|
|
Author | Message |
---|
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 May 2011 - 12:31 | |
| neće, celu seriju će da bude arogantna. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 4:38 | |
| E,da vam kazem-posle danasnjeg avancea,ja sam ubedjena,da je ovo jedna od najglupljih serija koje sam ikada pogledala.Max i Marija se jaaako malo pojavljuju,juce su bili u seriji "celih" 38 sekundi!!!Gospode... Evo najnovije gluposti: - Spoiler:
Max dovodi Mariju kuci,gde ih cekaju pop,Viktorija i Osvaldo.Max kaze da ce da se ozeni Marijom i da je doveo Huan Pabla da trazi njenu ruku.Viktorija pita zasto od njega i Maks kaze,citiram...pa zato sto je on otac...mama,otac HP je Marijin otac..tu je kraj...uz Viktorijina otvorena usta do poda
E,sad ide avance gde Viktorija histerise na Mariju i kaze da je naucila da je trpi,ali je i dalje ne podnosi,pa joj jos odvaljuje samarcinu iz sve snage.Posle svega sto je Max rekao da ne ukapira!Pa minimum mozga da ima,shvatila bi.. O.boze,toliko gluposti i nelogicnosti,da ne mogu sebi da dodjem. Lepo je Majte napisala na twiteru,da samo place,place i place u seriji i da ce defihrirati posle snimanja...Izgleda da se svi sprdaju sa ovom serijom i glumci i publika,svi jedva cekaju kraj. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 6:56 | |
| - discobaby wrote:
- E,da vam kazem-posle danasnjeg avancea,ja sam ubedjena,da je ovo jedna od najglupljih serija koje sam ikada pogledala.Max i Marija se jaaako malo pojavljuju,juce su bili u seriji "celih" 38 sekundi!!!Gospode...
Evo najnovije gluposti:
- Spoiler:
Max dovodi Mariju kuci,gde ih cekaju pop,Viktorija i Osvaldo.Max kaze da ce da se ozeni Marijom i da je doveo Huan Pabla da trazi njenu ruku.Viktorija pita zasto od njega i Maks kaze,citiram...pa zato sto je on otac...mama,otac HP je Marijin otac..tu je kraj...uz Viktorijina otvorena usta do poda
E,sad ide avance gde Viktorija histerise na Mariju i kaze da je naucila da je trpi,ali je i dalje ne podnosi,pa joj jos odvaljuje samarcinu iz sve snage.Posle svega sto je Max rekao da ne ukapira!Pa minimum mozga da ima,shvatila bi..
O.boze,toliko gluposti i nelogicnosti,da ne mogu sebi da dodjem.
Lepo je Majte napisala na twiteru,da samo place,place i place u seriji i da ce defihrirati posle snimanja...Izgleda da se svi sprdaju sa ovom serijom i glumci i publika,svi jedva cekaju kraj. Strašno. :OO Ne znam zašto više i snimam ovu telenovelu, ne gledam je uopšte. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 7:13 | |
| jao snimaj je molil te, bice bolja makar po onome sto sam videla. a i moraju malo da odugovlace. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 7:17 | |
| - Stefy O'Farell wrote:
- discobaby wrote:
- E,da vam kazem-posle danasnjeg avancea,ja sam ubedjena,da je ovo jedna od najglupljih serija koje sam ikada pogledala.Max i Marija se jaaako malo pojavljuju,juce su bili u seriji "celih" 38 sekundi!!!Gospode...
Evo najnovije gluposti:
- Spoiler:
E,sad ide avance gde Viktorija histerise na Mariju i kaze da je naucila da je trpi,ali je i dalje ne podnosi,pa joj jos odvaljuje samarcinu iz sve snage.Posle svega sto je Max rekao da ne ukapira!Pa minimum mozga da ima,shvatila bi..
O.boze,toliko gluposti i nelogicnosti,da ne mogu sebi da dodjem.
Lepo je Majte napisala na twiteru,da samo place,place i place u seriji i da ce defihrirati posle snimanja...Izgleda da se svi sprdaju sa ovom serijom i glumci i publika,svi jedva cekaju kraj. Strašno. :OO Ne znam zašto više i snimam ovu telenovelu, ne gledam je uopšte. -.- hahaha bozeeeee...xDD Strasno nmg da verujem, moram da gledam tu epizodu. Oni ne mogu da prikazuju vise Mariju i Maxa jer su se pomirili i srecni su, trebali bi nesto da smisle kako bi ponovo bili rastavljeni. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 12:02 | |
| mislim da se oni više neće rastaviti, ali će Viktorija i dalje da mrzi Mariju. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 21:05 | |
| Da,rastavljaju se!!! Ima najava na You tubu.Alonso saznaje da mu ostaje 3 nedelje do smrti,jer je bolestan i Maria i Max ce da se dogovore da se ona uda za Alonsa da mu usreci poslednje dane!! U,covece...ne mogu da verujem.Mislila sam da,posle ovog gore,nikada necu napisati vecu glupost,kad evo je. Ne znam jel' i vi vidite,ali sve se vise primecuje da su mali Huan Pablo i Osvaldo ustvari devojcice. : : |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 0:16 | |
| ljuci gde je download sekcija za preuzimanje serija? nema je vise |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 0:35 | |
| Upropastio je Mehija svee..covek nema mozak. Haha i ja sam pomislila da su devojcice ustvari. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 4:04 | |
| - bato85 wrote:
- ljuci gde je download sekcija za preuzimanje serija?
nema je vise [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 6:39 | |
| Tesko je napraviti kopiju bolju od originala...i ova serija je dokaz toga..ne realno...bajkovito..uljuljkano,scene bez smisla...neko rece..vredja inteligenciju.mada nisam ni ocekivala nista bolje jos kad sam ranije videla da se snima rimejk od El privilegio de amar.I jedna stvar..Maite meni ima super liniju i jako je zgodna...al totalno je glupo da ona bude manekenka.Realno ona je za manekenku predebela..a i ja licno ne volim nesto serije gde su oni protagonisti...nije mi nekako ni prica..ni gluma... Viktorija ..boze me sacuvaj-meni ona lici na fionu iz Sreka..i to kad je u onom oblicju kao ogar..hahaha..a ona bernarda serijski ubica... |
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 6:42 | |
| Hahaha dobri opisi za Viktoriju i Bernardu. : Viktorija i lici na nesto, ali Bernarda cisto zlo. |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 7:13 | |
| A ima li ova serija sa prevodom na youtube- u? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 7:37 | |
| Ja mislim da nema sa prevodom. Upropastili su sve, mogla je serija odlicno da ispadne ali uvek kada su u pitanju Levyrroni oni glupo naprave. Marija je preelepa sada, odlican look ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 8:09 | |
| - RBD wrote:
- A ima li ova serija sa prevodom na youtube- u?
Nema. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 10:17 | |
| ne mogu da verujem da će da se uda za Alonsa, mada to i nije tako loše. i nije mi jasno kako Max može posle svega da toleriše Viktoriju, strašno, ali ja ipak i dalje gledam ovu seriju drži mi pažnju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 22:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 0:38 | |
| Alonso se kod nas na Pink pojavljuje danas. On je fotograf koji se zaljubljuje u Mariju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 0:40 | |
| Ahaaa. Ok. Hvala. |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 1:05 | |
| gledam seriju i dalje samo zbog Maite i Wiliama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 4:02 | |
| i ja isto, oni mi imaju neku hemiju. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 2:19 | |
| Gledala sam juce na pink i stiglo je bas do dela do kojeg sam gledala na net, tako da ako imam vremena nastavljam na pink da pratim, nadam se da uskoro saznaju da je Marija Viktorijina cerka, vise mi je dojadila ta zabuna ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 2:33 | |
| hihi Mirelaa, sada su stigli do 140-e epizode i jos neznaju..xD To je budala Mehija. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 2:58 | |
| Jos ne znaju ??? Ni na net ? O boze dragi... Oni nisu normalni, majke mi. Pa zar je moguce da toliko to produzuju i nista, stvarno me nerviraju :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 3:35 | |
| Aham, i na net jos uvek neznaju. Koje gluposti ono strasno, mogli su na sto nacina da saznaju. Da vidis sada u neku od predhodnih epizoda. Dosao Maks da zaprosi Mariju tj da trazi njenu ruku od Juana Pabla, tu je bio on, Viktorija isto. A tek ce Viktorija sto on trazi ruku od njega? A maks kaze da je njegova kcerka, haha ona nije shvatila, nego odmah u sledecu zalepila samar Mariji. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|