|
|
Author | Message |
---|
~Yoko Midori~ TVNovele Novi član
Broj postova : 22 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Belgrade
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 31 Mar 2011 - 8:29 | |
| Nije mi se dopala..doduše gledala sam oko 50 tak epizoda i odustala.Već viđeno. |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 2 Apr 2011 - 7:09 | |
| |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 2 Apr 2011 - 9:15 | |
| Auh........... Zaista poštujem svačije mišljenje,ali, zaboga, pa po čemu je serija PRELEPA? Glumci jesu I LEPI I TALENTOVANI i njima svaka čast, ali serija kao serija je ŽIVI OČAJ. Čak i oni koji je hvale - čine to samo zbog glavnih glumaca,još nikog nisam čuo da je ODUŠEVLJEN radnjom ove serije. |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Apr 2011 - 21:53 | |
| Serija je super ..Izvuko je viliam.. |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Apr 2011 - 22:58 | |
| Moja naj draza serija!(nije samo zbog Levyrrony)sve mi se svidja u seriji prica,desavanje,glumci sve!Moja naj draza serija divna mi je! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Apr 2011 - 23:14 | |
| - Cokolatina* wrote:
- Moja naj draza serija!(nije samo zbog Levyrrony)sve mi se svidja u seriji prica,desavanje,glumci sve!Moja naj draza serija divna mi je!
I meniii je naajj i uvek ce biti <33333 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Apr 2011 - 23:40 | |
| A što ne bi bili malo objektivni. kakav je to rezon - AKO VOLIM NEKOG GLUMCA I GLUMICU MENI ĆE BITI SUPER SVE ŠTO TAJ SNIMA. Pa, nije baš uvek tako. Svi mi imamo neke glumce koje više volimo, a neke manje, ali ako se govori o RADNJI SERIJE - to je jedna od NAJGORIH serija koje su se ikada prikazivale. Kao što rekoh , radnja je toliko loša,razvučena i nerealna da je ne bi spasili ni ANĐELINA DŽOLI i BRED PIT kao glavne uloge. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 17 Apr 2011 - 9:05 | |
| Iskreno da kazem gledam TDA zbog Maite i Wiliama, serija mi nije zanimljiva i bolja od CCEA. Jednostavno volim CCEA ne zbog glumca samo vec zbog svea, jedino mi se onaj deo kada je Marichy bila slepa nije dopao. U ovoj seriji sam zavolela Levyrroni, i po meni je ova serija u meni probudila najveca osecanja |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 17 Apr 2011 - 9:08 | |
| Meni se ovdje ne svidja radnja. Niti serija, ne svidja mi se ni kako je May ovdje glumila. Mislim da je bolje odglumila Lucreciu pa i u TDA je bolja Ova serija mi je onako smor : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 17 Apr 2011 - 9:36 | |
| Meni je samo žao što se neke serije sa jako lošom radnjom strašno puno forsiraju samo zato što u njima igraju velika glumačka imena. kao da je to garancija za uspeh serije. To jeste važno, naravno da svako želi da ima najpopularnije glumce u seriji, ali to ipak NIJE DOVOLJNO ZA USPEH NEKE SERIJE: |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 1 May 2011 - 10:27 | |
| |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 6 May 2011 - 7:27 | |
| extra je.....meni je najbolja serija od Maite Mi pecado.... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 7 May 2011 - 8:14 | |
| Mnogo sam voleo ovu seriju, ali ima mnogo "provala": -Maricuj je sve moguce prezivela (slepa, pad sa stepenica, ukrali joj dete, udarila je kola), PREVISE -Ana Hulija se porodila kroz farmerke -Teska bolest sa Huan Migelovim detetom koje prica u zamisljenom svetu sa mrtvom babom-dno dna! Ostalo je bilo ok...! :Good: |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 9 May 2011 - 6:29 | |
| U ovoj seriji oni su mi bili samo lijepi (Mislim Will i Maite), ali sama serija ,e nije baš oduševila sadržajem i radnjom... |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 9 May 2011 - 11:14 | |
| Svidja mi se serija, ali mnogo je duga i pomalo dosadno. Pogotovo kad je Marichuy bila trudni i bila na onoj farmi. To mi je bilo tako dosadno!!! 3 epizode se samo radile o njenom porodjaju, strasno!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 9 May 2011 - 11:25 | |
| U pravu su oni koji kažu da su u ovoj seriji bili dobri samo MLADOST i LEPOTA glavnih glumaca. Ako to izuzmemo i posmatramo samo radnju , ona je - ŽIVI OČAJ. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 9 May 2011 - 20:07 | |
| - dpdragan wrote:
- U pravu su oni koji kažu da su u ovoj seriji bili dobri samo MLADOST i LEPOTA glavnih glumaca.
Ako to izuzmemo i posmatramo samo radnju , ona je - ŽIVI OČAJ. E, jeste... Bila mi je dobra serija dok se nije Lilijana vratila s ''odmora''. A od tada je pravo sranje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 9 May 2011 - 20:08 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 6 Jul 2011 - 22:30 | |
| Serija je bila ocaj zivi. Jesta da volim Maite, ali serija je mozda bila nekima dobra samo zbog glumackog para i nicega vise. |
|
| |
Danilo TVNovele Novi član
Broj postova : 10
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 16 Jul 2011 - 7:13 | |
| Serija je bila fina,ali je bolja Trijumf ljubavi gdje oni ponovo glume,bolja mi je prica nekako,aa Maite je obije serije proplakala to mi se ne svidja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 21 Jul 2011 - 5:08 | |
| Zbog ovako loših serija meksička produkcija gubi bitku sa Turcima. Ovde su glavni glumci dobri, ali je sve drugo JAKO LOŠE : radnja,režija,scenario. Ovo može da se sviđa samo krajnje pristrasnim fanovima glavnih glumaca. |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 21 Jul 2011 - 5:33 | |
| Meni je serija bila sasvim OK:) |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 21 Jul 2011 - 6:48 | |
| - dpdragan wrote:
- Zbog ovako loših serija meksička produkcija gubi bitku sa Turcima.
Ovde su glavni glumci dobri, ali je sve drugo JAKO LOŠE : radnja,režija,scenario. Ovo može da se sviđa samo krajnje pristrasnim fanovima glavnih glumaca. Ziva istina i dopao mi se tvoj komentar. : |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 23 Jul 2011 - 20:06 | |
| - FanSerija wrote:
- Meni je serija bila sasvim OK:)
I meni. Kritikuju dosta radnju, ali meni je bilo lepo da je gledam ne samo zbog glumaca. - Quote :
- Gube trku sa turcima...
Ma kakvi turci, nisu mexickim serijama ni do kolena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 24 Jul 2011 - 1:44 | |
| Znaš kako, i ja volim meksičke serije, ali ovo je definitivno jedna od NAJGORIH i meksičkih i uopšte latino serija. Ja poštujem svačije mišljenje, ali zaista ne vidim ništa lepo,interesantno i kvalitetno u ovoj seriji. Glavna junakinja preživljava sve moguće bolesti i na kraju ostane živa, bebistiterka koja se pretvara u drugu ličnost i koju niko ne može da PROVALI iako je identična, samo ima drugačiju frizuru,devojčica koja priča sa pokojnom babom itd....Pa, to vređa inteligenciju svakog prosečnog čoveka.Čak i mnogi koji, kao, hvale ovu seriju, to čine samo zato što vole glavne glumce, a ne zato što im se sviđa radnja, iako je ipak radnja ono što je najvažnije. Svi glumci su dobro uradili svoj deo posla, ali kada je radnja serije KRAJNJE LOŠA I GLUPA, onda ne pomažu ni dobri glumci. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|