| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 8:46 | |
| Imam 19. I ostajem pri tome da su CCEA i TDA super, odlicne serije To misljenje nikada necu da promenim. |
| | | hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 8:53 | |
| Svakako ti nemas nikakav jak argument da je serija dobra tako da je ova diskusija uzalud. A TDA obijasnila - i rejtingom i nelogicnostima. Kad je spomenuh - setih se scene kada je lik Daniele Romo zapalio tamo nekoga i dolazi onaj covjek i pita sta je i neko govori da je macka upala u dimnjak. Yeah, rignt! Jbt pa je li vi znate kakav bi bio SMRAD da se zapali ljudsko tijelo? I takva serija treba da se velica? Ljudi gledajte LRDS, pustite se ovih sranja koja vrijedjaju inteligenciju |
| | | Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 9:00 | |
| - hari_95 wrote:
-
- Quote :
Naravno da mi ne smeta, retko su mi bitna druga misljenja. Samo branim ovu seriju, jer ja smatram da je odlicna, zabavna, uzivao sam u njoj i moje misljenje nikada necu da promenim. Nije istina da serija ima mnogo nelogicnosti, sve se moze logicno objasniti, a i da ima to je sapunica, takva i treba da bude, jer kome je zabavno da gleda zivot nekih dosadnjakovica koji zive normalne zivote? Tebi je ovo odlicno? Ovo je dno dna pa jos malo nize. Kako kazes - svaka serija ima nelogicnosti - ajde ne bas sve ali vecina da. Ali je li mozes ti da obijasnis da se zena porodi sa sve pantalonama na sebi? To je tebi logicno?? Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko ko ima 15/16 (pretpostavljam toliko imas) pise ovakve komentare. Mislim volis Willima,ok, ali sve sto on snima/o do sada je dno, izuzev Sortilegia koji mi je za pogledanih nekoliko epizoda stvarno sasvim solidna i gledljiva serija. Nista spektakularno nista dosadno. Jednostavno zbog sranja CCEA, TDA, Elena, Aurora i ostalih su serije na losem glasu. Uopste i ne treba da cudi sto su turske serije postale hitovi. Jednostavno televisa snima sve shit do shita (cast po kojem izuzetku... Jedna eventualno dvije im budu ok za godinu a toliko ih snima). Kod telemunda vidis promose odusevis se, navuces i dobijes sranje. Eto nesto zadnje od njih a da je odlicno je LRDS, i LCDAL je sasvim pristojna, kad je vec pomenuh prestao sam sa gledanjem jer su me tvnovele skroz smorile i nijednu ne gledam, osim sto bacim oko na LRDS na Pink jer serija zaista vrijedi. A CCEA je sranje da zesce biti ne moze Ne vredi se raspravljati sa njim, ni meni ne ide u glavu kako dečko sa 15, 16 godina može da misli da su ove serije, koje su na nivou 2-3 razreda, njemu kvalitetne i extra. I ja volim Williama, ali jedina pristojna serija u kojoj je glumio, kako reče Hari, je "Sortilegio", ovo ostalo je sve smeće. |
| | | Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 9:11 | |
| - hari_95 wrote:
- Svakako ti nemas nikakav jak argument da je serija dobra tako da je ova diskusija uzalud.
Meni je dovoljan argument da se meni svidja, tako da ne zelim nikome ni dokazivati da je dobra, neka misli ko sta hoce. - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
-
- Quote :
Naravno da mi ne smeta, retko su mi bitna druga misljenja. Samo branim ovu seriju, jer ja smatram da je odlicna, zabavna, uzivao sam u njoj i moje misljenje nikada necu da promenim. Nije istina da serija ima mnogo nelogicnosti, sve se moze logicno objasniti, a i da ima to je sapunica, takva i treba da bude, jer kome je zabavno da gleda zivot nekih dosadnjakovica koji zive normalne zivote? Tebi je ovo odlicno? Ovo je dno dna pa jos malo nize. Kako kazes - svaka serija ima nelogicnosti - ajde ne bas sve ali vecina da. Ali je li mozes ti da obijasnis da se zena porodi sa sve pantalonama na sebi? To je tebi logicno?? Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko ko ima 15/16 (pretpostavljam toliko imas) pise ovakve komentare. Mislim volis Willima,ok, ali sve sto on snima/o do sada je dno, izuzev Sortilegia koji mi je za pogledanih nekoliko epizoda stvarno sasvim solidna i gledljiva serija. Nista spektakularno nista dosadno. Jednostavno zbog sranja CCEA, TDA, Elena, Aurora i ostalih su serije na losem glasu. Uopste i ne treba da cudi sto su turske serije postale hitovi. Jednostavno televisa snima sve shit do shita (cast po kojem izuzetku... Jedna eventualno dvije im budu ok za godinu a toliko ih snima). Kod telemunda vidis promose odusevis se, navuces i dobijes sranje. Eto nesto zadnje od njih a da je odlicno je LRDS, i LCDAL je sasvim pristojna, kad je vec pomenuh prestao sam sa gledanjem jer su me tvnovele skroz smorile i nijednu ne gledam, osim sto bacim oko na LRDS na Pink jer serija zaista vrijedi. A CCEA je sranje da zesce biti ne moze Ne vredi se raspravljati sa njim, ni meni ne ide u glavu kako dečko sa 15, 16 godina može da misli da su ove serije, koje su na nivou 2-3 razreda, njemu kvalitetne i extra. I ja volim Williama, ali jedina pristojna serija u kojoj je glumio, kako reče Hari, je "Sortilegio", ovo ostalo je sve smeće. Ponavljam da imam 19 i imam svoj stav. Trebalo je ranije da ukapirate da se mojem misljenje nece promeniti. I ja nista ne raspravljam, samo iznosim svoje misljenje. |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 9:19 | |
| - Quote :
- Meni je dovoljan argument da se meni svidja, tako da ne zelim nikome ni dokazivati da je dobra, neka misli ko sta hoce.
Pa to svakako. Ali ti za velicanje serije jednostavno nemas razlog za to velicanje. Ja je pljujem i imam razloge za to. Svaki tvoj post se svodi kako je serija odlicna, interesantna, predobra, nikako da nam spomenes neku odlicnu scenu, dijalog. Cim je toliko odlicna, epic mora da ima toga. - Quote :
- Trebalo je ranije da ukapirate da se mojem misljenje nece promeniti. I ja nista ne raspravljam, samo iznosim svoje misljenje.
Niko se ne raspravlja, forum sluzi za diskusiju |
| | | ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 10:48 | |
| - hari_95 wrote:
-
- Quote :
Naravno da mi ne smeta, retko su mi bitna druga misljenja. Samo branim ovu seriju, jer ja smatram da je odlicna, zabavna, uzivao sam u njoj i moje misljenje nikada necu da promenim. Nije istina da serija ima mnogo nelogicnosti, sve se moze logicno objasniti, a i da ima to je sapunica, takva i treba da bude, jer kome je zabavno da gleda zivot nekih dosadnjakovica koji zive normalne zivote? Tebi je ovo odlicno? Ovo je dno dna pa jos malo nize. Kako kazes - svaka serija ima nelogicnosti - ajde ne bas sve ali vecina da. Ali je li mozes ti da obijasnis da se zena porodi sa sve pantalonama na sebi? To je tebi logicno?? Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko ko ima 15/16 (pretpostavljam toliko imas) pise ovakve komentare. Mislim volis Willima,ok, ali sve sto on snima/o do sada je dno, izuzev Sortilegia koji mi je za pogledanih nekoliko epizoda stvarno sasvim solidna i gledljiva serija. Nista spektakularno nista dosadno. Jednostavno zbog sranja CCEA, TDA, Elena, Aurora i ostalih su serije na losem glasu. Uopste i ne treba da cudi sto su turske serije postale hitovi. Jednostavno televisa snima sve shit do shita (cast po kojem izuzetku... Jedna eventualno dvije im budu ok za godinu a toliko ih snima). Kod telemunda vidis promose odusevis se, navuces i dobijes sranje. Eto nesto zadnje od njih a da je odlicno je LRDS, i LCDAL je sasvim pristojna, kad je vec pomenuh prestao sam sa gledanjem jer su me tvnovele skroz smorile i nijednu ne gledam, osim sto bacim oko na LRDS na Pink jer serija zaista vrijedi. A CCEA je sranje da zesce biti ne moze Ima 19 godina A Hari kralju na takav sam komentar cekala Pa eto imas 19 godina, a znas da je dokaz ljubavi...i jake kemije, a sta je kemija kod Levyrroni ona place po cijelu seriju, bjezi od njega on ko kakva P**i*a hoce da bude sa njom...a ona nece sa njom, u TDA su se mali milion puta posvadjali...ona koliko puta kaze da ga mrzi, pa njihova scena nemoze se poredit sa levimontes nije sto njih vise volim ^^ ali brate mili ogledaj |
| | | dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 12:12 | |
| Znaš Filipe, nije loše pročitiati i tuđa mišljenja pogotovu što ovde zaista velika većina misli isto.I ne smao to, svi navode gomilu razloga zašto to misle.Znači da su u pitanju ipak objektivni ljudi koji imaju argumente za to što govore, a ne polaze od priče koju ti plasiraš, a koj glasi otprilike ovako : JA VOLIM TU SERIJU I BAŠ ME BRIGA ŠTA KO MISLI I BAŠ ME BRIGA ŠTO OGROMAN BROJ LJUDI IZNOSI OGROMAN BROJ RAZLOGA DA JE SERIJA LOŠA. Ti je hvali i dalje.Meni je sasvim svejedno.Ali mi je jako drago što vidim da većina ljudi ipak još uvek koristi svoje moždane vijuge. Svaku dobru i kvalitetnu seriju ću uvek hvaliti, a ako je serija KRŠ - ja ću i reći da je KRŠ, pa makar u njoj igrao i Isus Hrist. |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 19:55 | |
| - hari_95 wrote:
- Quote :
- Meni je dovoljan argument da se meni svidja, tako da ne zelim nikome ni dokazivati da je dobra, neka misli ko sta hoce.
Svaki tvoj post se svodi kako je serija odlicna, interesantna, predobra, nikako da nam spomenes neku odlicnu scenu, dijalog. Cim je toliko odlicna, epic mora da ima toga.
Niko se ne raspravlja, forum sluzi za diskusiju Raspravljanje je pomenuo Stefy pa samo kazem da se ja ne raspravljam niti mi je do oga zaista. Sto se tice argumenata da je dobra natavno da ih ima milion. Gledao sam svaku epizodu i ima bezbroj dobrih scena, super hemija izmedju Levirroni, Maricuj se super ponasa (sem kad je bila slepa onaj deo, kad i ne moze da se ponasa tako) bas je zabavna, serija je melem za oci zaista. P.S. Ne zelim vise trositi vreme na ove diskusije, zaista. Moje misljenje necu promeniti nikada o ovoj seriji. - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- hari_95 wrote:
-
- Quote :
Naravno da mi ne smeta, retko su mi bitna druga misljenja. Samo branim ovu seriju, jer ja smatram da je odlicna, zabavna, uzivao sam u njoj i moje misljenje nikada necu da promenim. Nije istina da serija ima mnogo nelogicnosti, sve se moze logicno objasniti, a i da ima to je sapunica, takva i treba da bude, jer kome je zabavno da gleda zivot nekih dosadnjakovica koji zive normalne zivote?
Tebi je ovo odlicno? Ovo je dno dna pa jos malo nize. Kako kazes - svaka serija ima nelogicnosti - ajde ne bas sve ali vecina da. Ali je li mozes ti da obijasnis da se zena porodi sa sve pantalonama na sebi? To je tebi logicno?? Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko ko ima 15/16 (pretpostavljam toliko imas) pise ovakve komentare. Mislim volis Willima,ok, ali sve sto on snima/o do sada je dno, izuzev Sortilegia koji mi je za pogledanih nekoliko epizoda stvarno sasvim solidna i gledljiva serija. Nista spektakularno nista dosadno. Jednostavno zbog sranja CCEA, TDA, Elena, Aurora i ostalih su serije na losem glasu. Uopste i ne treba da cudi sto su turske serije postale hitovi. Jednostavno televisa snima sve shit do shita (cast po kojem izuzetku... Jedna eventualno dvije im budu ok za godinu a toliko ih snima). Kod telemunda vidis promose odusevis se, navuces i dobijes sranje. Eto nesto zadnje od njih a da je odlicno je LRDS, i LCDAL je sasvim pristojna, kad je vec pomenuh prestao sam sa gledanjem jer su me tvnovele skroz smorile i nijednu ne gledam, osim sto bacim oko na LRDS na Pink jer serija zaista vrijedi. A CCEA je sranje da zesce biti ne moze Ima 19 godina A Hari kralju na takav sam komentar cekala
Pa eto imas 19 godina, a znas da je dokaz ljubavi...i jake kemije, a sta je kemija kod Levyrroni ona place po cijelu seriju, bjezi od njega on ko kakva P**i*a hoce da bude sa njom...a ona nece sa njom, u TDA su se mali milion puta posvadjali...ona koliko puta kaze da ga mrzi, pa njihova scena nemoze se poredit sa levimontes nije sto njih vise volim ^^ ali brate mili ogledaj Nije samo ljubav pobogu Vildana - dpdragan wrote:
- Znaš Filipe, nije loše pročitiati i tuđa mišljenja pogotovu što ovde zaista velika većina misli isto.I ne smao to, svi navode gomilu razloga zašto to misle.Znači da su u pitanju ipak objektivni ljudi koji imaju argumente za to što govore, a ne polaze od priče koju ti plasiraš, a koj glasi otprilike ovako : JA VOLIM TU SERIJU I BAŠ ME BRIGA ŠTA KO MISLI I BAŠ ME BRIGA ŠTO OGROMAN BROJ LJUDI IZNOSI OGROMAN BROJ RAZLOGA DA JE SERIJA LOŠA.
Ti je hvali i dalje.Meni je sasvim svejedno.Ali mi je jako drago što vidim da većina ljudi ipak još uvek koristi svoje moždane vijuge. Svaku dobru i kvalitetnu seriju ću uvek hvaliti, a ako je serija KRŠ - ja ću i reći da je KRŠ, pa makar u njoj igrao i Isus Hrist. Cak i svi da su protiv nje, ja necu biti u to mozes biti siguran. A i nije neka vecina iskreno. |
| | | dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 21:17 | |
| moram se sloziti s ovim komentarom da nije ljuBav samo u |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Sep 2011 - 22:31 | |
| Vama koji volite ovo sranje kada se pomene Sortilegio, odmah pominjete ljubavne scene. Ok jesu vulgarne za taj zanr ali opet nije tooliko strasno. To vam je jedini razlog. Toliko o tome da ste objektivni |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Sep 2011 - 0:15 | |
| Filipe, s obzirom da imaš 19 godina, menjaćeš ti još puno puta mišljenje o mnogim stvarima, pa i o ovoj seriji, u to možeš da budeš siguran iako ti možda sada to ne izgleda tako.To je potpuno normalno, veruj mi, i to će ti reči svako ko ima malo više godina nego ti. Što se tiče serije, ovde se čak više i ne vodi nikakva rasprava.Velika većina ljudi kaže da je serija loša, pa čak i neki koji mnogo vole glavne glumce,a i oni koji je hvale priznaju da to čine samo zbog glavnih glimaca, a ne zbog radnje koja je velikoj većini ljudi IPAK NAJVAŽNIJA kad se odlučuju da li će nešto gledati ili ne. Meni je samo žao što zbog ovakvih serija sve više ljudi PRESTAJE da gleda latino serije.Kad su se pojavile turske serije, ja sam bio vrlo skeptičan, ali kad uporedim 90% turskih serija sa OVAKVIM latino serijama, onda čak i počinjem da razumem sve one koji su prestali da gledaju latino telenovele. Ipak, mnogo bih voleo da se latino telenovele vrate na staze STARE SLAVE. |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Sep 2011 - 0:18 | |
| - hari_95 wrote:
- Vama koji volite ovo sranje kada se pomene Sortilegio, odmah pominjete ljubavne scene. Ok jesu vulgarne za taj zanr ali opet nije tooliko strasno. To vam je jedini razlog. Toliko o tome da ste objektivni
Nisam ja rekla da je sve u tome, ali do toga se dolazi sa veeelikom ljubavlju jbg. A gdje bgt njih dvoje pokazuju ljubavne scene, moracu kome pisat na Twiteru da uzmu njih dvoje ali da gledme brata i sestru i vidjecete da bi glumili kao i do sada :/ jer uopste ne pokazuju neku ljubav William da on se uzivi u svaku seriju, a ona mrtva ladna :/ i nezna da glumi ako cemo iskreno. SERIJA imala je neku ajmo reci "GLEDANOST" jer u to vrijeme se RBD raspao ii sviii su radi toga gledali. Molim te FFilipe ne svidjaju ti se nasi komentari, pa pogledaj po Meksickim forumima. Gori su nego nasi, ja kako sam do sada ovo pricatal sve. Jedino si ti ZA seriju |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Sep 2011 - 9:02 | |
| ღJacqueline Bracamontesღ - I uvek cu i biti za dpdragan - Eto ja na primer za turske serije mislim da imaju najocajniju radnju, jer se prosto nista ne desava po 5 epizoda, ocajni dialozi, samo bleje u prazno. U latinoamerickim se stalno nesto desava, u dialozima samo "vezu" i to je ono sto je zabavnije logicno + glumci u turskim nisu ni do kolena latinosima Ako ti je radnja bitna onda sigurno ne bi hvalio turske serije... |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Sep 2011 - 10:48 | |
| To ti mislis, Turske serije imaju ljepse radnje nego vecina LATINO sranja |
| | | dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Sep 2011 - 11:03 | |
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 17 Sep 2011 - 0:44 | |
| Filipe, ja nisam rekao da su SVE Turske serije bolje od latino serija.Ali, su zasigurno MILIJADRDU puta bolje od onih serija koje ti hvališ. Zato nije ni čudo što danas velika većina ljudi gleda mnogo više turske nego latino novele.I to je činjenica, svidelo se to tebi ili ne. Valjda možeš biti toliko objektivan pa da i sam primetiš da danas turske serije dobijaju mnogo bolje termine nego latino serije koje su se nekada emitovale u UDARNIM terminima. Veruj mi, to nije bez razloga.Postoji i dalje jedno desetak latino novela za koje smatram da su FANTASTIČNE u svakom smislu i uvek ću uživati dok ih budem gledao na dvd, ali s obzirom na to kakve su 90% latino serija koje se danas snimaju - potpuno je jasno i opravdano zašto je velika većina ljudi PREŠLA na nešto drugo - u ovom slučaju, to su turske serije, za par godina - može biti nešto sasvim deseto, ali se neće vraćati latino novelama dok se tu nešto ne popravi.To je činjenica, a sasvim druga stvar je da li se to nekome sviđa ili ne. |
| | | maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 17 Sep 2011 - 6:10 | |
| ajde da na kraju kazemo da su AMERICKE SERIIJE NJABOLJE! ne kapiram diskusiju njemu se svidja vama se ne svidja kraj brate...aku mu je serija dobra neka gleda nama kojima se serija ne svidja necemo da gledamo kraj brate...ja sam gledala zbog Levyrroni i to je jedni sto je vredelo u ovoj seriji (po meni) |
| | | latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 28 Sep 2011 - 4:01 | |
| Žali Bože potrošenog vremena na ovu glupost. |
| | | EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 28 Sep 2011 - 4:06 | |
| ja nikad nisam razumela ljude koji gledaju seriju samo zbog nekog para,posebno kad je taj par razdvojen celu seriju,od epizode koja traje 45 min oni su zajedno recimo 5 min
potpuno tracenje vremena |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 28 Sep 2011 - 5:24 | |
| Katarina, potpuno si u pravu.Kad je radnja serije DOBRA, to je najvažnije, zbog toga se serija i gleda, zbog toga se i vode diskusije o seriji, pa čak i kada prođe puno vremena posle njenog emitovanja.Dok su tvorci telenovela tako razmišljali imali smo odlične serije.Sada im je očigledno bitno da brzo zgrnu neku zaradu i zato je sada i situacija takva kakva jeste - vrlo loša. Osim toga,valjda je logično da dobra serija "stvara" glumačke zvezde, a ne obrnuto.I ja sam imao glumce koji mi se baš dopadnu u nekoj seriji, ali već posle toga snime neku TEŠKU GLUPOST i meni bude krivo zbog toga, ali ja ne mogu da kažem da je to dobro samo zato što volim da gledam glumce koji tu igraju. |
| | | Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 3 Oct 2011 - 23:26 | |
| Gledao. Msm da ni jednu ep. nisam propustio.. bas su je rasiriliiii ... al super je... |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 4 Oct 2011 - 5:40 | |
| Jaoj, šta ti je tu super.Pa, serija je ŽIVI OČAJ. Da imaš malo više godina, verovatno bi i pogledao malo više serija, pa bi tek onda uvideo koliko je ovo LOŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 5 Oct 2011 - 6:30 | |
| - dpdragan wrote:
- Jaoj, šta ti je tu super.Pa, serija je ŽIVI OČAJ.
Da imaš malo više godina, verovatno bi i pogledao malo više serija, pa bi tek onda uvideo koliko je ovo LOŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. U redu je brate. Svako ima pravo na svoje misljenje. I dalje mi nije jasno zasto si toliko opsednut ovom serijom, ako ti se ne svidja to si vec prokomentarisao, ali ti i dalje uporno pises u ovoj temi... Ja bih se na tvom mestu zapitao da li zaista volim ovu seriju ili ne.... Koliko pa ti to imas godina sa takvim iskustvom? 60? Ako se decku svidja serija neces mu ti promeniti to misljenje sigurno.... |
| | | Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 5 Oct 2011 - 7:29 | |
| Moram da se umesam! Tacno da je serija imala svojih promasaja narocito pred kraj, tipa porodjaj kroz farmerke ili devojcica koja prica sa mrtvom bakom...itd da ne nabrajam, ali u globalu je EXTRA, jednostavno je bila primamljiva za gledanje. To pokazuju i rezultati gledanosti da se skoro svaka epizoda nasla u top 10 najgledanijih emisija! |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 5 Oct 2011 - 21:45 | |
| Pa ,Filipe, imam jedno desetak godina više nego ti, pa samim tim i malo više iskustva u životu i zato vrlo dobro znam šta pričam i zašto pričam. Svaka rasprava sa tobom odavno je postala gubljenje vremena. Kao što sam već milijardu puta rekao, ja poštujem svačije mišljenje i spreman sam da saslušam svačije argumente. Ali, kad neko nema argumente već samo non stop ponavlja da NIKADA NEĆE PROMENITI SVOJE MIŠLJENJE , a pritom ima samo 19 godina - to onda mnogo više govori o toj osobi. Tebi smeta što sam ja pitao određenu osobu za mišljenje i što non stop ponavljam da mi je serija ODVRATNA. Druže, pa možda i meni smeta što ti non stop hvališ ovu seriju i pritom iznosiš neke krajnje nebulozne argumente u njenu korist, ali ja shvatamn da je ovo mesto gde svako može na neki pristojan način da izrazi svoje mišljenje i više puta ako to poželi. Ti to ne shvataš i tu je ogromna razlika između nas. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
| | | |
Page 25 of 27 | Go to page : 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|