj seriji jeste vezano za onu dadilju.
Znači, ona pati od poremećaja ličnosti i noću se PRETVARA u drugu osobu.Iako su je mnogi i tada videli BAŠ NIKO NE PROVALJUJE da je top ona , iako je identična samo sa šminkom i uvijenom kosom.A najveći "biser" je kada lik kog igra Vilijam to otkrije, ali umesto da takvu osobu smesti u psihijatrijsku ustanovu - on odlučuje DA JE UZME ZA ŽENU DA BI JOJ POMOGAO.Zaista genijalno.
I na kraju, ona sreće Omara, svoju staru ljubav, oni se venčavaju i nestaju.
Da li se izlečila?Kako se izlečila? Poubijala je neke silne ljude i nikom ništa.Bitno je da je i ona malo RASTEGLA i RAZVUKLA radnju, ostalo je nebitno.
Sve je to toliko grozno i glupavo da bi čak i dete od 5 godina napisalo bolji scenario.Ako neko želi da prestane zauvek da gleda telenovele, ja mu od srca preporučujem ovo REMEK DELO.Žalim što sam utrošio vreme gledajući ovakav KRŠ.
Daj Bože ŠTO MANJE ovakvih serija u budućnosti za dobrobit svih nas.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyThu 15 Sep 2011 - 7:52

Dobitna kombinacija a NE, ja mislim da gledanost govori sve :D
A to da napreduju serija, a ne :)
One samo padaju thumbdown prije je recimo Televisa bar meni bila top, dok sada thumbdown Telemundo je bolji...

A daj nikad neces ni priznat jer je volis, ali Maite stvarno lose glumi.
A da imaju kemiju da glume batu i seku xD

Naravno da ne. Niti Maite lose glumi (ja je volim, ali znam da procenim talenat), niti nema hemije izmedju njih. Ti mislis da izmedju Levimontes ima vise hemije jer su se u svakoj epizodi tuctuc , nije samo to ljubav... Pogledaj malo kako se gledaju Levirroni enamorado

dpdragan wrote:
Da,Filipe, sve je to stvar ukusa.
Jedino ne mogu da razumem zašto tebi smeta kad se kritikuje ove serija kada i ti sam kažeš da TEBI RADNJA NIJE BITNA.Što ti onda smeta kad gomila ljudi ovde kaže da je radnja DNO DNA.

---->
Mrzi me dalje da citam...

Naravno da mi ne smeta, retko su mi bitna druga misljenja. Samo branim ovu seriju, jer ja smatram da je odlicna, zabavna, uzivao sam u njoj i moje misljenje nikada necu da promenim. Nije istina da serija ima mnogo nelogicnosti, sve se moze logicno objasniti, a i da ima to je sapunica, takva i treba da bude, jer kome je zabavno da gleda zivot nekih dosadnjakovica koji zive normalne zivote?
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 24 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 EmptyThu 15 Sep 2011 - 8:26

Quote :

Naravno da mi ne smeta, retko su mi bitna druga misljenja. Samo branim ovu seriju, jer ja smatram da je odlicna, zabavna, uzivao sam u njoj i moje misljenje nikada necu da promenim. Nije istina da serija ima mnogo nelogicnosti, sve se moze logicno objasniti, a i da ima to je sapunica, takva i treba da bude, jer kome je zabavno da gleda zivot nekih dosadnjakovica koji zive normalne zivote?

Tebi je ovo odlicno? Ovo je dno dna pa jos malo nize.
Kako kazes - svaka serija ima nelogicnosti - ajde ne bas sve ali vecina da. Ali je li mozes ti da obijasnis da se zena porodi sa sve pantalonama na sebi? To je tebi logicno??
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko ko ima 15/16 (pretpostavljam toliko imas) pise ovakve komentare.
Mislim volis Willima,ok, ali sve sto on snima/o do sada je dno, izuzev Sortilegia koji mi je za pogledanih nekoliko epizoda stvarno sasvim solidna i gledljiva serija. Nista spektakularno nista dosadno.
Jednostavno zbog sranja CCEA, TDA, Elena, Aurora i ostalih su serije na losem glasu. Uopste i ne treba da cudi sto su turske serije postale hitovi. Jednostavno televisa snima sve shit do shita (cast po kojem izuzetku... Jedna eventualno dvije im budu ok za godinu a toliko ih snima). Kod telemunda vidis promose odusevis se, navuces i dobijes sranje. Eto nesto zadnje od njih a da je odlicno je LRDS, i LCDAL je sasvim pristojna, kad je vec pomenuh prestao sam sa gledanjem jer su me tvnovele skroz smorile i nijednu ne gledam, osim sto bacim oko na LRDS na Pink jer serija zaista vrijedi. A CCEA je sranje da zesce biti ne moze
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 24 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 24 of 27Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next