|
|
Author | Message |
---|
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 12:14 | |
| Ja sam gledala i bas smaraju sa reklamana -.- a najgore je kada pocne da mi prekida Jedva cekam da sredim komp da mogu da skidam epizode a i jedva cekam da vidim sta ce biti u vecerasnjoj epki :hoPhOp: |
|
| |
Mala87 TVNovele Novi član
Broj postova : 7 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 18:38 | |
| Fenomenalno!! MiM ponovo zajedno!! :da: |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 21:08 | |
| GOSPODE,JEL NEKO GLEDAO????????Kakva scena!!!!!Ne verujem! |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 22:09 | |
| - discobaby wrote:
- GOSPODE,JEL NEKO GLEDAO????????Kakva scena!!!!!Ne verujem!
joj.. ja sam umrla ljudiii... nmg da verujem kakva scena jaoooj!! umireeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by vesna levy on Thu 27 Jan 2011 - 2:05; edited 1 time in total |
|
| |
vesnac TVNovele Novi član
Broj postova : 235
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 22:43 | |
| Ja bih skidala epizode, al ne mogu jer nemam dovoljan broj postova. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 22:46 | |
| Nije mi jasno sta ovaj Pink uopste radi. Seckaju epizode, prekida se slika u toku serije. Onda odjednom prikazuju vise epizoda, a nema Terese.
Najvise me nervira ako vec, kao i sav normalan svet, imaju TV program sto ga ne postuju ili ga ne azuriraju na vreme. TV program im je konstantno netacan.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 22:47 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 22:52 | |
| - vesnac wrote:
- Nije mi jasno sta ovaj Pink uopste radi. Seckaju epizode, prekida se slika u toku serije. Onda odjednom prikazuju vise epizoda, a nema Terese.
Najvise me nervira ako vec, kao i sav normalan svet, imaju TV program sto ga ne postuju ili ga ne azuriraju na vreme. TV program im je konstantno netacan.
Mislim stvarno. Ovo je prva i poslednja telenovela koju snimam sa Pinka jer ne mogu da podnseme te smetnje, te seckanje te nema slike, nekad ima reprize, nekad ne. Muka mi je više, a tek je početak serije. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 23:04 | |
| To su oni uvek radili.Pa i kad najave film,zna se da kasni i do sat vremena... Nego,ako ne nastave scenu sa M&M,ja cu da poludim!!!!!!! : : |
|
| |
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 23:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 23:05 | |
| - discobaby wrote:
- To su oni uvek radili.Pa i kad najave film,zna se da kasni i do sat vremena...
Nego,ako ne nastave scenu sa M&M,ja cu da poludim!!!!!!! :: Ali ono juče je stvarno bilo iritantno, čak se i moja mama iznervirala kada su prekinuli na pola poljubca. -.- Kretenčine, to samo Pink tako radi, ponekad u sred dijaloga prekinu i reklame, pa posle reklama druga scena, to se desilo u 3. ili 4. epizodi. =.= |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Jan 2011 - 23:39 | |
| Aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu, koja scena, konačno nešto uvjerljivo, ovako bi se sto posto ponašalo dvoje zaljubljenih koji ne mogu biti zajedno. Izgleda da je netko u toj produkciji došao k pameti i shvatio da se serija stvara zbog gledaoca,a ne tek tako da se nešto snimi. Mislim da ova scena baca u vodu natpise o tome da Maite odbija previše poljubaca i dodira sa W. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 0:17 | |
| pa scena kao i svaka ljubavna scena - Quote :
- baca u vodu natpise o tome da Maite odbija previše poljubaca i dodira sa W.
a ona je to izjavila zbog svega ovoga oko 40 zena,eli i td... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 1:01 | |
| Pink je ovo isto vec radio sa Sortilegio. I tad su me izludjivali. Sem toga sa reklamama prekriju pola ekrana, pa se u nekim scenama npr. glumcu ne vidi glava i sl. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 2:04 | |
| Kako je sporo, od jutros uploadujem. -.- [You must be registered and logged in to see this image.]Jedva čekam danas da gledam epizodu, biće super, mislim da će biti ona serenada, to mi je najbolja scena u seriji. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 2:41 | |
| Aa to je veceras, yee sooper. Jedva cekam ;)) |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 2:43 | |
| Scena u 68 epiki je *___* Nevjerovatnooo! |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 2:58 | |
| Gledala sam neke slike sa 68 epizode...sada sam postavila. |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 3:38 | |
| e i meni je super taj deo sa serenadom, pogotovo kad ga poliju vodom..a kasnije je isto mnogo meden Max kad gleda sa kofom na glavi hahaha |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 3:49 | |
| U sledecoj,Max ce da prisluskuje Viktoriju i Osvalda i saznace za cerku!!!!!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 3:54 | |
| u mom potpisu je video od 68 epke jaooj... uhhh |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 4:11 | |
| Pogledajte dobar snimak,kako je Will crven u licu : Sad sam videla i na unionu se smeju tome.Mislim,toliko o tome da ne osecaju nista dok snimaju.Pa,zivi ljudi...moras da reagujes na takve scene,pa makar bio i od kamena... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 4:25 | |
| Nije mu lako : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 6:34 | |
| Današnja epizoda je protekla u normalu i svidela mi se. Mnogo volim scenu kada Linda baci kofu ispred Maksimilijana i kada Marija izađe, a on stavi kofu na glavu. U ovoj epizodi me najviše iznervirala Bernarda kada je vikala na Tomasu da klekne i da je moli za oproštaj, kreten. -.- Jedva čekam da se pojavi Himena da vidim kakav joj je lik. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Jan 2011 - 6:56 | |
| Haha OMG... Scena sa Maxa i kofom je najjj. Sigurno kada Himena dodje, bice bash zapleta. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|