Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 0:33
Ako ova serija stvarno dođe na Novu tv ja cu vikati od srece! :hoPhOp:
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 6:15
Serja je dobra...samo mislim da je william bolji par sa Zaklin Bracamontes..ipak se Karla Estrada jos vise proslavila sa tom serijom...
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 6:56
Jaoo sto mi zao Marije i Maxa a Viktorija samo hoce onu pokvarenu Ximenu za snaju!!!!
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 7:56
A ta Himena je ruzna...odvratna je..bar da su nasli neku bolju glumicu...pa covek da kaze... :
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 8:16
Nisam gledala večerašnju epizodu na Pinku, može li neko ukratko da mi ispriča šta se desilo
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 8:19
Ni ja nisam gledao, ali sam snimao. Pogledaću sutra kad dođem iz škole. :D Video sam da nisu pustili završnu špicu, nego su krenule reklame, a zatim počele Kursadžije. -.- U svakom slučaju, nisu sekli epizodu, proverih. :D
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 8:46
ja kad god bacim pogled na seriju ono Viktorija place :Out: smoorr :Out: :Out:
Subject: Re: Komentari serije Mon 28 Feb 2011 - 23:07
Nema te serije bez plakanja..msm ima Pkov Svet..ali dobro.. :’(: :
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 3:24
Malopre sam odgledao jučerašnju epizodu. Solidna epizoda, izuzvev Viktorijinog plakanja na početku i + scene iz prošle epizode plakanja, stvarno preterano više. Kako mi je Linda smešna kada se krevelji, a ovaj Osvaldo stvarno nije normalan, ima porodicu i decu a valja se sa Lindom, stvarno je kreten kada sve to baca u vodu zbog kurve. Kruz mi je veoma simpatičan lik, kako mi je samo bilo smešno kada je Gabi došla kod Fernande i ovaj počeo da joj peva, vidi se da je Fernanda zaljubljena u njega, ali ne može da prizna sebi. Mislim da ove anonimne poruke piše Himena, baš mi je drago što je Viki saznala za vezu, biće sad interesantnije. Maksimilijano i Marija su bili slatki u onom parku. Giljermo i Himena su odvratni, nadam se da će Himena da se otkači od njega, scene između njih su baš fuj. -.- Znao sam da se Oskar neće usuditi da kaže Viktoriji za Osvalda. Fausto i Eva su mi veoma misteriozni likovi, sigurno će nešto uraditi Bernardi. Kako smara ovaj Huan Pablo sa Marijom Magdalenom, samo da je izbace iz serije, već je počela da me nervira njenim prostim španskim jezikom. -.-
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 3:36
I mene nervira Marija Magdalena kako govori spanski...stvarno je nekako glupa i odvratna. Ovi sam pinka me nerviraju zato sto su pustili proslu epizodu, ono kada Viktorija place...kada vidis dva puta to puste. Kruz je onako sooper, Fernanda i Kruz su mi najsmesniji...volim njihove scene.
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 7:26
Nadam se da ce Max u veceransjoj epizodi saznati da je Marija trudna...pocela sam da se nerviram
Quote :
Kako mi je Linda smešna kada se krevelji, a ovaj Osvaldo stvarno nije normalan, ima porodicu i decu a valja se sa Lindom, stvarno je kreten kada sve to baca u vodu zbog kurve.
:Good: slazem se :Good:
Meni je Fausto posle nekoliko epizoda postao skroz ok
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 7:50
Danas ponovo nisam gledao! A ni snimao! -.- Zaspao sam, daj Bože da ludi Pink sutra ujutru pusti reprizu.
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 8:53
Maite i Will su u Valle de Bravu,snimaju nesto.Zbog toga ce Himena imati nesrecu i izgleda tako izgubiti bebu.
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 11:05
Ja ni danas ne odgledah epizodu. Kada će biti postavljene ostale epizode?
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Mar 2011 - 11:08
majadj980 wrote:
Ja ni danas ne odgledah epizodu. Kada će biti postavljene ostale epizode?
Meni upload ponovo ne radi, kada uploadujem, postaviću. U svakom slučaju, to je samo privremeno, bar se nadam, ali serija će cela biti postavljena sigurno.
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Mar 2011 - 5:08
Je l' su juče po podne isekli epizodu? Čini mi se d aje repriza od jutros iseckana, traje samo 32min. :S
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Mar 2011 - 10:37
jos jedan moj video
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Mar 2011 - 12:51
e mene bas zanima kako ce se Marija izvuci iz ovoga ili ce Maxu reci da je negovo dijete ....bilo bi mi glupo da povjeruje da je od Alonsa nikakve logike ali to je ipak Mejia od njega se svasta moze ocekivati
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Mar 2011 - 13:22
Meni se ne svidja na koji nacin je Max saznao da je Maria trudna :Out:
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Mar 2011 - 23:46
Konačno!!!! Vec sam pomislila da ce Marija potvrditi fotografove rijeci, ali ne, izgleda da se Mejia malo opametio. Ne podnosim Himenu i njenu majku, koje mustre, da im je lagodan život pa makar i preko leševa.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 0:42
Seka wrote:
Konačno!!!! Vec sam pomislila da ce Marija potvrditi fotografove rijeci, ali ne, izgleda da se Mejia malo opametio. Ne podnosim Himenu i njenu majku, koje mustre, da im je lagodan život pa makar i preko leševa.
znaci rekla mu je da je njegovo dijete (nisam jos pogledala )
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 6:44
Da li neko moze da mi kaze sta je bilo u prethodnoj epki nisam gledala....hvalla..
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 8:19
Ma nista posebno, Linda nije htela da ide sa Hunha na onoj zabavi, pa je bila Nati. Onda je Bernanda zvala Maksa i rekla mu da Viktorija krije od njih svasta, da oni nemaju pojma o njenoj proslosti i ona joj je prekinuo onaj Fausto. (A nije se predstavila) Pa je Maria zajedno sa Maxa otisla kod Bernande i Max je prepoznao.
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 9:56
Da li neko zna da li ce Bernanda i Maria ostati u dobrim odnosima i kad se obelodani da joj je unuka?!
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 10:00
AnGel_Perroni wrote:
Ma nista posebno, Linda nije htela da ide sa Hunha na onoj zabavi, pa je bila Nati. Onda je Bernanda zvala Maksa i rekla mu da Viktorija krije od njih svasta, da oni nemaju pojma o njenoj proslosti i ona joj je prekinuo onaj Fausto. (A nije se predstavila) Pa je Maria zajedno sa Maxa otisla kod Bernande i Max je prepoznao.
Andrijana, molim te nauči padeže. :D Nije da te omalovažavam, ali stalno primećujem da pišeš pogrešno oblike reči, nadam se da se ne ljutiš, ništa lično, samo ti kažem da to popraviš. ;)
FanSte Pall Mall wrote:
Da li neko zna da li ce Bernanda i Maria ostati u dobrim odnosima i kad se obelodani da joj je unuka?!