REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27  Next
AuthorMessage
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 26 Tda3

Komentari na seriju! - Page 26 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyThu 6 Oct 2011 - 7:47

Lex wrote:
Moram da se umesam!

Tacno da je serija imala svojih promasaja narocito pred kraj, tipa porodjaj kroz farmerke ili devojcica koja prica sa mrtvom bakom...itd da ne nabrajam, ali u globalu je EXTRA, jednostavno je bila primamljiva za gledanje. To pokazuju i rezultati gledanosti da se skoro svaka epizoda nasla u top 10 najgledanijih emisija!
thumbup :) :D

Apsolutno se slazem sa tobom! :super: Odlican post....
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyThu 6 Oct 2011 - 8:32

Ne sumnjam da je serija imala ogromnu gledanost. Pa svi koji je komentarišemo smo je gledali.
Ali, drugo je pitanje kakav je utisak ta ista serija ostavila na većinu gledalaca.
To se vrlo dobro videlo i po velikoj većini postova ovde.
SRPSKI VILIJAME, podsetiću te i da je Ekrem Jevrić SA PESMOM KUĆA POSAO - POSAO KUĆA na You Tube imao NEKOLIKO MILIONA pregleda ,da je prešišao i Madonu i Majkla Džeksona po gledanosti.
I to su činjenice, ali da li to znači da je to bila DOBRA I KVALITETNA PESMA????????? ili to ipak znači nešto drugo.
Razmisli malo o tome, pa će ti onda možda neke stvari biti jasnije.
A da, zaboravio sam, ti si obećao DA NEĆEŠ NIKADA DA PROMENIŠ MIŠLJENJE i to je vrlo zanimljivo s obzirom da imaš samo 19 godina.
Ja zaista nemam ništa protiv tebe, siguran sam da si dobar momak i da iskreno veruješ u to što pišeš,ali se nekada baš žestoko nasmejem kad pročitam neke tvoje poruke.
Ima vremena , shvatićeš i ti neke stvari.Sve najbolje ti želim.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyThu 6 Oct 2011 - 11:06

Ovako ima nas kojima se ne svidja serija ali veliki je broj nas, to treba da svate ovi kojima se svidja.

A ima i tih kojima se svidja serija zbog glavnog dvojca i odma je dobra, nebitno dali je krs.

I na ovu temu se ne vrijedi raspravljat, a sumljam da je bila gledana.
A i ako jest i ako nije serija je zavrsena.

Ne vrijedi djaba svadjat se i spamat.

Zato STOP SPAM. :cao:
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 26 Kf4npd

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyThu 6 Oct 2011 - 12:06

Viki,draga xD Ovo je jedna obicna rasprava,tj.sukob razlicitih misljenja xD
Serija jest bila gledala,onda ne bi ni izasla na DVD,zar ne?Zalosno,ali istinito.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyThu 6 Oct 2011 - 23:43

Pa znam Angela ali procitaj komentare i Ekrem Jevric se spominje xD i godine...nije smao rasprava o seriji, cemu svadja cemu sve.
Kada serija se vise i ne emituje.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyFri 7 Oct 2011 - 2:17

Rose ♥ wrote:
Viki,draga xD Ovo je jedna obicna rasprava,tj.sukob razlicitih misljenja xD
Serija jest bila gledala,onda ne bi ni izasla na DVD,zar ne?Zalosno,ali istinito.

Serija je izasla na DVD kod nas??? o.O O moj Boze,zar nisu mogli neku normalniju da izaberu... Ijo
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyFri 7 Oct 2011 - 9:29

Sta izasla na DVD? Hocu ja taj DVD, gde da nabavim?
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 26 Kf4npd

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyFri 7 Oct 2011 - 9:52

Neeeee kod vas.

Last edited by Rose ♥ on Sun 23 Oct 2011 - 7:24; edited 1 time in total
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyFri 7 Oct 2011 - 9:53

Steta :(
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyFri 7 Oct 2011 - 22:34

u Hrvatskoj izasla
ja nisam ni imala pojma
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyWed 12 Oct 2011 - 4:07

U jednoj od epizoda serije ''Cuidado con el Angel'', Estefania Velarde (Ana Patricia Rojo) koja se inače tada nalazila u zatvoru, govori svom ocu Patriciu Velarde (Ricardo Blume), da bi volela da proputuje Evropu i da vidi Rim, Pariz i Beograd (ona je rekla Belgrado - tako se na španskom kaže Beograd). :D
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyMon 17 Oct 2011 - 4:04

:) :D interesantno,gde li se nas setila hehe
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptySun 23 Oct 2011 - 3:24

Da li se secate promo-a?

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyMon 24 Oct 2011 - 8:47

jao preslatko :D
Back to top Go down
Cokolatina*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Cokolatina*

Broj postova : 358
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 26 Rcpm47

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyTue 25 Oct 2011 - 10:09

obozavala sam ovu novelu!sta god ko rekao meni je divna!May mi je tu tako cakana a da ne spominem WyM zajedno!Moja naj draza novela!

inace secam se kada sa mvidela taj promo bas sam bila srecna sto pocinje kod nas(iako sam je pratila na netu) :D
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyTue 25 Oct 2011 - 10:15

promo je za divno cudo lepo uradjen
imajuci u vidu kakve pink pravi Ijo
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyTue 25 Oct 2011 - 23:54

Ejpril wrote:
promo je za divno cudo lepo uradjen
imajuci u vidu kakve pink pravi Ijo

U tome se slazem!
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyWed 2 Nov 2011 - 2:31

fenomenalna
Back to top Go down
tutankamon85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
tutankamon85

Broj postova : 295

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptySat 26 Nov 2011 - 4:41

sladunjavo i nepotrebno, dosadna serija, glumci nista posebno tj. njihovi likovi u seriji, opet neka slicna radnja sa drugim serijama
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptySat 26 Nov 2011 - 8:07

mrni je bila dobra
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptySat 26 Nov 2011 - 22:43

U MAKEDONIJI CE SE U PETAK,02.12.2011 emitovati 90|194 epizode na televiziji Sitel u terminu od 06:15!
Back to top Go down
.::.PeRrOnItA.::.
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
.::.PeRrOnItA.::.

Broj postova : 208
Godina : 27
Fan-gif : Teresa <33

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptySun 18 Dec 2011 - 6:05

Jedna od najboljih serija ikada! Osecanja iz te serije su bila mnogo jaka..
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptySun 18 Dec 2011 - 6:28

Iako zaista volim telenovele i uvek ih branim kada ih neko napada, moram priznati da je ovo JEDNA OD NAJGORIH SERIJA IKADA SNIMLJENIH.
Radnja - iritirajuće nerealna i strašno mnogo razvučena sa gomilom stvari koje vređaju zdrav mozak.
Nije ni čudo što su na našim tv turske serije NADJAČALE latino telenovele upravo kad se emitovala ova serija.
Narod se ipak ne može prevariti.
Znam ja da ima puno onih koji su ovu seriju gledali SAMO ZATO ŠTO VOLE GLAVNE GLUMCE.
Meni je to OK,ja im ne zameram, ali ako je to jedini razlog zašto neko voli ovu seriju - onda to dovoljno govori o tome koliko je radnja serije zaista kvalitetna.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyMon 26 Dec 2011 - 12:42

Prvobitno je kao protagonistkinja bila potvrđena Marlen Favela.

Quote :

¿Sabías que... Marlene Favela estaba practicamente confirmada para protagonizar #CuidadoConElÁngel pero finalmente no se dió?
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 EmptyMon 26 Dec 2011 - 12:55

Nisam znala za to o.O
Hvala Bogu sto ipak na kraju nije glumela
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 26 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 26 of 27Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27  Next