|
|
Author | Message |
---|
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 10:23 | |
| I da...zanima me i da li ce Himena u nastavku biti ista onakva ludaca,kakva je bila Tamara u El Privilegio de Amar?! |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 21:52 | |
| Tko ce sad docekati sutra?! Mislim da je sad sigurno da ce Himena izgubiti bebu i nastaviti maltretirati Maxa. Nadam se da ce on brzo saznati gdje je Maria, ne volim kad su dugo razdvojeni, oni daju posebnu car ovoj seriji. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Mar 2011 - 22:45 | |
| Maria ce ostati u dobrim odnosima sa Bernardom.Cak i ako Bernarda pogresi par puta Maria ce joj to odbiti na ludost,kao sama,bez sina... Sada je Bernarda pozvala Mariu da radi u firmi,posto je kupila akcije i rekla joj je da zeli da joj bude blizu,da se brine o njoj i bebi i da ce to pomoci Huan Pablu da se vrati u crkvu,jer ce manje paziti na Mariu.Naravno,pravu istinu je sakrila i Maria je prihvatila!Jos uvek se ne zna da su baba i unuka.
Sto se tice Himene,luda jeste,ali nije kao Tamara.Tamara je imala drugaciju ulogu-ona je zaista plasila ljude oko sebe i bila pretnja,dok Himena nervira i iritira.To sam vec objasnjavala i to me nervira vise od svega,place i krevelji se kao Viktorija "on me neeeeeeeee vooooooooliiiiiii,ne voooooliiiii,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".Videcete,zaista zvuci kao narikaca,isto,isto,kao Viktorija kad se prenemaze.Identican ton imaju,samo sto Viktorija vice "mi hijaaaaaaaaaa",a Himena vice "no me ameeeeeeeeee"... Osim toga,Maria i Max su se razdvojili jako malo i samim tim niko Himenu ne gleda kao pretnju.Ona je tu samo levo smetalo,kad napravi scenu Max je ostavi i ode kod Marije.Max je drugaciji lik od Viktor Manuela,koji je bio sonja.Samim tim i Himena ima drugaciju ulogu,jer ne moze da kontrolise Maxa(ne toliko kao Himena). |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Mar 2011 - 5:25 | |
| TUCA NA SNIMANJU:TUKLI SE WILLIAM I MARK!!! marcomeza: Mark Tacher y William Levy se agarraron a golpes en Televisa !! Javljam kad nadjem jos vesti!!!!!!!!
Navodno je Will zakasnio i Mark mu je prebacio,onda su poceli da se biju!!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Mar 2011 - 6:10 | |
| - discobaby wrote:
- TUCA NA SNIMANJU:TUKLI SE WILLIAM I MARK!!!
marcomeza: Mark Tacher y William Levy se agarraron a golpes en Televisa !! Javljam kad nadjem jos vesti!!!!!!!!
Navodno je Will zakasnio i Mark mu je prebacio,onda su poceli da se biju!!! O Bože strašno, to je onaj fotograf Alonso? xD |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Mar 2011 - 6:12 | |
| I ja sam to procitala na univision. Ko zna dali je istina, stvarno glupo bi bilo...omg : Aha Stefy, to je onaj fotograf. |
|
| |
*Anahi*Puente* TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Mar 2011 - 11:18 | |
| omg.. pa nisu valjda.. o.O i ko je bio jaci xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Mar 2011 - 21:38 | |
| Evo vise informacija. Levy y Tacher se enfrentanHasta los golpes llegaron los actores en los pasillos de Televisa[You must be registered and logged in to see this image.]Publicado: Viernes, 4 de Marzo del 2011, a las 11:37 hrs. Explotó la bomba, y la realidad superó a la ficción pues ya se dio el primer enfrentamiento fuera de cámaras entre Mark Tacher y William Levy. Fuentes cercanas a la producción, dijeron que los hechos ocurrieron en los pasillos de Televisa San Ángel, debido a que el actor retrasó más de dos horas la grabación, situación que molestó a Tacher, quien al reclamarle, se hizo de palabras y hasta empujones hubo. Según testigos, Mark Tacher encaró al actor por su falta de profesionalismo, con un "por qué hasta ahora" y en pleno pasillo se caldearon los ánimos al tiempo en que William le dio un golpe a Tacher en el cuello porque éste lo llamó perro. Miembros de la producción, conminaron a los actores a tener calma. Con los nervios más controlados William, le ofreció una disculpa a Mark quien le contestó "si no te gusta estar en la novela no te desquites con sus compañeros". NO ES LA PRIMERA VEZ Salvador Pineda fue el primero de esta producción con quien William Levy tuvo pleito. “Por más bonito que esté, no actúa nada”, declaró el primer actor sobre el cubano. Levy se defendió “Es una lástima que actores de esa talla se dejen llevar por las apariencias”, pero en un tono un tanto caldeado. Otros pleitos que el protagonista de Triunfo del Amor ha tenido son con Pepillo Origel, Alicia Machado y su compatriota Niurka Marcos. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Mar 2011 - 0:53 | |
| E,steta nama subotom i nedeljom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Mar 2011 - 2:10 | |
| Danas gledam propuštene epizode, a u ponedeljak snimam reprizu ako bude. |
|
| |
Maura TVNovele Novi član
Broj postova : 129 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Mar 2011 - 23:10 | |
| - Stefy wrote:
- Trijumf ljubavi - Himenin dolazak:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kako mi se sviđa ova scena, Himena. :hoPhOp: najbolja scen u celoj seriji...owo ostalo swe smor....jedino sto vredi u seriji jeste ximena |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Mar 2011 - 10:05 | |
| - discobaby wrote:
- Maria ce ostati u dobrim odnosima sa Bernardom.Cak i ako Bernarda pogresi par puta Maria ce joj to odbiti na ludost,kao sama,bez sina...
Sada je Bernarda pozvala Mariu da radi u firmi,posto je kupila akcije i rekla joj je da zeli da joj bude blizu,da se brine o njoj i bebi i da ce to pomoci Huan Pablu da se vrati u crkvu,jer ce manje paziti na Mariu.Naravno,pravu istinu je sakrila i Maria je prihvatila!Jos uvek se ne zna da su baba i unuka.
Sto se tice Himene,luda jeste,ali nije kao Tamara.Tamara je imala drugaciju ulogu-ona je zaista plasila ljude oko sebe i bila pretnja,dok Himena nervira i iritira.To sam vec objasnjavala i to me nervira vise od svega,place i krevelji se kao Viktorija "on me neeeeeeeee vooooooooliiiiiii,ne voooooliiiii,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".Videcete,zaista zvuci kao narikaca,isto,isto,kao Viktorija kad se prenemaze.Identican ton imaju,samo sto Viktorija vice "mi hijaaaaaaaaaa",a Himena vice "no me ameeeeeeeeee"...
Ehh..a bas sam se nadao da ce Himena biti jos veca ludaca od Tamare xDD Tamaru sam mnogo gotivio...Takvu ludacu nisam video ni u jednoj telenoveli xDD Kakva je samo bila riba kad se osisala na celavo ahahaha xDD |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Mar 2011 - 10:47 | |
| U sustini mi je serija dobra,ali me ova Bernarda uzasno nervira,i ne mogu vise da gledam seriju zbog nje! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Mar 2011 - 13:03 | |
| Meni je Bernarda sasvim ok trenutno, nije više kao na početku, na početku je baš bilo preterivanje. Kako serija prolazi, sve me manje nervira. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Mar 2011 - 13:17 | |
| Istina,Tamara je bila fenomenalna!Himena je zaista nula za nju.Ne moze da joj parira nicim.Ni izgledom,ni glumom.Viktor Manuel nije toliko mogao da se suprotstavlja Tamari,dok Max ponizava Himenu na najgore moguce nacine.I ona sama se toliko ponizava,kad ga moli da je voli,da je to neprijatno za gledanje.
Mnogo se pricalo o ubistvu Bernardinog lika i to je uticalo da se ona potpuno promeni.Iako je udarena i dalje,postala mi je jedan od omiljenih likova.Maria i Max se ne racunaju,zbog njih i gledam.Znaci Bernarda i Pipino jos.Bernardu volim,zato sto iritira i maltretira Viktoriju,koja je prava zver prema Mariji i Maxu.Iako Mariu zove kopile ispred Huan Pabla,Bernarda joj nicim nije naudila,a Viktorije mi nije ni malo zao.Viktorija toliko mrzi Mariu,da ja ozbiljno sumljam da ce se njena osecanja mnogo promeniti kad sazna da joj je Maria cerka.Ta zena je poremecena od mrznje.
|
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 3:31 | |
| slazem se s tobom Nina .......ona od prvog dana nepodnosi Mariju i bas me zanima kako ce to izgledati kada Victorija sazna da joj je kci.......ako se dobro sjecam da Luciana ovako se ponasla prema Cristini il mozda grijesim ??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 4:18 | |
| Viktorija je stvarno odvratna, pa bolja je Bernanda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 4:40 | |
| Lusijana je bila isto grozna,ona je cak dosla kod Kristine posle porodjaja da joj Kristina proda dete!!!Dok je lezala u bolnici,posto je imala udes,saznala je ko joj je cerka,rekla joj je popova majka...Onda se ona kroz san secala sta je sve radila Kristini.Tu smo se vracali 10 epizoda u nazad,da vidimo njenu zlobu.Kad se probudila Lusijana je izgubila pamcenje...i onda se sama setila sta joj je receno..Lusijana je otisla kod casnih sestara i trazila Kristinin album.Tada je sve saznala i dok je plakala sa muzem u sobi manastira,naisla je Kristina sa cerkom...
Maria ce imati sina.Postavila sam slike sa porodjaja i nove bebe. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 4:55 | |
| Aaaaaaa omg kako su sweet na slike <333 Ona u svaku seriju ima sina...xD |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 7:40 | |
| Aham pomirili su se, oni ce da budu zajedno tokom sve epizode, tj ove sto su snimljene. Bash mi je drago, jer retko u kojoj seriji glavni par da budu zajedno tokom cele serije : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 8:06 | |
| Ništa nisam stigao da gledam, ove nedelje sam isto prenatrpan. -.- |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 8:17 | |
| Kako izgleda ta Tamara? Koja je originalna verzija? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 8:18 | |
| Do 95 su bili zajedno sve vreme,malo su se samo razdvajali,ali to je zaista zanemarljivo. [You must be registered and logged in to see this link.]Ovo su Tamara i njen ljubavnik u PDA.Originalna verzija je Cristal iz 80-ih godina,koja se dosta razlikuje od PDA,ali joj je TDA dosta slicna.PDA i TDA se dosta razlikuju. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|