|
|
Author | Message |
---|
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 1:51 | |
| Pa ne znam... Ova serija je ipak postigla neverovatan uspeh, toliki uspeh se ne postize samo dobrom glumackom ekipom.
Meni je radnja OK, jer ne mora sve da bude realno, ipak su to sapunice i na neki nacin nas privremeno odvajaju od realnosti, to ih cini posebnim... |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 2:21 | |
| Jeste, slažem se da u sapunicama ne bude uvek sve realno.Ali, ovde je sve otišlo u neku nenormalno nerealnu krajnost i zato je bilo baš mučno gledati. Ja ti garantujem da je serija postigla veliki uspeh ISKLJUČIVO zbog glavnih glumaca koji su trenutno među najpopularnijima u svetu telenovela. Zamisli kako bi bilO da je serija imala I DOBRU RADNJU I DOBRE GLUMCE. To bi, po meni, bio PRAVI USPEH. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 2:33 | |
| Pa da, sve se da popraviti. Evo El triunfo del amor ima mnogo bolju radnju... :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 3:44 | |
| Ima bolju radnju, ali.......... EL TRIUNFO DEL AMOR je rimejk serije EL PRIVILEGIO DE AMAR koja je jedna od najboljih telenovela ikada snimljenih i ta verzija je mnogo bolja od ove koja se sad prikazuje pod imenom EL TRIUNFO DEL AMOR.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 20:58 | |
| Nisam gledao tu verziju pa ne znam da li je bolja, ali ova verzija sigurno ima bolje i popularnije glumce. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 23:33 | |
| Nikad nista nece nadmasiti originalne verzije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 23:52 | |
| Filipe, ovi glumci iz TDA jesu popularniji, ali je serija EL PRIVILEGIO DE AMAR dostigla mnogo veću popularnost i gledanost , a to je za svaku seriju IPAK NAJVAŽNIJE, jer ako je popularnost nekih glumaca glavni adut za uspeh serije, onda je taj uspeh kratkotrajan, a ako je kvalitet same serije glavni adut - onda će ta serija biti VEČNO POPULARNA, čak i kada glumci iz te serije padnu u potpuni zaborav. Puno je takvih primera. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 27 Jul 2011 - 1:38 | |
| Serija mi nije nista posebno,pratio sam kad mi je bilo dosadno.Previše epizoda je upropastilo seriju...Najbolji lik bila mi je Kandelarija : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 27 Jul 2011 - 7:24 | |
| - dpdragan wrote:
- Filipe, ovi glumci iz TDA jesu popularniji, ali je serija EL PRIVILEGIO DE AMAR dostigla mnogo veću popularnost i gledanost , a to je za svaku seriju IPAK NAJVAŽNIJE, jer ako je popularnost nekih glumaca glavni adut za uspeh serije, onda je taj uspeh kratkotrajan, a ako je kvalitet same serije glavni adut - onda će ta serija biti VEČNO POPULARNA, čak i kada glumci iz te serije padnu u potpuni zaborav.
Puno je takvih primera. Ja cu uvek pamtiti Cuidado con el angled, dok za tu drugu sam prvi put cuo preko ove serije, kao i vecina drugih koji nisu gledali EL PRIVILEGIO DE AMAR, tako da koliko ce se serija pamtiti zavisi od pojedinca do pojedinca.
Ne slazem se da kopija ne moze da nadmasi original... :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 27 Jul 2011 - 9:44 | |
| Kopija svakako može da nadmaši original, ali to se jako retko dešava, a ovde to DEFINITIVNO NIJE SLUČAJ. EL PRIVILEGIO DE AMAR je takođe kopija od serije CRISTAL iz 1986, ali je ova verzija serije iz 1998 postigla ogromnu popularnost i proglašena jednom od najboljih telenovela svih vremena. TRIUNFO DEL AMOR nije ostvarila takvu popularnost, to su činjenice, a svako ima pravo da voli to što voli. |
|
| |
Marija ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 33 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 19 Aug 2011 - 7:56 | |
| |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 26 Aug 2011 - 23:09 | |
| Nemam neki komentar na seriju...Simpa je bila mada je bila puna nelogicnosti Ali zato Levyrroni Savrseni,preslatki i...ma najbolji par nema sta |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 27 Aug 2011 - 12:42 | |
| Super je bila...mada me nerviralo sto su je stalno produzivali,al okee... |
|
| |
ceca i sladja TVNovele Novi član
Broj postova : 251
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 28 Aug 2011 - 11:26 | |
| Serija je bila odlicna,a Maite i Vilijam presltaki. |
|
| |
pamela93 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 582 Godina : 31 Lokacija : Pozarevac
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 30 Aug 2011 - 6:41 | |
| serija je bila predobra... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 31 Aug 2011 - 10:14 | |
| Šta je bilo dobro u toj seriji? Glavni glumci? Razumem da ih neki ljudi vole, ali radnja serije je GROZNA i NELOGIČNA DO BOLA. Hajde da za trenutak zanemarimo glavne glumce i da posmatramo SAMO RADNJU serije. Pokušajte da se prisetite te ogromne količine glupih i loše smišljenih zapleta u radnji, pa onda recite iskreno DA LI VAM SE TO SVE ZAISTA SVIĐA. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 31 Aug 2011 - 10:20 | |
| Još samo jedna stvar : Ako neko voli nekog glumca ili glumicu - to ne znači da je sve što oni snime AUTOMATSKI DOBRO I KVALITETNO . Bilo bi odlično kad bi neki ljudi to uspeli da shvate. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 1 Sep 2011 - 8:22 | |
| - dpdragan wrote:
- Još samo jedna stvar : Ako neko voli nekog glumca ili glumicu - to ne znači da je sve što oni snime AUTOMATSKI DOBRO I KVALITETNO .
Bilo bi odlično kad bi neki ljudi to uspeli da shvate. Mozda nije dobro i kvalitetno, ali lepo je gledati omiljene glumce, jer ipak oni cine glavnu stavku serije, likovi su ti oko kojih se sve vrti. Sad ako se nekom svidja nesto da gleda i ako je nekome to zanimljivo ne vidim zasto se drugi bune. Ako se nekome ne svidja neka serija ne mora ni da je gleda. To je sve stvar ukusa. Takva odbojnost se stvara jedino ako je neko ljubomoran na glumce ili ko zna na sta, jer nema dovoljno samopouzdanja i nije jaka licnost. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 1 Sep 2011 - 9:44 | |
| Naravno da svako ima prava da misli šta hoće i da gleda šta hoće. Normalno je i to da se nekome neki glumci više sviđaju, a neki manje.Sve je to OK. Meni jedino smeta to što neko procenjuje kvalitet neke serije samo na osnovu toga DA LI TU IGRAJU GLUMCI KOJE ON VOLI ILI NE, a ipak bi najvažnija stvar trebalo da bude KVALITET same serije ( radnja,scenario ), pa tek onda izbor glavnih i sporednih likova. I ja volim neke glumce da gledam , a neke i ne, ali ako moji OMILJENI glumci igraju u nekoj ZAISTA LOŠOJ SERIJI - ja nemam problem da kažem DA JE TO LOŠA SERIJA.Neki će svim silama braniti i neke krajnje loše serije samo zato što tu igra neko koga oni vole. To je, po meni, krajnje neobjektivno i s time se nikada neću složiti, jer ispada da je nekima dovoljno samo da se negde pojave glumci koji se njima sviđaju i da postaje potpuno nebitno ono što treba da bude najvažnije - KVALITET SAME SERIJE. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 1 Sep 2011 - 11:19 | |
| Da slazem se : Mnogi su ovu seriju podigli na taj neki "nivo" radi Levija i Maite Ja Levija malo je reci da volim, ali stvarno ovu seriju nisam mogla gledat |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 1 Sep 2011 - 11:45 | |
| ja sam pratila ovu seriju zbog Levyroonija oni su me kao par osvojili a slazem se s tim da je u seriji bilo puno nelogicnosti a najvise "cudotvornog ozdravljena" :jajaja: i bake na tavanu .. jos puno toga bih mogla navesti stvari koje su me nasmijale ali sve u svemu nije bila losa serija ......moram priznati da mi je puno bolja od TDA ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 1 Sep 2011 - 19:35 | |
| - dpdragan wrote:
- Naravno da svako ima prava da misli šta hoće i da gleda šta hoće.
Normalno je i to da se nekome neki glumci više sviđaju, a neki manje.Sve je to OK. Meni jedino smeta to što neko procenjuje kvalitet neke serije samo na osnovu toga DA LI TU IGRAJU GLUMCI KOJE ON VOLI ILI NE, a ipak bi najvažnija stvar trebalo da bude KVALITET same serije ( radnja,scenario ), pa tek onda izbor glavnih i sporednih likova. I ja volim neke glumce da gledam , a neke i ne, ali ako moji OMILJENI glumci igraju u nekoj ZAISTA LOŠOJ SERIJI - ja nemam problem da kažem DA JE TO LOŠA SERIJA.Neki će svim silama braniti i neke krajnje loše serije samo zato što tu igra neko koga oni vole. To je, po meni, krajnje neobjektivno i s time se nikada neću složiti, jer ispada da je nekima dovoljno samo da se negde pojave glumci koji se njima sviđaju i da postaje potpuno nebitno ono što treba da bude najvažnije - KVALITET SAME SERIJE. Kvalitet serije ne cini samo radnja, vec i glumci, koji seriju cine zanimljivom. Ja recimo ne mogu da gledam neku seriju koliko god ona bila zanimljiva, a da u su u njoj svi glumci koji su mi ruzni i nerviraju me. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 2 Sep 2011 - 5:30 | |
| Svakako da niko ne voli da gleda seriju u kojoj igraju glumci koje on NE VOLI . Ali, isto tako je potpuno nelogično i neobjektivno hvaliti BAŠ SVE što snimi neko koga volimo. Ja, na primer, baš volim kako glume Lucero,Kolunga,Gabrijela S.,Sebastijan Rulji,Sintija Klitbo, pa i Vilijam Levi. Pa ipak, postoji određeni broj serija od ovih glumaca koje su mi ODVRATNO LOŠE. S druge strane, kad su neke serije počinjale i kada sam video spisak glavnih glumaca - dešavalo se da budem baš razočaran, ali su me u nekoliko navrata baš oduševili neki glumci od kojih sam to najmanje očekivao. A ako je neka serija JAKO LOŠA, neću reći da je dobra ,pa čak i da u njoj igraju SVI MOJI NAJOMILJENIJI GLUMCI. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 2 Sep 2011 - 7:52 | |
| Ja mogu samo da kazem da su meni CCEA, Acorralada i TDA zanimljive serije i da ih ne hvalim samo zbog glumacke ekipe vec i zbog toga sto su mi zabavne, moderne, interesantne. To je moj ukus, svako ima svoj. Serije na kvalitetne i nekvalitetne deli samo osoba koja ih gleda. Meni su ove tri npr. i te kako kvalitetne : : |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 2 Sep 2011 - 8:37 | |
| svaka serija ima nesto zbog cega se gleda..... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|