|
|
Author | Message |
---|
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:40 | |
| slazem se sa AnGel_Perroni da joj je u ccea naj bolja uloga! :da: (divan avi i potpis iz ccee moje naj serije sa njima : ) a sto se tice tda ma..meni je jako glup onaj deo kada su se onaj piconi i onaj drugi tukli ccc e tu se vidi mehijin smisao za serije katastrofa |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 4:42 | |
| Ako Maite u ostalim serijama osim mp ima ulogu sirotice il' slicno ne znaci da ona ne zna glumiti,sve ovisi od uloge.Ona je svaku svoju ulogu odigrala tacno onako kako je trebalo tako da joj se ne moze suditi preko uloga Inače hvala bogu da je TDA gotova... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 5:45 | |
| Slazem se sa vama. Ja sada kad gledam TDA, i kada preko net pregledam neke delove Marichy, kazemm WOW Maite, sad se tacno vidi kako glumis dobro. Znacii mnogoo drugacije izgleda kao Marichy, totalna druga Mai. Svaka joj cast. Menii se TDA izuzetno svidja samo radi Levyrroni. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 6:25 | |
| Kako je Bernarda danas udarila Evu... Ccc.... Sramota... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 7:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 8:02 | |
| Ne znam kako Bernardu ne strpase u ludnicu.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 10:49 | |
| Haha tamo je i trebala da ode, aa dobila je dobar kraj. Ona je jedina svetica, koja ispunjava zelje gospodara, omg koliko je ludaa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 13:32 | |
| Please napisi mi u spojleru kako zavrsava luda Bernarda.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 21:16 | |
| - Spoiler:
Prvo je Eva stavila neki otrov u hranu iki u pice. A potom je htela da pobegne i usla u avion i tu je bio njen kraj. Toliko znam, nzm bash sve tacno. Jer sam samo neke delove gledala. Imash ovde [You must be registered and logged in to see this link.]
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:45 | |
| nnch i drugi put |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 6:26 | |
| serija je totalni promasaj... smorili su sa otezanjem, mislim da Mejia vise nije znao sta da izmisli da bi serija duze trajala.. pa su na kraju glavni glumci bili zarazeni virusom od koga je Alonso umro! a oni se nekim cudom spasli... serija me razocarala, glavni glumci su stvarno kvalitetni, ali prica kako se blizi kraju je sve gluplja i gluplja :Out: :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 7:49 | |
| Danas je bila glupa epika, xax Bernarda javila Mariji da je beba u bolnici, i ona otisla. Aa nezna da to nije njena beba, ne moze je videti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 11:02 | |
| Znaci nisu nasli Huana Pablita?? |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 23:12 | |
| Stvarno su pretjerali s rastezanjem serije, a u početku je baš obećavala... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 0:12 | |
| Nisu ga nasli. Znam da ce ga nadje Alonso, samo nzm kako. ------- [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|