|
|
Author | Message |
---|
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Feb 2011 - 23:48 | |
| - Ejpril wrote:
- discobaby wrote:
- Ejpril wrote:
- serija ce izgleda imati 150 epki
jel citao neko clanak iz tvnovela iza kamera serije? :jajaja: Ja prestajem da kupujem tu budalastinu od novina....em kasne,em nemaju pojma sa zivotom....em sam sve te vesti videla pre par nedelja.... a procitaj tekst,vecina je tacno sto pise,ako nista ismejes se :jajaja: Procitala sam i nisam mogla da verujem.Ja znam da oni izlaze jednom mesecno,ali sve te vesti su stare,demantovane ili potvrdjene...Najbolje je da je William ljubomoran na Huanha!To mi je hit!! Ma,kakvo gubljenje bebe,nece joj biti nista! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Feb 2011 - 2:10 | |
| - Stefy wrote:
- OMG, posle će da plače za to dete jedno 10ak epizoda, a Maks će da je teši. -.-
sve znamo sta ce se desiti unapred...xDD Ma nece izgubiti bebu 100% : |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Feb 2011 - 9:10 | |
| Danasnja epizoda me malo smarala :Out: |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Feb 2011 - 22:51 | |
| Kad ce Max konacno saznati da je Maria trudna? Nije mi jasno zašto ona to još uvijek krije od njega,a stalno se s njim viđa i ljubaka iako je on u braku s onom vješticom? |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Feb 2011 - 23:14 | |
| - Seka wrote:
- Kad ce Max konacno saznati da je Maria trudna?
Nije mi jasno zašto ona to još uvijek krije od njega,a stalno se s njim viđa i ljubaka iako je on u braku s onom vješticom? zasto nmg da skidam ove epizode sa prevodom.....je li to zato sto nemam dovoljno postova?........a koliko treba da ih imam da bi mogla da je gledam? |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Feb 2011 - 23:41 | |
| Treba da imaš 200 postova da bi preuzimala epizode. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 1:52 | |
| - discobaby wrote:
- Ejpril wrote:
- discobaby wrote:
- Ejpril wrote:
- serija ce izgleda imati 150 epki
jel citao neko clanak iz tvnovela iza kamera serije? :jajaja: Ja prestajem da kupujem tu budalastinu od novina....em kasne,em nemaju pojma sa zivotom....em sam sve te vesti videla pre par nedelja.... a procitaj tekst,vecina je tacno sto pise,ako nista ismejes se :jajaja: Procitala sam i nisam mogla da verujem.Ja znam da oni izlaze jednom mesecno,ali sve te vesti su stare,demantovane ili potvrdjene...Najbolje je da je William ljubomoran na Huanha!To mi je hit!!
Ma,kakvo gubljenje bebe,nece joj biti nista! slazem se to bas preterali :jajaja: pa taj Huanho je tu najruzniji bilo bi logicnije na primer Osvaldo Rios,njemu da zavii..al Huanhu :Out: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 1:56 | |
| hahaa nemaju pojma sta da izmisle nego da je Viliam na njega ljubomoran, msm strasnoo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:02 | |
| :jajaja: dokle je stiglo kod nas? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:11 | |
| Valjda je 15 ii 16 nsm bash sigurna...juce kada je Maria oprostila Maxu. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:51 | |
| Aleluja! Jutros je bila repriza i uspeo sam da je snimim tako da imate sve epizode do 15. sa prevodom već postavljene. Nastavljam da snimam sa Pinka, ali ne znam da li ću dalje da postavljam jer vidim da skoro niko ne skida. - Ejpril wrote:
- :jajaja: dokle je stiglo kod nas?
Danas će se emitovati 17. epizoda, u Meksiku je to bila 21. ili 22. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 3:37 | |
| Jel' cuo neko kad je William izjavio da je TDA bazirana na istinitom dogadjaju??? : : I posle kazu kako drugi izmisljaju traceve!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 3:40 | |
| Maa nije sigurno, mozda i jeste ali sumnjam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 4:37 | |
| Hahahaha, nije sigurno istinit događaj. Jesi li to čula na Sal y Pimienta ili El Gordo y la Flaca? Ja sam gledao samo SyP, za ovo drugo još uvek nisam pronašao video, rekli su mi sa LevyMontesRockzz da će postaviti video na YouTube-u, ali nisam video. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 5:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 6:36 | |
| Danas su opet nešto isekli, malopre kada sam izbacivao reklame bila je jedna scena, a kada je serija ponovo počela, ali je to bila druga scena. |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 6:52 | |
| - Stefy wrote:
- Aleluja! Jutros je bila repriza i uspeo sam da je snimim tako da imate sve epizode do 15. sa prevodom već postavljene. Nastavljam da snimam sa Pinka, ali ne znam da li ću dalje da postavljam jer vidim da skoro niko ne skida.
- Ejpril wrote:
- :jajaja: dokle je stiglo kod nas?
Danas će se emitovati 17. epizoda, u Meksiku je to bila 21. ili 22. molim te nastavi da stavljas...... |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 7:05 | |
| |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 7:33 | |
| imam jedno pitanje.......da li se to skidanje epizoda naplacuje???? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 8:35 | |
| - RBD wrote:
- imam jedno pitanje.......da li se to skidanje epizoda naplacuje????
Ne, nego moraš imati 200 postova. |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 9:17 | |
| ok hvala... |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 10:58 | |
| |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 11:15 | |
| I ja se pridruzujem molbama da nastavis sa postavljanjem Stefy Ja sam se nadala da ce u 75 ili 76 Maria sazanati ko joj je majka ali nista :Out: Jedva cekam bre :da: Meni je danas bilo malo zao Fausta : a Don Napo mi je bio malo smesan |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 22:31 | |
| Kad će Max saznat za Marijino dijete? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 0:07 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- Kad će Max saznat za Marijino dijete?
Ja mislim sutra ili prekosutra,jer u avanceu za sutra se vidi da ce je Himena udariti kolima.Ako joj bude lose,verovatno ce Max saznati,ali ako izgubi bebu,onda nece... Mnogo mi je glupo da ona sad izgubi dete.....nadam se da nece... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|