|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 8:46 | |
| To nije ovaj forum, već kopija koju su napravili neki članovi ovog foruma. ;) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 8:59 | |
| Viktorija me jako nervira sto mrzi Mariju D...i misli da je Marija Magdalena njena kcerka...xD pa zar ona nezna da postoji DNK, i ne moze ni da pomisli da joj mozda Marija D kcerka. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 11:25 | |
| Sta mislite o ovom sto William sam promovise novelu u Montereju.... Maite je stavila na twiter da je zelela da ide i uzela je slobodan dan....
Evo jedne poruke,sa kojom se ja bas slazem....
Televisa quiere destruir la pareja Maite y William de la pantalla .Alejar la image de Maite da William.En la entrevista de Monterrey William no habla solo de TDA promociona tambien DERECHO DE SANGRE.DERECHO DE SANGRE es muy importante por televisa y el productor......................MEJIA en cambio de mandar William a promocionar derecho de sangre piensa a curar los detalles de TDA.Sacale las trenzas a Maria parece una nina de 15 anos,es una mujer embarazada.Jimena tambien esta embarazata y no tiene trenzas.Maite es tierna tambien col pelo suelto.La protagonista de una novela tiene q ser valorizada |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 0:21 | |
| Nisam znao da William ide u Monterej da bi promovisao telenovelu, već zbog nekog sastanka sa fanovima. Pa ja sam postavio video u podforumu telenovele "Derecho de Sangre" u kome Rebeca Jones i Mejia valjda pričaju o tom projektu koji će se ubrzo realizovati. |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 1:10 | |
| Jedva čekam sutra, samo se nadam da Max nece pomisliti da je Maria trudna sa fotografom Himena je stvarno prava mustra ta je imala ljubavnika i trudnoca koliko hoceš,gadura |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 1:20 | |
| Imam pitanjce! Vi koji ste gledali orginal, da li postoje odsupanja od orginalne price ili ne? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 1:42 | |
| - Stefy wrote:
- Nisam znao da William ide u Monterej da bi promovisao telenovelu, već zbog nekog sastanka sa fanovima. Pa ja sam postavio video u podforumu telenovele "Derecho de Sangre" u kome Rebeca Jones i Mejia valjda pričaju o tom projektu koji će se ubrzo realizovati.
Pa,da,trebali su da idu zajedno,cak je Maite poslala twiter "ali ja sam htela da dodjem"...Mehija to sve muti!! Ja nez nam kako covek ne vidi,koliko gledanost skace,kada najavi Maxa i Mariu u avanceu.Kad je bila ona scena pomirenja,gledanost je bila preko 25,a on budala iseckao scenu...Zali boze sto su prihvatili rad sa njim.
Last edited by discobaby on Fri 25 Feb 2011 - 1:47; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 1:45 | |
| - discobaby wrote:
- Seka wrote:
- Imam pitanjce! Vi koji ste gledali orginal, da li postoje odsupanja od orginalne price ili ne?
Velika odstrupanja od originala.Zbog slabe gledanosto,serija je dosta izmenjena,ali je ostala ona glavna prica.
Prvo,izgleda da Himena nece izgubiti dete,sto se u PDA desilo.Viktor Manuel je saznao gde je Kristina i krenuo kod nje,kada je Tamara skocila na auto i izgibila dete.Kasnije je on nije ostavio jer je poludela.
Max i Maria se nece razdvajati,iako nisu zajedno,vidjaju se stalno.
U PDA fotografova majka kupuje deo akcija,ovde je to uradila Bernarda,sto je,pored nerazdvajanja Maxa i Marije,najveca promena.
Po originalu bi Guljrmo trebao da bude Maxov otac..ne znamo da li ce se to zaista desiti.
Treba da se pojavi Maxova majka.
Ubistvo Linde,takodje,ne postoji u PDA.Tamo je ostala sa drugaricama,dobila je rak,ali se izlecila mislim.
Fotograf je trebao da se ozeni Kristinom i umro je od leukemije,sto se ovde,valjda,nece desiti... Haha, koji jadnik Mehija, nije hteo da rizikuje i da razdvoji Williama i Maite da gledanost ne bi totalno spala. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 1:48 | |
| - Stefy wrote:
- discobaby wrote:
- Seka wrote:
- Imam pitanjce! Vi koji ste gledali orginal, da li postoje odsupanja od orginalne price ili ne?
Velika odstrupanja od originala.Zbog slabe gledanosto,serija je dosta izmenjena,ali je ostala ona glavna prica.
Prvo,izgleda da Himena nece izgubiti dete,sto se u PDA desilo.Viktor Manuel je saznao gde je Kristina i krenuo kod nje,kada je Tamara skocila na auto i izgibila dete.Kasnije je on nije ostavio jer je poludela.
Max i Maria se nece razdvajati,iako nisu zajedno,vidjaju se stalno.
U PDA fotografova majka kupuje deo akcija,ovde je to uradila Bernarda,sto je,pored nerazdvajanja Maxa i Marije,najveca promena.
Po originalu bi Guljrmo trebao da bude Maxov otac..ne znamo da li ce se to zaista desiti.
Treba da se pojavi Maxova majka.
Ubistvo Linde,takodje,ne postoji u PDA.Tamo je ostala sa drugaricama,dobila je rak,ali se izlecila mislim.
Fotograf je trebao da se ozeni Kristinom i umro je od leukemije,sto se ovde,valjda,nece desiti... Haha, koji jadnik Mehija, nije hteo da rizikuje i da razdvoji Williama i Maite da gledanost ne bi totalno spala. -.- I ovako im je davao samo koji minut,jos su sve njihove scene bile editovane... Ne znam kako mi se obrisala poruka... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 1:58 | |
| A pogledajte ovde,na 03:20 i cujte zvuk,jel' vam se ne cini da se Maite "zagusila"!!Kako joj jako drzi glavu i ona ga malo gurne rukom! : Ova pesma im je najbolja.. [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 2:51 | |
| Izgleda da se oni uopste nece razdvoje...xD Mada msm da bi trebao to da uradi, kratko nesto ne bash dugoo kao u CCEA. Aa to je nova pesmaa... |
|
| |
vesnac TVNovele Novi član
Broj postova : 235
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 4:30 | |
| Mislim da gledanost i postoji samo zbog Williama. U svakom slucaju to vazi za mene |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 5:33 | |
| Da, i ja mislim da je zbog Maite i William. Ali i super je serija... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 6:43 | |
| Mene ova serija počinje da smara, danas se baš ništa interesantno nije desilo, štaviše, izgleda mi kao repriza jučerašnje epizode. Giljermo se svađa sa Himenom i Ofelijom, Viktorija plače za ćerkom, Kruz peva Fernandi, Padilja se svađa sa Viktorijom, Linda pokušava da vidi Osvalda, sve jedno te isto se vrti u krug. -.- Mnogo me je smorila današnja epizoda, neću ni da komentarišem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 6:53 | |
| Neke epizode jesu smor, alii ove trenutno sto se snimaju su znatno boljee...to se vidi i po rejticngu. Jedva cekam te epizode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 6:58 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Neke epizode jesu smor, alii ove trenutno sto se snimaju su znatno boljee...to se vidi i po rejticngu. Jedva cekam te epizode.
Haha, pa te epizode su veoma daleko, to su 80. i kusur, a mi smo tek na 30.-oj. U Meksiku je to bila 36, a ako j oko 50. bila promena radnje, onda će kod nas za mesec dana biti epizoda u Majamiju koju jedva čekam da gledam. Ovo danas je inače, smor. Nijedna scena između Maksimilijana i Marije, jedino mi se svidelo kada su se svađale Himena i MArija, to je bila super scena, ostaloo :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 7:00 | |
| Brzo ce stici i te epizode... Slazem se sa tobom da je to najbolja scena. Hehe vidim da se i tebi dopadaju te scene u Majamiju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 8:14 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Brzo ce stici i te epizode...
Slazem se sa tobom da je to najbolja scena. Hehe vidim da se i tebi dopadaju te scene u Majamiju. Ma nisam ja ni gledao te scene, nego volim Majami, a video sam slike sa venčanja Maksa i Himene, a rekli ste da će se oni venčati u Majamiju. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 8:40 | |
| Nakon ''Heridas de amor'' na Nova TV stize ''Triunfo del amor''! |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 10:21 | |
| - MStefan wrote:
- Nakon ''Heridas de amor'' na Nova TV stize ''Triunfo del amor''!
ma daj ozbiljno ???ja sam procitala da ne planiraju Tda ....AKO JE TAKO SUPER odlicna vijest za meneeeeeee :hoPhOp: :hoPhOp: :hoPhOp: :hoPhOp: jedva cekam |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Feb 2011 - 22:15 | |
| Ja ću od ponedeljka napokon moći da je gledam, idem pre podne u školu! ^^ Od onog što sam gledala, serija je super. : |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sat 26 Feb 2011 - 9:10 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Ja ću od ponedeljka napokon moći da je gledam, idem pre podne u školu! ^^
Od onog što sam gledala, serija je super. : I ja istoo :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 26 Feb 2011 - 10:01 | |
| U sledecoj epizodi se Marija pojavljuje u firmi!! Konacno!! |
|
| |
sekica01 TVNovele Novi član
Broj postova : 187
| Subject: Re: Komentari serije Sat 26 Feb 2011 - 11:05 | |
| |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Sun 27 Feb 2011 - 22:45 | |
| Jaoo ja sam mislila da ce videti Mariju Desamparadu Huan Pablo i Viktorija a to bila Marija Magdalena sad misllee da je to njihova cerka a ja sam mislila da ce naci Mariju desamparadu xDD Fuj sto je grozna Marija Magdalena! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|