|
|
Author | Message |
---|
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 4:33 | |
| - Quote :
- Meni nije jasno sa kim ce Fernanda da bude na kraju, dali sa Kruza ili sa Fabijana..xD
Ja nesto mislim da ce Fabijan biti sa onom sekretaricom,ali mozda gresim A kada se zavrsava snimanje serije? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 4:49 | |
| Ma ona stalno sa Kruzom pa cas sa Fabijanom. Do maja, valjda jos 12 nedelja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 7:15 | |
| Ja sam mislila za prikazivanje serije da traje jos 12 nedelja, a mene zanima snimanje |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 7:32 | |
| e to nzm, i mene bash zanima. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 8:43 | |
| Pa,toliko je,valjda i do kraja snimanja.Oni snimaju danas scenu i to se pusti sutra,prekosutra. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 9:43 | |
| - discobaby wrote:
- Pa,toliko je,valjda i do kraja snimanja.Oni snimaju danas scenu i to se pusti sutra,prekosutra.
Jel? : Ja sam mislila da beze malo vise sa snimanjem od prikazivanja |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 21:04 | |
| - Stefy wrote:
- Mene ova serija smara više, već sam 4 epizoda u zaostatku, a juče nisam snimao i jutros nije bilo reprize. :/
Znači nista od nastavka epizoda sa prevodom? :’(: |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 21:05 | |
| [quote="majadj980"] - Stefy wrote:
- Mene ova serija smara više, već sam 4 epizoda u zaostatku, a juče nisam snimao i jutros nije bilo reprize. :/
Znači nista od nastavka epizoda sa prevodom ili ćeš i dalje za nas koji je obožavamo postavljati? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Mar 2011 - 1:27 | |
| - *Maya* wrote:
- discobaby wrote:
- Pa,toliko je,valjda i do kraja snimanja.Oni snimaju danas scenu i to se pusti sutra,prekosutra.
Jel? : Ja sam mislila da beze malo vise sa snimanjem od prikazivanja Ma,ne..mislim da beze najvise tri epizode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Mar 2011 - 2:44 | |
| Kod nas pise da je 43 epizoda a na netu je to 48. Ovi nasi sa Pinka su nesto pogresili, a meni nije jasno sta to. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Mar 2011 - 8:02 | |
| - discobaby wrote:
- *Maya* wrote:
- discobaby wrote:
Jel? : Ja sam mislila da beze malo vise sa snimanjem od prikazivanja Ma,ne..mislim da beze najvise tri epizode. Aha,hvala na odgovoru |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Mar 2011 - 8:18 | |
| Avance za 105 epiku je sooper. Ahh nervira me Alonso, zagrlio je Mariju i Viktorija ih je videla. Aaa :P |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Mar 2011 - 9:48 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Avance za 105 epiku je sooper.
Ahh nervira me Alonso, zagrlio je Mariju i Viktorija ih je videla. Aaa :P Slazem se sa tobom!!!Joj Kako je Marija lepsa od Himene ....kad su setale na reviji Himena se vuce kao baba dok Maite ima i lepotu i stas: sve sto Himena nema!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Mar 2011 - 21:32 | |
| Ahaa, to sam bash i ja sonoc pricala sa mamom. himena se krece jedva, dok je maria bash slatka i zgodna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Mar 2011 - 22:39 | |
| Maite se mnogo prolepsala od kako se zavrsio rbd..prava je lepotica!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Mar 2011 - 1:31 | |
| Ahaaam ;) Jao izgleda da cu u 105-oj da saznaju da je Marija kcerka Viktorije. |
|
| |
•Jeccy• TVNovele Novi član
Broj postova : 56
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Mar 2011 - 5:22 | |
| Glumačka postava je po meni dobra,svi su lepi slatki...itd e sad,malo mi je nemoguće sve što se u seriji dešava evo npr maks je glavni ženskaroš,a u jednoj od prvih epizoda on kaže da hoće da ima ženu,decu...on je kao prava dobrica,to mi je neverovatno. a onda osvaldo,on vara ženu ali predstavljaju to kao da je on jadan kriv što ga linda juri,neće on to,a opet se dogovorio sa lindom kakva će njihova veza biti... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Mar 2011 - 12:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Mar 2011 - 23:26 | |
| Da ja sam citala da je TDA rimejk jedne serije...ali mi se svidja serija iako je rimejk..zato sto glume Maite i William...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Mar 2011 - 23:33 | |
| Jaoo jedva cekam utorak da vidim sta ce se desiti. Juan Pablo je rekao Mariji da joj je otac. |
|
| |
•Jeccy• TVNovele Novi član
Broj postova : 56
| Subject: Re: Komentari serije Sun 20 Mar 2011 - 0:38 | |
| Možda ću pogledati to da vidim šta će biti dalje xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 20 Mar 2011 - 0:42 | |
| necs se pokajati, sada su epizode dosta bolje od ovih sto se kod nas prikazuju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 20 Mar 2011 - 1:29 | |
| Ja ionako i ovako gledam seriju....svidja mi se...sad je postala zanimljiva.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 20 Mar 2011 - 1:48 | |
| Ove epizode na Pinku,konacno postaju zanimljive.
Sad kad je JP rekao Mariji da joj je otac i Viktorija ce saznati za koju epizodu.Neko je pitao Lilijanu na twiteru kada ce Viktorija saznati da joj je Maria Desapmarada cekra i ona je odgovorila-VRLO BRZO!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 20 Mar 2011 - 2:06 | |
| Aham veoma zanimljivo ce sada biti. Aaa jedva cekam, najvise zbog reakcije Viktorije. Ona je mrzi, a kcerka joj je...jos kako je vredjala mariju kada je videla da je Alonso zagrlio. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|