REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari na seriju! - Page 18 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyWed 18 Aug 2010 - 5:40

A OFC moj omiljeni par i uvek ce to biti...bash bih volela da glumu opet negde zajedno...
P.S da ne spamamo, ovo su komentari serije ne mojih levyrroni...xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
nessa_girl
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nessa_girl

Broj postova : 464

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyThu 19 Aug 2010 - 3:17

Quote :
Na početku sam serijuu obožavala ali onda me stvarrrnoo smorila

SLAZEM SE....
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyThu 19 Aug 2010 - 6:31

ovo je po meni jedna od najgorih serija koje sam gledao ikad u zivotu. ne zelim ni da je se secam, odma me jeza obuhvata. radnja pisana za debile, roditelji koji prihvataju dete sa ulice koje kaze da je njihovo bez ikakve provere (jelte zasto bi se radio DNK test Estefaniji, kada dobra Isabela kaze da je Estefania Ceceilijina cerka, a njih dve se nisu videle jedno 20 godina al nema veze ) 200 epizoda debilizama, debilnih likova, dete koje prica u ormanu sa mrtvom babom, psiholog koji operise slepe, nju kojoj pucaju u glavu, guraju niz stepenice, udaraju je kola (moze jos samo da avion padne na nju)... gluma na 0 tako da ovu seriju treba u sirokom krugu zaobici.. hvala bogu da sam prestao da je gledam kad se davala jer mislim da bi poludeo.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 28 Aug 2010 - 2:10

sava wrote:
ovo je po meni jedna od najgorih serija koje sam gledao ikad u zivotu. ne zelim ni da je se secam, odma me jeza obuhvata. radnja pisana za debile, roditelji koji prihvataju dete sa ulice koje kaze da je njihovo bez ikakve provere (jelte zasto bi se radio DNK test Estefaniji, kada dobra Isabela kaze da je Estefania Ceceilijina cerka, a njih dve se nisu videle jedno 20 godina al nema veze ) 200 epizoda debilizama, debilnih likova, dete koje prica u ormanu sa mrtvom babom, psiholog koji operise slepe, nju kojoj pucaju u glavu, guraju niz stepenice, udaraju je kola (moze jos samo da avion padne na nju)... gluma na 0 tako da ovu seriju treba u sirokom krugu zaobici.. hvala bogu da sam prestao da je gledam kad se davala jer mislim da bi poludeo.
Slažem se u potpunosti, ja sam počeo da je gledam na PinkPlus zbog Williama jer mi je omiljeni glumac, ali sam prestao. Dobro si ovo sve napisao. :super:
Back to top Go down
SaraLoveWill<3
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
SaraLoveWill<3

Broj postova : 502
Godina : 30
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Baj-gaby

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 28 Aug 2010 - 2:55

sava wrote:

slazem se iako volim williama
a i maite zna dobro da glumi ali ovo je preglupa telenovela :|
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 28 Aug 2010 - 4:18

Slažem se i ja .msm na početku mi je i bila ok al nakon 50 već -.-
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 28 Aug 2010 - 4:37

Mng su pogresili sto su je upropastili...bolje da je imala malo epizoda ali serija da bude extraa...a ovako naj par jedino ih to i izvuklo.
Back to top Go down
SaraLoveWill<3
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
SaraLoveWill<3

Broj postova : 502
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Baj-gaby

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 28 Aug 2010 - 5:36

^^
e slazem se...
onoj marichuy nema sta se nije desilo xD
Back to top Go down
maxy mara
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
maxy mara

Broj postova : 682

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySun 29 Aug 2010 - 9:23

extra serija
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyThu 16 Sep 2010 - 1:06

-MILOS- wrote:
afrodita wrote:
Juan Miguel od psihijatra,za 6 meseci postao najbolji oftamolog na svetu,vraća vid ljudima...čovek genije...
on je u seriji ucio za psihijatra a uz to i za oftamologa... to su bile njegove najvece strasti ali je zavrsio prvo psihijatirju a kasnije oftamologiju... medjutim za 6 meseci i kasnije da vraca vid ljudima je malo vise nego nelogicno... nerealno... ai ona baba sto je pricala bajke onoj mali... skora cela epizoda je bila fantazija za malu decu

:super:
Back to top Go down
~MiaColucciPrincess~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~MiaColucciPrincess~

Broj postova : 68
Godina : 34

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyTue 12 Oct 2010 - 3:47

Serija je mnogo dobra...opet bi je gledala...ja sam je pratila i na Pinku i posle na HRT-u...
Back to top Go down
http://www.rebeldecorazon.forumotion.net
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyTue 12 Oct 2010 - 3:55

Serija je bila pun pogodak, obozavala sam je... :D:
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyThu 14 Oct 2010 - 20:30

extra je
Back to top Go down
Nadie como yo ^^
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Nadie como yo ^^

Broj postova : 3507
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyThu 14 Oct 2010 - 20:58

Dobra je serija samo sto su je mnogo razvukli..:)
Back to top Go down
~MiaColucciPrincess~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~MiaColucciPrincess~

Broj postova : 68
Godina : 34

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyFri 15 Oct 2010 - 9:14

Nema veze sto su je razvukli ali nije bila dosadna...
Back to top Go down
http://www.rebeldecorazon.forumotion.net
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyFri 15 Oct 2010 - 9:34

Najgluplja serija ikada... Cist promasaj...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 16 Oct 2010 - 1:05

meni je bila baš dosadna...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 16 Oct 2010 - 8:41

na pocetku jeste ali na kraju morma priznatti da jeste...ali je digla to sto su glmci bili veoma dobri.
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyTue 19 Oct 2010 - 10:39

"Cuidado Con El Angel" Exito Europeo.
10-18-2010

La telenovela “Cuidado con el Ángel“, producida por Televisa y vendida a mas de 30 países mundialmente, ha tenido un éxito rotundo en el mercado Europeo en países como España, Albania, Eslovenia y Polonia. En España, la emisión de ”Cuidado con el Ángel” está teniendo un gran éxito en varias comunidades autónomas, como Andalucía, Aragón, Asturias, Castilla la Mancha, Canarias, Galicia y Extremadura.

En Asturias, la novela logro un rating de 9% y un share de 25,2%, sobrepasando el share de la franja de las 10 de la mañana por 15.9 puntos; en Castilla la Mancha, la novela obtuvo un rating del 7% y una cuota de 22,7%; en Canarias, la novela que se trasmite a las 12.30 horas logró un rating del 15% y un share de 24,3%, sobrepasando el share de la franja del canal en 13,2 puntos; en Galicia, ”Cuidado con el Ángel” logró un rating del 14,7% y un share de 19,8%, sobrepasando así el share del canal en esa franja horaria en 6,4 puntos; finalmente, en Extremadura, la novela obtuvo un rating de 16,7% y una cutoa del 19,8%. Esto supone también superar el share de la franja del canal por 6,4 puntos.

En Albania, Eslovenia y Polonia, la producción de Televisa se ha estrenado también entre el pasado año 2009 y este 2010 en la franja horaria de tarde con excelentes resultados.

“Cuidado con el Ángel“, protagonizada por Maite Perroni y William Levy, ha demostrado ser una historia cautivadora con un éxito arrollador a nivel mundial. Además de Europa, la telenovela se ha distribuido en África, Asia, Oriente Medio y todos los países de Latinoamérica.
Mensaje 1 de 14 (187 vistas)

Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyFri 22 Oct 2010 - 5:13

Razvuceno previsee^^
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
GagiliRBD
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
GagiliRBD

Broj postova : 77

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 30 Oct 2010 - 4:22

Quote :
Razvuceno previsee^^
slzem se...
da su je malo skratili bila bi mng bolja...
ali dobro...nije ni ovako losa...
samo Marichuy se desilo sve sto je moglo da se desi u jednoj seriji-bez roditelja,slepa,izgubila dete,nasla drugog...i tako to...samo sto je voz nije pregazio...salim se naravno xD
Back to top Go down
Marija RBD
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Marija RBD

Broj postova : 145
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Tumblr_m516smTnGm1r3z715

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptySat 30 Oct 2010 - 22:04

Obozavam ovu seriju ..... Soooper je ...
Back to top Go down
safig112
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
safig112

Broj postova : 351
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 392994331

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyWed 3 Nov 2010 - 10:12

meni je serija bila super,malo su odugovlacili ali sve u svemu bila je dobra,glumci su mi predobri,pa sam je zato i gledala!
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 18 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyFri 5 Nov 2010 - 7:33

Serija je trebala da ima 140 epizoda,ali su je oni razvukli na 195,jer su hteli da zarade i da povecaju gledanost,ali su samo upropastili seriju....Da je bilo 140 epizoda kao sto je i planirano serija bi bila mnogo bolja......Ja sam je gledala,ani nisam pratila svaku epizodu,pratila sam skoro svaku desetu,i mislim da su glumci dosta doprineli gledanosti serije,da je noko drugi glumio mislim da bi serija prestala da se emituje........
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 EmptyFri 12 Nov 2010 - 10:06

meni su gumci bili ocaj
sem Helene Rojo
ostali svi :Out: :Out: :Out: :Out:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 18 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 18 of 27Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next