|
|
Author | Message |
---|
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 6:06 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Onelija je bila najjaca u sceni kad je udarila Ana Hiliju sa torbom po glavi >D Heheheh
heheh upravo sam to gledala...Onelija je carica stv.... da jos malo je kraj (( bice mi bas zaooooo dobro je sto na Hrt-u ima jos uvek p.s. koliko epka ima Mi pecado? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 6:25 | |
| Nemam pojma koliko ima. Ja nazalost nemam HRT-1 (( A do koje su epike stigli sa CCEA na hrt-1? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 6:42 | |
| Ufff sto me nervira sto odugovlaceeee......Umesto sada da su Maricuji skinuli zavoje na kraju, oni prikazu onog glupog Rafaela i ovoj ne skinu zavoje, i sad ce joj ih skinuti u ponedeljak a ja u ponedeljak u toliko sati najverovatnije nisam kuci... -.-' |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 7:19 | |
| Hah pa ti gledaj na youtube. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 7:37 | |
| Ma youtube me nesto zaje*ava i nece nisx da mi pusta, tako da nmg.... -.-' |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 9:50 | |
| Pa pitaj mene pa cu ti ja reci sta ce da bude XD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 30 Oct 2009 - 20:39 | |
| Ja sam odgledala sve. A mozes da gledas na megaupload ili da kupis tvnovele casopis tamo ti pise. |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 31 Oct 2009 - 2:28 | |
| ja sam seriju odgledala jos pre leta...hehe ima sve na youtubu.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 31 Oct 2009 - 5:24 | |
| ima na youtube...a i megaupload...a i tvnovele casopis...u oktobarskom broju su zavrsili sa CCEA... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 31 Oct 2009 - 9:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 1 Nov 2009 - 9:52 | |
| Aha, citala sam u Tv Novelama al sam zaboravila sta sam procitala....xDDDD Ma skinucu epizodu pa cu je pogledati...ali jel mozete vi da mi prepricate sta ce biti u ponedeljak?? :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 2 Nov 2009 - 1:08 | |
| OK ja cu gledati veceras pa cu ti prepricati ovde. )) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 2 Nov 2009 - 2:22 | |
| Reci mi kako se zavrsilo i recicu ti sta ce da bude ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 2 Nov 2009 - 4:46 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 9:47 | |
| E gledala sam u ponedeljak ali nisam danas....Pa jel zna neko sta je bilo?? |
|
| |
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 9:50 | |
| Pa progledala je i videla JM i pocela da place, onda je uletela Ana Julia i rekla kako su je svi lagali a nisu njoj dali da kaze istinu i da je trudna sa Huan Migelom, onda se Huan Migel iznervirao i izveo je napolje, rekao da je mrzi i da se kune ljubavlju prema Marichuy da je MRZI i onda se Marichuy na sve naljutila i nikome nije htela da otvori vrata pa ni Candelariji...onda je otisla u crkvu kod oca Anselma a on joj je rekao da je i on znao za Pabla....pa je valjda tu bio kraj..izgleda da su skratili ili ja nisam gledala celu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 9:56 | |
| A znala sam da ce progledati kad ja ne budem tu... Gledam vec tri epizode kako joj skidaju zavoje a sad kad joj skinu i ona progleda ja u skoli i nmg da gledam...xDD E pricacete mi za celu ovu nedelju jer sam ja u skoli kada je ccea... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 9:58 | |
| Pa valjda jos sutra pa imas raspust...mi imamo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 10:06 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- A znala sam da ce progledati kad ja ne budem tu... Gledam vec tri epizode kako joj skidaju zavoje a sad kad joj skinu i ona progleda ja u skoli i nmg da gledam...xDD
E pricacete mi za celu ovu nedelju jer sam ja u skoli kada je ccea... takodjeeeeee....dobro je sto imamo sada ovaj raspust od cetvrtka... inace koja je epizoda bila to kada je progledala? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 10:15 | |
| Jooj nzm, mislim da je bila 185. al nisam sigurna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 3 Nov 2009 - 10:23 | |
| txnn jeco |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 4 Nov 2009 - 8:05 | |
| Nnc... ) Pa jel neko gledao danas?? :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 4 Nov 2009 - 8:46 | |
| da....sta se desilo danas? |
|
| |
S@ki TVNovele Novi član
Broj postova : 59 Fan-gif : Lokacija : Umcari
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 4 Nov 2009 - 23:47 | |
| Serija je zaista super obozavam je. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 4 Nov 2009 - 23:57 | |
| Pa naravno da je najbolja. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|