REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AuthorMessage
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

Komentari serije - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 0:16

Iako sam znala da se vraca duboko sebi sam se nadala da je to samo lazna informacija ....onda nas je Meija mogao postediti onog pogreba i Milagrosnih suza iako moram reci da me je ta zena jako dirnula cinilo mi se da iskreno dozivljava tu bol za gubitkom sina....
kao uvijek slazem se s tobom Nina...i ja sam pomislila da ce Max odjednom shvatiti da je Maria kcerka od Vicktorije a najvise me razocaralo sto nije bilo nastavaka na ljubavanu scenu M i M ...dosad najbolja ...onako puna akcije i strasti ...GLUPI MEIJA bije bije bije bije
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 2:33

dervisevic fata wrote:
Iako sam znala da se vraca duboko sebi sam se nadala da je to samo lazna informacija ....onda nas je Meija mogao postediti onog pogreba i Milagrosnih suza iako moram reci da me je ta zena jako dirnula cinilo mi se da iskreno dozivljava tu bol za gubitkom sina....
kao uvijek slazem se s tobom Nina...i ja sam pomislila da ce Max odjednom shvatiti da je Maria kcerka od Vicktorije a najvise me razocaralo sto nije bilo nastavaka na ljubavanu scenu M i M ...dosad najbolja ...onako puna akcije i strasti ...GLUPI MEIJA bije bije bije bije

skroz si u pravu.. ja sam se isplakala dok sam gledala Milagoros kako place :( Zena je to stvarno prezivela.. i ne znam zasto skracuju scene Marije i Maxa... bzvz.. kad 90 posto gledalaca voli da gleda hemiju izmedju glavnih glumaca.. bas je rtd ovaj MEHIJA bije Ljut
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 3:21

Sto je najcrnje,pogledajte Maitine poruke na twiteru-oni su ceo dan tamo na snimanju.Nekad pusti poruku i kasno u noc,kako su tek tada zavrsili...Kog mog djavola snimaju ceo dan,kada njih dvoje izlaze samo po par minuta?Gde idu te scene???
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 3:56

Devojke, skidam neke Maksove slike sa Esmasa, uspeo sam da ih povećam i veličine su oko 1200x800, postaviću ih kasnije kada ih sve skinem. :)
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 4:10

Stefy wrote:
Devojke, skidam neke Maksove slike sa Esmasa, uspeo sam da ih povećam i veličine su oko 1200x800, postaviću ih kasnije kada ih sve skinem. :)

:hoPhOp: :hoPhOp: :hoPhOp:
Ako ti treba program za povecanje rezolucije,skini PhotoZoom pro 4.Odlican je,ne samo da povecava rezoluciju,nego i kvalitet slike.Znaci,ako povecas rezoluciju,ne gubis na kvalitetu!
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 5:01

e sooper, videla sam da ima na esmas neke slike iz serije...tj od Fernande.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 6:05

Ok, skinuo sam ih. Sada ću probati sa ovim programom da uvećam. :D
Imam još jednu dobru vest! Uspeo sam da snimim 6. epizodu serije, tj. epizoda koja mi fali, ali nažalost, nisam današnju celu, stavio sam da se snima pre 20min. Tako da, molite se da sutra ujutru bude repriza. ;)
EDIT: Postavljene SU najnovije Williamove slike, nisu HQ, ali ako vas zanima, pogledajte: [You must be registered and logged in to see this link.] . Ako pronađem HQ, postavljam. ;)
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 7:34

Ja sam dodala jos dve,ali kvalitet je ocajan

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 7:42

discobaby wrote:

I ja sam postavio one HQ što sam skidao ceo dan i dodao još novih. Rekla mi je Letty na Twitter-u da će nam ih kasnije dati u HQ, sada ne znam šta je time htela reći. :S
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 7:49

Stefy wrote:
discobaby wrote:

I ja sam postavio one HQ što sam skidao ceo dan i dodao još novih. Rekla mi je Letty na Twitter-u da će nam ih kasnije dati u HQ, sada ne znam šta je time htela reći. :S

Super su slike!A ko je Letty??
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 7:55

discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

Predsednica oficijalnog Williamovog fan-cluba (poznatiji je pod imeno WLW "William Levy World"). :)
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 8:24

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

Predsednica oficijalnog Williamovog fan-cluba (poznatiji je pod imeno WLW "William Levy World"). :)

Pa u cemu je stvar,sto odmah nije okacila HQ...
Nego,te slike su radjene bas davno,ima sigurno par meseci...secam se video sa snimanja...bas im mnogo treba,uvek kasne i sa vestima i sa obradom slika.Nadam se da ce ove nove sa maite izaci uskoro.Ne znam u cemu je fora,da li je to slikanje ili neka reklama,nesto sa vocem,sladoledima....
Back to top Go down
Mala87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mala87

Broj postova : 7
Godina : 37
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Piscada

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 9:01

discobaby wrote:
Lindu ce ubiti Giljermo i Himena,kad ona otkrije da Himenino dete nije Maxovo,nego Giljermovo,kako sam videla na unionu.Nisam imala zivaca da citam ceo clanak,ogroman je,ali izgleda da ce se to desiti ove nedelje....

Ako se desi Lindino ubistvo neko mora da snosi krivicu.Znaci velika je verovatnoca da ce Victoria biti optuzena,pogotovo posle one scene kada ih zatice u kadi.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 9:11

discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

Pa u cemu je stvar,sto odmah nije okacila HQ...
Nego,te slike su radjene bas davno,ima sigurno par meseci...secam se video sa snimanja...bas im mnogo treba,uvek kasne i sa vestima i sa obradom slika.Nadam se da ce ove nove sa maite izaci uskoro.Ne znam u cemu je fora,da li je to slikanje ili neka reklama,nesto sa vocem,sladoledima....
Ove slike su izašle u februarskom izdanju časopise GENTE Mexico, najverovatnije će časopis sutra biti pušten u prodaju i biće skenirane slike i samim tim će biti bolje od ovoga što imamo. Namig
Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 9:22

Dokle su oni sa snimanjem zna li iko?
Ii koji je konačan broj epiki?
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 10:34

Nezna se jos uvek tacan broj epizoda...paa videcemo.
Mozda bude oko 150 epizoda, a mozda i manje ili vise..xD
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 11:45

Oni sa snimanjem odmicu jako malo,mozda 4-5 epizoda.I scenario dobijaju u tom momentu i niko ne zna sta ce biti sa kojim likom,Mehija stalno ubacuje i izbacuje likove.Jos samo fali da se Linda povampiri.A jadan Osvaldo,mislim da taj covek nocu sanja njeno OOOOOSSSSVALDOOOOOOOOO hahaha

Back to top Go down
Nadina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nadina

Broj postova : 208

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 22:29

Mislim da je serija odlicna, voljela bih je pogledati
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 31 Jan 2011 - 23:41

Mnogo mi je bilo zao Marije i Naty danas.Nemaju para i gladne su,ali je Cruz naisao i posle im je Milagros donela svasta....Trudna,a gladna!!Prokleta Viktorija!Ne treba Maria nikada da joj oprosti!!!!Ljut
Ali sam uzivala dok je Viktorija cupala Lindu! hahaha
Boze me oprosti,jedva cekam da ono djubre izgubi dete,a to ce,po avanceu,izgleda,biti od svadje sa Maxom,vidim da se drzi za stomak!!
Postavicu vam avance.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 1 Feb 2011 - 0:11

A ko je sada trudna? xDD
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 1 Feb 2011 - 0:38

discobaby wrote:
Oni sa snimanjem odmicu jako malo,mozda 4-5 epizoda.I scenario dobijaju u tom momentu i niko ne zna sta ce biti sa kojim likom,Mehija stalno ubacuje i izbacuje likove.Jos samo fali da se Linda povampiri.A jadan Osvaldo,mislim da taj covek nocu sanja njeno OOOOOSSSSVALDOOOOOOOOO hahaha

Mene to od početka nervira, kada dođe pred njega: "Hay, Oooooooooooossssvaldoooooooo". -.-
Back to top Go down
vesnac
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
vesnac

Broj postova : 235

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 1 Feb 2011 - 4:09

U pravu si, pretera sa kreveljenjem hahaha
Back to top Go down
vesnac
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
vesnac

Broj postova : 235

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 1 Feb 2011 - 4:18

Willi je mogo sladak na novim fotkama :P:
Back to top Go down
Seka
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Seka

Broj postova : 150

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 1 Feb 2011 - 4:28

jedva čekam 72.ep. pitam se cemu one suze, samo da ih opet ne razdvoje.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 1 Feb 2011 - 6:35

Današnja epizoda mi se svidela. Volim ovu epizodu kada se Maksimilijano posvađa sa Fernandom i posle kada izađe sa Marijom. Šteta što će se opet rastaviti, hoću Himenuu!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 40Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next