|
|
Author | Message |
---|
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 23 Jan 2011 - 3:16 | |
| Pa i ja to kažem. Ko su ti scenaristi koji toliko potcenjuju ljudsku inteligenciju. Mislim da bi bolji i logičniji scenario napisalo i neko malo dete koje još veruje u Deda Mraza i Baba Rogu. |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 25 Jan 2011 - 2:01 | |
| Pa ovo i jesu serije tipa moderne bajke, gdje molim vas, u stvarnom životu sve ljubavi završe sretno, dobro pobijedi zlo, roditelji pronađu izgubljenu djecu i obratno, siromašni ali pametni i vrijedni postanu uspješni i bogati... gdje??? Zato ponekad da malo pobjegnemo od stvarnosti gledamo i kako to neki vole reci NEBULOZNE GLUPOSTI, iako ja i dalje smatram da se o ukusima ne treba raspravljati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 25 Jan 2011 - 2:55 | |
| Slažem se sa tobom da o ukusima ne vredi raspravljati i da treba poštovati svačiji ukus.Vrlo sam svestan da je ova serija imala i puno fanova. Problem je samo u tome što većina tih fanova izjavljuju da im se serija jako sviđa, a kad ima neko nabroji toliku količinu nebuloznih stvari iz serije, oni onda kažu PA JA SAM TO GLEDAO SAMO ZBOG GLAVNIH GLUMACA KOJE OBOŽAVAM. Realno gledano, tačno je da je 99% radnje u svim sapunicama NEREALNO. Ali, ako se nekoj glavnoj radnji postavi neki tok, zaplet i rasplet - uopšte nije problem što gomila stvari iz te radnje nisu realne. Kod ove serije sve je toliko haotično, toliko neuverljivo, toliko razvučeno da stvarno treba imati jak želudac da se sve to svari i da se još pritom kaže SERIJA MI JE BILA SUPER. Svaka čast svima koji tako misle, ali ja sam bar vrlo opširno napisao brojne razloge zbog kojih mislim da je serija vrlo loša i da daje JAKE argumente svim mrziteljima telenovela.Ja u njih ne spadam, ali ovde NEMAM ŠTA DA ODBRANIM ,jer je sve DNO DNA.
|
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 25 Jan 2011 - 3:47 | |
| Marichuyine vratolomije su VRH,nemoj tako :D |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 25 Jan 2011 - 3:51 | |
| I meni se svidjala Maricuy, ali prica je nikakva, a ja sam odkidala na tu seriju, i ta serija je krivac sto sam pocela da gledam novele, tj William je krivac hehe ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 25 Jan 2011 - 5:37 | |
| Mirela, nadam se da si se uverila da ima MNOOOOGO BOLJIH TELENOVELA od ove. Hvala Bogu što je tako.
Pozdrav. |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 31 Jan 2011 - 22:31 | |
| Jako uzbudljiva i interesantna serija |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 3 Feb 2011 - 7:26 | |
| ja sam bash danas nesto gledala na netu, da se malo podestim...xD Mogu reci da mi je serija ostala u secanju, nekako je najj po meni, mada moram prizati mnogo su pogresili, to sto su JM i M bili dugo razdvojeni pa kao i ona baka sto prica sa Majitom. I jos nekoliko greske, ali bila bi veoma bolja da se nisu izglupirali malo. |
|
| |
Jovana01 TVNovele Novi član
Broj postova : 200
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 5 Feb 2011 - 4:31 | |
| Mnogo mi se svidja serija i volela bih da se reprizira. Moja omiljena! |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 8 Feb 2011 - 12:16 | |
| |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 23 Feb 2011 - 22:20 | |
| nije mi se svidela, preterali su sa nekim stvarima |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 24 Feb 2011 - 0:38 | |
| Shvatam da ima puno ljudi koji vole glavne glumce iz ove serije, ali ovde se prvenstveno govori o tome KAKVA JE BILA SERIJA u smislu kvaliteta radnje koja je GROZNA. Glumci su takođe važni i oni su solidno odradili svoj deo posla, ali šta to vredi kad je radnja KATASTROFA. |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 3 Mar 2011 - 9:23 | |
| Samo cu reci...PROMASEN SLUCAJ...serija je nerealna... |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 7 Mar 2011 - 2:38 | |
| Pa serija je onako ..Mislim da Vilijam i Majte uopste nisu lep par.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 7 Mar 2011 - 4:46 | |
| Ma, meni su oni OK kao par i kao glumci, ali RADNJA SERIJA JE KATASTROFALNO LOŠA i to je najveći problem ove serije. Može neko da angažuje i Anđelinu i Breda za glavne uloge, ali , ako serija ne valja,to je onda - PROPAST i tu nema pomoći. |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 11 Mar 2011 - 9:38 | |
| serije je prerazvucenaaaa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 12 Mar 2011 - 23:07 | |
| Definitivno...ubacili su neka glupa desavanja da bi se serija oduzila..!!!! |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 13 Mar 2011 - 0:47 | |
| brt maricuj 100 epizoda bila slepa -.- nije bilo nacina da progleda, i onda psihijatar hose migel nadje nacin da progleda, koji nisu uspeli da provale ni najpriznatiji lekari u svetu :jajaja: :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 13 Mar 2011 - 1:59 | |
| Mislim...sta reci...i u novinama je proglasena za jednu od najnerealnijih serija.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 13 Mar 2011 - 10:48 | |
| U pravu ste za sve što ste rekli. Ja i dalje ne razumem ljude koji kažu da OBOŽAVAJU ovu seriju. Mogu da razumem da vole glavne glumce, oni su i lepi i mladi i talentovani, ali serija je TOLIKO GLUPA da vređa ljudsku inteligenciju. Kad neko pljuje po telenovelama, ja ih uvek branim, ali moram priznati da me je bilo sramota da nekome kažem da gledam ovu seriju iako sam drugu polovinu gledao NA PRESKOK, jer mi se, bukvalno SMUČILA. |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 13 Mar 2011 - 14:13 | |
| slazem ja stavljam ruku u vatru da ovo niko nebi gledo da nije glumio levi dobro maite manje vise istina je da vise zene gledaju serije ali ovo mi nije drzalo paznju jos ukrali scene iz nekih serija prvo oslepi kao esmeralda onda izgubi dete kao rosalinda onda onaj pozar lici iz serije maria del bario i sve to koristi ofucane fore koje ni mehija nece vise da koristi a u seriji svaki drugi lik je negativac |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 15 Mar 2011 - 23:59 | |
| A jeste provalili da svaka serija u kojoj su Mayte i Vilijam zajedno pocinje isto ona siroce u domu odatle pobegne i on bogatas nju ugleda takao je i u triunf amor i u Napusteni andjeo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 16 Mar 2011 - 2:55 | |
| Baš puno želim da ovo dvoje glumaca konačno budu par u nekoj NORMALNOJ seriji. CCEA je živi očaj, a TDA je bleda i loša kopija fenomenalne serije EL PRIVILEGIO DE AMAR. |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 17 Mar 2011 - 5:13 | |
| nije mi jasnosto dizu ovog levia u oblake kada su mu uloge boze sacuvaj nijedna uloga po kojoj ce biti zapamcen |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 24 Mar 2011 - 11:13 | |
| Glavni par je savrsen. Medutim prica kao sama prica...Ajme meni -.- Ona baba i mala kcer,pa oni zapleti raspleti.. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|