|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 12 Nov 2010 - 23:23 | |
| Ejpril ? Ne svidjaju ti se glumci ? Sad si me iznenadila pravo .. ja sam samo zbog njih gledala. |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 12 Nov 2010 - 23:45 | |
| meni se bas serija svidela ali i glumci,svi su bili super,iskreno... |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 29 Nov 2010 - 8:02 | |
| Éxito de 'Cuidado con el Ángel' llega a Grecia [You must be registered and logged in to see this image.]Esta historia original de Delia Fiallo, que en México arrasó en audiencia será estrenada en Grecia, en el canal Star. Maite Perroni está feliz pues fue su primer protagónico. La telenovela "Cuidado con el ángel" continúa dando satisfacciones a sus protagonistas, Maite Perroni y Willian Levy, con la próxima trasmisión del melodrama en Grecia. En un comunicado de prensa, la ex RBD, quien actualmente encabeza junto a Levy el elenco del melodrama "El triunfo del amor", dio a conocer los logros que ha alcanzado la historia de "Cuidado con el ángel", producida en 2008 por Nathalie Lartilleux. Esta historia original de Delia Fiallo, que en México durante su exhibición en televisión abierta acaparó cerca de 20 puntos de audiencia, será estrenada en Grecia, en el canal Star, lo cual tiene feliz a la intérprete, pues esta historia, que le significó su primer protagónico, también ha sido transmitida en otros países con gran éxito. < p> Por otra parte, Perroni anunció que reestrena su página oficial en la que incluirá nuevos mecanismos para mantener a sus fans informados sobre lo que hace profesionalmente, más ahora que está en "El triunfo del amor", producida por Salvador Mejía y en la que comparte créditos con Victoria Ruffo, Daniela Romo y Osvaldo Ríos. Este sitio de Internet fue renovado por un admirador brasileño de nombre Luciano, mismo que se encargará de administrar y renovar la información, indicó la actriz. |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 4 Dec 2010 - 7:25 | |
| sta drugo reci osim da je bilo savrseno muzika,podela uloga a najbolje od svega to sto su maite i wiliam bili par!!!!!! obozavala sam tu seriju a i sad je jos vise obozavam!!!! |
|
| |
laki12 TVNovele Novi član
Broj postova : 199
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 10 Dec 2010 - 1:27 | |
| Odvratna serija ... mada se ništa dobro nije ni moglo očekivati od Nathalie. Maya M. bila dobra u svojoj ulozi i taj deo oko ubistva San Romanove supruge je dobar, ostalo daleko bilo. :Out: Ocena 1 sa postoljem. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 10 Dec 2010 - 5:10 | |
| CCEA je zasluzna sto sam se navukla na spanske serije :da: Iako je puna nelogicnosti i glupavih stvari,prirasla mi je za srce kao ni jedna serija.Scene izmedju Maricuj i Huan Migela su fantasticne,pogotovo one na pocetku,kada su se upoznavali.Zaista mislim da se to vise nikada nece ponoviti izmedju nekih glumaca. Naravno docekala je sto i svaka gledana serija-da bude razvlacena do besvesti!Kao najgluplji deo serije ili deo u nekoj seriji uopste ,svakako je porodjaj Ane Hulije preko farmerica! : : |
|
| |
figica TVNovele Novi član
Broj postova : 202
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 13 Dec 2010 - 2:53 | |
| Meni se svidjela ideja ali previše su razvukli seriju, mada moram priznati da su Maite i Levy lijepi par |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 13 Dec 2010 - 3:02 | |
| - discobaby wrote:
- CCEA je zasluzna sto sam se navukla na spanske serije :da: Iako je puna nelogicnosti i glupavih stvari,prirasla mi je za srce kao ni jedna serija.Scene izmedju Maricuj i Huan Migela su fantasticne,pogotovo one na pocetku,kada su se upoznavali.Zaista mislim da se to vise nikada nece ponoviti izmedju nekih glumaca.
Naravno docekala je sto i svaka gledana serija-da bude razvlacena do besvesti!Kao najgluplji deo serije ili deo u nekoj seriji uopste ,svakako je porodjaj Ane Hulije preko farmerica! :: Znaci bukvalno si mi prepisala misli. Ako bih trazila unazad mislim da bih nasla svoj isti post. Znaci nelogicnosti puno, a gledala sam je pomno .. I nisam pre toga gledala novele, tj bila sam prestala, ali je krivac sto opet gledam. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 13 Dec 2010 - 7:18 | |
| Glumcima svaka čast, ali serija je, najblaže rečeno KATASTROFA. Radnja je prepuna nelogičnosti i nenormalnosti kojih ima u ogromnim količinama i koje nekada zaista vređaju ljudsku inteligenciju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 13 Dec 2010 - 7:21 | |
| Nikada mi neće biti jasni ti producenti kojima je novac na prvom mestu i koji bi snimali SVAŠTA samo da dođu do love. Najtužnije mi je što je kao autor ove serije potpisana Delia Fialjo,žena koja je napisala najbolje serije u istoriji telenovela.Prosto ne mogu da verujem da je ona napisala ovakvu stupidariju. |
|
| |
Takica TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Lokacija : Mexico Sity :)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 1 Jan 2011 - 10:38 | |
| serija je prelepa....mnogo je volim...da li ce se uskoro ponovo prikazivati.. ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 1 Jan 2011 - 10:46 | |
| Poštujem svačije mišljenje, ali po meni je ovo jedna od NAJGORIH serija koje su ikada prikazivane.Ako bih sad počeo da nabrajam razloge, to bi potrajalo. |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 18 Jan 2011 - 22:14 | |
| Ja jednostavno obožavam ovu seriju, ne toliko zbog radnje jer moram priznati da je baš bilo nekih nebuloza, ali ruku na srce to je ipak sapunica. Dosta vremena prije nje odustala sam od serija tog tipa, ali M&W su me ponovo navukli i sad sam ovisnik |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 19 Jan 2011 - 2:43 | |
| serija je extra, obozzavam je ..... |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 19 Jan 2011 - 5:45 | |
| Subotom dok je moj mužic na sportu, a na telki nema ništa ja uživam u scenama M.&HM |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 19 Jan 2011 - 8:31 | |
| e dobra ti je ova...hahah imas u sta i da uzivas, super je serija |
|
| |
Sanda1975 TVNovele Novi član
Broj postova : 193
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 19 Jan 2011 - 22:24 | |
| Ovo mi je najbolja serija koju sam gledala.Stvarno su mi njih dvoje fantastican par(mislim glumacki).Nadam se da ce i Trijum ljubavi biti balem upola dobar kao ova serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 2:33 | |
| Ja mogu da razumem da neko voli nekog glumca ili glumicu i to je potpuno normalno.Ali, ako govorimo o RADNJI neke serije, onda se gledaju i neke druge stvari. Radnja serije CCEA je katastrofa.Radnja NA SILU razvučena: majka koja traži izgubljenu ćerku i koja tako lako poveruje svojoj prijateljici koja joj potura LAŽNU ćerku , a to se otkriva pred kraj serije,dadilja koja pati od dvostruke ličnosti i koju niko ne prepoznaje iako izgleda IDENTIČNO i kad se prtvori u DRUGU LIČNOST,glavni junak koji otkriva TAJNU DADILJE i umesto da je smesti u nemu ustanovu što bi bilo krajnje normalno, ON HOĆE DA SE OŽENI NJOME DA BI JE SPASAO ,na kraju je ona KAO izlečena , mada mi nismo videli kojim se čudom izlečila i nikom ništa što je poubijala one ljude, zatim devojčica koja priča sa pokojnom babom..... Ima još gomila krajnje nebuloznih stvari u ovoj seriji koje vređaju ljudsku inteligenciju svakog prosečno inteligentnog i obrazovanog čoveka. Zaista poštujem svačije mišljenje, ali nikako ne mogu da shvatim one koji tvrde da je ovo EKSTRA SERIJA.Po čemu je, zaboga, ekstra............ |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 3:12 | |
| - dpdragan wrote:
- Ja mogu da razumem da neko voli nekog glumca ili glumicu i to je potpuno normalno.Ali, ako govorimo o RADNJI neke serije, onda se gledaju i neke druge stvari.
Radnja serije CCEA je katastrofa.Radnja NA SILU razvučena: majka koja traži izgubljenu ćerku i koja tako lako poveruje svojoj prijateljici koja joj potura LAŽNU ćerku , a to se otkriva pred kraj serije,dadilja koja pati od dvostruke ličnosti i koju niko ne prepoznaje iako izgleda IDENTIČNO i kad se prtvori u DRUGU LIČNOST,glavni junak koji otkriva TAJNU DADILJE i umesto da je smesti u nemu ustanovu što bi bilo krajnje normalno, ON HOĆE DA SE OŽENI NJOME DA BI JE SPASAO ,na kraju je ona KAO izlečena , mada mi nismo videli kojim se čudom izlečila i nikom ništa što je poubijala one ljude, zatim devojčica koja priča sa pokojnom babom..... Ima još gomila krajnje nebuloznih stvari u ovoj seriji koje vređaju ljudsku inteligenciju svakog prosečno inteligentnog i obrazovanog čoveka. Zaista poštujem svačije mišljenje, ali nikako ne mogu da shvatim one koji tvrde da je ovo EKSTRA SERIJA.Po čemu je, zaboga, ekstra............ KRALJ SI :D Samo da još dodam: Marichuy je ostala slijepa od 3 METKA(od toga smo mi obični ljudi inače mrtvi na licu mjesta) ali ta njena sljepoća bi bila IZLIJEČENA jako brzo međutim ona je krvicom Juan Miguela( nije mi to bilo jasno) udarila glavom od auto i onda ZAUVIJEK OSTAJE SLIJEPA.A nakon toga naravno ne želi da vidi Juan Miguela pa on ode i za 6 MJESECI postne NAJBOLJI DOKTOR i otkrije neku čudnu teoriju koju prije njega NIKO nije uspio(običnim ljudima potreban je cijeli život prakse).On se vraća a Marichuy je do tada dobila TUMOR NA MOZGU i ne može da se izliječi međutim Juan Miguel će da je izliječi!Pa kad je izliječi svojom LJUBAVLJU(tako sto ju je zagrlio) onda će joj reći da on NIJE Juan Miguel samo imaju ISTI GLAS! I kada Marichuy opet progleda(krivica Juana Miguela) ona je ljuta i neće ni s kim da priča!Pa onda ode u crkvu i vamo tamo aman eto završila je sa Juan Miguelom i zaprosila ga.Meutim ni tu NIJE KRAJ!Na vjenčanju Ana Julia otme Marichuy pa se zapale i onda svemoguća Marichuy spase Anino djete ali ova jadnica umree.Ii na kraju su IPAK svi sretni i zadovljni jer je Marichuy OPEROSTILA Juan Miguelu :D Ja bih gledala opet seriju samo zbg W&M ali ovako je serija isto kao one bajke za djecu što se čitaju pred spavanje :D Aa da i Marichuy je izgubila dijete tako što je pala niz stepenice(ni kriva ni dužna) i ono joj je ispalo i niko ga nije vidio od smeca. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 4:00 | |
| jao vi jos malo pa cete napisati novi scenario za seriju hahahah e dobri ste |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 4:19 | |
| Jao, da, pa ja nisam pobrojao ni pola RADNJE ove "kvalitetne" serije, ali za to postoji sasvim opravdani razlog. Posle svih NEBULOZNIH GLUPOSTI koje sam nabrojao, ja sam ovu seriju samo povremeno pratio, tako da se tek sada prisečam i ovih "bisera" koje si ti napisala (ili napisao). Šta reći, pa serija je JOŠ GORA nego što sam mislio. Nek mi ne zamere fanovi glavnih glumaca,jer ja njih ni u jednoj svojoj rečenici nisam uvredio.Naprotiv, ja im zaista želim uspešnu karijeru. Za početak, bilo bi dobro da zaborave da su ikada snimali ovu seriju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 5:19 | |
| Ja seriju ne volim ali gl. glumce obožavam. PS:NapisaLA sam :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 6:02 | |
| Izvini,tek sam kasnije video da si NAPISALA. Drago mi je što si objektivna i nije ti problem da kažeš da je serija UŽAS iako u njoj igraju možda glumci koje najviše voliš. Veruj mi, meni se mnogo puta dešavalo da neke glumce baš zgotivim,a onda ti isti glumci snime neku seriju koja je DNO DNA. Baš mi je bilo to bez veze, ali ako je serija LOŠA,mogu u njoj da igraju i Bred Pit i Anđelina Džoli - SERIJA JE I DALJE LOŠA. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 20 Jan 2011 - 7:37 | |
| Ja na stvari gledam realno i ako nešto jeste loše iako tu glumi Maite koju obožavam,znači obožavam! Ii bez obzira kakva je serija u kojoj ona glumi i koju ulogu glumi ja je volim ali i TDA je loša pa je gledam zbg nje i Levy-a :D |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 23 Jan 2011 - 3:04 | |
| gledala sam celu seriju zato sto sam u to vreme otkidala na wiliama xD Ali, inace serija mi je ocaj, toliko nelogicnosti da to prevazilazi granice svakog ludila! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|