REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27  Next
AuthorMessage
~Yoko Midori~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~Yoko Midori~

Broj postova : 22
Godina : 29
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 Animation1wu7

Komentari na seriju! - Page 21 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyThu 31 Mar 2011 - 8:29

Nije mi se dopala..doduše gledala sam oko 50 tak epizoda i odustala.Već viđeno.
Back to top Go down
http://www.robertpattinsonsrb.com
Aurora & Aida
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Aurora & Aida

Broj postova : 71

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 2 Apr 2011 - 7:09

Prelepaa ..
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 2 Apr 2011 - 9:15

Auh...........
Zaista poštujem svačije mišljenje,ali, zaboga, pa po čemu je serija PRELEPA?
Glumci jesu I LEPI I TALENTOVANI i njima svaka čast, ali serija kao serija je ŽIVI OČAJ.
Čak i oni koji je hvale - čine to samo zbog glavnih glumaca,još nikog nisam čuo da je ODUŠEVLJEN radnjom ove serije.
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

Broj postova : 493
Godina : 27
Fan-gif : obozavam Duqea

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 9 Apr 2011 - 21:53

Serija je super ..Izvuko je viliam.. enamorado
Back to top Go down
Cokolatina*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Cokolatina*

Broj postova : 358
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 Rcpm47

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 9 Apr 2011 - 22:58

Moja naj draza serija!(nije samo zbog Levyrrony)sve mi se svidja u seriji prica,desavanje,glumci sve!Moja naj draza serija divna mi je!
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 9 Apr 2011 - 23:14

Cokolatina* wrote:
Moja naj draza serija!(nije samo zbog Levyrrony)sve mi se svidja u seriji prica,desavanje,glumci sve!Moja naj draza serija divna mi je!

I meniii je naajj i uvek ce biti <33333
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 9 Apr 2011 - 23:40

A što ne bi bili malo objektivni.
kakav je to rezon - AKO VOLIM NEKOG GLUMCA I GLUMICU MENI ĆE BITI SUPER SVE ŠTO TAJ SNIMA.
Pa, nije baš uvek tako.
Svi mi imamo neke glumce koje više volimo, a neke manje, ali ako se govori o RADNJI SERIJE - to je jedna od NAJGORIH serija koje su se ikada prikazivale.
Kao što rekoh , radnja je toliko loša,razvučena i nerealna da je ne bi spasili ni ANĐELINA DŽOLI i BRED PIT kao glavne uloge.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySun 17 Apr 2011 - 9:05

Iskreno da kazem gledam TDA zbog Maite i Wiliama, serija mi nije zanimljiva i bolja od CCEA.
Jednostavno volim CCEA ne zbog glumca samo vec zbog svea, jedino mi se onaj deo kada je Marichy bila slepa nije dopao.
U ovoj seriji sam zavolela Levyrroni, i po meni je ova serija u meni probudila najveca osecanja :)
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySun 17 Apr 2011 - 9:08

Meni se ovdje ne svidja radnja.
Niti serija, ne svidja mi se ni kako je May ovdje glumila.
Mislim da je bolje odglumila Lucreciu :) pa i u TDA je bolja :)
Ova serija mi je onako smor :o.O:
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySun 17 Apr 2011 - 9:36

Meni je samo žao što se neke serije sa jako lošom radnjom strašno puno forsiraju samo zato što u njima igraju velika glumačka imena.
kao da je to garancija za uspeh serije.
To jeste važno, naravno da svako želi da ima najpopularnije glumce u seriji, ali to ipak NIJE DOVOLJNO ZA USPEH NEKE SERIJE:
Back to top Go down
yasmin
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
yasmin

Broj postova : 240

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySun 1 May 2011 - 10:27

obožavala sam ovu seriju
Back to top Go down
RBD
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
RBD

Broj postova : 226

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyFri 6 May 2011 - 7:27

extra je.....meni je najbolja serija od Maite Mi pecado....:)
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 7 May 2011 - 8:14

Mnogo sam voleo ovu seriju, ali ima mnogo "provala":
-Maricuj je sve moguce prezivela (slepa, pad sa stepenica, ukrali joj dete, udarila je kola), PREVISE
-Ana Hulija se porodila kroz farmerke
-Teska bolest sa Huan Migelovim detetom koje prica u zamisljenom svetu sa mrtvom babom-dno dna!
Ostalo je bilo ok...! :Good:
Back to top Go down
hollyss
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
hollyss

Broj postova : 442
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 14xf8

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyMon 9 May 2011 - 6:29

U ovoj seriji oni su mi bili samo lijepi (Mislim Will i Maite), ali sama serija ,e nije baš oduševila sadržajem i radnjom...
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

Broj postova : 217

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyMon 9 May 2011 - 11:14

Svidja mi se serija, ali mnogo je duga i pomalo dosadno. Pogotovo kad je Marichuy bila trudni i bila na onoj farmi. To mi je bilo tako dosadno!!! 3 epizode se samo radile o njenom porodjaju, strasno!!!
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyMon 9 May 2011 - 11:25

U pravu su oni koji kažu da su u ovoj seriji bili dobri samo MLADOST i LEPOTA glavnih glumaca.
Ako to izuzmemo i posmatramo samo radnju , ona je - ŽIVI OČAJ.
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyMon 9 May 2011 - 20:07

dpdragan wrote:
U pravu su oni koji kažu da su u ovoj seriji bili dobri samo MLADOST i LEPOTA glavnih glumaca.
Ako to izuzmemo i posmatramo samo radnju , ona je - ŽIVI OČAJ.

E, jeste... Bila mi je dobra serija dok se nije Lilijana vratila s ''odmora''. A od tada je pravo sranje.
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyMon 9 May 2011 - 20:08

Lex wrote:
Mnogo sam voleo ovu seriju, ali ima mnogo "provala":
-Maricuj je sve moguce prezivela (slepa, pad sa stepenica, ukrali joj dete, udarila je kola), PREVISE
-Ana Hulija se porodila kroz farmerke
-Teska bolest sa Huan Migelovim detetom koje prica u zamisljenom svetu sa mrtvom babom-dno dna!
Ostalo je bilo ok...! :Good:

:super: :super: :super: :super:
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyWed 6 Jul 2011 - 22:30

Serija je bila ocaj zivi. Jesta da volim Maite, ali serija je mozda bila nekima dobra samo zbog glumackog para i nicega vise.
Back to top Go down
Danilo
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Danilo

Broj postova : 10

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 16 Jul 2011 - 7:13

Serija je bila fina,ali je bolja Trijumf ljubavi gdje oni ponovo glume,bolja mi je prica nekako,aa Maite je obije serije proplakala to mi se ne svidja :)
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyThu 21 Jul 2011 - 5:08

Zbog ovako loših serija meksička produkcija gubi bitku sa Turcima.
Ovde su glavni glumci dobri, ali je sve drugo JAKO LOŠE : radnja,režija,scenario.
Ovo može da se sviđa samo krajnje pristrasnim fanovima glavnih glumaca.
Back to top Go down
FanSerija
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
FanSerija

Broj postova : 261
Godina : 27
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 4d9-29z614

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyThu 21 Jul 2011 - 5:33

Meni je serija bila sasvim OK:)
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptyThu 21 Jul 2011 - 6:48

dpdragan wrote:
Zbog ovako loših serija meksička produkcija gubi bitku sa Turcima.
Ovde su glavni glumci dobri, ali je sve drugo JAKO LOŠE : radnja,režija,scenario.
Ovo može da se sviđa samo krajnje pristrasnim fanovima glavnih glumaca.

Ziva istina i dopao mi se tvoj komentar. :D:
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 21 Tda3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySat 23 Jul 2011 - 20:06

FanSerija wrote:
Meni je serija bila sasvim OK:)

I meni. Kritikuju dosta radnju, ali meni je bilo lepo da je gledam ne samo zbog glumaca.

Quote :
Gube trku sa turcima...

Ma kakvi turci, nisu mexickim serijama ni do kolena.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 EmptySun 24 Jul 2011 - 1:44

Znaš kako, i ja volim meksičke serije, ali ovo je definitivno jedna od NAJGORIH i meksičkih i uopšte latino serija.
Ja poštujem svačije mišljenje, ali zaista ne vidim ništa lepo,interesantno i kvalitetno u ovoj seriji.
Glavna junakinja preživljava sve moguće bolesti i na kraju ostane živa, bebistiterka koja se pretvara u drugu ličnost i koju niko ne može da PROVALI iako je identična, samo ima drugačiju frizuru,devojčica koja priča sa pokojnom babom itd....Pa, to vređa inteligenciju svakog prosečnog čoveka.Čak i mnogi koji, kao, hvale ovu seriju, to čine samo zato što vole glavne glumce, a ne zato što im se sviđa radnja, iako je ipak radnja ono što je najvažnije.
Svi glumci su dobro uradili svoj deo posla, ali kada je radnja serije KRAJNJE LOŠA I GLUPA, onda ne pomažu ni dobri glumci.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 21 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 21 of 27Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27  Next